selamlar,dün devrime uyku tulumu almaya gittik,uyku tulumu dışında herşeyi aldık,montunu 3yaş aldım,gerisini 92 beden,2yaş :)malum koca adam oldu,birde tezgehtarlar soruyor kaç beden diye,2yaş diyince hönk oluyorlar :)bende bir o kadarda yerde var diyorum,bizimde sorunumuz kol ve bacak boyları neyse bunlarda geçicek,bir geçmişe bakayım
kızlar face de grup mu kuruldu... bende girmek istiyorum o gruba mumkun mu
canım hakkat gözü çapaklıydı sabah kuzum ya pkiş o uyku tulumlarının eldivem kısmı varmı kızlar elleri çok soğuktu çünkü birde gece emerken uyuyo bnimki terletmezzminyse dışarı çıkarsam bakayım ozaman çok saolun kızlarrtuğbacım benim oğlummda gece hep üstü açık yatıyo ben o park yatağın oyun yeri varya orayı takıp yatırıyorum o oyun kollarının üstünden çarşaf atıyorum kendi ısısıyla uyuyo 2 gecedr gözleri çapaklanmıyo daha öncesi kendi karyolasında yatıyodu ısıtamadığı için hep gözleri çapaklı kalkıyodu 2 gecedr iyi tavsiye ederim...
benimkide yapamıyodu canım ve huzursuzdu kuzum bugün yaptı şüküray benimkide uçakta çok ağlamıştı ya..mahvolmuştum...bende bi de yalnızdım
ben de yolladım kızlar..beni de ekleyin..
allah kolaylık versin canım...çok zor bi durum...benim kocam da aksine hiçççç kıskanmaz:)
günaydın kızlar...çok yoğun bi haftasonu geçirdik..çok yorucuydu...akşamda geç yattık..kızımla 3 saat uyumuşuz az önce...ama başım çatlıyor..misafirler falan derken ev darmadağın..hiç halim yok...kızım yine 3 gündür kaka yapmıyor...havalar da soğudu..hasta olmayız inşallahhh
soğuk canım bugün iyi ama ya evet kızım dün çıkardı ağpzından omzuma aynı dmir gibi kokuyo bizede seninki kokmıuyomu adı ne değiştirim bende ozmançok geçmiş olsun canım
eh idare ederiz, yaş 29, kucakta bebek, güzellik mi kalır artıkgüzel bakan güzel görür.
ya aslında grup bahane onun derdi öğrencilerle (ha buarada ortaokul ve lise erkek arkadaşlarım eklenmiyor bile onlar zaten gereksizmiş ) napalım katlancaz, çok severek evlendik, dünya iyisidir ama gözüne nasıl görünüyorsam arasıra kıskançlık damarı tutuyo. affetçez yine napalım
tuğba çok erken başlamışın ufolara. sakarya okadar soğuk mu yahu?
erkek işte. başkası giyse minileri bakarlar. ama kendi karılarına giydirmezler. hoş bizimki mini şortlara karışmııyor. ama evin içinde ve perdeler kapalıyken sempatiksalakcinni
KIZLAAAR sağlık ocağından dağıtılan demirleri atın çöpe. az önce tadına baktım. iğrenç ya. kaç gündür işkence yapıyormuşum çocuma. paslı metal yalamışım gibi oldum. doktor bize başka demir verdi. onu kullanıyoz artık. bir de diş boyuyomuş o dağıtılanlar. devlet beleş bişey dağıtıyosa... kötükedihüso
maşallah kuzunaaselamlar,dün devrime uyku tulumu almaya gittik,uyku tulumu dışında herşeyi aldık,montunu 3yaş aldım,gerisini 92 beden,2yaş :)malum koca adam oldu,birde tezgehtarlar soruyor kaç beden diye,2yaş diyince hönk oluyorlar :)bende bir o kadarda yerde var diyorum,bizimde sorunumuz kol ve bacak boyları neyse bunlarda geçicek,bir geçmişe bakayım
bugün wenice var markofonide ama bizimkilere göre bişi yok:umursamaz: yarında alb,m,n, var nasıl kızlar hemen geldimi bende düşünüyorum almak ama güvenemiyorummEsra, markafoniden aldığın bebettolar geldi mi? benimki bugün geldi ayakkabı da battainye de çok ciciymiş...
saol canım 2 tane var birisini devrim mi açtı hangisindesiniz siz2010 mayıs anneleri diye arat canım sultan onay veriyo.
saol canım 2 tane var birisini devrim mi açtı hangisindesiniz siz
geldi canım geldiii çok güzeller ama olmadı bize küçük geldi ölece kaldı yani anlıyacağın:) sen kaç aylık almıştın nilüfercimEsra, markafoniden aldığın bebettolar geldi mi? benimki bugün geldi ayakkabı da battainye de çok ciciymiş...
bilmiyorum ama bence çok güzel bi ark iç çamaşırlarından almıştı çokta memnun kaldıbugün wenice var markofonide ama bizimkilere göre bişi yok:umursamaz: yarında alb,m,n, var nasıl kızlar hemen geldimi bende düşünüyorum almak ama güvenemiyorumm
bugün wenice var markofonide ama bizimkilere göre bişi yok:umursamaz: yarında alb,m,n, var nasıl kızlar hemen geldimi bende düşünüyorum almak ama güvenemiyorumm
geldi canım geldiii çok güzeller ama olmadı bize küçük geldi ölece kaldı yani anlıyacağın:) sen kaç aylık almıştın nilüfercim
2 yaş:) oyy maşşallah yaa güle güle giysin tosunumuz:)
2 yaş mı. helal koçumuza yakışııır)
maşallah Devime :) koca adam olmuş cidden...
benide davet edermisiniz nilüferEsra, markafoniden aldığın bebettolar geldi mi? benimki bugün geldi ayakkabı da battainye de çok ciciymiş...
teşekkürler kızlarcanım hakkat gözü çapaklıydı sabah kuzum ya pkiş o uyku tulumlarının eldivem kısmı varmı kızlar elleri çok soğuktu çünkü birde gece emerken uyuyo bnimki terletmezzminyse dışarı çıkarsam bakayım ozaman çok saolun kızlarr
benimkide yapamıyodu canım ve huzursuzdu kuzum bugün yaptı şükür
soğuk canım bugün iyi ama ya evet kızım dün çıkardı ağpzından omzuma aynı dmir gibi kokuyo bizede seninki kokmıuyomu adı ne değiştirim bende ozman
maşallah kuzunaa
esra ekledim senisaol canım 2 tane var birisini devrim mi açtı hangisindesiniz siz
ewdicem bulursam birisini bebeği küçük olan... ben 6 ay olanını aldın ne akla hizmet yaptımonuda bilmiyorum ama çok şekerler amcamız bana verin arabama asayım diyor :))ben oradan çok alışveriş yapıyorum denk gelince canım , güvenilir bir site bence.. ama biraz geç geliyor bazen bir hafta bazen daha fazla sürüyor...
Esracıım ben 6-9 aldım denemedim ama olur tahminimce.. tüh, artık hediye edersin birilerine :))
özelden bana mail adresi at canım ben davet edeim senibenide davet edermisiniz nilüfer
teşekkürler kızlar
esra ekledim seni
nilüfer geçmiş olsun,neyseki geçmiş gitmiş evinizdesiniz sağ salim
tugba geçmiş olsun,bulaştırmadan bebeğe geçer inşallah
elvan saanada geçmiş olsun :))benimki kıskançlığın ksini bilmez
yelda maşallah cana:))bizde geçelim artık,sıkıldık sadece emmekten :)
özelden bana mail adresi at canım ben davet edeim seni
canım site kitleniyor ama yollıycam inş. Davet haber vereyim detamam canım,saol
doğum günün kutlu olsun canım nice senelereselam kızlar valla erkekler özel günleri bizim kadar önemsemiyor malesef.Bugün benim doğum günüm oğluşum gece 4 saat uyuyarak kutladı sağolsun. Bakalım babası telafi eder inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?