2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın tatlımm bende anneme gidiyorum bu akşam nefes alalım birazzzzzzz:)

sana kocaman bir gözünaydın diyelim o zaman keyfini çıkarırsın iyice annişin sende
benimde ablam yanımda şu birkaç gündür bizde kocişle bu akşam biraz dışarı çıkmayı düşünüyoruz

sağol cnmmmopuyorumnanaktan sizin adınızada çok sevindimmm gein karıkoca valla ohhhkaydirigubbakcemile5

bence öncelikle kendi dr.una sor canım tahlil yapsak diye..çünkü çıkan sonuca göre fazla veriliyo örnek benim kuzu herkes kilosu kadar içerken biz 16 damla artı pekmez ve kırmızı mercimeklede takviyemiz var

çok etkilememişse geçebilie canım..benim oğlanda cicibebedeb olduğunda avil surupla 2 günde düzelmişti ama yüzündeydi

ant ay çok sevindm yaa bi an bişey oldusandımmm

opuyorumnanaktan

ne mutlu sana ahh ahh benim anacımda gelse..:sinifsinif:

veeee herkese günaydın..10 da uyandık oğlanı doyurdum sıra bende nasılsınız bakalım bebişler nasıll

biraz geriden olucak ama ant oğluşuna maşallah çok tatlı ...

devrim gözün aydın bebişinin herşeyi normal olmasına çok sevindim.

durubaby senin bebiş büyüdü artık maşallah huzursuluğu dişlerindendir bencede acıkınca tekrar yemeğe başlar.

bugün yoğurt yapıcam kısmetse inşallah tutturabilirim küçücük bir cam kavanoza yapıcam birde bebe bisküvisi alıcam siz hiç veriyomusunuz denicem bakalım ben

ant günaydın canım bize öğlen oldu gerçi bende evde olup şöyl ekeyifle kahvaltı yapmayı isterdim şimdicokacimcoook

selam kızlar. p.tesi 4. ay aşılarımızı olduk iki gündğr ara ara ateş oldu ve huysuzluk tabi ki. zor oldu ama geçti şükür. demir damlasına başladık günde 9damla çok fena tepki veriyor çocuğum damlayı verince kusucak nerdeyse. ama alışıcaktır. herkes iyidir inş.

ant günaydın canım bize öğlen oldu gerçi bende evde olup şöyl ekeyifle kahvaltı yapmayı isterdim şimdicokacimcoook

günaydın bende hamilelik öncesine kadar bir fiil çalışıyodum o zamanlar keşke evde olsaydım diyordum ama şimdi bazen acaba çalışmaya devam mı etseydim diyorum çok zor çocukla ama yinede biraz daha sosyal hayatın oluyo gibi geliyo bana

canım benim oğlanda demir damlasından nefret ediyo ben sabah meyve püresini verirken arada veriyorum öyle ancak çünkü daha kaşığı gördüğü gibi kapatıyo o minnacık ağzını

bugün yoğurt yapıcam kısmetse inşallah tutturabilirim küçücük bir cam kavanoza yapıcam birde bebe bisküvisi alıcam siz hiç veriyomusunuz denicem bakalım ben

ben veriyorum canım ama kahvaltısına 1-2- tane koyuyorum..ilk başlarda yoğurtla verdiğimde (6 tane koymuştuma) alerji yaptı bazende biberon mamasının içine koyuyorum ülkerin minik paketleri var onlardan almanı öneririm hem bitmediğiiçin bayatlıyo..40 kuruş olanlardan

sormayaa sabah kalkasım gelmiyo oğlanda uyuyunca sonrada güne çok geç başlıyoruz ee vericeklerimide veremiyorum çocuga hergün yoğurt yediremiyorum mesela fırsat olmuyomirmirmirmir:çok üzgünüm:

geçmiş olsun kuzuya..yaa hangi demir ilacını kullanıyosunuzki benim oğlan şapur şupur yalıyo ilacı..benim pisboğazmı acaba..tanınada baktım tatlı tuzlu arası mis gibi vanilya kokuyo

geçmiş olsun kuzuya..yaa hangi demir ilacını kullanıyosunuzki benim oğlan şapur şupur yalıyo ilacı..benim pisboğazmı acaba..tanınada baktım tatlı tuzlu arası mis gibi vanilya kokuyo

valla biz ferrosanol kullanıyoruz tadı berbat gerçekten canım

ah ah nekadar çok isterdim bende bebişimle evde kahvaltı yapmayı.sabah bana gülücükler atarken onu evde bırakmak nasıl zor geldi sürekli yüzü gözümün önünde.

geçmiş olsun canım bizimde 2 gün sürmüştü.hemşire bize demir damlasını 6 ayda vericeğini söyledi acaba geçmi olucak ki?bendede oğluma d3 damlsını verince kusuyor sizde nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…