2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir tubacım diştir belkide bu sıralar bütün bebişler huysuz. geçer biran önce inşallah

kızlar, bugün işe başladım. ben yokken yerime bakan arkadaş hala yerime bakıyor, ne masam var ne bilgisayarım, konuk oyuncu gibi oldum ofiste. canım sıkılıyor bu duruma, şu an rapor almaya çalışıyorum alamazsam konuşacağım gerekirse birim değiştireceğim...

merhaba bende irmikli olanından veriyorum herobabynin çok seviyo ben milupanınkini de aldım bazen ondan bazen ondan veriyorum her akşam düzenli veriyomusun?

canım kusura bakma yemek yapmaya kalktım cevap yazamadım sana, ben birkaç gündür kullanıyorum akşamları uyku öncesinde veriyorum yarım ölçü hemen her akşam vermeye çalışıyorum. Yarasın kuzucuklara.

Canım çok gıcık bir durum tahmin edebiliyorum eşimde bir süre önce yaşadı benzer bir durumu, konuş tabi halletsinler bir an önce göçebe gibi ne öyle, bir iş e yapamazsın.

ben de milupa sütlü pirinçli aldım ama pek haz etmedi beyefendi, yarın tekrar deneyeceğim inşallah yer bu sefer. bir de annem Sarp için soğansız baharatsız tarhana yaptı, dün yedirdik çok sevdi bitirdi, bugün yine yaptık yemedi püskürttü.. sağı solu hiç belli olmuyor valla :)

Amin canım...

ben ücretsiz izin aldım...ama döndüğümde bende hiç tanımadığım insanlarla çalışmak zorunda kalacağım..çünkü neredeyse bütün servisin çalışanları değişti..hiç dönesim yok..o nedenle seni çok iyi anlıyorum.benim birim değiştirme imkanımda yok..hepsinden eskiyim aslında ama yeniymişim gibi hissedeceğimbenneyaptımki

Canım çok gıcık bir durum tahmin edebiliyorum eşimde bir süre önce yaşadı benzer bir durumu, konuş tabi halletsinler bir an önce göçebe gibi ne öyle, bir iş e yapamazsın.

evet canım yaa, çok gıcık bir durum... tabi iş de yapmıyorum o yüzden vakit de geçmiyor, bu hafta bekleyeceğim ama haftaya mutlaka konuşacağım...

inşallah yeni gelenler anlaşabileceğin gibi insanlardır canım, işteki huzur tüm hayatı etkiliyor çünkü... sorma benim de hiç işe dönesim yoktu, çok zor geçti bugün... Allahtan Sarp a annem bakıyor da bir de onu düşünüp üzülmüyorum...

Bir de Doğa Devrim Paşamız var topiğimizde etti mi size kare asalkisalkisalkis

evet bir de erkek Doğamız var...Doğalar hep boğa burcundan mı ikizler de var mı?

amin canım...nasıl olacak bakalım..neyse kurban bayramından sonra başlayacağım..biraz daha vaktim var allahtan...

en kısa sürede düzene girer umarrım işin zaten uzun aradan sonra

tekrar işe başlamak zor bide böyle bir durum hiç çekilmez canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…