2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar ben calısmaya baslıycam dıye aptamıl 1 bebek sütü almıstık ama hıc kullanmadık ben sımdı onu muhallebı veya yogurt yaparken kullansam olur mu ? ınternettekı tarıflerde hep 2 numara sütle yapın dıyor da ne yapmalıyım sızceCADIARZU

bi fikrim yok canım bende kullanmıyorum..

kocalar konuşulmuş :) aah ahh..

öğlen 1 saat uyuduk oğlumla iyi gldi şükür. sonra 1 dilim elma rendeledim cam rendede, posasıyla beraber vereyim dedi 1-2 çay kaşığından sonra kitledi ağzını açmadı sıpam:) sevmedi herhal..

aynı durum bende de var..almıştık lazım olur diye..çok şükür hiç ihtiyacımız olmadı kapalı duruyor...

kızlar valla bebiş uyudu ablamda çay yapmış tahinli çörek almış bide fırından kepekli simit almış bana prensesler gibi bakıyo yaşadım valla keyfe keyif kiloya kilo katma zamanı :.)))

kızlar valla bebiş uyudu ablamda çay yapmış tahinli çörek almış bide fırından kepekli simit almış bana prensesler gibi bakıyo yaşadım valla keyfe keyif kiloya kilo katma zamanı :.)))
ooh afiyet olsunnnnnnnn nekadar daha kalcak ablan valla sefasını sür:)

en son kızının kilosuna bakacaktınız 15 gün falan süre vermiştiniz galba? noldu canım düzelmedimi ki ayrıldın? şu anda nasıl kuzucuk

yok canım işten ayrıldıktan sonra kilo almadı en son kontrole götürdüğümde bırak kilo almayı 30 gr vermişti bende hemen o gün ayrıldım şimdi iyi ama gene de akranlarına göre zayıf tabi bide diş çıkardı sabırsız kızım :d 5 ayına girmeden 2 dişi çıktı senin ki nasıl

oo maşallah inciler geldi demek:) sağlıklı olsunlar da inş.
bizimkininde 2 tane beyaz görünüyo elime de sertlik geliyo ama tamamen çıkmadı daha. gece uyanmalarımız çok feci yoruyo beni ama şükür iyiyiz yinede.
eve aldınızmı net özledik seni gel böle arada:)

posasıyla olduğu içindir canım..benimkide posasıyla sevmedi ama suyunu cokur cokur içiyo..
suyunu dene bide

selam kızlar ay çok özledim sizi

hoşgeldin selma..nasılsınız

selam hanımlar denetimim vardı anca bitti çok şükür of nefes aliim iki dakka yaa oğluşumu çook özlediiimmmm anneeem kuzum yaaaa

ömürrr kolay gelsinn canımm:) özlenmezmi yaa derryaa kuzusu bunlarr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…