en kısa sürede düzene girer umarrım işin zaten uzun aradan sonra
tekrar işe başlamak zor bide böyle bir durum hiç çekilmez canım ya
canım yabancılaşma bu aylardan itibaren başlıyormuş zaten,sen yinede sık sık insanlarla içice olmasını sağla,onların yüzlerini izlesin,incelesin,onun sosyalleşmesi için böylesi gerekliymiş.kızlar bu arada oğlum can da yabancı seçme başladı dün dedesini gördü sormayın ortalığı yıktı sonra alışıyo ama kimseye gitmek istemiyo hep gözü bende alıştırmaya çalışıyorum ama öyle ağlıyo ki kıyamıyorum
kızlar, bugün işe başladım. ben yokken yerime bakan arkadaş hala yerime bakıyor, ne masam var ne bilgisayarım, konuk oyuncu gibi oldum ofiste. canım sıkılıyor bu duruma, şu an rapor almaya çalışıyorum alamazsam konuşacağım gerekirse birim değiştireceğim...
selam kızlar nasılsınız bakalım. geçmişi okudum biraz kaşık mamaları veriyomuşsunuz ne güzel afiyet olsun yarasın kuzulara biz henüz sadece elma ve armut püresi yiyoruz günde iki defa biberon maması veriyodum oda bire düştü artık 5. ayımız olsun yoğurt falan veririm artık:))
kızım geceleri en fazla 2 defa uyanırdı bir haftadır saat başı uyanıyoruz derd,i iki dk memede durmak napıcaz bakalım. dün eşimin teyzesinde mevlüt vardı orya gittik kızımı kucağına almayan kalmadı çok hoşlanmadım ama yaşlı insanlardı kırmak istemedim allahtan öpmediler. ama çok nazar değdi sanırım ordan geldikten sonra geceye kadar ağladı kuzum uykusundan bile çığlık atarak uyandı okudum falan biraz rahatladı. iki gün öncede dışarı çıkıp geldikten sonra kızımın üzerindeki nazar bncuğu durup dururken kırılıp düştü. kuzulara çok nazar değiyo valla allahım korusun hepsini
allahi korumş cnm dikkatli olmak lazım
akşammı yıkıyosun bebişi ben hep gündüz yıkadım şimdiye kadar daha mı güzel uyuyuyo o zaman benimkide 7 de yattı gece uykusuna mı geçti acaba bi kere emdi bi daha uyudu yandım sabah erkenden kalkar öyleyse
aynen bende kustum esıme bugun ıkıncı gun..aynı evın ıcındede cok zor kus kus,hıcde kusemem ama dayanacam dıyorum...
yeni evin hayırlı olsun lojman iyi bi imkan canım nerenin lojmanları? bebişi napıyosun ablanmı bakıyo hala.Günaydın arkadaslar taşınıp geldim işteyim çok yorgunum heryerım agrıyor daha tam yerlesemedık bıle.Lojman oldugu ıcın cok tamıratı var yapıyoz yapıyoz bitmiyo bırde 2 oda oldugu ıcın tam sıgamadık ama napalım ıdare edıcez artık sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse bı bakayım neler olmuş
yeni evin hayırlı olsun lojman iyi bi imkan canım nerenin lojmanları? bebişi napıyosun ablanmı bakıyo hala.
SAol canım çamlıca mah.polis lojmanları bebiş bu haftada ablama goturcez esım rapor aldı 40 dk sürdü yol ben ancak 1 saatte gıderım yanı cocugu yollarda yormalk ıstemıyorum uykusu gelıyo aglıyo 15 dk bı yer olsa neyse .ablamda cok ıyı bakıyo ama buyukl ıhtımal esım 2 hafta gececı oldugu zamn o bakıcakj 1 hafta gunduzcu oldugu zamanda ya annesını getırcez yada ben goturcem bı sure bılmıyorum sımdılık düzenımız yok yanı
geçmişolsun canımmherkese çok çok selamlar geçmişi henüz hiç okuyamadım daha bende hastalandım maalesef valla ne yapıcağımı şaşırdım sesim berbatt:çok üzgünüm:
sanki ben yaşamışl gişbi oldum geçmiş olsun bi,rdaha başına gelnesin inş hepimizin tanbii allah korusun yavrularımızıııslm kızlar yazamadım son durumu eşim mikrop kapmış,nerden bilmiyor ama benden hariç tost yemiş sanırım o olabilir,değilse bende yakalanırdım.antibiyotik kullanıyor,lakin hala ishal durmadı.bu arada kazalar atlattık,eşim hasta olduğu için ona çorba yapmıştım,yanına getirdim,mutfaktan birşey almaya gittiğimde bizim ufaklığı nasıl olduğunu bilmiyorum ama çorbanın başında buldum çok korktum.neyse bunu atlattık derken bugün salonda ayıcıkla boğuşuyordu,bende salona birşey damlamış onu siliyordumki bebeğim meğersem herzamanki gibi boğuşmuyormuş ayıcığıyla, kaldıramadığı için zor nefes alıyormuş, ay birden rengi attı ,hemen farkettim allahtan ayıcığı attım hemen kucağıma aldım bebişimi.birdaha ne ayıcık veririm nede bir saniyelik bile olsa temizlik o uyanıkken.lmaz:
nasıl değmesin fıstığıns bol bol oku maşallah masalınaa bende okuyom yabancı biri baktığında belli ediyolar zaten kendilerini gençlerin imrenmesi güzelde orta yaşlıları anlamıyorum bakın işinize kaydirigubbakcemile3selam kızlar nasılsınız bakalım. geçmişi okudum biraz kaşık mamaları veriyomuşsunuz ne güzel afiyet olsun yarasın kuzulara biz henüz sadece elma ve armut püresi yiyoruz günde iki defa biberon maması veriyodum oda bire düştü artık 5. ayımız olsun yoğurt falan veririm artık:))
kızım geceleri en fazla 2 defa uyanırdı bir haftadır saat başı uyanıyoruz derd,i iki dk memede durmak napıcaz bakalım. dün eşimin teyzesinde mevlüt vardı orya gittik kızımı kucağına almayan kalmadı çok hoşlanmadım ama yaşlı insanlardı kırmak istemedim allahtan öpmediler. ama çok nazar değdi sanırım ordan geldikten sonra geceye kadar ağladı kuzum uykusundan bile çığlık atarak uyandı okudum falan biraz rahatladı. iki gün öncede dışarı çıkıp geldikten sonra kızımın üzerindeki nazar bncuğu durup dururken kırılıp düştü. kuzulara çok nazar değiyo valla allahım korusun hepsini
maşallahhhmrb bayanlar.topige hergün göz atıyorum ama yazamıyorum.bugun dr kontrolümüz vardı 4.ayımız bitti 7900kilo 68cm boy gelişimimiz çok güzelmiş.ayrıca oğlum doktoruyla bi konuştu görseniz babasıyla ben çok şaşırdık doktorununda hoşuna gitti ve bebeğim dün gece ilk kez döndü
bizimkinin 3 aydan beri var inş geç çıkar ama annesine benzemez nş benim dişlerim kötü çünkümafoldumbendün farkettimde benim oğlanında alt sağ dişinin orda minicik bi beyazlık var sanırım diş zaten herşeyi kemirip duruyo..
hayırlı olsun canımm güle güle oturGünaydın arkadaslar taşınıp geldim işteyim çok yorgunum heryerım agrıyor daha tam yerlesemedık bıle.Lojman oldugu ıcın cok tamıratı var yapıyoz yapıyoz bitmiyo bırde 2 oda oldugu ıcın tam sıgamadık ama napalım ıdare edıcez artık sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse bı bakayım neler olmuş
Allah kolaylık versin canım inş bebiş ve sizin için en hayırlı düzeni oturtursunuz.
Günaydın arkadaslar taşınıp geldim işteyim çok yorgunum
heryerım agrıyor daha tam yerlesemedık bıle.Lojman oldugu ıcın cok tamıratı var yapıyoz yapıyoz bitmiyo bırde 2 oda oldugu ıcın tam sıgamadık ama napalım ıdare edıcez artık sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse bı bakayım neler olmuş
genelde gündüz yıkıyodum bi deneyeyim dedim ama kar etmedi paşama. yine saat başı ayaktaydık.. dişlerdenmi acaba ya baya huzursuz geceleri
günaydın kızlar
bugün 2.gün kocişle küstüm konuşmuyorum. çok sıkılıyorum ama inada bindi. 3günden sonrası doğru değil diyo bana ama bakalım napcam:)
kızlar bebişler yüzündenmi bizde 2 aylıkkemn küsmüştük daha doğrusu ben ama anlattım herşeyi 5 dakka gelip sevip gidiyo annesine gelince o yoruluyomuş ona yardıma koşuyodu ama sanki ben yorulmuyomuşum gibiaynen bende kustum esıme bugun ıkıncı gun..aynı evın ıcındede cok zor kus kus,hıcde kusemem ama dayanacam dıyorum...
günaydınnna.s.herkese günaydınlar.
günaydın cancazım iştemisinn:teselli:a.s.olumunekankayizsmile ne sanslısın sabah sabah öpücüğe boğdum seniikaydirigubbakcemile3günaydın hanımlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?