2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne boyuyoruz sac mi?

ben sanirim 7 aylik hamileyken yaptirmistim rofle balyajimi en son. bana da lazim birseyler:)

evvettt...kendimizi yeniliyoruz Yelda...artık daha bakımlı daha güzel hanımhanımcık hatunlar olalım diyoruz...bu kadar lohusalık dağınıklığı yetsin değil mi ama?

[
masallah masallah herkes burda:)

gokkusak benim oglum da parmagini emiyor, emzik veriyorum tukuruyor. ama zaman zaman parmagini emip uykuya geri donuyor, isime geliyor takilmiyorum elbet unuturlar

ahh canım inşaallahh unuturlar.uykuyu kolaylaştırıyor gerçekten=))ama böyle koca sıpa olup parmağı ağzında gezenleri pek hazetmiyorumm...inşallahh öyle olmaz(

saçtan fazlasını düşünüyorum ben ya lipo cav mı ne ultrasonla yağ kırdırma konusunda bilgisi deneyimi deneyimli arkadaşı önerisi olan var mı
göbekten kurtulsam benden iyisi olmaz ya

evlilikte olur oyle ilk 1 - 1.5 yil. biraz sabret benimseyecek :)

evvettt...kendimizi yeniliyoruz Yelda...artık daha bakımlı daha güzel hanımhanımcık hatunlar olalım diyoruz...bu kadar lohusalık dağınıklığı yetsin değil mi ama?

yeter tabi yeterr haydi bakalim o haldeee :)))

[

ahh canım inşaallahh unuturlar.uykuyu kolaylaştırıyor gerçekten=))ama böyle koca sıpa olup parmağı ağzında gezenleri pek hazetmiyorumm...inşallahh öyle olmaz(

canım takma kafana, senini gibi ilgili bi anneden böyle sorunlar olacaüını zannetmiyorum genelde ilgisiz ebeveynlere ilgi çwekmek için bi tepki olarak devam ettiklerini düşünüyorum bebeklerin büyüdüklerinde de böyle alışkanlıklara
toprakl hem emzik emiyor hem ellerini canı neyi istiyorsa onu almadan da durmuyor istersen nukun kauçuk emziğini bi al dene uykusunun arasında parmağı yerine ama 1 yaşından sonra devam ediyorsa sorun oluyormş galiba

yenilenelim yaaa..ben bayağı sarı istiyorum ... şu anda röfleli ama çok sarı değil platin yapıp kestireceğimm.......
düz saçlı arkadaşlarda su dalgası deneyebilirler aslında =))))

yenilenelim yaaa..ben bayağı sarı istiyorum ... şu anda röfleli ama çok sarı değil platin yapıp kestireceğimm.......
düz saçlı arkadaşlarda su dalgası deneyebilirler aslında =))))

ya bi arkadaşım daha önermişti bana su dalgasını...aslında bak bu mantıklı geldi..perma zaten tutmaz diye düşünüyorum...evet evet..ben su dalgası yaptırayım..sağol canım..iyi fikir oldu...

hadı bakalım o zaman haftaya kaynananmlar gıtsın annemı cagırıp dogru kuafore gıdıyorum:)
boya fon bı sekıl:) hergunde bıraz makyaj:)
herkes 2 hafta ıcınde guzellessın hadı arkadaslar

brn kaçar benim de saçlarım çok dökülüyor ama kıyıp da kestiremiyorum oysaki ben de neredeyse hiç açmıyorum saçlarımı sadece dert oluyorlar ama ynie de işte bi onlar kaldı gibi geliyor bana da :)

amaannn amma dertleşmişsiniz hepsini kaçırmışım tühh

ahahah bende kaçırmışım yaa nevin dün akşam nöbette yoktun tatlım aşkolsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar ziyaret etti kk da hahahah gece onikide yokladılar şule çiğdem ilkgün hülya burdalardı siz nerdeydiniz bakemaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayy sorma çitosumla şulemi çok özledim ya ayıptır sülemesi nispet gibi olcak oğluşumla uyuyoduk

kızlar depresyon belirtileri görüyorum hepimiz aynı durumdayız galiba ....kendimizi kötü hissediyoruz bide çalışanlar iyi anne olamadıkları çocuklarının yanında olamadıkları azabını da ekliyolar bu sıkıntılara...ama hepsi geçicek bebişlerimiz sağlıklı büyüsünler bizde düzene gireriz kocalar da düzene girer üzülmeyin bacılar üzülmeyin hepsiini atlatırız inşallah

ayy sorma çitosumla şulemi çok özledim ya ayıptır sülemesi nispet gibi olcak oğluşumla uyuyoduk

hah ayıp kız süleme nazar değer biz gece onikide ayakta çocuk sallıyalım sen al koynuna uyu benimki de benimle uyumakistiyo ama ayağımda uyumak istiyo annesine eziyeti seviyo sıpam

hah ayıp kız süleme nazar değer biz gece onikide ayakta çocuk sallıyalım sen al koynuna uyu benimki de benimle uyumakistiyo ama ayağımda uyumak istiyo annesine eziyeti seviyo sıpam

koynumda değildiki koynumda uyumam boğulur mazallah ayağımda sallıyodum öle dalmışız ikimizde kociş uyandırdı:)bu arada o vicdan azabını ben çok çekiyom güya onun geleceği için çalışıyoz herşeyklava: onun için nerdee en başta yalnız bırakıyoz

bugün oğlumu yıkadım tepişmeye başladı biberona kaşık maması yaptım (biberonla içemiyo benim sıpam ) gözleri kapanmıştı ama yapmışken vereyim dedim 80 milim yapmıştım hepsini içti ilk defa biberondan yedi 2 buçuk saat kesintisiz uyudu artık meyva sularını biberonla veryim bari hep imrenmiştim biberondan içen bebeklere nedense hayalim gerçekleşti :))))))))))))))))

az önce yine uyudu banyomu raatlattı uyku uykunun mayası derler ya ondan mı yine uyudu bugün rahatım maşallah ama gece saat başı nöbetteydik gece çok yağmur yağdı gökgürleme seslerine uyandı sanırım sese çok hassas çünkü. uyurken ne çamaşır makinesi ne süpürge hiç bişey açamıyorum çok zor oluyo aman o yeterki uyusun banada bahane oluyo zaten canım iş yapmak istemiyo uyanıyo diye iice saalıyom :))))))

bugün benim doğum günüm :)))) oğlum uyuyarak bana hediyesini vermiş oldu kociş daha kutlamadı bile ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…