Günaydın herrkese.bugün evdeyim.çok şükür bu dönem 3 gün okuldayım.oğlum uyudu bende okudum biraz geçmişi.5 ayı dün doldurduk.benim oğlumda 7.800 kilo 64cm boy.bu ay 400gralmış ben anne sütü veriyorum ek besine de dün şeftali ile başladım.dr dedi.2 çay kaşığı verdim.yavaş yavaş artır dedi sonra elma ve sebze püresi dedi.ben geç mi kaldım ek besine geçmekte okuyunca endişelendim şimdi. bu arada kiloları gidenlere maşallah darısı başıma.doğumdan sonra verdiğimi de aldım ben.10 kilo var doğımdan önceki kiloma.nasıl vercem bilmiyorum.süt olsun diye sürekli yiyorum.yemeyince olmuyo gerçekten...
ben 2. yi eşimiyi bir işe gişrerse ve ücretsiz izin 2 yılaçıkarsa düşünüyoummm şaka bir yana hayırlısı ya şu bir büyüsünde akılasın ancak ozaman kızımı iyi bir şekilde eğitmek istiyorummvalla kızlar 2.yapçaksanız benden size tavsiye kesinlikle okul zamanına denk getirmeyin.şaka vuruyorum işi ama cidden çok zor sinirlerim harap durumda her gün beslenme hazırlıyorum oğlana kahvaltı ettir götür 1 saat bekle yemek bile zor yapıyorum inanın tel lüksüm şu bilgisayar onada ufaklığı ayağımda sallarken girebiliyorum.yinede hep dua ediyorum allah sağlık versin yeterki gerisi bi şekilde hallediliyor
maşallah benimkide az aldı ama seninkinin kilosu ,iyiymiş maşşallhGünaydın herrkese.bugün evdeyim.çok şükür bu dönem 3 gün okuldayım.oğlum uyudu bende okudum biraz geçmişi.5 ayı dün doldurduk.benim oğlumda 7.800 kilo 64cm boy.bu ay 400gralmış ben anne sütü veriyorum ek besine de dün şeftali ile başladım.dr dedi.2 çay kaşığı verdim.yavaş yavaş artır dedi sonra elma ve sebze püresi dedi.ben geç mi kaldım ek besine geçmekte okuyunca endişelendim şimdi. bu arada kiloları gidenlere maşallah darısı başıma.doğumdan sonra verdiğimi de aldım ben.10 kilo var doğımdan önceki kiloma.nasıl vercem bilmiyorum.süt olsun diye sürekli yiyorum.yemeyince olmuyo gerçekten...
canım ben sade mutfağı temizledim uyanınca yaptım koydum ana kucağına oyuncağını astım oynadu öyle ama huzursuzlabnmadan yani uyanınca al yanına hemen yoksa sıkılır yapamazsınAllah ımmmmmmmmmmm bu çocuğu oyalayacak bişey söyleyin banaaa anakucağından nerdeyse yere zıplayacak oturmak istemiyo yere yatırıyorum 5 dk sonra çığlıklar başlyo oyun halısı 5 dk dönence 3-4 dk yaaaaaaaaa evi nasıl temizledin tuba bu çocuk sürekli bni istiyo yanında 2 iş ypamıyorum evi de .. götürüyo valla afedersiniz ama:))
şebek oldum bende karşısında çocuun:)
erken diye almadım da ben canım sen nerden ne marka aldın işe yarıyosa alim valla.
nidah yazik sana arkadasim yaa, yok mu yanina bir sure yardimci birisi cagirsan biraz dinlensen? emirin ananesi babanesi, teyzesi halasi falan?
cunku sonunda patlayacaksin bir yerde dikkat etmen lazim kendine de bu kadar yorgunluk uykusuzluk nereye kadar
ant bu aralar niye feci kavga çıkar yazmışsın hayrola:))
bu arada şeymaydı dimi ismin
Allah ımmmmmmmmmmm bu çocuğu oyalayacak bişey söyleyin banaaa anakucağından nerdeyse yere zıplayacak oturmak istemiyo yere yatırıyorum 5 dk sonra çığlıklar başlyo oyun halısı 5 dk dönence 3-4 dk yaaaaaaaaa evi nasıl temizledin tuba bu çocuk sürekli bni istiyo yanında 2 iş ypamıyorum evi de .. götürüyo valla afedersiniz ama:))
evet canım şeyma..saf bi kocam varda ondan..kardeşi dershaneye yazılmış efendi para yollamayı düşünüyü heray..ben bişey isteyincede amma aldın yeter yetişemiyorum der..hadi muhtaç olsalar tamam dicem ama kayınpeder çalışıyo hemde emekli maş.ı var..bende dedim oğlanın odası yok daha yapılcak para yok diyosunda heray yollamaya nerden bulcan diye işime karışma diyo heray olmaz zekatımızı yollayalım oluyosa dedim..susssss diyo..yollarsa kavga çıkarıcam benim ihtiyaçlarımı karşılamadan başkasına para yollayamaz
evet canım şeyma..saf bi kocam varda ondan..kardeşi dershaneye yazılmış efendi para yollamayı düşünüyü heray..ben bişey isteyincede amma aldın yeter yetişemiyorum der..hadi muhtaç olsalar tamam dicem ama kayınpeder çalışıyo hemde emekli maş.ı var..bende dedim oğlanın odası yok daha yapılcak para yok diyosunda heray yollamaya nerden bulcan diye işime karışma diyo heray olmaz zekatımızı yollayalım oluyosa dedim..susssss diyo..yollarsa kavga çıkarıcam benim ihtiyaçlarımı karşılamadan başkasına para yollayamaz
canım benim evde öyle canda sürekli onun yanında olmamı hep oyun oynamamı istiyo benim annemlerde şehir dışında ablamda iş görüşmesi için gelmişti baktı ki hastayız kaldı yanımızda gerçekten yanında yardımcı olanlar çok şanslı
isimle hitap edeyim diyorum artık bildiklerimehaklısın valla önce kendi ailesi gelir ah bu koca milletii zaten sinirliyim şu anda bi kaşık suda boğabilirim benimkini:)
çok yorgunum falan diye syleniyorum bana diyoki bakamıyosan çocuğa söyle annem gelir falan diyo fırsat bu fırsat hemen ailesini toplıcak. hem be bakıyorum çocuuma!
cok karisik isler bunlar...
isimle hitap edeyim diyorum artık bildiklerimehaklısın valla önce kendi ailesi gelir ah bu koca milletii zaten sinirliyim şu anda bi kaşık suda boğabilirim benimkini:)
çok yorgunum falan diye syleniyorum bana diyoki bakamıyosan çocuğa söyle annem gelir falan diyo fırsat bu fırsat hemen ailesini toplıcak. hem be bakıyorum çocuuma!
geçmiş olsun canım bebişe de geçti yazmıştın inş atlatırsınız biran önce. yardımcısız zormuş gerçekten..
ant. sen yinede onun yerine kendini koymaya çalış çoğu erkek yapıyo böyle işte bazısı önce kendi ailem gelir diyebiliyo kendi ailesine bazılarıda diyemiyo işte idare etmeye çalış artık canım ya
niye kimsecikler yazmıyo yaaaa canım sıkılıyo zaten..neyse kalkıp çorba koyayım ocaga bari
canım haklısın ama erkekler en azından benim eşim zıttın agidince daha cok ınatlasıyo tatlı dille halletmek lazım böyle hassas konuları ama onuda ben beceremem hiç .inş hersey senın ıstedıgın sekilde sonuclanır.
benım esımde ben calısıyorum dıye yoruluyorum dedıgımde neden dıyo ee dıyorum cocuk herseye yetıyo bana baglı emdıgı ıcın gece fılan zor oluyo bırde bızımkı kuş uykulu zor uyur ayakta sallamayla uyumaz fılan dıyokı napalım atalımmı cocugu sankı ben oyle bsıey dıyom anlayıs gostersın dıyorum yardımcıda olur ama bazen terslenır ıste ayda bır bende eve temızlık ıcın bayan gelsın ıstıyorum ona da karsı cıkıyo ee dıyorum calstıgımın ne anlamı kalıyo hem para kazan hem butun sıkıntıları yıne sen cek olur mu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?