- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
öcelikle herkese güaydınnnn ben hala çok fena hastayım canada geçti biraz biraz üzüldüm ablam bakıyo valla bize Allah razı olsun çok yardım ediyo
hayırlı olsun güle güle otur yeni evinde canım taşınmak çok zor yorgunluğu günlerce geçmiyo
bende kilo almışım kıyafetlerden belli, ama nasıl vercem bilmiyorum sütüm azalır zatende azcıkta boğazımı tutsam iyi olcak ama nasıll hep canım böyle tatlı çekerken inş devam edersin sen benim için şu an kilo vermek zor gibigünaydın kızlar....sabah 7 buçukta uyandık kuzumla..ama bu gecede çok sık uyandı...neden böyle anlayamadım gitti...biraz oynaştık babayı uğurladık...sonra bi 45 dak daha uyudu...bende kahvaltı yaptım ve bugün platese başladım..evde yapabileceğim tek spor bu sanırım..ama sevdim.inşallah hergün yaparım tabi:))şimdi de kızım kucağımda klavyeyi ele geçirmek için çıldırıyor..allahım korusun çok hareketli bu çocuk
günaydın kızlar kuzeyi teyzesi sağlık ocağına götürdü ölçüm için buyu 72 cm olmuş kilomuzda 7.800 gr olmuş.. ben boy kilo topiğinede yazayım dimi bunu
guclubacismile allah kolaylık versin canım iyi gene 62 de kalmışsın bu performansla daha da zayıflayabilirdin... ben 45 ile hamile kaldım 68 ile doğuma girdim şimdi 49 kiloyum sırrı ne bilm,yorum gitmesin kilolarım diye çok uğraşıyorum amaa onlarda gitmek için can atıyorlar63 le hamile koldum doğuma 78 le gittim şimdi 62 kiloyum.sırrı ne biliyormusunuz hergün bugün okula gitmicem diye anıran 5 yaşında bir oğlan ve okulla ev arasında bebekle mekik dokuyan ben :))
teşekkür ederizzz teyzesimaşallah canım kuzeye
maşallah kuzeyegünaydın kızlar kuzeyi teyzesi sağlık ocağına götürdü ölçüm için buyu 72 cm olmuş kilomuzda 7.800 gr olmuş.. ben boy kilo topiğinede yazayım dimi bunu
allah kolaylık versina.s.63 le hamile koldum doğuma 78 le gittim şimdi 62 kiloyum.sırrı ne biliyormusunuz hergün bugün okula gitmicem diye anıran 5 yaşında bir oğlan ve okulla ev arasında bebekle mekik dokuyan ben :))
63 le hamile koldum doğuma 78 le gittim şimdi 62 kiloyum.sırrı ne biliyormusunuz hergün bugün okula gitmicem diye anıran 5 yaşında bir oğlan ve okulla ev arasında bebekle mekik dokuyan ben :))[/QUOTE
allah kolaylık versin canım yaa..senn yine yarılamışsın yolu..biz daha ikinciyi yapcaz ooooooo:)))
bende kilo almışım kıyafetlerden belli, ama nasıl vercem bilmiyorum sütüm azalır zatende azcıkta boğazımı tutsam iyi olcak ama nasıll hep canım böyle tatlı çekerken inş devam edersin sen benim için şu an kilo vermek zor gibi
inşallah devam ederim bakarım.pek iştahlı başladım:)
maşallah kuzey e...benim kızım 15 günde 350 gr almış..sanırım az
günaydın kızlar kuzeyi teyzesi sağlık ocağına götürdü ölçüm için buyu 72 cm olmuş kilomuzda 7.800 gr olmuş.. ben boy kilo topiğinede yazayım dimi bunu
63 le hamile koldum doğuma 78 le gittim şimdi 62 kiloyum.sırrı ne biliyormusunuz hergün bugün okula gitmicem diye anıran 5 yaşında bir oğlan ve okulla ev arasında bebekle mekik dokuyan ben :))
genelde gündüz yıkıyodum bi deneyeyim dedim ama kar etmedi paşama. yine saat başı ayaktaydık.. dişlerdenmi acaba ya baya huzursuz geceleri
günaydın kızlar
bugün 2.gün kocişle küstüm konuşmuyorum. çok sıkılıyorum ama inada bindi. 3günden sonrası doğru değil diyo bana ama bakalım napcam:)
geçmişolsun canımm
sanki ben yaşamışl gişbi oldum geçmiş olsun bi,rdaha başına gelnesin inş hepimizin tanbii allah korusun yavrularımızııı
nasıl değmesin fıstığıns bol bol oku maşallah masalınaa bende okuyom yabancı biri baktığında belli ediyolar zaten kendilerini gençlerin imrenmesi güzelde orta yaşlıları anlamıyorum bakın işinize kaydirigubbakcemile3
maşallahhh
bizimkinin 3 aydan beri var inş geç çıkar ama annesine benzemez nş benim dişlerim kötü çünkümafoldumben
hayırlı olsun canımm güle güle otur
kızlar sabah erken kalktım yine kocişi yolladıktan sonra boncuğunla mutfağı güzelbir sildim alt dolaplar kaldı orayıda yarın temizlicem herün bir iş napım dolabımında elden geçmesi lazımm .çok güzel burda hava yine içim kıpır kıpır ama boncuk 1 saattir mızıldanıuyo hala uyumadıııakannehirartık bunalsın öyle kalkıcam napımm
dün gece kızım dönme çabalarına başladı şükür popoyuda atarsa oıldu bu işşşkaydirigubbakcemile3
valla kızlar 2.yapçaksanız benden size tavsiye kesinlikle okul zamanına denk getirmeyin.şaka vuruyorum işi ama cidden çok zor sinirlerim harap durumda her gün beslenme hazırlıyorum oğlana kahvaltı ettir götür 1 saat bekle yemek bile zor yapıyorum inanın tel lüksüm şu bilgisayar onada ufaklığı ayağımda sallarken girebiliyorum.yinede hep dua ediyorum allah sağlık versin yeterki gerisi bi şekilde hallediliyor
valla kızlar 2.yapçaksanız benden size tavsiye kesinlikle okul zamanına denk getirmeyin.şaka vuruyorum işi ama cidden çok zor sinirlerim harap durumda her gün beslenme hazırlıyorum oğlana kahvaltı ettir götür 1 saat bekle yemek bile zor yapıyorum inanın tel lüksüm şu bilgisayar onada ufaklığı ayağımda sallarken girebiliyorum.yinede hep dua ediyorum allah sağlık versin yeterki gerisi bi şekilde hallediliyor
Allah ımmmmmmmmmmm bu çocuğu oyalayacak bişey söyleyin banaaa anakucağından nerdeyse yere zıplayacak oturmak istemiyo yere yatırıyorum 5 dk sonra çığlıklar başlyo oyun halısı 5 dk dönence 3-4 dk yaaaaaaaaa evi nasıl temizledin tuba bu çocuk sürekli bni istiyo yanında 2 iş ypamıyorum evi de .. götürüyo valla afedersiniz ama:))
erken sanırım ama ben örümceğe koyup yanımda götürüyorum...hem onunla konuşup hem işimi yapıyorum..dilimde tüy bitti zaten ona laf anlatmaktandelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?