günaydın bende hamilelik öncesine kadar bir fiil çalışıyodum o zamanlar keşke evde olsaydım diyordum ama şimdi bazen acaba çalışmaya devam mı etseydim diyorum çok zor çocukla ama yinede biraz daha sosyal hayatın oluyo gibi geliyo bana
gunaydinlarr
arcak81 swing soyle, yerlestirince memeye normal acma dugmesinden ac, hic karisma o titresimleri artiracak en son sagma asamasina gecicek, sesi hareketi degisiyor hissedersin zaten, iste o zaman arti ya basarak temposunu artirabilirsin. dene iste canin acirsa eksiye bas.
şeymaa ediz eymen saat 8de yamıştı dün 10da mı kalktı ? anacımmmmmmmm bu ne uyku maşşallah subhanallah. biziöki 11de yattı 6da ayakta tabi gece 2saatte bir pörtlüyoz:))
bu arada kan tahlili yapmıyo benim doktora da uyuz olmaya bşladım düzgün bi doktor bulcam yaptırcam valla içime sinmiyo böle ezbere demir ilacı..
ben ılk acma düğmesine basıyom sonra sağma düğmesine ondan sonra artırıyom ama daha oncede sıkıntı oldu o seffaf boruya süt fılan kactı temızlıgınıde yapıyorum ama bazen oluyo bu sferde ses gelıyo ama gogse takınca göğüsü hareket ettirmiyo
şeymaa ediz eymen saat 8de yamıştı dün 10da mı kalktı ? anacımmmmmmmm bu ne uyku maşşallah subhanallah. biziöki 11de yattı 6da ayakta tabi gece 2saatte bir pörtlüyoz:))
bu arada kan tahlili yapmıyo benim doktora da uyuz olmaya bşladım düzgün bi doktor bulcam yaptırcam valla içime sinmiyo böle ezbere demir ilacı..
asllınsa şöyle oldu canım denyo babası 8 de sevmek için uyandırmış çocumda dayamadı 8.30 yattı tekrar 10.da kalktık..yoksa 8.30-9 gibi kalkıp bu saatlerde uyurdu yine
pancakee avatarda çok şeker çıkmış can hehe :) ya ismini bğışlarmısın canım bu arada mahzuru yoksa? ve diğer ark.lar ?? isimleri (unutmazsam tabi) kullanmak daha işime geliyo:)
benim ismim arzu canım senın gökçen di değil mi?
isimi ferro sanol demir damlasının. sağlık bakanlığının verdiği damla bu. dvit unutuyordum her gün. hala 1 şişe bitmedi düşünün. demir damlasıda olunca arka arka veriyorum ikisinide. inş artık unutmam
pancakee canım sen nasıl yapıyosun makinenin temizliğini bana kaynatma kaynamıs suda beklet dedı bırde o beyaz valfı elınle hafıf temızle suda dedı oda sutler yapıskan oldugu ıcın zor oluyo cok hassas bısey yaa
pancakee avatarda çok şeker çıkmış can hehe :) ya ismini bğışlarmısın canım bu arada mahzuru yoksa? ve diğer ark.lar ?? isimleri (unutmazsam tabi) kullanmak daha işime geliyo:)
aynen bende unutuyorum benimki de bitmedi:) ferro bizimkinin adı da iğrenç bi tadı var
memnun oldum yelda:)
bağdattaymış yeri doktorun sanırsam özel muayenehane. çok para ister bu şimcii..
zeliha bi bak bakalım tadına valla ben tadına baktım afedersin tükürdüümm kokusu geçmemişti üzerine atlı bişeyler yedim iğrençti ya zavallı oğlum 2 gündür vermiyom zaten
ben o kadar yürekli değilim henüz tadına bakmadım. ne kadar kötü bir anneyim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?