bugün benim doğum günüm :)))) oğlum uyuyarak bana hediyesini vermiş oldu kociş daha kutlamadı bile((((
biz bebişi 3 aylıktan beri bastırıyoruz kısa süreli bi sorun olmadı ve bence bebeğim bi çok bebeğin yapamadığı şeyleri yapıyo çok güçlü kasları var maşallah daha bi haftalıkken başını dik tutuyodu,şimdi babası karşıya geçiyo çağırıyo bende kollarının altından tutuyom babasına kadar adım atıyo gayet güzel,yüzüstü dönüp ayaklaklarıyla kendini ittiriyo bi de kolunu öne atabilse emekleyecek, ana kucağına koyup bağlamasam hoop aşağı iniyo hiç haberim olmuyo ))) belki yaptıklarım yanlış ama yazmak istedim
benim koca popo hala dönemiyo mesela ki bi çok bebişten büyük sağa sola atıyo kendini ama dönmek yok altını değiştirirkende poposuyla kendini geri geri attırıp kaçıyo..hepsi fark şeyler yapıyo opuyorumnanaktan
selam kızlar
eşim çok yoğun çalışıyo bugünlerde tek olunca markete bile çıkamıyorum ya şu bebek arabasını merdivenlerde fln nasıl kullanıyosunuz? yada dışarı çıkınca napıyosunuz neyle taşıyosunuz bebişleri kanguru fln mı_?
kaynanalarrrrrhemde çok..yaa bizde üniversite okuduk dershaneye mi gittik sanki deli oluyorum..arkadaşım paran yoksa yollama çocuğunu yeni bebeği olan oğlundan da medet umma..ben böyle düşünüyorum
benimkide annesinin morali bozukmuş çağırsam mı diyo..kadın ilaç içip uyuya bana yük oluyo evimi birbirine katıyo bide bana çağırsam mı diyo manyak adam
arkadaslar ben calısmaya baslıycam dıye aptamıl 1 bebek sütü almıstık ama hıc kullanmadık ben sımdı onu muhallebı veya yogurt yaparken kullansam olur mu ? ınternettekı tarıflerde hep 2 numara sütle yapın dıyor da ne yapmalıyım sızceCADIARZU
bi fikrim yok canım bende kullanmıyorum..
kocalar konuşulmuş :) aah ahh..
öğlen 1 saat uyuduk oğlumla iyi gldi şükür. sonra 1 dilim elma rendeledim cam rendede, posasıyla beraber vereyim dedi 1-2 çay kaşığından sonra kitledi ağzını açmadı sıpam:) sevmedi herhal..
teşekkür ederiz teyzesi..başlayin hem emsin hemde yesin..dr.enson bana herşeyden verebilirsin dedi bugün normal yaptığım gibi mercime yaptım içine bebek ekmeği koydum mis gibi yedi tosbaaammm..mama içmiyo artık napiyim bende yemek yediricem
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli of ben çok dertliyimmmm:gitme:
duru bu aralar hiçbişey yemiyor desem yeridir. kahvaltı yaptıramıyorum sebze çorbası yemiyor meyve suyu püresi vs hiçbirini yemiyor sadece yoğurt yiyor deliricem artık. ona bişe yedirme zamanlarım eziyete döndü çenesini kitleyip açmıyor. napıcamı şaşırdım 1 haftadır nerdeyse bu şekilde devam ediyor ben zorla ağzına soka soka yedirmeye çalışıyorum ama sinirlerim yıpranıyor bu şekildede çok üzülüyorum:sinifsinif: herşeyi denedim yemedi doktora telde söldim arada olur böle şeyler dio ee açmı kalcak bu çocuk offfffffffff bişeyler önerin bana lütfennn
herkese iyi akşamlar
ooo dişler çıkmaya başlamış selma :) bizimde yerleri belli,gelir dedi dr 1aya kalmaz,bugun sonuçlarını gösterdim devrimin hiç bir sıkıntısı yokmuş ama ek gıdaya geçmemize izin vermedi dr,yağ hücrelerini artırırmış,çocuk obez olursa karışmam dedi,bende başlamıycam gözüm korktu
ah bu kocalar..seni anlıyorum cnm benim eşimde bazen yapıyor benzer şeyler:sinifsinif: anlmıyrlarki birgün bende patlamıştım senden binkat fazla çalışıorum diye bi çocuğa bakmak hiçte kolay değil yani. bazen veriyorum eşime kızı iş yapayım biraz diye herşeyi benden istiyor çıldırıyorum bakma daha iyi guclubacismile
herkeze slm
benim dr.umda 5 saati geciktirme emzir diyor.hoş gerçi artık saat başı veya 2 saatte bir kalkıyor zaten.
birde bir sorum olacak size mama sandalyesi kullanan varmı ne zaman kullanılabilir acaba.
benim ilk oğlumdan kalma var evimde ama daha güvenemiyorum size sorayım dedim bu arada oğlum yarın tam 5 aylık oluyor
ne varsa geleneksel yöntemlerde var kaydirigubbakcemile3
Evet valla kollarim koptu salla salla uyutamadim AMA ayakta uyudu pasa:lepi:
nice mutlu yaşlarabugün benim doğum günüm :)))) oğlum uyuyarak bana hediyesini vermiş oldu kociş daha kutlamadı bile((((
bugün benim doğum günüm :)))) oğlum uyuyarak bana hediyesini vermiş oldu kociş daha kutlamadı bile((((
hepimiz öyleyiz..hiçbişey eskisi gibi değil tabi...biz Doğa dan önce eşimle kurslara giderdik,havuza üyeliğimiz vardı,neredeyse her akşam sahile inerdik...şimdi alsancağa gitmeyeli aylar oldu...ne spor ne sosyal hayat kitap bile okumadığımı farkettim dün hemen başladım...evde plates yapmaya çalışıyorum..hayatımı yavaş yavaş eski hali gibi olmasada düzene koymaya çalışıyorum...ben bide açıköğretime başlamıştım.kaldım tabi bu sene.9 aylık sınava girdim..gel bigün bize oturup dertleşelim:içelim:
gezdim gezdim geldim kk.da kimseler yok yine offfffffff çokcanım sıkılıyo..:hulya::hulya:
ben burdayım lülülülülülü egemeni uyuttum annemlerdeyim annemde muhabbete tutuyo hep aynı şeyleri konuşuyoz bi dur şu kk. ya bakayım diyemiyorum alınır sabır sabır seviyorum anamı ama ya allah başıdan eksik etmesin...
amin canım cümlemizin annesini...bende örgü örüyorum oğluşuma kazak başladım
maşallah sana ben çocuk uyuduğund genelde uyumayı tercih ediyorum ne rank örüyon mavi mi ? örneği nasıl fotosunu çekip koysana
beren de bu saatte uyudu ev bomboş geliyo fatmagül de pek stresli
amin canım cümlemizin annesini...bende örgü örüyorum oğluşuma kazak başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?