2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar bizde sabah yedi de kalktık( ben evden çıktım uyumuş bizim sıpa şimdi birde gece çok huzursuzdu normalda ağlamaz ama gece hep ağladık saat başı ne olduğunu anlamadım uyuyor ama ağlıyor korktumu acaba rüyasında bilmemm

bizde aynıyız bu ay az kilo aldık ama ebe iyi dedi durumuna sütün yetiyosa devamdedibende bişey vermiyom başka bundan sonra az alcaklarmış bide kızım minyon olckmış sağlıklı ya ondan sıkntı etmiyorum bende ama bu a yda az alırsa ek gıdaya meyveye falan başlamak istiyorum
herkeze günaydın sabah 7 de hortladık :)
günaydın kızlara.s. bir yerimi ağrıyo acaba esracımm belki kokunu istemiştir geçen günbanada olduydu kucağımda uyuyo beşikte uyanıyı tekrar kucağıma aldığımda hemen uyudu sonra yanımda yatırdım uyduk birlikte anlamıyoruzki dertlernden ev sıcakmıydı veya soğukmu deneme yanılmöa işte başka anlamıyoruzi derterinden
bizim prenseste akşam erken yattı bende yorgundum işime geldi işlerim vardı bitirdim korka korka uyancak diye ama yattım 5 dakka sonra uyandı emzrdim uyudu erken yattığı için 2 -3 satte bir kalktı birde 9,5ta yattık ama emmeden boynumda uyduğu için sanırım 2satte bir kalkması 4te de kalktı sponra emdi 8 de kalktıben babayı yollamak için 7,5 ta kalkmıştım yatmamıştım kızım huzursuzlanmadı çok 9,5 a kadar tekrar boynumda uyuttum ama boynum yara bere hep eskiden giysilerimi tutardı şimdiboynumu tutuyo ama nasıl tuma hep kızarttıbilmeyen yanlış anlıcakkaydirigubbakcemile3

:)))))))) aynı dertten muzdaribiz şekerim benimkide çenemi kemirdi kıpkırmızı dolanıyom

slm hatunlar,albüm yaptım isteyenler bakabilir,şeymacım oğluşun her zamanki gibi çook yakışıklı cnm ,

bi haberim daha var :)) regli oldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim değişik duygular içindeyim :))))))))

hayirlisi olsun diyelim :)

kizlar kasik mamasini kendi sutuyle hazirlayip veren var mi ? kasik mamasi isitilarak mi hazirlaniyor? isitilirsa anne sutu deger kaybediyor olabilir

:)))))))) aynı dertten muzdaribiz şekerim benimkide çenemi kemirdi kıpkırmızı dolanıyom

gözün aydın canım ama bitince yine eski halime döndüm yanıyorum ateş basıyo yine sevin bencee ama yinede 2 günlük serinlikte rahattı yane albüme herkes bakamıyo arkadaşlık gönderim ozaman şeymöa sana da gönderim çükü göremiyorumm

cnm benimki herkese açık albüm arkadaşlığa gerek yok sanırım

kizlar kasik mamasini kendi sutuyle hazirlayip veren var mi ? kasik mamasi isitilarak mi hazirlaniyor? isitilirsa anne sutu deger kaybediyor olabilir

kaynatılmış ılıtılmış suyla yapıyorsun canım sütünü ılıtıp yapsan nasıl olur onu hiç bilmiyorum denemedim

kizlar kasik mamasini kendi sutuyle hazirlayip veren var mi ? Kasik mamasi isitilarak mi hazirlaniyor? Isitilirsa anne sutu deger kaybediyor olabilir

kaşık maması nasıl hazırlanıyo bende hiç bilmiyom ama sütümü dolaba atıyom sağıp çalıştığım için biberonu sıcak suyun içine koyup ılıtıyolar sütümü

slm hanımlar;
ant,tubatubatuba albümlerinize baktım maşallah kuzucuklara çok tatlılar. bu arada sizinde maşallahınız var kilolardan eser kalmamış ben hala dombili gibi dolanıyorum mafoldumben hele bazen karnım bi şişiyor sanki 6 aylık hamileye benziyom mafoldumben

ayy canım ya allah yardımcınız olsun inan hep aklıma geliyor çalışan ,anneler ne yapıyor diye hep du a ediyorum sizin için inan

çok teşekkür ederim dualarınız için,bu arada bende adet olmadım olunca ne değişcekki bende yanma falan bişi hiç olmadıı!!!!

saol cnm,rejimdeyim ben,10 kilo fazlam vardı 2 kilosu gitti 8 kaldı,nasıl ama matematiğim :))delikafadulden

canım ben kaşık mamasını kaynatılmış ılıtılmış suyla hazırlıyorum. anne sütü direkt kaynatıldığı zaman değer kabeder diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…