2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık

Şeymacım acilen kendini toparlaman lazım senin...şimdilk şöyle düşün bebeğine kendin bakıyorsun başkalarına emanet etmek zorunda kalmıyorsun..bunun tadını çıkar..zamanı gelince belki biyerde çalışırsın..ama kuzucuklar çok küçük..bence bi süre daha imkan varsa kendin bak bebeğine...eşinle konuşmayı dene.bütün içinden geçenleri sıkıntılarını anlat ona.biz kadınlar çok ince düşünüyoruz ve erkeklere genelde söylemiyoruz kendileri bulsun istiyoruz..ama onların öyle bi yetenekleri yok..biz söylemezsen asla anlamazlar sıkıntımızı..bazen ben kızarım eşime 'naptım şimdi ben 'der..naptıklarını bile bilmezler çoğu zaman...bu günler geçecek emin ol...
aynı durumdayım ama sabredicez ben biraz daha büyümesini bekliyorum kızımın
sonra ilk bulduğum işe giricem kendimi sürekli eve kapanmış çocuk bakan biri olarak düşünemiyorum

canım sende sabret biraz fırsatın varken...keşke imkanım olsa ilk 1 yıl kendim baksam kızıma...ama yok işte...mesleğin var ne güzel...uzun yıllar çalışıcaz zaten..ama bugünler bi daha geri gelmeyecek

canım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık

canım üzme kendını öyle de hissetme bence bend ebazen işi bırakıp evle ilgilenmek istiyorum inan eşime diyorum şöyle calısma evde otur dıyen adamlardan da degılsın dıye

canım sende sabret biraz fırsatın varken...keşke imkanım olsa ilk 1 yıl kendim baksam kızıma...ama yok işte...mesleğin var ne güzel...uzun yıllar çalışıcaz zaten..ama bugünler bi daha geri gelmeyecek

ah ah bu konuya girersek çıkamayız nerde eski ben nerde şimdiki ben
ama hepsi kızım için işte evlendikten sonra eski hayatı beklemek tabiki de anlamsız şu
süre zarfında belki kpssye çalışıp olayları kendi lehime çevirebilirim diyorum ama kısmet
neyse bi konuşursam susmam ben ant yarama bastı

aynen canım ya bende hafıf da olsa makyaj yapmadan dısarı cıkmazdım hıc.sımdı ne haldeyım valla.bende esofmala gezıyorum hep.saclar hep toplu.ıyıce saldım valla.acıl bıseyler yapıcam bende

hepimiz öyleyiz..hiçbişey eskisi gibi değil tabi...biz Doğa dan önce eşimle kurslara giderdik,havuza üyeliğimiz vardı,neredeyse her akşam sahile inerdik...şimdi alsancağa gitmeyeli aylar oldu...ne spor ne sosyal hayat kitap bile okumadığımı farkettim dün hemen başladım...evde plates yapmaya çalışıyorum..hayatımı yavaş yavaş eski hali gibi olmasada düzene koymaya çalışıyorum...ben bide açıköğretime başlamıştım.kaldım tabi bu sene.9 aylık sınava girdim..gel bigün bize oturup dertleşelim:içelim:

sonra ilk bulduğum işe giricem kendimi sürekli eve kapanmış çocuk bakan biri olarak düşünemiyorum

aynen canım ya bende suan calısmıyorum kızıma kendım bakıcam dıodum ama yok ıyıce bunalıma gırıcem valla.halım fen BENIMDE.AMA BEN 1 YIL EVDEYIM .SENEYE KPSSS KURSUNA BASLICAM DEVLETE ATANMAK ICIN UGRASICAM OLMAZSADA IYNE BI DERSANEYE BASLICAM BOYLE OLMUYO KENDIME SINIR OLMAYA BASLADIM BEN BILE KENDIMDEN HIC HOSLANMIYORUM KOCAM KIMBILIR NE DUSUNUYODUR(

bu kadar haksızlık etmeyin kendinize kızlar yaaa....haydi bu hafta sonu herkes kuaföre:)))şöyle kendimize çeki düzen verelim..evleri temizleyelim...pazartesiden itibaren de daha düzenli tertipli kendini önemseyen ve güveni olan hanımlar olalım...ne dersiniz?bi de kiloları versekyasakkelime

HAKLSIIN CANIM YA ASLINDA GERI GELMEYECEK SEYLER DEIL USENGECLIKTEN BIRAZDA KENDIMIZE BAKBILIRIZ SABAH KALKIP DAHA DUZGUN SEYLER GIYIP SACLARIMIZA ARADA FON CEKTIRIP .sabhatan yada aksam esımız gelecegı zaman hafıf bı makyaj yapabılırız.
bıde ben hıc dısarı cıkmıyorum ya kızım rahat etmıcek dıe.aslında sık sık bı yerlere gıtsem en azından bıraz kendıme bakar gıderım hep evde oldugum ıcın sabah kalktıgım sacla gerı aksam yatıyorum pıjamalar ustumden hıc cıkmıyo(

doğru insan bütün gün evde olunca amann ne gerek var diyo..olsun dediğin gibi akşamları kocişlere süslenelim bizde:)))bayanssulusmile

ablam gitti yaaa...(napalım alışırım yine zaten ayrılığa alışkınım o da gitmeden önce tembih etti kendini salma diye valla hadi bakalım bir silkeneyim şöyle mesela ben kendim boyuyorum saçımı hemen alıcam boyamı belki bana moral olur

selam arkaaslar uzun zamandir giremedim insallah herkesler iyidir bizim 5.ay biti 6 dan gun aliyoruz saclari dokulmye basladi kizimin.ve cok yaramaz sirf oyun ve kucak yandim cira gibi vallahidagildim artik yorgunluktan burda havalar epey soguk cikilmiyorda disarlara offf offff bunaldimm yahuuuuuuuuuuumafoldumben

hayırdır Şeyma ne oldu, bozma moralini ama....

canım üzme kendını öyle de hissetme bence bend ebazen işi bırakıp evle ilgilenmek istiyorum inan eşime diyorum şöyle calısma evde otur dıyen adamlardan da degılsın dıye

hepinize çok teşekkür ederim..ben evlenmeden önce çalışıyodum ve kazandığım parayı istediğim gibi harcıyodum..şuanda atl tarafı bi 4.5 lira için laf işitmek çok zoruma gitti..ben çözdüm bu adamı beni ailesi olarak görmüyo..annesine dershane parası için heray para göndermeyi düşünüyo ama ben bi 4.5 liralık bişey sipariş ettiğim için arayıp niye durup durup para harcıyosun diyo

kıyamam sana yaa....üzme kendini...bence içini aç eşine.anlat ne kadar kırıldığını.

masallah masallah herkes burda:)

gokkusak benim oglum da parmagini emiyor, emzik veriyorum tukuruyor. ama zaman zaman parmagini emip uykuya geri donuyor, isime geliyor takilmiyorum elbet unuturlar

Melek Allah kavuştursun canım...hadi bakalım yenilenmeye:)))ben daha hiç boyamadım.bi kerecik boyasammı ki

canım üzüldüm valla...ama bende zaman zaman böyle ailesel problemler yaşıyorum ama yine iş eşimde bitiyor sakin bir şekilde kelimelerimi dikkatli seçerek eşimle konuşuyorum ortak bir nokta bulmaya çalışıyorum çünkü eşimi seviyorum onuda kırmak istemiyorum sende kırıldığını dile getir ama kendi kendinide bu kadar üzme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…