suyunu çıkaramadımki şeyma:)
selam hanımlar denetimim vardı anca bitti çok şükür of nefes aliim iki dakka yaa oğluşumu çook özlediiimmmm anneeem kuzum yaaaa
ediz eymen kocaman olmuş ya maşallah çok yakışıklı:)
maşallah Eymen'e tosun olmuşbende ek gıdaya başlıycam biraz besiye çekme zamanı geldi diye düşünüyorum çünkü herşeye sulanıyo benı de eme eme yıne göğüslerim acıyo yetmiyo sanırım
arkadaslar mesaim bitti yarın görüşürüz kendiniz eiyi bakın opuyorumnanaktan
yok canım almadım hala çok tembelim ya her akşam yarın gideyim diyorumoo maşallah inciler geldi demek:) sağlıklı olsunlar da inş.
bizimkininde 2 tane beyaz görünüyo elime de sertlik geliyo ama tamamen çıkmadı daha. gece uyanmalarımız çok feci yoruyo beni ama şükür iyiyiz yinede.
eve aldınızmı net özledik seni gel böle arada:)
benim kızımda sürekli kusuyodu 1 hafta sonra baktım dişleri çıkmış kaşıkla vurdum o tık tık sesi duyunca dayanamadım ağladımhayırlısı olsun canım...belkide diş dolayısıyla vermiştir kızın kiloları..ya da alamamıştır..bu ay benimkide alamıyor sanki yaa...
holbulduk canım iyi sen nasılsınposasıyla olduğu içindir canım..benimkide posasıyla sevmedi ama suyunu cokur cokur içiyo..
suyunu dene bide
hoşgeldin selma..nasılsınız
şeyma maşallah oğluna cnm,benmki mercimek yese üç gün uyumaz herhalde anne sütünü zor sindiriyooo:1shok:
maşallah eymen bebişeeee maşallah nazar değmesin inşallahhh.
kızlar saçlarım çok dökülüyo sizinde dökülüyomu y resmen avuç avuç 2009 annelerine de sordum iki kişi dökülür geçer dedimafoldumben benim resmen yün yumağı ya havlum simsiyah saç oluyo yanlarım açıldı ay depresyona giricem hem kel hem fodul laf bi kadına uyarmı o ben olucam yakında mafoldumben
biz dün gezmelere böyle gittik...
SAol canım çamlıca mah.polis lojmanları bebiş bu haftada ablama goturcez esım rapor aldı 40 dk sürdü yol ben ancak 1 saatte gıderım yanı cocugu yollarda yormalk ıstemıyorum uykusu gelıyo aglıyo 15 dk bı yer olsa neyse .ablamda cok ıyı bakıyo ama buyukl ıhtımal esım 2 hafta gececı oldugu zamn o bakıcakj 1 hafta gunduzcu oldugu zamanda ya annesını getırcez yada ben goturcem bı sure bılmıyorum sımdılık düzenımız yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?