nasıl rejim yapıyorsun ben bugün başlıyorum dediğimde göğüslerim bom boş geziyorum. çalıştığım için birtürlü beceremedim bende de 8 kilo fazla var mafoldumbensaol cnm,rejimdeyim ben,10 kilo fazlam vardı 2 kilosu gitti 8 kaldı,nasıl ama matematiğim :))delikafadulden
nasıl rejim yapıyorsun ben bugün başlıyorum dediğimde göğüslerim bom boş geziyorum. çalıştığım için birtürlü beceremedim bende de 8 kilo fazla var mafoldumben
kızlar yanlış anlamayın her bebeğin gelişimi ayrıdır ,bunları şunun için yazdım siz onu bastırmazsanız zarar vermiycek şekilde bebiş nasıl yapacak kasları nasıl gelişecek mesela be yere koyuyorum mızıldansada almıyorum kendi kendine dönüyo emeklemeye çalışıyo çırpınıyo yani bişiyler yapıcam diye ,kolunu kurtaramıyodu mızıldanıyodu almadım kurtardı kendi
kaynatılmış ılıtılmış suyla yapıyorsun canım sütünü ılıtıp yapsan nasıl olur onu hiç bilmiyorum denemedim
evet başlayınca farketniyorsn ama babişlerle temizlik çok yorucu oluyo kaka sade anne sütüyse sorun değil diye biliyorum benimkinin b5 gün yapmadığı oluyodu sızma zeytinyağı içiriyodum peki rahatsızlık duyuyomu canım bazı bebekler rahatsızlık duymazmışgünaydın kızlar...bu sabah kendimi çok enerjik hissettim ve başladım temziliğe...bitmek üzere kısa bi mola verdim..ama şimdi farkettim ki bütün enerjim bitmiş
Doğa bugün 3. gün kakasını yapmıyor..elma yağmış olabilir mi?ilk defa oluyor hergün yapardı..kaç gün yapmayınca sorun oluyordu?
bakayım canım sağolrejim topiğine bak cnm,ordan takip edebilirsin ,sütümde bi sorun olmadı allaha şükür psikloljik olabilir
rejim topiğine bak cnm,ordan takip edebilirsin ,sütümde bi sorun olmadı allaha şükür psikloljik olabilir
kaşık maması nasıl hazırlanıyo bende hiç bilmiyom ama sütümü dolaba atıyom sağıp çalıştığım için biberonu sıcak suyun içine koyup ılıtıyolar sütümü
canım ben kaşık mamasını kaynatılmış ılıtılmış suyla hazırlıyorum. anne sütü direkt kaynatıldığı zaman değer kabeder diye biliyorum.
günaydın kızlar...bu sabah kendimi çok enerjik hissettim ve başladım temziliğe...bitmek üzere kısa bi mola verdim..ama şimdi farkettim ki bütün enerjim bitmiş
Doğa bugün 3. gün kakasını yapmıyor..elma yağmış olabilir mi?ilk defa oluyor hergün yapardı..kaç gün yapmayınca sorun oluyordu?
evet başlayınca farketniyorsn ama babişlerle temizlik çok yorucu oluyo kaka sade anne sütüyse sorun değil diye biliyorum benimkinin b5 gün yapmadığı oluyodu sızma zeytinyağı içiriyodum peki rahatsızlık duyuyomu canım bazı bebekler rahatsızlık duymazmış
evet canim ben de oyle birakiuorum mamayi merak ettim
yani ilik oluyor su pisirme gibi bisey yok anladim
yapar annecigi 6 gunde 1 de normal, gunde 6 da
evet başlayınca farketniyorsn ama babişlerle temizlik çok yorucu oluyo kaka sade anne sütüyse sorun değil diye biliyorum benimkinin b5 gün yapmadığı oluyodu sızma zeytinyağı içiriyodum peki rahatsızlık duyuyomu canım bazı bebekler rahatsızlık duymazmış
örümcek kullanmaya başladınız mı siz erken değil mibi sıkıntısı yok gibi...sadece anne sütüydü bikaç gün önce bikaç kaşık elma püresi ve elma suyu verdim sadece...bekleyeyim bakalım 2 gün daha..olmazsa zeytinyağı içiririm..
ben kızımı örümceğe koyup mutfağı hallettim..yanımda oynadı o..örümceğinde oyuncaklarda var ara sıra onunla konuşuncada durdu şükür...zaten en zoru mutfak benim için..
bizim kabızlık sorunumuz için dr. hergün 1 çay kaşığı z.yağı içir yan etkisi yok demişti düzene girdik şükürrslm kızlar benim kızda hergün 3-4 defa kaka yaparken artık 3günde 1 zorla yapıyo ve kakası zift gibi kapkara ve kokulu.demir ilacından sonra böyle oldu.nette okudum ferro sanol kullananların böyle şikayetleri var.5+5 damla kullanıyoruz yan etkilerinde kabızlık ve kakasını boyadığıda yazıyo.çok zor içiyo yavrum zaten kusuyo bunu içince dahada fena midesi bulanıyo.Bugün sağlık ocağına gidip başka demir damlası yazdırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?