2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum günün kutlu olsun sümeyye:)

öznur ne güzel gezmişsiniz maş. kuzuya

selam kızlar valla erkekler özel günleri bizim kadar önemsemiyor malesef.Bugün benim doğum günüm oğluşum gece 4 saat uyuyarak kutladı sağolsun. Bakalım babası telafi eder inşallah:)

doğumgünün kutlu olsun canım

doğum günün kutlu olsun sümeyye:)

öznur ne güzel gezmişsiniz maş. kuzuya

ay evet canım ya bayramdan berı hıc boyle uzun saat dısarda kalmamıstık arkadaslara gıtıık ordan baska yere.mamasınıda guzel ıctı bırazda uyudu bana hıc sorun cıkarmadı cok sukur:)

canım esıme kurdurmaıdm salıncak yerınde yatmıyo alıssın dıye ama bakalım ne kadar dayanıcaz boyle oylede zo roluyodu cunku salıncakta her kımıldandıgında sallıyoduk

ya kızlar masal bugün sürekli uyuyor kalkıyo emiyo ok az oyalanıp tekrar uykuya geçiyo acaba hasta falanmı hiç böyle yapmamıştı. gündüzleri hiç uyumazdı neyapsamki

ya kızlar masal bugün sürekli uyuyor kalkıyo emiyo ok az oyalanıp tekrar uykuya geçiyo acaba hasta falanmı hiç böyle yapmamıştı. gündüzleri hiç uyumazdı neyapsamki

canım bızımkıde bugun ole ya bende sasırıyorum valla ankaranın havası sogudu baya ondanmı ne battenıyenın altından cıkmak ıstemıyo galıba.uynasa bıle 1 saat sonra gozu gerı kapanıyo .gunduz yarımsar saat uyurdu.sımdı uyuyalı 1.5 saat oldu hayret edıyorum bende .bı bakıyorum uyanmıs bı bakıyorum parmagını emıyo gerı uyumus:)
ıyımı kotumu bılemedım

hakkaten canım ankaranın havasındanmı nedir gözler kapanıyo valla kızın:))) bende şaşırdığım için bi soruyum bakıyım dedim

selam kızlar..benim oğlan da öğleden beri uyuyor sadece emmeye kalktı, arada kendi kendine mızırdanıyor hopp yine uyuyorr, dediğiniz gibi sanırım ankaranın havasından

kızlar uyku tulumu alıcam ya ankarada nerden alabılırım guzel bılen varm.bıde kullanan varsa nasıl kullanıslı oluyor.altı tum olanlar var bıde kolsuz kollu modeller var .ben kollu dusunuyorum kollarıda usumesın benım evım pek gunes gormuyo sımdıden cok sogudu valla.bıde yenı bına zor ısınıyo.

hakkaten canım ankaranın havasındanmı nedir gözler kapanıyo valla kızın:))) bende şaşırdığım için bi soruyum bakıyım dedim

valla bızımkı yatalı 2 saat olcak.masallahda sasırdım yanı.kuzum usudumu ne sıcaktan cıkmak ıstemıyo

ben de almayı düşünüyorum canım, kollarını kesinlikle battaniye altına sokamıyorum çünkü..mothercare de gördüm ama korkunç pahalıydı, onun dışında da pek gördüm diyemem

selam kızlar..benim oğlan da öğleden beri uyuyor sadece emmeye kalktı, arada kendi kendine mızırdanıyor hopp yine uyuyorr, dediğiniz gibi sanırım ankaranın havasından

havadan bence ya bakın hep ankaralı kuzular uyuyo:))sıcak sıcak uyusun kuzular

Sultan, yeni gördüm mesajını kusura bakma ama Esra yollamış sanırım sana...

Ankaraya mı taşınsak naapsak :)) gerçi Sarp da bugün iyi uyumuş...

ben de almayı düşünüyorum canım, kollarını kesinlikle battaniye altına sokamıyorum çünkü..mothercare de gördüm ama korkunç pahalıydı, onun dışında da pek gördüm diyemem

ben hıc bakmadım gormedımde bı yerde ama cok pahalı bıseyde almam yanı.sıcak tutsun ustunu acamsın yeter yanı bıde hareketlerını cok kısıtlamasın ellerını kımıdatamayınca aglıyo hemen bızımkı

ecrin emzik alacak gibi az kaldıhihoyyythihoyyyt
yaklaşık 5 dk agzında tuttu sonra fırlattı ama eskiye göre çok daha iyi kavrıyor başarıcamm:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…