2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocanmıydı cem:) duuvarını falan sadece üyeler okusun gibi bi gizlilk ayarı var dimi. bizbize olalım:)
öznur bu aya kadar anne sütü almıştı kızın sadece buna da şükür. yazmıştım ben sadece 1 ay emmişim ama sağlıklıyız hamd olsun:)

bencede üyeler okusun ağzımızdan bişey çıkar alimallah kk sanarız orayıı sonra kim kurtarır bizidelikafadulden

evet canım,sadece üyeler okuyabiliyo

emir tepemde bi yandan onunla oynuyorum bi yandan burdayım:)

öğlen yemeğimizi hazırladık babamıza sonra öyküş uyudu işleri bitirip yanına yatmaya gittimki kıızım uyandı şimdi oynuyoo uykumda vardı bu arada resim ekledim gruba bakın kızlarr

öğlen yemeğimizi hazırladık babamıza sonra öyküş uyudu işleri bitirip yanına yatmaya gittimki kıızım uyandı şimdi oynuyoo uykumda vardı bu arada resim ekledim gruba bakın kızlarr

ben anlayamadım bi türlü bu işi çok cahilim herhall nerden bakıcazz grupta yazan resimlerden mi

ben bugun sıkıntıdan patlıyorum,bide 2gecedir devrim uyumuyo,üstüne birde eşimle kavga ediyoruz,şu pazar bi gelsede gezsek akşama kadar

hava guzel deıl ya esım bugun evde ama gezmeye cıkabılırmıyız bılmıyorum.bızım kız hemen usuyo ya sonrada sancısı tutuyo korkuyorum onula dısarı cıkmaya bende.kısda gelıyo offf ya ıyıce hapıs olcaz eve

hiç evde oturmaya niyetim yok,sıcağada soğuğa da alışsın,kimseyede bırakıp gezemem,gerçi 2gün önce yağmur varken çıkktık,üşütmüş biraz ama mevsim değişikliklerinde olur bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…