2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba,
online arkadaşlarhemen cevap yazabilirlerse çok sevinirim.
oğlum 4 ay 25 günlük günde 6-7 kez kaka yapıyor. öyle çok emen ve mama yiyen bir bebek bile değil.sizin bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor. bu sayı normal mi sizce?

sadece anne sütümü alıyor oğlun eğer öyleyse normal tabiki ayrıca bağ. çalışması ne kadar güzel ek gıdalar abaşladın mı bilmiyorum ama başlayınca biraz tembellşiyorlar yapsın diye gözüne bakıyoruz

bence normal canıım kızımda öyleydi iyi emiyodu ama yarısınıda kusuyodu.bez yetiştiremiyoduk.:)

canım ben kaşık mamasını kaynatılmış ılıtılmış suyla hazırlıyorum. anne sütü direkt kaynatıldığı zaman değer kabeder diye biliyorum.
ben doktora sormuştum kızlar anne sütünü ısıtmadan oda sıcaklıgındayken kaşık maması yapabilirsiniz demişti. besin değeri ozaman kesinlikle düşmüyormuş

meyve püresi ve arada yogut veriyorum. ama yine kaka sayısı azalmadı.çok kaka yaptıgındanmıdır kilo alımı çok yavaş. kaka tahlilleri de hep temiz cıkıyor. sütüm mü yaramıyor acaba offf

meyve püresi ve arada yogut veriyorum. ama yine kaka sayısı azalmadı.çok kaka yaptıgındanmıdır kilo alımı çok yavaş. kaka tahlilleri de hep temiz cıkıyor. sütüm mü yaramıyor acaba offf

benimki de cok kaka yapiyor gunde en az 4 kere. ben takilmiyorum, sen de aksine sevinmelisin bagirsaklar iyi calisiyor diye arkadasim

üzülme canım belki dişleri falan çıkıyordur..diş çıkacağı zaman iştahsızlık olurmuş...
belki benim kızımda demir damlasından dolayı 3 gündür yapmıyordur kakasını..kabızlak yapmayan hangisiyse ondan alalım bari...yazdırdığın ilacı yazarsan sevirinim canım.

örümcek kullanmaya başladınız mı siz erken değil mi
ya erken sanırım ama ikidir koyuyorum çok eğleniyor..

bizimki hergün en az bir en çok 3 kez yapardı..ilk defa 3 gündür yapmıyor işte.

sanmıyorum ne güzel işte bir rahatsızlığı yokmuş demekki metebolizması iyi çalışıyor maşallah diyelim

be hergün 1 çay kaşığı z.yağı içiriyorum kızlar içirmediğim zamanlardada sebze püresi yaptıktan sonra üzerine koyuyorum 1 çay kaşığı tembelliğe alışmasın çocuklaerımız ileride çok zorlanırlarmış

kızlarrr ben geldim sabah beri okumaktan yazmaya fırsat olmadı kısa tatilimiz bitti, ama bence çok verimliydi oğlum denize girdi faln çok mutlu oldum tatil gibi değildi bizim için ama olsun oğlumun suyu sevmesş bşle güzel bi anı olarak yeterli benim bi tatile ihtiyacım var o ayrı :)

uykumuz düzene girmedi ama sorunumuzu anladım gaiba yüzükoyun yatırmak kafamıkz düzleşti diye doktor bizeyüzü koyun yatrn dedi o zmndan beri bu kadar sık uyanyorz, ondan öncesinde uynıup kendi kndine dalyodu demek ki uykuya şimdi sıkılıyor beni çağryor demek ki yüzükoyundan sırtüstüne dönmeyi başardığında bu kada uyanmycak diyorum mantıklı mı? bi de kafasının düzlüğü pahasına sırt üstü yatrsam mı diyorum kayınvalidem onun genleri öyle dedesi babasının hep kafası düz yatmakla alkaası yok diyor çocuğa işkence etme diyor, bn yine de yüzükoyun yatryorm belki düzelr diye düz kafa çok çirkin olyo ama boşna da uykusuz kalyosam o da hiç hoş değilzemuszemus

kızlar kızım dun yememıstı ama az once sutlu pırınclı kasık mamasını kasıkla bı guzel yedı bırı bıtmeden obur kasık ıcın nasıl agzını acıyo kuzum cok mutlu oldum valla:) cokta sevdı sanırım aksamda gece ıcın tahıllısı var onu vercem ınsallah onuda yer kuzucum..

valla canım bızımkı cok az yapıyo 3-4 gunde bır yapıyo.

bu şekilde hergün çıkıyor mu peki?

relax hangi marka aldın mamayı?

ayeşsinem hoşgelmişsiniz? benimde tatile ihtiyacım var ya heralde en az 2 sene sonra anca rahatlıcaz:)

benimkini de sırt üstü koyuyorum yüz üstü dönüyor gece.

ya kızlar acaip unutkanlık başladı bende uykusuzluktanmı acep:)

bir mama olsun..gece yatarken bebeklere bi verelim sabaha kadar karınları tok olsun..mışıl mışıl uyusunlar..var mı öyle bir mama:1rolleyes:

uykusuzluktan da olur demir eksikliğinden de olur ben mal oldum diyorum kocama başlarda estağfurullah diyordu şimdi oldun diyor ha ha diyorum bi yaptığmı 5 dakka geçmeden unutuyorum kan ilacın ben de başlycam herhalde de bende de kabızlık var o yüzden ben de geciktirmey çalşyorm hem oğlum hem kendim için idare etmey eçalşyorm

canım ancak fırsat buldum bıraz temızlık yaptım kızlada zor oluyo tabı.mılupanın aldım canım.sutlu pırınclı ve tam tahıllısını.dunde yemıstı ama kasıkla almamıstı bıberonla verdım dun bugun cok guzel yedı valla.ınsallah senınkıde yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…