2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah sana nasıl kazak başladın ne renk örüyosun fotosunu çekip koysna fırsat buldukça ben uyumay çalışıyorum halen daha uykusuz kalmaya alışamdım kocaman MAŞALLAH sana alkisalkisalkis

bilgisayara bişeyler oldu sonradan geldi yazdıklarım ya bana benzemeye başlamış unutkanlık var bu makine de de sonradan mı ekliyo ne Allah Allah:bbo:

benim sıpa uyandı 8 d uyudu 8 45 te uyandı bu ne uyksu anlamadım dedeyle anane seviyolar o da sesle gülüyo onlara çok eşşe oldu valla oyunlarda iic anlıyo artık :)))))))

ben çıkom annem tuhaf tuhaf bakıyo bizemi geldin bilgisayaramı diye herkese bol uykulu geceler bütün keyifler ve uykular bebeklerin olsun by by by

slm kizlar benim oglum kendi basina yemek istemiyo bizimle yemek istiyo yogurt yesin diye ugrastim tukurdu yutmadi ben yerkende agzimin icine bakti dayanamadim domates corbasi yedirdim sizce hatami yapmi$im

kızlar nasılsınız,bebişi yeni uyuttum,dişlerin çıkma hazırlığı çok huzursuz etti oğluşumu.bu arada iki gündür milupanın gece çayından veriyorum,başlangıçta kolaya kaçmak seninki diyordum kendime ama bebeğim içtikten sonra rahatlayınca sevindim doğrusu.evet yine sık sık uyanıyor ama en azından daha mutlu... maşallah....

bu arada herkes bakıyorumda bunalım takılıyor.valla bu iş galiba bardak meselesi,insan bardağın boş tarafına bakmaya görsün bütün yaşamındaki olumsuzluklar sıralanıverir.birden tüm dünya üzerine geliyor diye düşünür,omuzları çöker bu yüklerin karşısında.en iyisi orta yol sanırım,ne hayalci olmak nede karamsar.
bakım konusuna gelince ,eskisi gibi olmak gerçekten zormuş,öncelikle onu söyliyeyim.bebekler hep ilgi istiyorlar,uyuyuncada temizlik falan ,yemek falan derken,insanın kendisine ait fobileri gerçekleştirmesi gittikçe zorlaşıyor ama imkansız değil.sengözlerimebaksanab

slm kizlar benim oglum kendi basina yemek istemiyo bizimle yemek istiyo yogurt yesin diye ugrastim tukurdu yutmadi ben yerkende agzimin icine bakti dayanamadim domates corbasi yedirdim sizce hatami yapmi$im
canım ben biz yemek yerken suluğunu veriyorum almazsa havuç veriyorum yada diğer meyvelerden,onları dişlerine sürtmeye çalışıyor,bu arada bizde hızla yemek yiyoruz.

artık 12 mi olur 1 mi olur uyuyana kadar bizimki kucakta zıplamaya alıştı ya hiç durmuyo zıp zıp zıplıyo bide hoşuna gidiyo gülüyo sonradan da alem oldlar ii ce valla
canım bebeğini en geç 23'de yatırmalısın,büyüme hormonları 22.00 ile 02.00 saatleri arasında salgılandığı için,bebeğinin gelişimini engellemiş olursun farkında olmadan.

ayrıca mutlu yıllar ,gelecek yaşına kadar sevdiklerinle mutlu bir yaşam geçirmeni dilerim.

Son düzenleme:

bunu bilmiyodum ama o saate pek kalmıyo zaten on buçuktada uyudu saatine dikkat ederim bundan sonra doğum günü mesajın içinde teşekkür ederim inşallah hepimiz sdevdiklerimçzle geçiririz ömrümüzn kalanını

domotes çorbası yine iyi ben tavuk suyu çorbası içirdim çok ta sevdi bi kase versem yicekmiş gibi yiyodu valla abartmamak şartıyla ii yapmışsın alışsınlar herşeyin tadına belki iştahlı olurlar büyüyünce

günaydınlar herkese hayırlı cumalar
bebeğim hastalandı burnu çok akıyo dün akşamda daha çok uyandı tıkanıktı burnu deli oldum çok üzülüyorum burun kıpkırmızı(((((

herkese günaydııınnn. çok şükür cuma :)
gurbet elde, geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşsin inşallah bebişin...
biz de bu akşam ilk uçak maceramızı yaşayacağız, hafta sonu için istanbul gidiyoruz, inşallah sorunsuz geçer..

günaydın kızlar
yine çok uykusuz bir güne merhaba dedim.nerdeyse abartısız gece 10 kez kalkmışımdır ne zaman düzelecek bu çocuk sürekli kucağımda uyumak istiyor yatırıyoyorum gözleri kapalı ağlamaya başlıyor başıma ağrılar girdi uykusuzluktan .

ecrn mutlu yıllar yeni yılında herşey gönlünce olsun.bu arada bursanın neresindensin ?

gurbet elde bebişine çok geçmiş olsun.

günaydın canım. inşallah sorunsuz ve güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.bizim içinde gezin istanbulda...

günaydınlar herkese hayırlı cumalar
bebeğim hastalandı burnu çok akıyo dün akşamda daha çok uyandı tıkanıktı burnu deli oldum çok üzülüyorum burun kıpkırmızı(((((
günaydın canım geçmiş olsun. ıhlamur yap bence içir içinede az pekmez at ben vermiştim ii geldi

günaydın canım. inşallah sorunsuz ve güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.bizim içinde gezin istanbulda...

çok sağol canım inşallah opuyorumnanaktan
senin minik kaptan ne yapıyor? yanlış hatırlıyorsam kusura bakma, denizci tarzı kıyafetler alıyordun di mi sen hamileyken :)

sağol canım sanada iiy eğlenceler üzmez inşallah bebiş

günaydın canım cok şükür evet cuma bugun haftasonuna planlıyorum herseyı ama hepsını yapamıyorum cocuktan yıne cogu iş kalıyor dün gece cok bunaldım benım oglan gunduz delıksız 3.5 saat uyumus ablamda gece bıze kök söktürdü valla sinirimden ağladım ayaktada uyumuyo memedede uyumadı babasıyla 2 saat oturmus sonra emdı uyudu yaa bazen cok bunalıyorum eskı işim olsa coktan bırakmıstım ooofffsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…