2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım kafayı yemek üzereyim..bu çocuk doğduğundan beri hiç bukadar mızmız ağlak olmamıştı. beynime ağrı girdi resmen

şeyma devrimde gitgide huy değiştiriyor,köşe minderi gibiydi,koyduğun yerde öylece dururdu,şimdi çok huysuzlanmaya başladı,hele kuzenimin vefat etttiği gün bir ağladı,tam 1saat susturamadık,sırf etkilenmesin diye evdende çıkarmadık ama etkilendi demekki

bende hep allahtan sabır diliyorum balara göreiyiyim ben şimdi ilk zamanlar hiç sabredemiyodum ama kendimle konuştum ve yendim bizim yavrumjuz ve ihtiyacı var biz nasıl konuşarak anlatıyosak istekleriömizi o kuzularda ağlayarak huysuzlanarak belli etmeye çalışıyoılar canım böyle düşünüyom ben çok zor ama cennet niye vadelmiş yaşayınca anlıyo insan
allahım kafayı yemek üzereyim..bu çocuk doğduğundan beri hiç bukadar mızmız ağlak olmamıştı. beynime ağrı girdi resmen
bende uykudan rahatsızım şimdi gündüz uyuyo gece12de uyuyo tabibende ölüyom yorgunluktan
ben herşeyin zamanı gelince oılacağı kanısındayoım yürütme dayday konusunda vücut yeterli olgunluğa erişince yapacak yğürüyecek veya duracak babamız dinlemiyo tabi dik tutnaya çalışıyo ama bu ilerde bel ağrılarına sebeb oluyomuş o yüzden gördükçe uyarıyorum ben izde çoğu şeyi apıyıruzma dönemedik onda alıştırmalar yapıyorum tbi bende ama dik tutmaktan uzun süreli yani korkuyorumm
unutmadan şeyma maşalla oğluşuna memişleri sıkasım geldiikaydirigubbakcemile3

kızıma sutlu pırınclı kasık maması almıstım.bıraz yedı bıraz tukurdu.tadını sevdı ama o sekılde yemeyı sevmedı daha kasıkla yemeye hazır deıl sanırım.bıraz sulandırıp bıberonla verdım hepsını bı guzel ıctı kuzum.bıde tahıllısını aldım oda yatmadan verılcekmıs ustunde gece yazıyo.bı yarım saat sonra vermeyı dusunuyorum bakalım onuda ıcecekmı.

valla tuuğba okadar çok konuşuyorumki kendi kendime ama sabrımkalmadı artık bu ara huyuzluğu üstünde bırakıp 2dk nefes alıcak kimsemde yok karnı aç biliyorum ama inat edip mama içmiyo napıcamı şaşırdım..çok saol teyzesiiopuyorumnanaktan

kuzum etkilenmiştir tabi annesi..sen ne hissedersen oda aynını hisseder..valla inş. geçicidir bı huysuzluk zira dayanacak gücümyok

kuzum etkilenmiştir tabi annesi..sen ne hissedersen oda aynını hisseder..valla inş. geçicidir bı huysuzluk zira dayanacak gücümyok
off sorma ben birde bel fıtığı oldum,çok zor oluyor,bak uyudu güya 7.30da,5 dakikada bi uyandı,bıraktım artık babası sallasın birazda,eskiden 8de uyurdu 11.30da uyanırdı,sonra birde 2 30,4de 6da,tüm düzeni bozuldu,5dakikada bir kalkıyor şimdi

merhaba biz arabayı evimizin yanında samimi olduğumuz bi bakkal var onunda yanında deposu var konuştuk o depoya koyduk bugün yoksa çok zor olacak tek olunca hatta imkansız

kızlar bi çoğunuz mamalara başlamışsınız doktorlarınız mı tavsiye etti.ben bişey yedirmiyorum tadına baktırıyorum sadece kaşıkla yiyiyor itiraz etmiyor.geçen hafta işe başladım fazla sütüm yok diye aptamil 6 aya kadar olanından mama aldım(devam sütü de olabilir emin değilim doğumdan 6 aya kadar) ama şimdilik gerek kalmadı öğlen eve gelip doyuruyorum 3-3 buçuk gibi çıkıyorum zaten.6 aya kadar pek onlarla doyurmak istemiyorum .gerekli miymiş verdiğiniz mamalar?

merhaba biz arabayı evimizin yanında samimi olduğumuz bi bakkal var onunda yanında deposu var konuştuk o depoya koyduk bugün yoksa çok zor olacak tek olunca hatta imkansız

ay ne guzel ya valla ben 6.katta oturuyorum.asansorumuzde daha calısmıyo.yenı bına cunku.o yuzden hıc yalnız cıkamıyorum bu hafta asansorumuz acılıyomus ınsallah rahatca cıkabılcem

ay ne guzel ya valla ben 6.katta oturuyorum.asansorumuzde daha calısmıyo.yenı bına cunku.o yuzden hıc yalnız cıkamıyorum bu hafta asansorumuz acılıyomus ınsallah rahatca cıkabılcem

asansör olmazsa 6. kattan çocuk ve arabayla ağır ağır indiğinizi düşünemiyorum bile :) öğlen yetişmen gereken bi yere sabahtan çıkman lazım :):roflol:

huu kızlaar
ben uğradım ablamlardayım beyazıtı uyuttuk ib iyi geceler diyim dedim hepinizin melekleri allaha emanet uykumun yarısı onların olsun hepinize iyi gecelerrr

ant albumunu ben goremiyorumsadece arkada$larinmi gorebilyo en zor $ey anne olmakmis ne gunduz ne gece cook sabirlida olsa insan eyvah diyo acemiyiz biz annelige onlar dunyaya alisip meramini anlattgnda hatirlamcaz bile yorgunluklarimizi :) az daha sabir versin Rabbimimz in$..

kızlar selam. bebebklerinizn kilo alımı nasıl. çağan sadece anne sütü alıyoo.başlarda her ay en az 1 kilo alıyodu.geçen ay 450 gram almış bu ay 18 günde 350 gram almış. şimdi 8,5 kilo. kilosu iyi aslında ama benim aklıma takılıyo.acaba iyi beslenemiyo açmı kalıyoda az kilo almaya başladı diyeee(

maşallah Çağan' a... 8,5 kilo süper bence. bizim dr bu aydan sonra kilo alımı azalacak demişti...

herkese iyi akşamlar...

aminnn canım inş. arkadaşlık gönderdim sana..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…