elle tutulur bişi yok ama çok yoruldum falan diyorum çocuğa bakamıcaksan annemi çağırayım diyo.istemiyorum kadının gelmesini.
arabada gidiyoruz trafik kuralarıyla alakalı bişi söledim çok karışıyosun herşeye dedi bende kapatıp çenemi oturayım artık istersen dedim çok iyi olur dedi.
sabah 1 saat çocuğa baktı ben uyudum sonra çocuğu getiriyo yoruldum falan bende bi çocuğa bakamıyosun dedim bağırdı sonra san aiyilik yaramıyo falan diye. bende ona bağırdım.orda patladı olay.
birikiyo birikiyo patlıyo gamzecim:)
bende de uykusuzluğun verdiği bi agresiflik de var kabul ediyom:) ne bilim ya bazen çok soğuyorum bu adamdann
elle tutulur bişi yok ama çok yoruldum falan diyorum çocuğa bakamıcaksan annemi çağırayım diyo.istemiyorum kadının gelmesini.
arabada gidiyoruz trafik kuralarıyla alakalı bişi söledim çok karışıyosun herşeye dedi bende kapatıp çenemi oturayım artık istersen dedim çok iyi olur dedi.
sabah 1 saat çocuğa baktı ben uyudum sonra çocuğu getiriyo yoruldum falan bende bi çocuğa bakamıyosun dedim bağırdı sonra san aiyilik yaramıyo falan diye. bende ona bağırdım.orda patladı olay.
birikiyo birikiyo patlıyo gamzecim:)
bende de uykusuzluğun verdiği bi agresiflik de var kabul ediyom:) ne bilim ya bazen çok soğuyorum bu adamdann
kızlar az önce egemenin altını alım kaka yapmıştı kırmızı kırmız kan gib bişeyler vardı bayağıda çoktu çok kortum saat 3-4 gibi karpuz rendeleyip suyundan içirmiştim biraz içti onları çıkarmış olabilirmi sizce kafam karıştı bi kere daha olursa yarın doktora giderim zaten ama kafamı kurcalar durur şimdi bidaha ki kakasına kadar
cnmm olabilir bence bende kıza ıspanaklı sebze çorbası yapmıştım ıspanaklar aynen kakasındaydı bayanssulusmile merak etme bence büyük ihtimal karpuzlardır
ecrn hiç korkma canım karpuzdan oluyo, biz de yazın karpuz suyu vermiştik aynı şey oldu ödüm kopmuştu merak etme verme daha karpuz sindirim sistemlerine ağır geliyor galiba.
ooh ben de mutfağı hallettim hafiften şimdi emiri sallıyorum ayağımda. edizeymeni naptınn? kaçta uyudu:)
bu arada kocamla hala konuşmuyorum arada laf sokuyo emire annen pas vermiyo oğlum napcas falan diyo. gelip gönlümü almaya çalışmıyo eşşek sadece laf sokuyo.hey gidii ben erkek olcaktmkii odun yaaa
Devrimim hadi gözün aydın kuzucuk sapasağlam maşallah sütün çook yarıyor canım senin başka bişey değil yani maşallah maşallah.
nidah canım üzme kendini erkekler hep aynı kolay sanıyorlar çocuk bakmayı sanki onların yaptığı gibi beş on dk. oyalayıp oyun oynamakla bitiyo iş. Çok da uzatma küslüğü o da ayrı strese sokar seni. Allah seni kuzuya hayırlı, güzel bol uyku versin, sakinlik huzur versin sen de azıcık dinlenebil inşallah.
Gamze drun da söylemiş olabilir bu tür şeyler aç kalsın bakalım azıcık sonra yer inşallah, emmeyi bıraktı mı Duru?
Relax senin kız da amma nazlı yemek konusunda, canım kaşık maması ver bir süre, sonra yavaş yavaş püre, çorba falan vererek katı gıdalara başlarsın.
bıraktı cnm 6. aya girioruz nerdeyse 5 gün sonra :sinifsinif: emmedi artık daha fazla
ya edizeymene ne olmuştu antcım?? ben uzak kaldım sizden olaylardan bayağı bilmiyorumm kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?