selam kızlar bende uykusuzlktan muzdaripim,sabrımın son demlerei sanki..
kaşık maması aldım dün tahıllı falan bide onu deneyeyim dedi ülker hero mu neydi. 7-8 tatlı kaşığı yedi sonra istemedi. bide emzirdim iyice. 9buçuk gibi yatırdım 10buçukta kalktı sonra 2 saatte bir noluyo anlamadım demek açlıktan değil başka bi derdi var..
bu sinirle sabahta çattım kocaya sinir oluyorum ona da bazen. poffffffffff sabır ya Rabbi..
kızlar birşey sorucam kuzey akşam huzursuzdu yazmıştım sizlere sabah 7,30 da doyurdum karnını ve ben işe geldim 12,30a kadar birşey yememiş k.validem veriyorum itiyor diliyle biberonu dedi sadece sebze çorbası içmiş oda bir çay tabağı kadarmış en fazla neden böyle yaptı oğlum yaaa uzuldum çok mızmızmış halaa ama ateşi fln da yokmuş
slm kızlar benim kızda hergün 3-4 defa kaka yaparken artık 3günde 1 zorla yapıyo ve kakası zift gibi kapkara ve kokulu.demir ilacından sonra böyle oldu.nette okudum ferro sanol kullananların böyle şikayetleri var.5+5 damla kullanıyoruz yan etkilerinde kabızlık ve kakasını boyadığıda yazıyo.çok zor içiyo yavrum zaten kusuyo bunu içince dahada fena midesi bulanıyo.Bugün sağlık ocağına gidip başka demir damlası yazdırıcam.
kızlar kızım dun yememıstı ama az once sutlu pırınclı kasık mamasını kasıkla bı guzel yedı bırı bıtmeden obur kasık ıcın nasıl agzını acıyo kuzum cok mutlu oldum valla:) cokta sevdı sanırım aksamda gece ıcın tahıllısı var onu vercem ınsallah onuda yer kuzucum..
canım ancak fırsat buldum bıraz temızlık yaptım kızlada zor oluyo tabı.mılupanın aldım canım.sutlu pırınclı ve tam tahıllısını.dunde yemıstı ama kasıkla almamıstı bıberonla verdım dun bugun cok guzel yedı valla.ınsallah senınkıde yer
Merhabalar, ben de hero babynin oganic sütlü prinçli muhallebisinden veriyorum iki gündür, maşallah sevdi oğlum.
CANIM DOKTOR NORMAL DEMİŞTİ BEN DAYAMAYIP ZETİNYAĞI İÇİRMİŞİM ŞÜKÜR ŞİMDİ YOK AMAA 2 aylıkken çok oluyodu5 gün çok değilmi kız ben enfazla 3 gün beklerdim
bencede canım bazı davranışlaında yardımlarımıza ihtyaçları vr tabiki ama zamanı gelince herşeyi yapar kuzucuklar sağlıkları yerinde olsundaedit olmadığından düzeltemedim tuba cım yukarıdaki yorumuna kesinlikle katılıyorum
biraz kendi çabalamaları için bırakmalıyız kuzuları .minik bir hikaya okumuştum..
kelebekler koza larından çıkmak bir hayli güç ve zaman harcarlarmış . birgün yaşlı bir kadın görmüş kozadan çıkmaya çalışan kelebeği kıyamamış yırtmış koza yı hadi çık ve uç demiş ama kelebek uçamamış....
bir bilge gelmiş .kadına anlatmış.kelebek için gerekli olan koza çıkabilmeyi başarmasıydı .kanatları güçlenecek ve uçabilecekti diyeee....
hatırladığım kadarıyla yazdım ama hiç unutmam bu hikayeyi ..eğitimci olarak da anne olaraktaaaa
vardır bir derdi canımm yemiyosa inş hasta falan değildir ikkat etkızlar birşey sorucam kuzey akşam huzursuzdu yazmıştım sizlere sabah 7,30 da doyurdum karnını ve ben işe geldim 12,30a kadar birşey yememiş k.validem veriyorum itiyor diliyle biberonu dedi sadece sebze çorbası içmiş oda bir çay tabağı kadarmış en fazla neden böyle yaptı oğlum yaaa uzuldum çok mızmızmış halaa ama ateşi fln da yokmuş
bizdede söyle oluyo mesel asıvıda yapıyo ama poposunda koyu yeşil gibi oluyo katı yani demir ialcından heraldee anlamıyorumki hem sıvı hem katı apıyooslm kızlar benim kızda hergün 3-4 defa kaka yaparken artık 3günde 1 zorla yapıyo ve kakası zift gibi kapkara ve kokulu.demir ilacından sonra böyle oldu.nette okudum ferro sanol kullananların böyle şikayetleri var.5+5 damla kullanıyoruz yan etkilerinde kabızlık ve kakasını boyadığıda yazıyo.çok zor içiyo yavrum zaten kusuyo bunu içince dahada fena midesi bulanıyo.Bugün sağlık ocağına gidip başka demir damlası yazdırıcam.
yorgunsun canım ondandırrrelax hangi marka aldın mamayı?
ayeşsinem hoşgelmişsiniz? benimde tatile ihtiyacım var ya heralde en az 2 sene sonra anca rahatlıcaz:)
benimkini de sırt üstü koyuyorum yüz üstü dönüyor gece.
ya kızlar acaip unutkanlık başladı bende uykusuzluktanmı acep:)
Merhabalar, ben de hero babynin oganic sütlü prinçli muhallebisinden veriyorum iki gündür, maşallah sevdi oğlum.
ekledim bayildim resimlere kac cm ki oglunun boYu ant bizimde burnumuz tikandi sabahi sabah ettik
slm hatunlar,albüm yaptım isteyenler bakabilir,şeymacım oğluşun her zamanki gibi çook yakışıklı cnm ,
bi haberim daha var :)) regli oldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim değişik duygular içindeyim :))))))))
gözün aydın canım ama bitince yine eski halime döndüm yanıyorum ateş basıyo yine sevin bencee ama yinede 2 günlük serinlikte rahattı yane albüme herkes bakamıyo arkadaşlık gönderim ozaman şeymöa sana da gönderim çükü göremiyorumm
slm hanımlar;
ant,tubatubatuba albümlerinize baktım maşallah kuzucuklara çok tatlılar. bu arada sizinde maşallahınız var kilolardan eser kalmamış ben hala dombili gibi dolanıyorum mafoldumben hele bazen karnım bi şişiyor sanki 6 aylık hamileye benziyom mafoldumben
herkese çok çok selamlar geçmişi henüz hiç okuyamadım daha bende hastalandım maalesef valla ne yapıcağımı şaşırdım sesim berbatt:çok üzgünüm:
elvoscan benim kızımda aynı öyle...eskiden yatırırdım yerine kendi uyurdu..bu sıçrama davasından beri yanına yatıyorum bazen emiyor bazen emmiyor..pişpişliyorum öyle uyuyor...işe başlayınca çok zor olacak..bi şekilde bu alışkanlığını bıraktırmam lazım..ama bu durumdan bende acayip keyif alıyorum...çok güzel bişey göğsümde uyuması...
selam kızlar emiri yıkadım şimdi yanımda karnıma tekmeler atıyo:)
slece geçmiş olsun canım kuzucuğu Allah korumuş..
gurbet sana da geçmiş olsun..
tehlikeli değilmi o şekilde emzirmek ?
benimki de cok kaka yapiyor gunde en az 4 kere. ben takilmiyorum, sen de aksine sevinmelisin bagirsaklar iyi calisiyor diye arkadasim
allahi korumş cnm dikkatli olmak lazımslm kızlar yazamadım son durumu eşim mikrop kapmış,nerden bilmiyor ama benden hariç tost yemiş sanırım o olabilir,değilse bende yakalanırdım.antibiyotik kullanıyor,lakin hala ishal durmadı.bu arada kazalar atlattık,eşim hasta olduğu için ona çorba yapmıştım,yanına getirdim,mutfaktan birşey almaya gittiğimde bizim ufaklığı nasıl olduğunu bilmiyorum ama çorbanın başında buldum çok korktum.neyse bunu atlattık derken bugün salonda ayıcıkla boğuşuyordu,bende salona birşey damlamış onu siliyordumki bebeğim meğersem herzamanki gibi boğuşmuyormuş ayıcığıyla, kaldıramadığı için zor nefes alıyormuş, ay birden rengi attı ,hemen farkettim allahtan ayıcığı attım hemen kucağıma aldım bebişimi.birdaha ne ayıcık veririm nede bir saniyelik bile olsa temizlik o uyanıkken.lmaz:
güle güle giysin kzucukben geldimmm.... bugün eşim izinliydi oğluşu gezdirdik..bu arada C&A mağzasında fiyatlar süper hanımlar..geçen hafta oğlumun kıslık alışverişini yaptığıma pişman oldum orda çok daha güzel şeyler varmış..mont. aldık kuzuma astronot tulumlar falan hep 40 lira..birde peluş gini yumuşak tulumlar var kulaklu falan onlarda 40 l,ra ama büyüğü yoktu 74 cm olan bizimkuzuya olmadı çok üzüldüm mother care de 70-80 liraydı..
selam kızlar nasılsınız bakalım. geçmişi okudum biraz kaşık mamaları veriyomuşsunuz ne güzel afiyet olsun yarasın kuzulara biz henüz sadece elma ve armut püresi yiyoruz günde iki defa biberon maması veriyodum oda bire düştü artık 5. ayımız olsun yoğurt falan veririm artık:))
kızım geceleri en fazla 2 defa uyanırdı bir haftadır saat başı uyanıyoruz derd,i iki dk memede durmak napıcaz bakalım. dün eşimin teyzesinde mevlüt vardı orya gittik kızımı kucağına almayan kalmadı çok hoşlanmadım ama yaşlı insanlardı kırmak istemedim allahtan öpmediler. ama çok nazar değdi sanırım ordan geldikten sonra geceye kadar ağladı kuzum uykusundan bile çığlık atarak uyandı okudum falan biraz rahatladı. iki gün öncede dışarı çıkıp geldikten sonra kızımın üzerindeki nazar bncuğu durup dururken kırılıp düştü. kuzulara çok nazar değiyo valla allahım korusun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?