maşallah sana nasıl kazak başladın ne renk örüyosun fotosunu çekip koysna fırsat buldukça ben uyumay çalışıyorum halen daha uykusuz kalmaya alışamdım kocaman MAŞALLAH sana alkisalkisalkis
benim sıpa uyandı 8 d uyudu 8 45 te uyandı bu ne uyksu anlamadım dedeyle anane seviyolar o da sesle gülüyo onlara çok eşşe oldu valla oyunlarda iic anlıyo artık :)))))))
ee kuzu gece uykusuna nezaman yatıcak annesi..
ben çıkom annem tuhaf tuhaf bakıyo bizemi geldin bilgisayaramı diye herkese bol uykulu geceler bütün keyifler ve uykular bebeklerin olsun by by by
canım ben biz yemek yerken suluğunu veriyorum almazsa havuç veriyorum yada diğer meyvelerden,onları dişlerine sürtmeye çalışıyor,bu arada bizde hızla yemek yiyoruz.slm kizlar benim oglum kendi basina yemek istemiyo bizimle yemek istiyo yogurt yesin diye ugrastim tukurdu yutmadi ben yerkende agzimin icine bakti dayanamadim domates corbasi yedirdim sizce hatami yapmi$im
canım bebeğini en geç 23'de yatırmalısın,büyüme hormonları 22.00 ile 02.00 saatleri arasında salgılandığı için,bebeğinin gelişimini engellemiş olursun farkında olmadan.artık 12 mi olur 1 mi olur uyuyana kadar bizimki kucakta zıplamaya alıştı ya hiç durmuyo zıp zıp zıplıyo bide hoşuna gidiyo gülüyo sonradan da alem oldlar ii ce valla
canım bebeğini en geç 23'de yatırmalısın,büyüme hormonları 22.00 ile 02.00 saatleri arasında salgılandığı için,bebeğinin gelişimini engellemiş olursun farkında olmadan.
ayrıca mutlu yıllar ,gelecek yaşına kadar sevdiklerinle mutlu bir yaşam geçirmeni dilerim.
slm kizlar benim oglum kendi basina yemek istemiyo bizimle yemek istiyo yogurt yesin diye ugrastim tukurdu yutmadi ben yerkende agzimin icine bakti dayanamadim domates corbasi yedirdim sizce hatami yapmi$im
herkese günaydııınnn. çok şükür cuma :)
gurbet elde, geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşsin inşallah bebişin...
biz de bu akşam ilk uçak maceramızı yaşayacağız, hafta sonu için istanbul gidiyoruz, inşallah sorunsuz geçer..
günaydın canım geçmiş olsun. ıhlamur yap bence içir içinede az pekmez at ben vermiştim ii geldigünaydınlar herkese hayırlı cumalar
bebeğim hastalandı burnu çok akıyo dün akşamda daha çok uyandı tıkanıktı burnu deli oldum çok üzülüyorum burun kıpkırmızı(((((
günaydın canım. inşallah sorunsuz ve güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.bizim içinde gezin istanbulda...
sağol canım sanada iiy eğlenceler üzmez inşallah bebişherkese günaydııınnn. çok şükür cuma :)
biz de bu akşam ilk uçak maceramızı yaşayacağız, hafta sonu için istanbul gidiyoruz, inşallah sorunsuz geçer..
herkese günaydııınnn. çok şükür cuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?