a a a a inanmıyorum ben o lojmanlarda 6 sene oturdum tam, babamlarla oturduk yani ben bekarken, ah ah çok eskidik :) hangi blokta oturuyosun canım
kızlar aptamil 1 devam sütü için facebooktan milupa anne bebek kulübüne sordum..cevabı yolluyorum
Aptamil 1 ile bebeğinize yoğurt mayalayabilir ve muhallebi hazırlayabilirsiniz.
Yoğurt Tarifi
Yoğurt tarifi Malzemeler -Bebeğiniz için kullandığınız bebek/devam sütü -Yoğurt Hazırlama 90 ml su içine 3 ölçek Aptamil bebek/devam sütü koyarak iyice çalkalayın ve bir küçük kaseye boşaltınız. 43 derece sıcaklıkta (küçük parmağınızla sıcaklığı kontrol edebilirsiniz, parmağınızı hafif yakacak sıcaklık olmalı) 2 çay kaşığı yoğurt mayası ile 4-5 saat sıcak ortamda mayalayınız ve buzdolabında 5-6 saat dinlendiriniz. Not: Bebek/devam sütü ile yapılan yoğurt hazır yoğurtlara göre daha sulu olabilir, yoğurt tadı oluşmuşsa mayalanma gerçekleşmiş demektir. Bu yoğurt bebeğinize sulu geliyorsa içine tahıl mamaları ilave ederek koyulaştırabilirsiniz, bu şekilde yoğurdun besin değeri de arttırılmış olur.
Muhallebi Tarifi
Sade muhallebi malzemeler: (4.aydan itibaren) 100 ml su 1 tatlı kaşığı pirinç unu (5 gr) 3 ölçek bebek/devam sütü Hazırlanışı: 100 ml su ile 1 tatlı kaşığı pirinçunu ağır ateşte pişirilir. Muhallebi kıvamını aldıktan sonra ocaktan indirilir ve içine 3 ölçek bebek/devam sütü eklenir. Bebeğinizin muhallebisi hazır. Değişik tarifler için sitemizdeki lezzetli tarifler sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.
gnaydınlar,
kızlar bişey sorucam ben haftaya çalışmaya başlıyorum. oğlumda şu an 4 ay 25 günlük
çalışan anneler bebeğinize günde kac cc süt bırakıyorsunuz?
şimdiden cvp veren akadaşlaraaa çokkkk tşk.
arkadaslar günaydın
2 gün önce elma rendeleyip vermiştik annemle bizim oğlana iyi yemişti dün ablama söyleyınce bende verıyım dedı vermıs yemıs yıne aksam evde kollarında ve göğsünde minik kırmızı döküntüler vardı ablama dedim alerji olmus dıye ara verelım oz aman dedı sabah ta gecmıstı bu kadar cabuk gecer mı nedır bu sizce?
arcak bişey sorcam sana canım sen bebişle araba kullanıyodun dimi ana kucağını normalde ters bağlıyoruz ya ben ilkkez yalnız kullancam oğlumla da, anakucağını düz bağlasam yüzü bana dönük şekilde olurmu acaba hiç denedinmi? başka türlü durmaz bizim afacann
canım g bloktayız biz 5 sene degılmı süresi?
saol canım ben sormustum da dun aksam uykusu gelınce yaptım verdım bastan iştahlı yedi bıkac kasık sonra ıstemedı itti acaba uykusu geldiği için uğraşmak istemedi mi yoksa ben tadın abakmıstım sekerlı bısey degıl ondan mı istemedi?
canım ben yaklasık 400-450 ml arsı bırakıyorum ama makınam bozuldu bugun sagamıycam sütüm de azaldı sankı korkuyorum mama vermek ıstemıyorum ınsallah bugun yaparlar makıneyı götürcem
peki canım kac saatte bir veriyordunuz?
benim makinam süper ya herkese tavsiye ederim. lansinoh markası. inşallah yaparlar bebişlerimiz sütsüz kalmaz
canım ablam bakıyo su an 2-2,5 arası yanı 2.5 saati gecmıyo dıyo ablam bend elansınoh alıcaktım herkes medela dedı dıye guvenemedım bı sürü de para verdık ama bı turlu cözemedım aletı cok hassas bisey
valla ben alırken cokt teredüt ettim ama o kadar memnunum. sütümde çoğaldı
hangi modeldi canım bana cıft sagım yapabılenı önermişlerdi
Gamzeeee canim uzulme duzelir prenses dis cikiyodur gecer tatlim
evet canım cift sağım yapan elektirikli modelini kullanıyorum.199 tlye almıştım 4 ay önce
tşk.ler arcak cevabın içindeneyeyim bakayımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?