2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydinlarr

arcak81 swing soyle, yerlestirince memeye normal acma dugmesinden ac, hic karisma o titresimleri artiracak en son sagma asamasina gecicek, sesi hareketi degisiyor hissedersin zaten, iste o zaman arti ya basarak temposunu artirabilirsin. dene iste canin acirsa eksiye bas.

yaa bilmiyorum canım calışmak güzel belkı evde sıkılcam ama böyle de nefes alıcak vakıt bulamıyorum yanı kazandıgım parayı yiyemiyorum bıle calsıtıgım ıcın kıyafetıme dıkkate tmem lazım ama paçoz gibi gezıyom alcak fırsatım yok bı yere gıttıgımızde cocukla gıdıyoruz o da kısıtlı zman oluyo bırde sımdı evi taşıdık işler iyice karıstı zaten ev ıslerıne yetısemıyodum aldı basını gıttı hersey yanı cok bunaldım cooooooooook :çok üzgünüm:

şeymaa ediz eymen saat 8de yamıştı dün 10da mı kalktı ? anacımmmmmmmm bu ne uyku maşşallah subhanallah. biziöki 11de yattı 6da ayakta tabi gece 2saatte bir pörtlüyoz:))

bu arada kan tahlili yapmıyo benim doktora da uyuz olmaya bşladım düzgün bi doktor bulcam yaptırcam valla içime sinmiyo böle ezbere demir ilacı..

ben ılk acma düğmesine basıyom sonra sağma düğmesine ondan sonra artırıyom ama daha oncede sıkıntı oldu o seffaf boruya süt fılan kactı temızlıgınıde yapıyorum ama bazen oluyo bu sferde ses gelıyo ama gogse takınca göğüsü hareket ettirmiyo

aferin kiz sana :)
benim doktorum vermedi zaten ben de vermeyecegim eksiklik yoksa sayet.

seffaf boruda damlaciklar falan olustuysa eger, bir sure bos calistirmalisin aleti diye bilioyorum

pancakee canım sen nasıl yapıyosun makinenin temizliğini bana kaynatma kaynamıs suda beklet dedı bırde o beyaz valfı elınle hafıf temızle suda dedı oda sutler yapıskan oldugu ıcın zor oluyo cok hassas bısey yaa

asllınsa şöyle oldu canım denyo babası 8 de sevmek için uyandırmış çocumda dayamadı 8.30 yattı tekrar 10.da kalktık..yoksa 8.30-9 gibi kalkıp bu saatlerde uyurdu yine

pancakee avatarda çok şeker çıkmış can hehe :) ya ismini bğışlarmısın canım bu arada mahzuru yoksa? ve diğer ark.lar ?? isimleri (unutmazsam tabi) kullanmak daha işime geliyo:)

pancakee avatarda çok şeker çıkmış can hehe :) ya ismini bğışlarmısın canım bu arada mahzuru yoksa? ve diğer ark.lar ?? isimleri (unutmazsam tabi) kullanmak daha işime geliyo:)

benim ismim arzu canım senın gökçen di değil mi?

isimi ferro sanol demir damlasının. sağlık bakanlığının verdiği damla bu. dvit unutuyordum her gün. hala 1 şişe bitmedi düşünün. demir damlasıda olunca arka arka veriyorum ikisinide. inş artık unutmam

aynen bende unutuyorum benimki de bitmedi:) ferro bizimkinin adı da iğrenç bi tadı var

valla ben herseyini cok kisa bir sure kaynatiyorum canim, memnunum ben bilemedim

ayaklari tutuyoruz ama daha agzimiza alamadik :)

yelda ben, kadir tugcu da doktorun olabilir valla ben cok seviyorum onu

memnun oldum yelda:)
bağdattaymış yeri doktorun sanırsam özel muayenehane. çok para ister bu şimcii..
zeliha bi bak bakalım tadına valla ben tadına baktım afedersin tükürdüümm kokusu geçmemişti üzerine atlı bişeyler yedim iğrençti ya zavallı oğlum 2 gündür vermiyom zaten

cesaretimi toplayıp bakayım bakalım nasılmış tadı. yanınada birşeyler hazırlayayımda sonrası kolay olsun bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…