2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada oğlum can da yabancı seçme başladı dün dedesini gördü sormayın ortalığı yıktı sonra alışıyo ama kimseye gitmek istemiyo hep gözü bende alıştırmaya çalışıyorum ama öyle ağlıyo ki kıyamıyorum

canım yabancılaşma bu aylardan itibaren başlıyormuş zaten,sen yinede sık sık insanlarla içice olmasını sağla,onların yüzlerini izlesin,incelesin,onun sosyalleşmesi için böylesi gerekliymiş.

canım rapor alamazsan veya birim değiştiremezsen fırsatları değerlendirmeye çalış,iş hayatında olur böyle şeyler.sana verilen görevleri eski masanda yapmaya çalış boşken,yaptığın çalışmaları direk amirine sunarsın,aracı kullanmadan,sahiplenilmez başarıların.böylece eski yerin tekrar verilebilir,ayrıca bu durumu konuş ,bir çalışma yerin ve düzenin olmadan çalışamaycağını.işin başında düzeni oturtmazsan yan elaman gibi kullanılırsın.

canım dişlerini konrol ettinmi,benim bebeğimin iki köpek dişide çok kabarmış,hatta bu gece uyumadı bile,çok sıkıntı çekiyorlar çok.

genelde gündüz yıkıyodum bi deneyeyim dedim ama kar etmedi paşama. yine saat başı ayaktaydık.. dişlerdenmi acaba ya baya huzursuz geceleri

günaydın kızlar
bugün 2.gün kocişle küstüm konuşmuyorum. çok sıkılıyorum ama inada bindi. 3günden sonrası doğru değil diyo bana ama bakalım napcam:)

aynen bende kustum esıme bugun ıkıncı gun..aynı evın ıcındede cok zor kus kus,hıcde kusemem ama dayanacam dıyorum...

Günaydın arkadaslar taşınıp geldim işteyim çok yorgunum heryerım agrıyor daha tam yerlesemedık bıle.Lojman oldugu ıcın cok tamıratı var yapıyoz yapıyoz bitmiyo bırde 2 oda oldugu ıcın tam sıgamadık ama napalım ıdare edıcez artık sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse bı bakayım neler olmuş

yeni evin hayırlı olsun lojman iyi bi imkan canım nerenin lojmanları? bebişi napıyosun ablanmı bakıyo hala.

yeni evin hayırlı olsun lojman iyi bi imkan canım nerenin lojmanları? bebişi napıyosun ablanmı bakıyo hala.

SAol canım çamlıca mah.polis lojmanları bebiş bu haftada ablama goturcez esım rapor aldı 40 dk sürdü yol ben ancak 1 saatte gıderım yanı cocugu yollarda yormalk ıstemıyorum uykusu gelıyo aglıyo 15 dk bı yer olsa neyse .ablamda cok ıyı bakıyo ama buyukl ıhtımal esım 2 hafta gececı oldugu zamn o bakıcakj 1 hafta gunduzcu oldugu zamanda ya annesını getırcez yada ben goturcem bı sure bılmıyorum sımdılık düzenımız yok yanı

Allah kolaylık versin canım inş bebiş ve sizin için en hayırlı düzeni oturtursunuz.

herkese çok çok selamlar geçmişi henüz hiç okuyamadım daha bende hastalandım maalesef valla ne yapıcağımı şaşırdım sesim berbatt:çok üzgünüm:
geçmişolsun canımm

sanki ben yaşamışl gişbi oldum geçmiş olsun bi,rdaha başına gelnesin inş hepimizin tanbii allah korusun yavrularımızııı

nasıl değmesin fıstığıns bol bol oku maşallah masalınaa bende okuyom yabancı biri baktığında belli ediyolar zaten kendilerini gençlerin imrenmesi güzelde orta yaşlıları anlamıyorum bakın işinize kaydirigubbakcemile3
maşallahhh
dün farkettimde benim oğlanında alt sağ dişinin orda minicik bi beyazlık var sanırım diş zaten herşeyi kemirip duruyo..
bizimkinin 3 aydan beri var inş geç çıkar ama annesine benzemez nş benim dişlerim kötü çünkümafoldumben
hayırlı olsun canımm güle güle otur
kızlar sabah erken kalktım yine kocişi yolladıktan sonra boncuğunla mutfağı güzelbir sildim alt dolaplar kaldı orayıda yarın temizlicem herün bir iş napım dolabımında elden geçmesi lazımm .çok güzel burda hava yine içim kıpır kıpır ama boncuk 1 saattir mızıldanıuyo hala uyumadıııakannehirartık bunalsın öyle kalkıcam napımm
dün gece kızım dönme çabalarına başladı şükür popoyuda atarsa oıldu bu işşşkaydirigubbakcemile3

öcelikle herkese güaydınnnn ben hala çok fena hastayım canada geçti biraz biraz üzüldüm ablam bakıyo valla bize Allah razı olsun çok yardım ediyo

hayırlı olsun güle güle otur yeni evinde canım taşınmak çok zor yorgunluğu günlerce geçmiyo

aynen bende kustum esıme bugun ıkıncı gun..aynı evın ıcındede cok zor kus kus,hıcde kusemem ama dayanacam dıyorum...
kızlar bebişler yüzündenmi bizde 2 aylıkkemn küsmüştük daha doğrusu ben ama anlattım herşeyi 5 dakka gelip sevip gidiyo annesine gelince o yoruluyomuş ona yardıma koşuyodu ama sanki ben yorulmuyomuşum gibi
herkese günaydınlar.
günaydınnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…