2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl rejim yapıyorsun ben bugün başlıyorum dediğimde göğüslerim bom boş geziyorum. çalıştığım için birtürlü beceremedim bende de 8 kilo fazla var mafoldumben

rejim topiğine bak cnm,ordan takip edebilirsin ,sütümde bi sorun olmadı allaha şükür psikloljik olabilir

günaydın kızlar...bu sabah kendimi çok enerjik hissettim ve başladım temziliğe...bitmek üzere kısa bi mola verdim..ama şimdi farkettim ki bütün enerjim bitmiş
Doğa bugün 3. gün kakasını yapmıyor..elma yağmış olabilir mi?ilk defa oluyor hergün yapardı..kaç gün yapmayınca sorun oluyordu?

kaynatılmış ılıtılmış suyla yapıyorsun canım sütünü ılıtıp yapsan nasıl olur onu hiç bilmiyorum denemedim

anne sütü ile hazırlanabilir mama larr süt benmari usulü ısıtılabilir....

evet başlayınca farketniyorsn ama babişlerle temizlik çok yorucu oluyo kaka sade anne sütüyse sorun değil diye biliyorum benimkinin b5 gün yapmadığı oluyodu sızma zeytinyağı içiriyodum peki rahatsızlık duyuyomu canım bazı bebekler rahatsızlık duymazmış

kaşık maması nasıl hazırlanıyo bende hiç bilmiyom ama sütümü dolaba atıyom sağıp çalıştığım için biberonu sıcak suyun içine koyup ılıtıyolar sütümü

evet canim ben de oyle birakiuorum mamayi merak ettim

canım ben kaşık mamasını kaynatılmış ılıtılmış suyla hazırlıyorum. anne sütü direkt kaynatıldığı zaman değer kabeder diye biliyorum.

yani ilik oluyor su pisirme gibi bisey yok anladim

yapar annecigi 6 gunde 1 de normal, gunde 6 da

5 gün çok değilmi kız ben enfazla 3 gün beklerdim

edit olmadığından düzeltemedim tuba cım yukarıdaki yorumuna kesinlikle katılıyorum
biraz kendi çabalamaları için bırakmalıyız kuzuları .minik bir hikaya okumuştum..

kelebekler koza larından çıkmak bir hayli güç ve zaman harcarlarmış . birgün yaşlı bir kadın görmüş kozadan çıkmaya çalışan kelebeği kıyamamış yırtmış koza yı hadi çık ve uç demiş ama kelebek uçamamış....
bir bilge gelmiş .kadına anlatmış.kelebek için gerekli olan koza çıkabilmeyi başarmasıydı .kanatları güçlenecek ve uçabilecekti diyeee....

hatırladığım kadarıyla yazdım ama hiç unutmam bu hikayeyi ..eğitimci olarak da anne olaraktaaaa

evet canim ben de oyle birakiuorum mamayi merak ettim

yani ilik oluyor su pisirme gibi bisey yok anladim

yapar annecigi 6 gunde 1 de normal, gunde 6 da

hazır oluyor pancake ılık suya yada ılıtılmış sütüne ölçekle katıyorsun..kahvaltılarınıda hazırlayabilirsin ilerde sütünle...

gunaydın kızlar gercı gune 8 de basladık .bende temızlık yapıyorum ev cok felakettı.bı supurup sılmem gerek toz alıncak lavobalar cıflencek.offff ev pek pıs valla kokacak artık.kızımda mızırdanıyo offff ya

selam kızlar oğlum cuma günü aşı oldu ve o günden beri çok huysuz,mızmızlık yapıyor gündüz uykusu zaten yoktu şimdi hiç uyumuyormuş.2 gecedirdir benide perişan etti en fazla 20 dk uyuyup kalkıyor birde gün gece hiç yapmazdı gözleri kapalı ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor bırakıyorum ağlıyor bugün uykusuzluktan bayılcam artık.

selam kızlar bende uykusuzlktan muzdaripim,sabrımın son demlerei sanki..

kaşık maması aldım dün tahıllı falan bide onu deneyeyim dedi ülker hero mu neydi. 7-8 tatlı kaşığı yedi sonra istemedi. bide emzirdim iyice. 9buçuk gibi yatırdım 10buçukta kalktı sonra 2 saatte bir noluyo anlamadım demek açlıktan değil başka bi derdi var..

bu sinirle sabahta çattım kocaya sinir oluyorum ona da bazen. poffffffffff sabır ya Rabbi..

bi sıkıntısı yok gibi...sadece anne sütüydü bikaç gün önce bikaç kaşık elma püresi ve elma suyu verdim sadece...bekleyeyim bakalım 2 gün daha..olmazsa zeytinyağı içiririm..

ben kızımı örümceğe koyup mutfağı hallettim..yanımda oynadı o..örümceğinde oyuncaklarda var ara sıra onunla konuşuncada durdu şükür...zaten en zoru mutfak benim için..

kızlar birşey sorucam kuzey akşam huzursuzdu yazmıştım sizlere sabah 7,30 da doyurdum karnını ve ben işe geldim 12,30a kadar birşey yememiş k.validem veriyorum itiyor diliyle biberonu dedi sadece sebze çorbası içmiş oda bir çay tabağı kadarmış en fazla neden böyle yaptı oğlum yaaa uzuldum çok mızmızmış halaa ama ateşi fln da yokmuş

slm kızlar benim kızda hergün 3-4 defa kaka yaparken artık 3günde 1 zorla yapıyo ve kakası zift gibi kapkara ve kokulu.demir ilacından sonra böyle oldu.nette okudum ferro sanol kullananların böyle şikayetleri var.5+5 damla kullanıyoruz yan etkilerinde kabızlık ve kakasını boyadığıda yazıyo.çok zor içiyo yavrum zaten kusuyo bunu içince dahada fena midesi bulanıyo.Bugün sağlık ocağına gidip başka demir damlası yazdırıcam.

örümcek kullanmaya başladınız mı siz erken değil mi

bizim kabızlık sorunumuz için dr. hergün 1 çay kaşığı z.yağı içir yan etkisi yok demişti düzene girdik şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…