herkeseee günaydınnnnnnnnnnnnnnnn mutlu bir sabahhhhh mutlu bir günnnnn her nekadar duru hanımın huysuzlukları devam etsedee bugün annem geliyor ve ben birkçagünde olsaaaaa nefes aabileceğim için çok muttluyummmmm
herkeseee günaydınnnnnnnnnnnnnnnn mutlu bir sabahhhhh mutlu bir günnnnn her nekadar duru hanımın huysuzlukları devam etsedee bugün annem geliyor ve ben birkçagünde olsaaaaa nefes aabileceğim için çok muttluyummmmm
günaydın tatlımm bende anneme gidiyorum bu akşam nefes alalım birazzzzzzz:)
günaydın tatlımm bende anneme gidiyorum bu akşam nefes alalım birazzzzzzz:)
sana kocaman bir gözünaydın diyelim o zaman keyfini çıkarırsın iyice annişin sende
benimde ablam yanımda şu birkaç gündür bizde kocişle bu akşam biraz dışarı çıkmayı düşünüyoruz
şimdi kadir tuğcunun bi forumdaki cevaplarını okuyorum da anemisi yoksa demir ilacını vermeyin diyor. napsam ya benim doktor bakmadı başka bi yere gidip kan tahlili yaptırmak istesem sonuçları doktora göstersem olurmu acep.. fazladan demirin de zararı var sonuçta..
arkadaslar günaydın
2 gün önce elma rendeleyip vermiştik annemle bizim oğlana iyi yemişti dün ablama söyleyınce bende verıyım dedı vermıs yemıs yıne aksam evde kollarında ve göğsünde minik kırmızı döküntüler vardı ablama dedim alerji olmus dıye ara verelım oz aman dedı sabah ta gecmıstı bu kadar cabuk gecer mı nedır bu sizce?
ant ay çok sevindm yaa bi an bişey oldusandımmm
biraz geriden olucak ama ant oğluşuna maşallah çok tatlı ...
devrim gözün aydın bebişinin herşeyi normal olmasına çok sevindim.
durubaby senin bebiş büyüdü artık maşallah huzursuluğu dişlerindendir bencede acıkınca tekrar yemeğe başlar.
ant günaydın canım bize öğlen oldu gerçi bende evde olup şöyl ekeyifle kahvaltı yapmayı isterdim şimdicokacimcoook
selam kızlar. p.tesi 4. ay aşılarımızı olduk iki gündğr ara ara ateş oldu ve huysuzluk tabi ki. zor oldu ama geçti şükür. demir damlasına başladık günde 9damla çok fena tepki veriyor çocuğum damlayı verince kusucak nerdeyse. ama alışıcaktır. herkes iyidir inş.
bugün yoğurt yapıcam kısmetse inşallah tutturabilirim küçücük bir cam kavanoza yapıcam birde bebe bisküvisi alıcam siz hiç veriyomusunuz denicem bakalım ben
ant günaydın canım bize öğlen oldu gerçi bende evde olup şöyl ekeyifle kahvaltı yapmayı isterdim şimdicokacimcoook
selam kızlar. p.tesi 4. ay aşılarımızı olduk iki gündğr ara ara ateş oldu ve huysuzluk tabi ki. zor oldu ama geçti şükür. demir damlasına başladık günde 9damla çok fena tepki veriyor çocuğum damlayı verince kusucak nerdeyse. ama alışıcaktır. herkes iyidir inş.
geçmiş olsun kuzuya..yaa hangi demir ilacını kullanıyosunuzki benim oğlan şapur şupur yalıyo ilacı..benim pisboğazmı acaba..tanınada baktım tatlı tuzlu arası mis gibi vanilya kokuyo
valla biz ferrosanol kullanıyoruz tadı berbat gerçekten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?