2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2 yaş:) oyy maşşallah yaa güle güle giysin tosunumuz:)

canım hakkat gözü çapaklıydı sabah kuzum ya pkiş o uyku tulumlarının eldivem kısmı varmı kızlar elleri çok soğuktu çünkü birde gece emerken uyuyo bnimki terletmezzminyse dışarı çıkarsam bakayım ozaman çok saolun kızlarr
benimkide yapamıyodu canım ve huzursuzdu kuzum bugün yaptı şükür

soğuk canım bugün iyi ama ya evet kızım dün çıkardı ağpzından omzuma aynı dmir gibi kokuyo bizede seninki kokmıuyomu adı ne değiştirim bende ozman
maşallah kuzunaa

Esra, markafoniden aldığın bebettolar geldi mi? benimki bugün geldi ayakkabı da battainye de çok ciciymiş...
bugün wenice var markofonide ama bizimkilere göre bişi yok:umursamaz: yarında alb,m,n, var nasıl kızlar hemen geldimi bende düşünüyorum almak ama güvenemiyorumm

yenisi kokmuyo, kabız da yapmıyo diş de boyamıyo. ama tadı diğerine göre iyi adı ferrum haussman

Esra, markafoniden aldığın bebettolar geldi mi? benimki bugün geldi ayakkabı da battainye de çok ciciymiş...
geldi canım geldiii çok güzeller ama olmadı bize küçük geldi ölece kaldı yani anlıyacağın:) sen kaç aylık almıştın nilüfercim

bugün wenice var markofonide ama bizimkilere göre bişi yok:umursamaz: yarında alb,m,n, var nasıl kızlar hemen geldimi bende düşünüyorum almak ama güvenemiyorumm
bilmiyorum ama bence çok güzel bi ark iç çamaşırlarından almıştı çokta memnun kaldı

ben oradan çok alışveriş yapıyorum denk gelince canım , güvenilir bir site bence.. ama biraz geç geliyor bazen bir hafta bazen daha fazla sürüyor...
geldi canım geldiii çok güzeller ama olmadı bize küçük geldi ölece kaldı yani anlıyacağın:) sen kaç aylık almıştın nilüfercim

Esracıım ben 6-9 aldım denemedim ama olur tahminimce.. tüh, artık hediye edersin birilerine :))

2 yaş:) oyy maşşallah yaa güle güle giysin tosunumuz:)

2 yaş mı. helal koçumuza yakışııır )

maşallah Devime :) koca adam olmuş cidden...

benide davet edermisiniz nilüfer
teşekkürler kızlar

saol canım 2 tane var birisini devrim mi açtı hangisindesiniz siz
esra ekledim seni

nilüfer geçmiş olsun,neyseki geçmiş gitmiş evinizdesiniz sağ salim
tugba geçmiş olsun,bulaştırmadan bebeğe geçer inşallah
elvan saanada geçmiş olsun :))benimki kıskançlığın ksini bilmez
yelda maşallah cana:))bizde geçelim artık,sıkıldık sadece emmekten :)

ewdicem bulursam birisini bebeği küçük olan... ben 6 ay olanını aldın ne akla hizmet yaptımonuda bilmiyorum ama çok şekerler amcamız bana verin arabama asayım diyor :))

özelden bana mail adresi at canım ben davet edeim seni

selam kızlar 2 gundur gıremedım esım evdeydı gezdık bıraz hele dun sabah cıktık aksam geldık.kızımda gelınce hemen uyuduhatta mamasını ıcerken bıberon agzında ole kaldı :)
face acılalı buraya pek takılmıyo mıllet galıba valla nereye yazacagımızı sasırdık

selam kızlar valla erkekler özel günleri bizim kadar önemsemiyor malesef.Bugün benim doğum günüm oğluşum gece 4 saat uyuyarak kutladı sağolsun. Bakalım babası telafi eder inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…