2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gecmıs olsun bızdede var yumurtalıklarda su bıraz ındı ama bakalım bızde cts gıtcez doktora baska bı doktora goturcem bakalım neler soyluycek

herkse günaydınlarr yine iş yine iş offfkötükedihüso

ya kızlar masal bugün sürekli uyuyor kalkıyo emiyo ok az oyalanıp tekrar uykuya geçiyo acaba hasta falanmı hiç böyle yapmamıştı. gündüzleri hiç uyumazdı neyapsamki

bizimkide gecen hafta pazar günü öyle yapmıstı tasınmıstık cocuga haftasonuda ablam bakmıstı uyku düzeni bozulmustu o gun emzırdım uyudu emzırdım uyudu tamam gece uyumuycak dedım gecede uyudu ama 1 gunlukmus.sımdı gece bıle kıpır kıpır uyuyo uyanıyo

maşallah Ecrin e.. emzik bazı durumlarda çok işe yarıyor uyuturken falan, sarp 2 günlükten beri emziğine bağımlı yaşıyor valla :))

ahh ahhh su emzık olsaydı ne kolaylık olurdu bana ben emziğim simdı malesef bırdaha cocugum olursa memeden önce emzik vercem ağzınaalsanaalsanasmile

geçmiş olsun şeyma ,emzik olayını ben başta hiç istemedim annemler ısrar etti sen yokken durmaz dediler 2.aylıkken falan zorla alıştırdılar şimdi rahat ettik şükür ben çalışırken emzikle uyutuyolar

günaydınnnnnnnnnnnnn
dün gece uyuyan oğlum gitti yine eskisi geldi:) bi düzene girse artık ya..

okadar uykusuz olmaması lazım ya hiçmi uyumuyo bu çocuk sordunmu dra falan belki bi sıkıntısı vardır yazık emir paşamada sanada ya

günaydınnn emzik benim 2 oğlumda almadı ilkinde hadi geç verdim ondan almadı 2. si olsun doğar doğmaz vericem dedim ve öylede yaptım ama malesef buda almadı aslında büyük rahatlık keşke emseler

okadar uykusuz olmaması lazım ya hiçmi uyumuyo bu çocuk sordunmu dra falan belki bi sıkıntısı vardır yazık emir paşamada sanada ya
sordum nevin bebek bu normaldir diyo. cins doktor.

bebekken ben de hiç uyumzmışım 6 ay özellikle annem kafayı yemiştim diyo. etme bulma dünyası galba:))

bi önceki gün uyumuştu oysa yaa uykuilacımı versem napsam:))

şeymacımgeçmiş olsun gökçen dün çok mu uyuttun canım benim kızda emzik almıyo kızlar kaç kere denedim kuscak gibi yapıyo zaten istemediği bişeyi yapmıyods boğa burcu nolcak sabah erken kalktık 7de kahvaltı yaptık işleri yaptım sonuna doğru bastı çığlığı emdi uyudu 9 gibi bende balkonu yıkadım çamaşırlarını makineye attım çok akıyo ağzı önlük badi kalmıyo hemen doluyo makine birde banyo çok pisti orayı yıkadım tam oturdum pcnin başına bomcuk uyandı azcık oynadım şimdi ouncaklarla oynuyo ağlarsa bakarımm artıkınn günaydın herkese bu arada he unutmadan tuba facete yazmışın oraya yazamadım niye kız saçların ıslak hep anladım ama ayıp olur demeyimmaklinialirimsmile

tugbacım çok uyutmamıştm anlamadım noldu ya.
bu arada tubanın yazdığını anlamamış ben yeni çaktım:))) hahhaa:))

yeldaa 3 saati öp başına koy ayol:))

durmuyo paşam kaçtım ben:)

gunaydin, arzu, guugle, gokcen, tugba :))) biz de 3 saatte 1 uyandik ooof, 25 saat deliksiz uyumak istiorum
bende sabahları uyumayı çok özledimm ama böule kızı düşünmeden bazen uyuyoz öyküşle yanıma alıyorum uykusu kaçmadan emzirip uyuttuğum oluyo ama habire uysnıp bakıyorum üğstü aıkmı döner falan diye kızımın uykucu olmasını istiyorum ama nerde aynı annanesi uykuyu hiç sevmiyoo annesine çekse nolurdu sankizemuszemus

tubaaa :)))) aklına nelerde geliyoo kaydirigubbakcemile3

devrimim ekliyo kızlar 2010 mayıs annesi yazın çıkıyo facetennn

günaydın tatlı annişler,iki gündür temizlik yaptım yoruldum,gecede süt bitmiş bunun sonucunda,oğluşum çok acıkmıştı,bir saat emiyor emiyor uyumuyordu,allaallah diyorum neden uyumuyor,bir baktım,süt bitmiş.gece yarısı muzu hani rendenin dışa doğru pütürlü yeri varya orayla püre yaptım yedirdim,suyuda içirdim,oğluşum uyudu daha sonra....

ya birde sizinde başınıza geliyormu gece uykulu uykulu altını değiştirken yatağınıza kaçırdığı ,nevresim değiştire değiştire bir hal oldum,oğluşumun bizim yaptığımız hareketler hoşunamı gidiyor ne ,gülüyor yaptıktan sonra.

bugünlerde konuşmaya taktı maşallah,gece yarısı eeeeeee,heeyyyyyy diye bir bağırıyor,apartmanda yankılanıyor,geçen ne aklıma geldi,ses efektlerini bebişe duyursam ne yapar diye.çocuk bakımıyla ilgili bir kitapta bebeklerin kelimelerden önce işte hav hav, vak vak ,düt düt ,mee mee gibi sesleri taklit etmesinin kolay olduğunu söylüyordu. işte böyle kızlar yazacak çok şey varda neyse,sizlerde ne var,söyleyin bakalım.

günaydınlar herkese...NSA bende bilmiyorm üzülme:)
benm kız fıldır gözleriyle bana bakıyor..gecende rezene vermştim yarım fncan kadar..nerdeyse 4 saat uyudu gündüz..yinemi versem diyorum ama çok sıkta vermk istemiyorum..
inanın kahvaltı die ekmek arası yiyorum ecrin kucagımda..çay içmek haram zaten:) sürekli kucagımda ya dökülürse die korkumdan..
şimdilik ana kız dolanıyoruz işte evde..neyseki temizliğimi dün geceden yapmıştım..
veee pıırrtttt..:)) altını degiştireyimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…