2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ediz eymen kocaman olmuş ya maşallah çok yakışıklı:)

maşallah Eymen'e tosun olmuş bende ek gıdaya başlıycam biraz besiye çekme zamanı geldi diye düşünüyorum çünkü herşeye sulanıyo benı de eme eme yıne göğüslerim acıyo yetmiyo sanırım

teşekkür ederiz teyzesi..başlayin hem emsin hemde yesin..dr.enson bana herşeyden verebilirsin dedi bugün normal yaptığım gibi mercime yaptım içine bebek ekmeği koydum mis gibi yedi tosbaaammm..mama içmiyo artık napiyim bende yemek yediricem

yok canım almadım hala çok tembelim ya her akşam yarın gideyim diyorum bizimki gece 1 yada 2 kere uyanıyo ama dişlerinden dolayı gündüzleri çok kusuyo
hayırlısı olsun canım...belkide diş dolayısıyla vermiştir kızın kiloları..ya da alamamıştır..bu ay benimkide alamıyor sanki yaa...
benim kızımda sürekli kusuyodu 1 hafta sonra baktım dişleri çıkmış kaşıkla vurdum o tık tık sesi duyunca dayanamadım ağladım
posasıyla olduğu içindir canım..benimkide posasıyla sevmedi ama suyunu cokur cokur içiyo..
suyunu dene bide

hoşgeldin selma..nasılsınız
holbulduk canım iyi sen nasılsın

bende kızıma sebze çorbası yapıyorum şuan yogurdada başladım arcak ben 1 numarayla yogurt yapıp veriyorum biraz sulu oluyo ama zaten sulu olur diyo bende milupanın kitapçığı var yazıyodu

kızlar saçlarım çok dökülüyo sizinde dökülüyomu y resmen avuç avuç 2009 annelerine de sordum iki kişi dökülür geçer dedimafoldumben benim resmen yün yumağı ya havlum simsiyah saç oluyo yanlarım açıldı ay depresyona giricem hem kel hem fodul laf bi kadına uyarmı o ben olucam yakında mafoldumben

aynen ömür banyo küvetinin deliğini tıkadı saçlarım resmen feci. emiri de omzuma alıyorum çocuğun eli yüzü saç oluyo:)

biyerde okudum demir depolarımız boşalıyomuş doğumdan sonra acaba ondanmıdır demir hapı içtim üçgün beyazıtın kakası pastel boya kıvamında sepsert bişey çıktı çocuğum iki saat ıkındı serçe parmağım kadar bişey çıkardı ek gıda hayallerimize ara verdik hemde demir içmeyi kesmek zorunda kaldım....

a a a a inanmıyorum ben o lojmanlarda 6 sene oturdum tam, babamlarla oturduk yani ben bekarken, ah ah çok eskidik :) hangi blokta oturuyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…