2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ecrin emzik alacak gibi az kaldıhihoyyythihoyyyt
yaklaşık 5 dk agzında tuttu sonra fırlattı ama eskiye göre çok daha iyi kavrıyor başarıcamm:jeyyar:

maşallah Ecrin e.. emzik bazı durumlarda çok işe yarıyor uyuturken falan, sarp 2 günlükten beri emziğine bağımlı yaşıyor valla :))

benimki emziğe yeni alıştı. millet gülüyo bıraktırma çağı gelmişti diye. gece benim memem ağzında uyumak istiyordu. süt emdikten sonra bırakmıyordu. bende o ara emziği sokuverdim ilk gün 5dakika sonra emdi sonraki geceler alıştı. şimdi ise hep ağzında. inadımla başedemedi teslim oldu ...

kızlar ankaranın havası herkese yaramış ama devrimde etkisi yok sanırım :)
öznurcum c a da uygun ve her çeşit model mevcut :)birde kızlar için etek gibi yapmışlar ama ben beden bulamadım,hafta sonu bide ankamal c a ya bakcam,dün antaresdeydik

benim evde çok sıcak olmuyo canım o yüzden bende mutlaka uyku tulumu alıcam bebek mağazalarına bi bakıcam vardır. markalı yerlere gittikçe fiyatlar uçuyo. annemlerin orda birsürü bebek mağazası var ordan bakarım.

ciddimisin bende deneyeyim bugun alıcakmı,hem belki emerse emme refleksini tatmin eder,memeyi az emer,inşallah devrimde alır

maşallah ben hala uğraşıyorum yok inatla almıyo valla. emzik çok büğyük kolaylıkvalla. dün akşam düğündeydik kızım bi dakka durmadı emziği olsa oyalanırdı belki biraz :)

ben iki yaşına kadar kullanabilen fermuarlı battaniye aldım ama kollarını çıkartıyo ,beşiğin üstüne polar battaniye örtcem kışın yüzü kolları üşümez

kızlar kızım uyandı sukur:)) bın kere masallah tam 3 saat uyudu kuzum veeeee en guzelı emzırdım oleyyyy:)) ben cıkıyorum sımdı yemek hazırlıcam

devrim 3saat uyudu diyeceğim günler gelecekmi acep,bu çocuk gündüz neden uyumuyor,bu arada gece uykusuna yakındaa öğlen 3de felan başlıycak sanırım,gece 12 de başlıyan uykuları zamanla 11e,10a,9a,8e,7ye son bir kaçgündür 6.20ye,şimdide bugun itibariyle 5e düştü,uyumasın şöyle 9a kadar felan beklesin istiyorum ama malesef olmuyor,tabi uyanma saatide 9dan 6ya çekildi:)neyseki babası var

hakkaten canım ankaranın havasındanmı nedir gözler kapanıyo valla kızın:))) bende şaşırdığım için bi soruyum bakıyım dedim

ya ben de Ankaradaym ama kapalı ve soguk hava benimkızıma ters etki yaptı walla sabah saat 6 dan akşam 8 e kadar üç defa birer saat uyudusadece mehvoldum yorgunluktan

selam kızlar..ancak girebildim..kuzuyu dr.a götürdüm malum sonra gezme şubu derken geç geldik..oğluşumun pipi ucunda bişey yokmuş..zaten banada biraz açılmış gibi geliyodu..ama yumurtalıklarındaki su duruyomuş..birisinde var..cerrah a götürülcek bakalım 1 yaşına kadar çekilebilirmiş olmazsa operasyon geçircek..hakkımızda hayırlısı olsun..

günaydınnnnnnnnnnnnn
dün gece uyuyan oğlum gitti yine eskisi geldi:) bi düzene girse artık ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…