2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni anlıyorum cnm benim eşimde bazen yapıyor benzer şeyler:sinifsinif: anlmıyrlarki birgün bende patlamıştım senden binkat fazla çalışıorum diye bi çocuğa bakmak hiçte kolay değil yani. bazen veriyorum eşime kızı iş yapayım biraz diye herşeyi benden istiyor çıldırıyorum bakma daha iyi guclubacismile

Son düzenleme:

düzelir takma kafana sütün azalmasın sonra bırak kendi haline ama azıcık da sürçsün burnu ağardan al kendini kolay sanıyolar geceleri saat başı uyanmayı bi gece baksalr o şekilde 1 aya toparlayamazlar kendilerini

cnmm olabilir bence bende kıza ıspanaklı sebze çorbası yapmıştım ıspanaklar aynen kakasındaydı bayanssulusmile merak etme bence büyük ihtimal karpuzlardır

ecrn hiç korkma canım karpuzdan oluyo, biz de yazın karpuz suyu vermiştik aynı şey oldu ödüm kopmuştu merak etme verme daha karpuz sindirim sistemlerine ağır geliyor galiba.

ecrn hiç korkma canım karpuzdan oluyo, biz de yazın karpuz suyu vermiştik aynı şey oldu ödüm kopmuştu merak etme verme daha karpuz sindirim sistemlerine ağır geliyor galiba.

sağolasın içimi rahatlattın valla üstümden koca bi yük kalktı sanki ya hem herşeyin tadına alıştırın diyolar ne verip neyi vermeyeceğimi şaşırdım emerken ne güzelmiş ya annelik zor zanaat valla

Devrimim hadi gözün aydın kuzucuk sapasağlam maşallah sütün çook yarıyor canım senin başka bişey değil yani maşallah maşallah.

nidah canım üzme kendini erkekler hep aynı kolay sanıyorlar çocuk bakmayı sanki onların yaptığı gibi beş on dk. oyalayıp oyun oynamakla bitiyo iş. Çok da uzatma küslüğü o da ayrı strese sokar seni. Allah seni kuzuya hayırlı, güzel bol uyku versin, sakinlik huzur versin sen de azıcık dinlenebil inşallah.

Gamze drun da söylemiş olabilir bu tür şeyler aç kalsın bakalım azıcık sonra yer inşallah, emmeyi bıraktı mı Duru?

Relax senin kız da amma nazlı yemek konusunda, canım kaşık maması ver bir süre, sonra yavaş yavaş püre, çorba falan vererek katı gıdalara başlarsın.

valla edizeymen efendi bugün acayip mızmızdı..gündüz pek uyumadığından yine herzamanki gibi 8 e doğru uykuya yenik düştü..

bak benim adam saftriktir ama (anası hep ole der) kendi suçlu olmasa bile gönlümü almayı bilirsempatiksalakcinni

bıraktı cnm 6. aya girioruz nerdeyse 5 gün sonra :sinifsinif: emmedi artık daha fazla

herkese iyi geceler..
kızlar yeni evimize yerleştik..çok şükür iki günde bitirdik.gerçi 90 metrekare evi bir haftada yerleştircek halim yoktu:)
lojman güzel..bebeği olan aileler var hamile arkadaslarım var:) keyifli yani..tek derdim aileme çook uzak oluşum..sevdiklerim uzaklarda kaldılar şimdi eşim ve kızım tek dayanağım..ee tayinci olmak böyle..

günaydınn gece kuşunuz geldi:)
uyuyor paşam ama bi sağa bi sola bi sağa bi sola kafa sürekli oynuyo. ne sıkıntısı varsa..

şimdi kadir tuğcunun bi forumdaki cevaplarını okuyorum da anemisi yoksa demir ilacını vermeyin diyor. napsam ya benim doktor bakmadı başka bi yere gidip kan tahlili yaptırmak istesem sonuçları doktora göstersem olurmu acep.. fazladan demirin de zararı var sonuçta..

herkese meraba biz de 5. aya girdik şükür fakat gün gününü tutmuyor desem yeridir. eline bi oyuncak veriyorum ya da o uzuna uzana buluyor sonra onu resmen sinirden çıldırmış halde buluyorum ağzına alıyor fakat bir tat mı bekliyor artık neyse bulamayınca bağır bağır ortalığı birbirine katıyor. bi de dillere destan sesimiz var komşular diğer bloktan çok rahat dinliyorlarmış:) acaba doymadığından mı yapıyor ki emzirip oynayınca da aynı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…