sadece anne sütümü alıyor oğlun eğer öyleyse normal tabiki ayrıca bağ. çalışması ne kadar güzel ek gıdalar abaşladın mı bilmiyorum ama başlayınca biraz tembellşiyorlar yapsın diye gözüne bakıyoruzArkadaşlar merhaba,
online arkadaşlarhemen cevap yazabilirlerse çok sevinirim.
oğlum 4 ay 25 günlük günde 6-7 kez kaka yapıyor. öyle çok emen ve mama yiyen bir bebek bile değil.sizin bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor. bu sayı normal mi sizce?
Arkadaşlar merhaba,
oğlum 4 ay 25 günlük günde 6-7 kez kaka yapıyor. öyle çok emen ve mama yiyen bir bebek bile değil.sizin bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor. bu sayı normal mi sizce?
ben doktora sormuştum kızlar anne sütünü ısıtmadan oda sıcaklıgındayken kaşık maması yapabilirsiniz demişti. besin değeri ozaman kesinlikle düşmüyormuşcanım ben kaşık mamasını kaynatılmış ılıtılmış suyla hazırlıyorum. anne sütü direkt kaynatıldığı zaman değer kabeder diye biliyorum.
sadece anne sütümü alıyor oğlun eğer öyleyse normal tabiki ayrıca bağ. çalışması ne kadar güzel ek gıdalar abaşladın mı bilmiyorum ama başlayınca biraz tembellşiyorlar yapsın diye gözüne bakıyoruz
meyve püresi ve arada yogut veriyorum. ama yine kaka sayısı azalmadı.çok kaka yaptıgındanmıdır kilo alımı çok yavaş. kaka tahlilleri de hep temiz cıkıyor. sütüm mü yaramıyor acaba offf
kızlar birşey sorucam kuzey akşam huzursuzdu yazmıştım sizlere sabah 7,30 da doyurdum karnını ve ben işe geldim 12,30a kadar birşey yememiş k.validem veriyorum itiyor diliyle biberonu dedi sadece sebze çorbası içmiş oda bir çay tabağı kadarmış en fazla neden böyle yaptı oğlum yaaa uzuldum çok mızmızmış halaa ama ateşi fln da yokmuş
belki benim kızımda demir damlasından dolayı 3 gündür yapmıyordur kakasını..kabızlak yapmayan hangisiyse ondan alalım bari...yazdırdığın ilacı yazarsan sevirinim canım.slm kızlar benim kızda hergün 3-4 defa kaka yaparken artık 3günde 1 zorla yapıyo ve kakası zift gibi kapkara ve kokulu.demir ilacından sonra böyle oldu.nette okudum ferro sanol kullananların böyle şikayetleri var.5+5 damla kullanıyoruz yan etkilerinde kabızlık ve kakasını boyadığıda yazıyo.çok zor içiyo yavrum zaten kusuyo bunu içince dahada fena midesi bulanıyo.Bugün sağlık ocağına gidip başka demir damlası yazdırıcam.
ya erken sanırım ama ikidir koyuyorum çok eğleniyor..örümcek kullanmaya başladınız mı siz erken değil mi
Arkadaşlar merhaba,
sanmıyorum ne güzel işte bir rahatsızlığı yokmuş demekki metebolizması iyi çalışıyor maşallah diyelimmeyve püresi ve arada yogut veriyorum. ama yine kaka sayısı azalmadı.çok kaka yaptıgındanmıdır kilo alımı çok yavaş. kaka tahlilleri de hep temiz cıkıyor. sütüm mü yaramıyor acaba offf
be hergün 1 çay kaşığı z.yağı içiriyorum kızlar içirmediğim zamanlardada sebze püresi yaptıktan sonra üzerine koyuyorum 1 çay kaşığı tembelliğe alışmasın çocuklaerımız ileride çok zorlanırlarmışüzülme canım belki dişleri falan çıkıyordur..diş çıkacağı zaman iştahsızlık olurmuş...
belki benim kızımda demir damlasından dolayı 3 gündür yapmıyordur kakasını..kabızlak yapmayan hangisiyse ondan alalım bari...yazdırdığın ilacı yazarsan sevirinim canım.
ya erken sanırım ama ikidir koyuyorum çok eğleniyor..
bizimki hergün en az bir en çok 3 kez yapardı..ilk defa 3 gündür yapmıyor işte.
Arkadaşlar merhaba,
be hergün 1 çay kaşığı z.yağı içiriyorum kızlar içirmediğim zamanlardada sebze püresi yaptıktan sonra üzerine koyuyorum 1 çay kaşığı tembelliğe alışmasın çocuklaerımız ileride çok zorlanırlarmış
evet şimdi düzene girdik artık günde 2 kere çıkıyoruz ilk başladığımda z.yağına 22- 3 gün kabızlık vardı yine sonra düzene girdikbu şekilde hergün çıkıyor mu peki?
evet şimdi düzene girdik artık günde 2 kere çıkıyoruz ilk başladığımda z.yağına 22- 3 gün kabızlık vardı yine sonra düzene girdik
relax hangi marka aldın mamayı?
ayeşsinem hoşgelmişsiniz? benimde tatile ihtiyacım var ya heralde en az 2 sene sonra anca rahatlıcaz:)
benimkini de sırt üstü koyuyorum yüz üstü dönüyor gece.
ya kızlar acaip unutkanlık başladı bende uykusuzluktanmı acep:)
relax hangi marka aldın mamayı?
ayeşsinem hoşgelmişsiniz? benimde tatile ihtiyacım var ya heralde en az 2 sene sonra anca rahatlıcaz:)
benimkini de sırt üstü koyuyorum yüz üstü dönüyor gece.
ya kızlar acaip unutkanlık başladı bende uykusuzluktanmı acep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?