2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyyah bende onu anladım kesınlıkle yemeyınce sut olmuyor,kızım ac kalıyor.ama kısıden kısıye degısıyor galıba,fazla yemedıgı halde sutlerı bol bol yeten ler var cevremde hatta ıkı yasına kadar emzırıyorlar..anlamadım ben yaakafamçokkarıştı

ben 2. yi eşimiyi bir işe gişrerse ve ücretsiz izin 2 yılaçıkarsa düşünüyoummm şaka bir yana hayırlısı ya şu bir büyüsünde akılasın ancak ozaman kızımı iyi bir şekilde eğitmek istiyorumm
maşallah benimkide az aldı ama seninkinin kilosu ,iyiymiş maşşallh
canım ben sade mutfağı temizledim uyanınca yaptım koydum ana kucağına oyuncağını astım oynadu öyle ama huzursuzlabnmadan yani uyanınca al yanına hemen yoksa sıkılır yapamazsın

şebek oldum bende karşısında çocuun:)
erken diye almadım da ben canım sen nerden ne marka aldın işe yarıyosa alim valla.

bize babannemiz almış...öyle pek iyi bişey değil ama üzerinde oyuncaklar falan var.müzikte çalıyor o yüzden oyalanıyor onda..babymoon muş markası..allah kolaylık versin sana canım...

seyyah bende onu anladım kesınlıkle yemeyınce sut olmuyor,kızım ac kalıyor.ama kısıden kısıye degısıyor galıba,fazla yemedıgı halde sutlerı bol bol yeten ler var cevremde hatta ıkı yasına kadar emzırıyorlar..anlamadım ben yaa

valla bende bol sütü olan annelere çok imreniyorum bende bir gün suyu az içiyim yediğime dikkat edeyim tamam sütümü hemen etkiliyo zaten tek meme veriyorum dua ediyorum şu bir yaşına kadar az da olsa emzirmek çok istiyorum

canım valla annem de iyidir hoştur da nezaman dert yansam bebek dediğin öyle olur alışırsın diyip duruyo.kalmaya gelse 1-2 gün ancak kalır babamı yalnız bırakamıyomuş.ben gidice de çok kalamıorum.babaanne şehir dışında çağırsam 2-3 günden sonra ben daralıyorum. ama hakkaten patlamaya hazırım Allah ım başka dert vermesin de..

tuba mutfak benim de fena halde.şu anda ayağımda sallıorum emiri uyusun bende girişcem biraz biraz..

ant bu aralar niye feci kavga çıkar yazmışsın hayrola:))
bu arada şeymaydı dimi ismin

evet canım şeyma..saf bi kocam varda ondan..kardeşi dershaneye yazılmış efendi para yollamayı düşünüyü heray..ben bişey isteyincede amma aldın yeter yetişemiyorum der..hadi muhtaç olsalar tamam dicem ama kayınpeder çalışıyo hemde emekli maş.ı var..bende dedim oğlanın odası yok daha yapılcak para yok diyosunda heray yollamaya nerden bulcan diye işime karışma diyo heray olmaz zekatımızı yollayalım oluyosa dedim..susssss diyo..yollarsa kavga çıkarıcam benim ihtiyaçlarımı karşılamadan başkasına para yollayamaz

canım benim evde öyle canda sürekli onun yanında olmamı hep oyun oynamamı istiyo benim annemlerde şehir dışında ablamda iş görüşmesi için gelmişti baktı ki hastayız kaldı yanımızda gerçekten yanında yardımcı olanlar çok şanslı

cok karisik isler bunlar...

isimle hitap edeyim diyorum artık bildiklerime haklısın valla önce kendi ailesi gelir ah bu koca milletii zaten sinirliyim şu anda bi kaşık suda boğabilirim benimkini:)
çok yorgunum falan diye syleniyorum bana diyoki bakamıyosan çocuğa söyle annem gelir falan diyo fırsat bu fırsat hemen ailesini toplıcak. hem be bakıyorum çocuuma!

geçmiş olsun canım bebişe de geçti yazmıştın inş atlatırsınız biran önce. yardımcısız zormuş gerçekten..

emir uyudu. ama ben iş yapmaktan vazgeçtm uyumaya karar verdim:) biraz uzanayım 10 dk uyusam bile kardır..
görüşürüz hanımlar

benim yaramada parmak bastınız şimdi bende ne zaman biraz dert yansam sanki sadece senin çocuğun var diyo geçen gün dedim ki en azından aydan aya biri gelse dedim şu kapı cam fayans falan işlerini yapsın diye arkadaşının karısı çalıştığı halde kadın tutmuyomuş o nasıl yetişiyomuş diyiverdi bana başkalarını örnek verince iyice deliriyorum

cok karisik isler bunlar...

hemde çok..yaa bizde üniversite okuduk dershaneye mi gittik sanki deli oluyorum..arkadaşım paran yoksa yollama çocuğunu yeni bebeği olan oğlundan da medet umma..ben böyle düşünüyorum

benimkide annesinin morali bozukmuş çağırsam mı diyo..kadın ilaç içip uyuya bana yük oluyo evimi birbirine katıyo bide bana çağırsam mı diyo manyak adam

ant. sen yinede onun yerine kendini koymaya çalış çoğu erkek yapıyo böyle işte bazısı önce kendi ailem gelir diyebiliyo kendi ailesine bazılarıda diyemiyo işte idare etmeye çalış artık canım ya

ant. sen yinede onun yerine kendini koymaya çalış çoğu erkek yapıyo böyle işte bazısı önce kendi ailem gelir diyebiliyo kendi ailesine bazılarıda diyemiyo işte idare etmeye çalış artık canım ya

valla sanmıyorum canım..tamam benim dediklerime laf etmese istediği kadar para yollasın ama çifte standarta gelemiyorum..arık beni ve oğlumuda ailesi olarak benimsemeli..onlar zamanında bize acımamışlardı bende acımıyorum...

niye kimsecikler yazmıyo yaaaa canım sıkılıyo zaten..neyse kalkıp çorba koyayım ocaga bari

canım haklısın ama erkekler en azından benim eşim zıttın agidince daha cok ınatlasıyo tatlı dille halletmek lazım böyle hassas konuları ama onuda ben beceremem hiç .inş hersey senın ıstedıgın sekilde sonuclanır.
benım esımde ben calısıyorum dıye yoruluyorum dedıgımde neden dıyo ee dıyorum cocuk herseye yetıyo bana baglı emdıgı ıcın gece fılan zor oluyo bırde bızımkı kuş uykulu zor uyur ayakta sallamayla uyumaz fılan dıyokı napalım atalımmı cocugu sankı ben oyle bsıey dıyom anlayıs gostersın dıyorum yardımcıda olur ama bazen terslenır ıste ayda bır bende eve temızlık ıcın bayan gelsın ıstıyorum ona da karsı cıkıyo ee dıyorum calstıgımın ne anlamı kalıyo hem para kazan hem butun sıkıntıları yıne sen cek olur mu yanı

benim eşimde aynı...boşa tartışırız yani o bildiğini okur..evlenmeden önce çalışıyodum kendi paramı istediğim gibi harcıyodum..şimdi koca eline bakmak zoruma gidiyo..bana bişey istediğimde bekle diyipte ailesina para yollaması sinirlerimi bozuyo öönce bizim ihtiyaçlarımızı karılasın sonrasında naparsa yapsın zaten..ama suç benim safta değil anası olacak cadıda kira ödüyoruzz bebeğimiz var masraf çok başka kimse yokmu para isticek anası hayatta kardeşlerinin durumu süper onlardan istedin maden kızınıdershaneye veriyo..aayyyyy içim şişti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…