2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yapabildimmi bilmiyorum ama bu antalyadaki deniz sefamızdan...[/QUOTE]

hay maşallah pehlivan gibi nazar değmesin maşallah süphanallah

selam kızlar
eşim çok yoğun çalışıyo bugünlerde tek olunca markete bile çıkamıyorum ya şu bebek arabasını merdivenlerde fln nasıl kullanıyosunuz? yada dışarı çıkınca napıyosunuz neyle taşıyosunuz bebişleri kanguru fln mı_?

selam kızlar kzıma kendı nazarım degdı valla.bu gece 4.5 tan sonra hep salladım bı uykuya dalmadı.sımdı uyuyo kuzum uyanınca ılk defa kasık maması denıcem ılk defa kasıkla yıcek bakalım yerse tabı yemezse bıberonla hazırlarım artık ma kasıgada alıssın ıstıyorum artık.mılupanın sutlu pırınclısını ve slıkon kasık aldık.baklaım napcak merak edıyorum

kızlar dun aksam yapma denıldıgı halde yapılan hareketlerı yazmıssınız.valla benım yapmayın dedıgımı kızıma kım yaparsa yapsın hemen alıyorum ellerınden.bu yuzden esımın halası bı daha kucagına almıyo kızımı ama almazsa almasın yanı kusende kussun.bayramda da anneannemın elınden aldım sevıcem dıye resmen heryerını sıkıp aglattı bende aldım.
esımın halsıde daha kırkı cıkmamıstı kafasını tutamıyodu hoplatıyodu kızımı kafası bı asagı bı yukarı bı sey olcak dıye nasıl korktum oda bısey olmaz dıyodu oklmaz olurmu oyle yapılmaz daha deyıp aldım elınden.kımseye eyvallahım yoktur bu konuda gercı hıcbı konuda yokturda:)

edizeymen tam tosuncuk olmuşş maşşallah yavrum ya

yapabildimmi bilmiyorum ama bu antalyadaki deniz sefamızdan...

hay maşallah pehlivan gibi nazar değmesin maşallah süphanallah[/QUOTE]

teşekkür ederiz teyzoşlarropuyorumnanaktan

canım ben arabayla çıkarıyorum markete..önceleri arabayı kucaklıyodum ama oğlan ağırlaştı zor oluyo artık merdivenlerden inerken oğlanı bağlayıp ön tekerleği yukarı kaldırıp tutmayerinden arka tekerleklrle tek tek indiriyorum basamakları çıkarkende tan terdi arka tekerleklerle yukarı çekiyorum kolay oluyo umarım anlatabilmişimdir

anladım canım denicem biraz zıplamış oluyo bebiş ozaman ama bağlı olunca sorun olmuyodur.sağol tatlım.

bende hafta içi alcam inş yer kuzucuklar:)
bir de cam rende alcam başlıcam artık meyvelere. bizim doktora kalsa..

bu aralar çok sabırsızım oğlan büyüdükçe hareketlendikçe yedirmek giydirmek zor oluyo..azönce çorba içirmeye çalışıyorum efendi oyun sanıyo kaşığı ağzına koydukça kaçmaya çalışıyo heryer çorba oldu haliyle sinirlendim sesimi yükseltiyorum sonrada kızıyorum kendime el kadar çocuk ne anlıcakkı..off oğlum yeter diyorum suratıma bakıp gülüyo..nasil yenicem bu sabırsızlığımı akıl verin kızlar

oturtarakmı yediriyosun canım daha tam da oturamıyolar ya yoksa yatar pozisyonda mı?
oyun yapıyor anacıına demek:)

Selam kızlar.Ne güzel sohbete yine başlayabilmişsiniz.Ben ekimin son haftası işe başlıycam.Ondan sonra düzenli girerim.Şuan evde net yok.Herkes iyidir umarım.Benim bebişim iyi şükür.Öptüm hepinizi

herkese merhabalar,nasılsınız bakalım
kimseye hiç bişey yaptırmıyorum,zaten devrimi taşıyamıyorlar,geri veriyorlar:))geçen gün birisi sıkalımda ağlasın,nazar değmesin diyor,yok dedim değmez nazar,sıkmayın siz,millet delirmiş ya,biride hoplatmaya kalktı ondanda aldım,ver dedim çocuğumda beyin hücrelerinin hepsi ölmeden kurtarayım,kırılaan kırılır,öz abime bile elini yıkadınmı diye soruyorum,7 yabancıyı kırmamak için uğraşcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…