yok canım baba tarafım gümüşhane yabancısıyız sakaryanın eşiminişi dolayısıyla geldik kimsemiz yok burda eşimde samsunlu
hım karışıksın sen de benim gibi :)))))))))
edizeymen tam tosuncuk olmuşş maşşallah yavrum ya
yapabildimmi bilmiyorum ama bu antalyadaki deniz sefamızdan...
selam kızlar
eşim çok yoğun çalışıyo bugünlerde tek olunca markete bile çıkamıyorum ya şu bebek arabasını merdivenlerde fln nasıl kullanıyosunuz? yada dışarı çıkınca napıyosunuz neyle taşıyosunuz bebişleri kanguru fln mı_?
canım ben arabayla çıkarıyorum markete..önceleri arabayı kucaklıyodum ama oğlan ağırlaştı zor oluyo artık merdivenlerden inerken oğlanı bağlayıp ön tekerleği yukarı kaldırıp tutmayerinden arka tekerleklrle tek tek indiriyorum basamakları çıkarkende tan terdi arka tekerleklerle yukarı çekiyorum kolay oluyo umarım anlatabilmişimdir
selam kızlar kzıma kendı nazarım degdı valla.bu gece 4.5 tan sonra hep salladım bı uykuya dalmadı.sımdı uyuyo kuzum uyanınca ılk defa kasık maması denıcem ılk defa kasıkla yıcek bakalım yerse tabı yemezse bıberonla hazırlarım artık ma kasıgada alıssın ıstıyorum artık.mılupanın sutlu pırınclısını ve slıkon kasık aldık.baklaım napcak merak edıyorum
anladım canım denicem biraz zıplamış oluyo bebiş ozaman ama bağlı olunca sorun olmuyodur.sağol tatlım.
bu aralar çok sabırsızım oğlan büyüdükçe hareketlendikçe yedirmek giydirmek zor oluyo..azönce çorba içirmeye çalışıyorum efendi oyun sanıyo kaşığı ağzına koydukça kaçmaya çalışıyo heryer çorba oldu haliyle sinirlendim sesimi yükseltiyorum sonrada kızıyorum kendime el kadar çocuk ne anlıcakkı..off oğlum yeter diyorum suratıma bakıp gülüyo..nasil yenicem bu sabırsızlığımı akıl verin kızlar
oturtarakmı yediriyosun canım daha tam da oturamıyolar ya yoksa yatar pozisyonda mı?
oyun yapıyor anacıına demek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?