2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size bir şey soracağım.2 sefer deneme yaptım yoğurt tutturdum.şimdilerdede tam geçiş yapıcam yoğurda bir türlü tutturamıyorum kafayı kırcam günlük sütten denedim yine olmadı.bende az önce dr.u aradım anlattım.niye kendini sıkıntıya sokuyon güvendiğin bi markanın yoğurdunu verebilirsin dedi.yada günlük yoğurt ver dedi dr.a sormadım utandım.cahilliğime verin günlük yoğurt nedir :)) benim dr. kadir tuğcu gibi hiç bişey olmaz yedir fln dedide size sorayım dedim.
evde değildim bugün şimdi geçmişi okuyayım.

aynen

poposunu sevsinler bu arada çok büyümüş oğlun

bizde asansör var. ama olmayanlar bebek arabalarını giriş katına bisiklet kilidi iğle bağlasınlar çok rahat olur

kaynanalarrrrr

bence olur

gaz yapar yaa

kolay gelsin canım

sorun çıkmadığına sevindim

ah bu kocalar..

4aylıktan beri kullanıyoruz meyve püresini orda yiyoruz

ne varsa geleneksel yöntemlerde var kaydirigubbakcemile3

Evet valla kollarim koptu salla salla uyutamadim AMA ayakta uyudu pasa:lepi:

emzirerek yanına yatıp uyutun ben öyle rahat ettim

bugün benim doğum günüm :)))) oğlum uyuyarak bana hediyesini vermiş oldu kociş daha kutlamadı bile ((((
nice mutlu yaşlara

geçmişi oku oku canım çıktı. ve akşam oldu bye

herkese merhaba biz hala istanbuldayız özledim sizleri,
bebeğim çok buyudu biraz duzenımzde bozuldu ama yınede güzel geçıyo dınlendım burda bıraz yardımcım çok yiğenlerim kucakta taşıdı hep kucaga zaten alışkındı dahada alıştı gunduzleri emerek uyuyo akşamlarıda kucakta pışpış yıne öyle uğraşıyoruz sızın bebişlerde buyumuştur.. herekese tekrardan slmlar kızım bu ay 800 grm almış sağlık olsun

çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler allah hepimize bebeklerimizle kocalarmzla sevdiklerimizle uzun uzun mutlu mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah AMİN.....

walla benim hayatım bi işe girmeden düzelmicek onu anladım ben bigün dertleşiriz tabi
şu kızdan bi fırsat olsa rahat rahat bi dışarı çıkabilsem

gezdim gezdim geldim kk.da kimseler yok yine offfffffff çokcanım sıkılıyo..:hulya::hulya:

ben burdayım lülülülülülü egemeni uyuttum annemlerdeyim annemde muhabbete tutuyo hep aynı şeyleri konuşuyoz bi dur şu kk. ya bakayım diyemiyorum alınır sabır sabır seviyorum anamı ama ya allah başıdan eksik etmesin...

amin canım cümlemizin annesini...bende örgü örüyorum oğluşuma kazak başladım

maşallah sana ben çocuk uyuduğund genelde uyumayı tercih ediyorum ne rank örüyon mavi mi ? örneği nasıl fotosunu çekip koysana

evet mavi beyaz çizgili olucak aslında lacıvart krem istemiştim ama bebek yünlerinde lacivert yokmuş modeli kafamdan yapıyorum bitirince eklerim ama

Son düzenleme:
amin canım cümlemizin annesini...bende örgü örüyorum oğluşuma kazak başladım

maşallah sana nasıl kazak başladın ne renk örüyosun fotosunu çekip koysna fırsat buldukça ben uyumay çalışıyorum halen daha uykusuz kalmaya alışamdım kocaman MAŞALLAH sana alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…