2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar....sabah 7 buçukta uyandık kuzumla..ama bu gecede çok sık uyandı...neden böyle anlayamadım gitti...biraz oynaştık babayı uğurladık...sonra bi 45 dak daha uyudu...bende kahvaltı yaptım ve bugün platese başladım..evde yapabileceğim tek spor bu sanırım..ama sevdim.inşallah hergün yaparım tabi:))şimdi de kızım kucağımda klavyeyi ele geçirmek için çıldırıyor..allahım korusun çok hareketli bu çocuk

saol canım evet gercekten heryerım agrıyo sankı bırısı benı dövdü hehedelikafadulden

bende kilo almışım kıyafetlerden belli, ama nasıl vercem bilmiyorum sütüm azalır zatende azcıkta boğazımı tutsam iyi olcak ama nasıll hep canım böyle tatlı çekerken inş devam edersin sen benim için şu an kilo vermek zor gibi

günaydın kızlar kuzeyi teyzesi sağlık ocağına götürdü ölçüm için buyu 72 cm olmuş kilomuzda 7.800 gr olmuş.. ben boy kilo topiğinede yazayım dimi bunu

63 le hamile koldum doğuma 78 le gittim şimdi 62 kiloyum.sırrı ne biliyormusunuz hergün bugün okula gitmicem diye anıran 5 yaşında bir oğlan ve okulla ev arasında bebekle mekik dokuyan ben :))

63 le hamile koldum doğuma 78 le gittim şimdi 62 kiloyum.sırrı ne biliyormusunuz hergün bugün okula gitmicem diye anıran 5 yaşında bir oğlan ve okulla ev arasında bebekle mekik dokuyan ben :))
guclubacismile allah kolaylık versin canım iyi gene 62 de kalmışsın bu performansla daha da zayıflayabilirdin... ben 45 ile hamile kaldım 68 ile doğuma girdim şimdi 49 kiloyum sırrı ne bilm,yorum gitmesin kilolarım diye çok uğraşıyorum amaa onlarda gitmek için can atıyorlar

günaydın kızlar kuzeyi teyzesi sağlık ocağına götürdü ölçüm için buyu 72 cm olmuş kilomuzda 7.800 gr olmuş.. ben boy kilo topiğinede yazayım dimi bunu
maşallah kuzeye boyu uzunn maşallah
allah kolaylık versina.s.

valla kızlar 2.yapçaksanız benden size tavsiye kesinlikle okul zamanına denk getirmeyin.şaka vuruyorum işi ama cidden çok zor sinirlerim harap durumda her gün beslenme hazırlıyorum oğlana kahvaltı ettir götür 1 saat bekle yemek bile zor yapıyorum inanın tel lüksüm şu bilgisayar onada ufaklığı ayağımda sallarken girebiliyorum.yinede hep dua ediyorum allah sağlık versin yeterki gerisi bi şekilde hallediliyor

maşallah canım kuzuya...

ben evde çok haraketsizim yaa oyüzdende veremiyorum artık..mafoldumben

ben kuserim ama uzun sürmez şükür fakat bu aralae feci bi kavga çıkar gibime geliyo..

bende görününce hemen çıkmaz diye duymuştum canım..benim oğlanın dişide bana çeker inş..benimkiler çok sağlamdır 20 yaşıma kadar çürük bilmedim ben yamuktu yanlızca tel tedavisiyle düzeldi şükür..ama babasının ağzında diş almadı çürümekten

gerçekten mi yaa bende 4-5 yaşına gelsin kendi ihtiyaçlarını görebilsin öyle yapayım diyorum tabi kaza olmazsa

Günaydın herrkese.bugün evdeyim.çok şükür bu dönem 3 gün okuldayım.oğlum uyudu bende okudum biraz geçmişi.5 ayı dün doldurduk.benim oğlumda 7.800 kilo 64cm boy.bu ay 400gralmış ben anne sütü veriyorum ek besine de dün şeftali ile başladım.dr dedi.2 çay kaşığı verdim.yavaş yavaş artır dedi sonra elma ve sebze püresi dedi.ben geç mi kaldım ek besine geçmekte okuyunca endişelendim şimdi. bu arada kiloları gidenlere maşallah darısı başıma.doğumdan sonra verdiğimi de aldım ben.10 kilo var doğımdan önceki kiloma.nasıl vercem bilmiyorum.süt olsun diye sürekli yiyorum.yemeyince olmuyo gerçekten...

ya o konuda zaten bi karar veremedim..yaş farkı olması mı iyi..yoksa yaşları yakın mı olsun?Allah ın izniyle ikinciyi istiyorum ama zamanı konusunda çok kararsızım..anlattığın kadarıyla işin zor..sana kolaylık diliyorum canım.

Allah ımmmmmmmmmmm bu çocuğu oyalayacak bişey söyleyin banaaa anakucağından nerdeyse yere zıplayacak oturmak istemiyo yere yatırıyorum 5 dk sonra çığlıklar başlyo oyun halısı 5 dk dönence 3-4 dk yaaaaaaaaa evi nasıl temizledin tuba bu çocuk sürekli bni istiyo yanında 2 iş ypamıyorum evi de .. götürüyo valla afedersiniz ama:))

erken sanırım ama ben örümceğe koyup yanımda götürüyorum...hem onunla konuşup hem işimi yapıyorum..dilimde tüy bitti zaten ona laf anlatmaktandelikafadulden

ant bu aralar niye feci kavga çıkar yazmışsın hayrola:))
bu arada şeymaydı dimi ismin

erken sanırım ama ben örümceğe koyup yanımda götürüyorum...hem onunla konuşup hem işimi yapıyorum..dilimde tüy bitti zaten ona laf anlatmaktandelikafadulden

şebek oldum bende karşısında çocuun:)
erken diye almadım da ben canım sen nerden ne marka aldın işe yarıyosa alim valla.

nidah yazik sana arkadasim yaa, yok mu yanina bir sure yardimci birisi cagirsan biraz dinlensen? emirin ananesi babanesi, teyzesi halasi falan?

cunku sonunda patlayacaksin bir yerde dikkat etmen lazim kendine de bu kadar yorgunluk uykusuzluk nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…