- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
ne boyuyoruz sac mi?
ben sanirim 7 aylik hamileyken yaptirmistim rofle balyajimi en son. bana da lazim birseyler:)
masallah masallah herkes burda:)
gokkusak benim oglum da parmagini emiyor, emzik veriyorum tukuruyor. ama zaman zaman parmagini emip uykuya geri donuyor, isime geliyor takilmiyorum elbet unuturlar
14 aylık evliyiz ama 2004 yılından beri beraberiz..evlenince herşey okadar çok değiştiki..tamam geriye bakmmak lazım ama önceleri herşeyin en pahalısını bana hediye eden adam şimdi masraf diyo ..4.5 liranında lafını etmeye utanmıyo
evvettt...kendimizi yeniliyoruz Yelda...artık daha bakımlı daha güzel hanımhanımcık hatunlar olalım diyoruz...bu kadar lohusalık dağınıklığı yetsin değil mi ama?
[
ahh canım inşaallahh unuturlar.uykuyu kolaylaştırıyor gerçekten=))ama böyle koca sıpa olup parmağı ağzında gezenleri pek hazetmiyorumm...inşallahh öyle olmaz(
yenilenelim yaaa..ben bayağı sarı istiyorum ... şu anda röfleli ama çok sarı değil platin yapıp kestireceğimm.......
düz saçlı arkadaşlarda su dalgası deneyebilirler aslında =))))
evvettt...kendimizi yeniliyoruz Yelda...artık daha bakımlı daha güzel hanımhanımcık hatunlar olalım diyoruz...bu kadar lohusalık dağınıklığı yetsin değil mi ama?
amaannn amma dertleşmişsiniz hepsini kaçırmışım tühh
ahahah bende kaçırmışım yaa nevin dün akşam nöbette yoktun tatlım aşkolsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar ziyaret etti kk da hahahah gece onikide yokladılar şule çiğdem ilkgün hülya burdalardı siz nerdeydiniz bakemaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ayy sorma çitosumla şulemi çok özledim ya ayıptır sülemesi nispet gibi olcak oğluşumla uyuyoduk
hah ayıp kız süleme nazar değer biz gece onikide ayakta çocuk sallıyalım sen al koynuna uyubenimki de benimle uyumakistiyo ama ayağımda uyumak istiyo annesine eziyeti seviyo sıpam
bugün benim doğum günüm :)))) oğlum uyuyarak bana hediyesini vermiş oldu kociş daha kutlamadı bile((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?