Kızlar meyveli maden sularını çok tartıştık.Herkesin düşüncesi farklı.Ben şimdi bir meyveli soda markasının sitesine girdim.İçeriğine baktım.Kopyalama yapılmıyo.Kendim yazıyım: maden suyu, şeker, KARBONDİOKSİT, sitrik asit, meyve aroması, SODYUM BENZOAT.Sondyum benzoat kanserojen bir madde.Ayrıca DNA'yı bozuyormuş ki bu bizim için şuan ciddi bi tehlike.Bence hiç gereği yok.Reklam için elbette ki faydalı diyecekler.Bu bi sektör.Birilerinin para kazanması gerek.Sodyum benzoatı bi araştırın netten.Ben içeriği karbondioksit, sitrik asit, sodyum benzoat olan bişeyin sağlıklı olucağını hiç sanmıyorum.Çok uzun yazdım ama bi de alıntı ekliyim sengözlerimebaksanabMaden suyunda “Beypazarı” farkı | İL GAZETESİ
kızlar istersenız bi bakın meyvalı sodanın zararı olmadığı hatta iki doğal şeyin bi arada olduğunu anlatıyorrr
neler aldın kıss koysana buraya da göster cicilerinihihoyyyt
canım üst baş diil odası için bi şşey aldım
zaten yer minderi aldığımı söylemiştim
bide istikbalde 0 yaş seti vardı sandık içinde puset çanta vs vardı onu aldım
bide amcası ona iki tane koltuk aldı
foro çekiyim yüklerim hayatım gösteririm
gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahherkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş
hayırlı olsun canım sağlıkla al bebişini kucağına inş.mekselina kullanıcısından alıntı
herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş
herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş
gecmiş olsun nostok
bende aynı valla
dun işe gelemedim yattım butun gun bugunse habıre hapsırıyorum burnum kotu neysekı oksuruk yok sımdılık
banada bı lımon bı portakal bı greyfutr sıkıp gece yatmadan ıc demıslerdı ıctım onu bıde kivide de bol c vitamını varmıs ya ondan da yemek lazım
senağlama senağlama
canım üst baş diil odası için bi şşey aldım
zaten yer minderi aldığımı söylemiştim
bide istikbalde 0 yaş seti vardı sandık içinde puset çanta vs vardı onu aldım
bide amcası ona iki tane koltuk aldı
foro çekiyim yüklerim hayatım gösteririm
Ay ne güzell canım odaya başladınmıı ben hiç bişi yapmadım:kedi:
bende hiç bişey yapmadım yaa
bide ben şimdi oturduğum odamı bebek odası yapıcam
bi tane boş odam ıvır zıvır koyduğum orayıda oturma odası yapıcam
nasıl düzenlicem bilmiyorum:sinifsinif:
kızlar d.bakırda havada güzel dedim nazar ettim
bi yağmur fırtına çıktı anlatamam
ya evet ufak ufak başladım zaten herşeyi yeşil olacak odasında
mavi yada pembe die etiketlemek istemiyorum
foro çekeyim hemen yükleyecem çok hevesliyimmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
herkese merhaba,
ben de Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım. 10 hafta 5 günlük hamileyim. hepinizin huzurlu, güzel hamilelikler geçirmenizi dilerim....
sevgiler....
herkese merhaba,
ben de Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım. 10 hafta 5 günlük hamileyim. hepinizin huzurlu, güzel hamilelikler geçirmenizi dilerim....
sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?