ben bugun sıkıntıdan patlıyorum,bide 2gecedir devrim uyumuyo,üstüne birde eşimle kavga ediyoruz,şu pazar bi gelsede gezsek akşama kadar
canım bebeğin sosyalleşmesi için çıkarıcaz,hem bizde daha mutlu ve huzurlu hissedince daha güzel ilgileniyoruz bebişlerle.hava guzel deıl ya esım bugun evde ama gezmeye cıkabılırmıyız bılmıyorum.bızım kız hemen usuyo ya sonrada sancısı tutuyo korkuyorum onula dısarı cıkmaya bende.kısda gelıyo offf ya ıyıce hapıs olcaz eve
bizde eylül başı hasta etmiştik şükürdaha olmadı dikkat ediyorum şimdi gewç saat çıkmıyoruz öğleden sonra falan ama şimdsi evdeyim ev gezmeleri olabilir bakalım biraz daha evde dinlenmim sıkılınca çıkarımmhiç evde oturmaya niyetim yok,sıcağada soğuğa da alışsın,kimseyede bırakıp gezemem,gerçi 2gün önce yağmur varken çıkktık,üşütmüş biraz ama mevsim değişikliklerinde olur bunlar
bizim öyküş perişanlığı çok seviyo babası yerden yere vursa güler kahkaha atar ben korkuyorum mesela dur falan diyorum bzim ki basıyo gülücükleri gıdıklanıuyo birde zğını eğmesi çokhoşumuza gidiyorr bide şu ara iç çekergibi ses çıkarıyo oda çok komikk altını açıp üflediğimde hareketleniyo çok birde işk zamanlar altını yaptığı zaman ağzını uuuuuu yapar gibi yapardı bozuk bir cümle ama idare edinn haa unutmadan ayağında çorap bırakmıyo tepişe ttepişeçıkarıyoookızlar upuzun bir inci kolyem vardı,bebişim onu sallamaya bayılıyor,yukarıdan tutuyorum,sallıyor sallıyor,sağ kolu kas yapacak bu gidişle,sola veriyorum onu sağ gibi kullanamayınca hemen sağa aktarıyor,uyanık oğluşum benim.ayrıca kolye hareket ettikçe onunla konuşuyor,bizi gülmekten yere yatırıyor.
biraz önce bulaşıkları yerleştirmek için ana kucağına koydum,emniyet kemerini taktım,bir suskunlaştı bir mahsunlaştı,eline ne versem oyanamadı,kemeri bir çözdüm bir hareket bir hareket,aaa öyle kemerlere falan gelemiyoruz yani biz teyzeleri.maşallah oğluşa ya,sizde anlatsanıza bebişle saatlerinizi ,komik anılarınızı.
bizde eylül başı hasta etmiştik şükürdaha olmadı dikkat ediyorum şimdi gewç saat çıkmıyoruz öğleden sonra falan ama şimdsi evdeyim ev gezmeleri olabilir bakalım biraz daha evde dinlenmim sıkılınca çıkarımm
bizim öyküş perişanlığı çok seviyo babası yerden yere vursa güler kahkaha atar ben korkuyorum mesela dur falan diyorum bzim ki basıyo gülücükleri gıdıklanıuyo birde zğını eğmesi çokhoşumuza gidiyorr bide şu ara iç çekergibi ses çıkarıyo oda çok komikk altını açıp üflediğimde hareketleniyo çok birde işk zamanlar altını yaptığı zaman ağzını uuuuuu yapar gibi yapardı bozuk bir cümle ama idare edinn haa unutmadan ayağında çorap bırakmıyo tepişe ttepişeçıkarıyooo
slm kızlar
bugün kızıma ülkerin muzlu pirinç unundan verdim.çok sevdi ama hala kaşık kullanamıyor yalanıyor sadece:) çok şirindi bıyık oldu dudagının üstünde:)
öyle sevilmeseer hiç çekilmezlerr çok huxzursuz 1 saattir belim ağrıdı uyumadııda fasuleye kırıyorum bitiremedim pişcekte yemek yicez dahsa az kaldı babamız tutar sartıktuğba bide kızlar cimcime olur değmeyin keyfinize.öptüm öyküşü canım.bu arada dışarı hergün çıkamasan bile sabah ve akşam en azından eşin bebişi apartmanın önüne 5 dakikalık çıkarsın,ekmek almaya gitsin,ben eşimi gönderiyorum bizimkiyle, hatta oğluşum örgü ceketi var onu giyince dışarı çıkacağını anlıyor bir seviniyor görmelisin teyzesi.gerçi eşim ekmeği ben alıcaksam kapıcı ne yapacak diye şikayet ediyor ama olsun.
sabahları aguyla uyanıyor canı sıkkın değilse,beşiğinin yan tarafına ayna koydum kendisine adeta merhaba diyor.birde uykudan uyanınca gözleri minik elleriyle ovuşturması yokmu,maşallah oğluşuma tam seyretmelik teyzesi.annemle konuşması ayrı bir komedi,cep telefonundan dışarıya ses veriyorum,annem başlıyor,bal oğluş, tatlı oğluş,gel kucuk kucuk yapalım oğluş,beyaz çikolatam benim diyor ...bir methiyeler sorma,bizimki boş durumu anannesine, konuşuyorda konuşuyor,anneme anne ya desene çocuktan al haberi yapacaksın yakında diyorum...işte böyle tuğbacım,böylede olmasa herhalde sıkıntıdan patlardık hepimiz.
öyle sevilmeseer hiç çekilmezlerr çok huxzursuz 1 saattir belim ağrıdı uyumadııda fasuleye kırıyorum bitiremedim pişcekte yemek yicez dahsa az kaldı babamız tutar sartık
sorma çok cimcime ço gönül almayı biliyo gülüşü yetiyoo sevgi onda toplanıyo eşimle bile konuşmamıza şimdiden fırsat vermiyo onla ilgilencez ama arada uslu şükürde işleri yapabiliyomm
canım seni bırakmak istemiyor,yerde onun ilgisine çekecek birşey bul onunla birlikte oyna ,gitmeyeceğini aklı kesmeye başlayınca oynama başlar canım.allahım deliricem 2 gündür kucakta durmak istiyo..yere koyarkoymaz basıyo çığlığı..hafifte değilki..epidural yerim ağrımaya başladı valla
canım ben daha başlamadım ek gıdaya arada tattırıyorum ama onlar sayılmaz,öğleyin mesela kırmızı pancar ve siyah havuç yapmıştım salataya durmadı ağzına verdim heryer boyandı.bir sevdiki sorma,önce meyveleri tattırmıştım oysa,sebzeleri almazsa diye endişe ettim,yok öğle değil oğluşa ne versem seviyor maşallah.
2010 mayıs anneleri arada bizim bölüme baskın yapıyoo bide ben yapayım dediimm :)))takip ediyorum arada yazdıklarınızı..İnşallah seneye bende sizler gibi oluruumm bebişlerinizi öpün kokulu kokulu benim yerimeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?