olabilir tubacım diştir belkide bu sıralar bütün bebişler huysuz. geçer biran önce inşallah
moonlight benim kızımın adıda doğa adaşlar bizim cimcimeler
moonlight benim kızımın adıda doğa adaşlar bizim cimcimeler
doğalar 3 oldu anlaşılan :)
merhaba bende irmikli olanından veriyorum herobabynin çok seviyo ben milupanınkini de aldım bazen ondan bazen ondan veriyorum her akşam düzenli veriyomusun?
kızlar, bugün işe başladım. ben yokken yerime bakan arkadaş hala yerime bakıyor, ne masam var ne bilgisayarım, konuk oyuncu gibi oldum ofiste. canım sıkılıyor bu duruma, şu an rapor almaya çalışıyorum alamazsam konuşacağım gerekirse birim değiştireceğim...
kızlar, bugün işe başladım. ben yokken yerime bakan arkadaş hala yerime bakıyor, ne masam var ne bilgisayarım, konuk oyuncu gibi oldum ofiste. canım sıkılıyor bu duruma, şu an rapor almaya çalışıyorum alamazsam konuşacağım gerekirse birim değiştireceğim...
Canım çok gıcık bir durum tahmin edebiliyorum eşimde bir süre önce yaşadı benzer bir durumu, konuş tabi halletsinler bir an önce göçebe gibi ne öyle, bir iş e yapamazsın.
seninki de mi Doğa?ne güzel...3 Doğa bir topicte:)))
Amin canım...
ben ücretsiz izin aldım...ama döndüğümde bende hiç tanımadığım insanlarla çalışmak zorunda kalacağım..çünkü neredeyse bütün servisin çalışanları değişti..hiç dönesim yok..o nedenle seni çok iyi anlıyorum.benim birim değiştirme imkanımda yok..hepsinden eskiyim aslında ama yeniymişim gibi hissedeceğimbenneyaptımki
Bir de Doğa Devrim Paşamız var topiğimizde etti mi size kare asalkisalkisalkis
inşallah yeni gelenler anlaşabileceğin gibi insanlardır canım, işteki huzur tüm hayatı etkiliyor çünkü... sorma benim de hiç işe dönesim yoktu, çok zor geçti bugün... Allahtan Sarp a annem bakıyor da bir de onu düşünüp üzülmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?