ecrin emzik alacak gibi az kaldıhihoyyythihoyyyt
yaklaşık 5 dk agzında tuttu sonra fırlattı ama eskiye göre çok daha iyi kavrıyor başarıcamm:jeyyar:
maşallah Ecrin e.. emzik bazı durumlarda çok işe yarıyor uyuturken falan, sarp 2 günlükten beri emziğine bağımlı yaşıyor valla :))
kızlar uyku tulumu alıcam ya ankarada nerden alabılırım guzel bılen varm.bıde kullanan varsa nasıl kullanıslı oluyor.altı tum olanlar var bıde kolsuz kollu modeller var .ben kollu dusunuyorum kollarıda usumesın benım evım pek gunes gormuyo sımdıden cok sogudu valla.bıde yenı bına zor ısınıyo.
ciddimisin bende deneyeyim bugun alıcakmı,hem belki emerse emme refleksini tatmin eder,memeyi az emer,inşallah devrimde alırbenimki emziğe yeni alıştı. millet gülüyo bıraktırma çağı gelmişti diye. gece benim memem ağzında uyumak istiyordu. süt emdikten sonra bırakmıyordu. bende o ara emziği sokuverdim ilk gün 5dakika sonra emdi sonraki geceler alıştı. şimdi ise hep ağzında. inadımla başedemedi teslim oldu ...
benimki emziğe yeni alıştı. millet gülüyo bıraktırma çağı gelmişti diye. gece benim memem ağzında uyumak istiyordu. süt emdikten sonra bırakmıyordu. bende o ara emziği sokuverdim ilk gün 5dakika sonra emdi sonraki geceler alıştı. şimdi ise hep ağzında. inadımla başedemedi teslim oldu ...
ben iki yaşına kadar kullanabilen fermuarlı battaniye aldım ama kollarını çıkartıyo ,beşiğin üstüne polar battaniye örtcem kışın yüzü kolları üşümez
bende de var o battaniyeden,annem almıştı,bende onu kullanırım belki
hehe benim annem de küçüğünü almıştı ege doğduğunda baya kullanmıştım artık olmuyo sıpaya :))
ben küçükmü diye hiç bakmadıminşallah küçük değildir,bu sıpaya doğumdan önce aldığım ve hediye gelen hiçbişeyi kullanamadım yaaaaaaaaaaaaa
hakkaten canım ankaranın havasındanmı nedir gözler kapanıyo valla kızın:))) bende şaşırdığım için bi soruyum bakıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?