- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
canım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık
aynı durumdayım ama sabredicez ben biraz daha büyümesini bekliyorum kızımın
sonra ilk bulduğum işe giricem kendimi sürekli eve kapanmış çocuk bakan biri olarak düşünemiyorum
canım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık
canım sende sabret biraz fırsatın varken...keşke imkanım olsa ilk 1 yıl kendim baksam kızıma...ama yok işte...mesleğin var ne güzel...uzun yıllar çalışıcaz zaten..ama bugünler bi daha geri gelmeyecek
valla bende dışarı çıkarken hep rahat şeyler giymek istiyorum çoğu zaman eşofman body o kadar zaten dışarı çıkarken bebğin herşeyini toparla onu giydir çıkmadan abir altını değiştir falan derken zaman geçiyo ben çoğu zaman bakımlıyıdır şimdi kendime dikkat etmeyince herkes şaşırıyo
ah ah bu konuya girersek çıkamayız nerde eski ben nerde şimdiki ben
ama hepsi kızım için işte evlendikten sonra eski hayatı beklemek tabiki de anlamsız şu
süre zarfında belki kpssye çalışıp olayları kendi lehime çevirebilirim diyorum ama kısmet
neyse bi konuşursam susmam ben ant yarama bastı
sonra ilk bulduğum işe giricem kendimi sürekli eve kapanmış çocuk bakan biri olarak düşünemiyorum
aynen canım ya bende suan calısmıyorum kızıma kendım bakıcam dıodum ama yok ıyıce bunalıma gırıcem valla.halım fen BENIMDE.AMA BEN 1 YIL EVDEYIM .SENEYE KPSSS KURSUNA BASLICAM DEVLETE ATANMAK ICIN UGRASICAM OLMAZSADA IYNE BI DERSANEYE BASLICAM BOYLE OLMUYO KENDIME SINIR OLMAYA BASLADIM BEN BILE KENDIMDEN HIC HOSLANMIYORUM KOCAM KIMBILIR NE DUSUNUYODUR(
bu kadar haksızlık etmeyin kendinize kızlar yaaa....haydi bu hafta sonu herkes kuaföre:)))şöyle kendimize çeki düzen verelim..evleri temizleyelim...pazartesiden itibaren de daha düzenli tertipli kendini önemseyen ve güveni olan hanımlar olalım...ne dersiniz?bi de kiloları versekyasakkelime
HAKLSIIN CANIM YA ASLINDA GERI GELMEYECEK SEYLER DEIL USENGECLIKTEN BIRAZDA KENDIMIZE BAKBILIRIZ SABAH KALKIP DAHA DUZGUN SEYLER GIYIP SACLARIMIZA ARADA FON CEKTIRIP .sabhatan yada aksam esımız gelecegı zaman hafıf bı makyaj yapabılırız.
bıde ben hıc dısarı cıkmıyorum ya kızım rahat etmıcek dıe.aslında sık sık bı yerlere gıtsem en azından bıraz kendıme bakar gıderım hep evde oldugum ıcın sabah kalktıgım sacla gerı aksam yatıyorum pıjamalar ustumden hıc cıkmıyo(
hayırdır Şeyma ne oldu, bozma moralini ama....
toprak da iyi diycem de emin olamadığım için daha bi stresli oluyorum mıyıldanıp duruyor çocuk süekli, amna görünürde bişeyimi< yok çok şükür
canım çok ara açıyorsun sen kocanla daha sakin ol onun yerine koy kendini, öyle düşün için rahatlar, herşeyi bu kadr takarsan sen de üzülürsün onu da üzersin, oğluşunda üzülür koca eline bakmak onun ailes ivs diye düşnme evimizin geçimini tek başına karşılaması zor diye hak vermeye çalış, bi taraftan da annen senden bieşy istese sen diğerleri daha zengin onlardan iste diyebilir misin ne kadar parasız kalsan da istemiş onu da halletmeye çalşyo
o durum biraz cannı sıkyo senin başka şeyleri de kafana takyosun bence, parayı kafana takma vermek istemediğin şeyler gitmesi gerekiyorsa başka şekillerde çııkıyor insanını elinden
Şeymacım acilen kendini toparlaman lazım senin...şimdilk şöyle düşün bebeğine kendin bakıyorsun başkalarına emanet etmek zorunda kalmıyorsun..bunun tadını çıkar..zamanı gelince belki biyerde çalışırsın..ama kuzucuklar çok küçük..bence bi süre daha imkan varsa kendin bak bebeğine...eşinle konuşmayı dene.bütün içinden geçenleri sıkıntılarını anlat ona.biz kadınlar çok ince düşünüyoruz ve erkeklere genelde söylemiyoruz kendileri bulsun istiyoruz..ama onların öyle bi yetenekleri yok..biz söylemezsen asla anlamazlar sıkıntımızı..bazen ben kızarım eşime 'naptım şimdi ben 'der..naptıklarını bile bilmezler çoğu zaman...bu günler geçecek emin ol...
canım sende sabret biraz fırsatın varken...keşke imkanım olsa ilk 1 yıl kendim baksam kızıma...ama yok işte...mesleğin var ne güzel...uzun yıllar çalışıcaz zaten..ama bugünler bi daha geri gelmeyecek
canım üzme kendını öyle de hissetme bence bend ebazen işi bırakıp evle ilgilenmek istiyorum inan eşime diyorum şöyle calısma evde otur dıyen adamlardan da degılsın dıye
ablam gitti yaaa...(napalım alışırım yine zaten ayrılığa alışkınım o da gitmeden önce tembih etti kendini salma diye valla hadi bakalım bir silkeneyim şöyle mesela ben kendim boyuyorum saçımı hemen alıcam boyamı belki bana moral olur
hepinize çok teşekkür ederim..ben evlenmeden önce çalışıyodum ve kazandığım parayı istediğim gibi harcıyodum..şuanda atl tarafı bi 4.5 lira için laf işitmek çok zoruma gitti..ben çözdüm bu adamı beni ailesi olarak görmüyo..annesine dershane parası için heray para göndermeyi düşünüyo ama ben bi 4.5 liralık bişey sipariş ettiğim için arayıp niye durup durup para harcıyosun diyo
Melek Allah kavuştursun canım...hadi bakalım yenilenmeye:)))ben daha hiç boyamadım.bi kerecik boyasammı ki
hepinize çok teşekkür ederim..ben evlenmeden önce çalışıyodum ve kazandığım parayı istediğim gibi harcıyodum..şuanda atl tarafı bi 4.5 lira için laf işitmek çok zoruma gitti..ben çözdüm bu adamı beni ailesi olarak görmüyo..annesine dershane parası için heray para göndermeyi düşünüyo ama ben bi 4.5 liralık bişey sipariş ettiğim için arayıp niye durup durup para harcıyosun diyo
Melek Allah kavuştursun canım...hadi bakalım yenilenmeye:)))ben daha hiç boyamadım.bi kerecik boyasammı ki
seyma kac senedir evlisiniz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?