biz dün gezmelere böyle gittik...
şeyma maşallah oğluna cnm,benmki mercimek yese üç gün uyumaz herhalde anne sütünü zor sindiriyooo:1shok:
kızlar saçlarım çok dökülüyo sizinde dökülüyomu y resmen avuç avuç 2009 annelerine de sordum iki kişi dökülür geçer dedimafoldumben benim resmen yün yumağı ya havlum simsiyah saç oluyo yanlarım açıldı ay depresyona giricem hem kel hem fodul laf bi kadına uyarmı o ben olucam yakında mafoldumben
biyerde okudum demir depolarımız boşalıyomuş doğumdan sonra acaba ondanmıdır demir hapı içtim üçgün beyazıtın kakası pastel boya kıvamında sepsert bişey çıktı çocuğum iki saat ıkındı serçe parmağım kadar bişey çıkardı ek gıda hayallerimize ara verdik hemde demir içmeyi kesmek zorunda kaldım....
benim de dökülüyor saçlarım..çok üzülüyorum..kestirmeye karar verdim
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli of ben çok dertliyimmmm:gitme:
duru bu aralar hiçbişey yemiyor desem yeridir. kahvaltı yaptıramıyorum sebze çorbası yemiyor meyve suyu püresi vs hiçbirini yemiyor sadece yoğurt yiyor deliricem artık. ona bişe yedirme zamanlarım eziyete döndü çenesini kitleyip açmıyor. napıcamı şaşırdım 1 haftadır nerdeyse bu şekilde devam ediyor ben zorla ağzına soka soka yedirmeye çalışıyorum ama sinirlerim yıpranıyor bu şekildede çok üzülüyorum:sinifsinif: herşeyi denedim yemedi doktora telde söldim arada olur böle şeyler dio ee açmı kalcak bu çocuk offfffffffff bişeyler önerin bana lütfennn
gamze diş dönemi olabilir mi iştahsız olabiliyolar bu dönemlerde
maşallah Eymen e...kocaman adam olmuşş
maş. edizeymene:)
kızlar saçlarım çok dökülüyo sizinde dökülüyomu y resmen avuç avuç 2009 annelerine de sordum iki kişi dökülür geçer dedimafoldumben benim resmen yün yumağı ya havlum simsiyah saç oluyo yanlarım açıldı ay depresyona giricem hem kel hem fodul laf bi kadına uyarmı o ben olucam yakında mafoldumben
maşallah maşallah çoooook tatlı tam delikanlı olmuş Allah yavrucuklarımızı bize bağışlasın
maşallah çok tatlı abi olmuş artık opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederizzz
evet ya bende bi kere 2 kaşık içirdim çorba, kıvrandı uyuyamadı kuzum :gitme:
bende sadece sebze çorbası veriyodum dr. herşeyden ver deyince deneyeyim dedim şimdilik bi sıkıntımız yok
ömüüürr, Allah iyiliğini versin çok güldüm hem kel hem fodul he kaydirigubbakcemile3
bu arada iç sen demirini ben günde 2 ye çıkardım sabah akşam içiyorum, ilacı değiştir olmadı, saç kesinlikle demir eksikliğinden dökülüyor, benimkide fena evde heryer saç deli oluyorum süpür süpür akannehir
kızlar cıldırcam valla kafayı yıcem artık.kızım emmıyodu bılıyosunuz.20 gundur bıberonla ıcıyodu aclık sorunumuz bıttı cok sukur dıyorum.dunden berı bıberonuda almıyo.butun gun ac kalsa ıcmıcek valla.yıne uyku arasında parmagını cıkarıp bıberonu sokuyorum agzına.memeyıde boyle boyle bıraktı bıberonuda almayınca napıcam ben bılmıyorum .nasıl bı cocuk bu ya.ınsan ya meme emer ya bıberon ya
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli of ben çok dertliyimmmm:gitme:
duru bu aralar hiçbişey yemiyor desem yeridir. kahvaltı yaptıramıyorum sebze çorbası yemiyor meyve suyu püresi vs hiçbirini yemiyor sadece yoğurt yiyor deliricem artık. ona bişe yedirme zamanlarım eziyete döndü çenesini kitleyip açmıyor. napıcamı şaşırdım 1 haftadır nerdeyse bu şekilde devam ediyor ben zorla ağzına soka soka yedirmeye çalışıyorum ama sinirlerim yıpranıyor bu şekildede çok üzülüyorum:sinifsinif: herşeyi denedim yemedi doktora telde söldim arada olur böle şeyler dio ee açmı kalcak bu çocuk offfffffffff bişeyler önerin bana lütfennn
herkese iyi akşamlar
ooo dişler çıkmaya başlamış selma :) bizimde yerleri belli,gelir dedi dr 1aya kalmaz,bugun sonuçlarını gösterdim devrimin hiç bir sıkıntısı yokmuş ama ek gıdaya geçmemize izin vermedi dr,yağ hücrelerini artırırmış,çocuk obez olursa karışmam dedi,bende başlamıycam gözüm korktu
şeyma ediz eymen de herif olmuş :) çok yakışıklı olmuş maşallah kuzuya,bende bugun mothercare ve c a'ya gittim,valla ay sonu malum bende c a'dan aldım bir 2 parça şey,gayet uygundu,mothercare de bir iki şey beğendim,onlarıda aybaşında alırız artık :)
şeyma ediz eymen de herif olmuş :) çok yakışıklı olmuş maşallah kuzuya,bende bugun mothercare ve c a'ya gittim,valla ay sonu malum bende c a'dan aldım bir 2 parça şey,gayet uygundu,mothercare de bir iki şey beğendim,onlarıda aybaşında alırız artık :)
kizlar benim bebegim de acaip ilgilenmeye basladi yediklerimizle, kasikla su veriyorum arada bir, kasigi gorunce agzini kocaman aciyor, bakalim cuma kontrolumuzde doktor baslatacak mi birseylere. gerci ne guzel rahatti boyle ya simdi ugras mama icin corba icin falan filan :)
bak devrimn birseyi yokmus annesi icin rahat etsin :)
valla mothercare de her ayin 15 inde indirim oluyor, aklinda olsun
çamaşır topladım yenisini astım bulaşıkları yıkadım etrafı topladım...çok yoruldumakannehir:bbo: aldım kahvemi tv karşısına geçtim
devrimim gözünaydın bişeyi çıkmamış tosuncuğun çok şükür:)
relax inş uzun sürmez de tekra mmeye başlar kuzucuk yada biberonu alır..
gamze valla benim henüz başlamadı ek gıda dönemim ama gece saat başı ayağa dikilmekten feci halde yoruldum artık, annelik çok zor.
pancakee bizimki de öyle ya kaşklarımızı sayıyo sanki:) içim gidiyo o öle baktıkça "hain anne löp löp yutuyosun bana da vermiyosun" der gibi bakıyo:))
ooh ben de mutfağı hallettim hafiften şimdi emiri sallıyorum ayağımda. edizeymeni naptınn? kaçta uyudu:)
bu arada kocamla hala konuşmuyorum arada laf sokuyo emire annen pas vermiyo oğlum napcas falan diyo. gelip gönlümü almaya çalışmıyo eşşek sadece laf sokuyo.hey gidii ben erkek olcaktmkii odun yaaa
sorma annelerin ayakları öpülesiymiş:sinifsinif: çok zormuş gerçektende. bu arada nie kavgalısın ben bilmiorummm bi özet geç banabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?