selam kızlar..ancak girebildim..kuzuyu dr.a götürdüm malum sonra gezme şubu derken geç geldik..oğluşumun pipi ucunda bişey yokmuş..zaten banada biraz açılmış gibi geliyodu..ama yumurtalıklarındaki su duruyomuş..birisinde var..cerrah a götürülcek bakalım 1 yaşına kadar çekilebilirmiş olmazsa operasyon geçircek..hakkımızda hayırlısı olsun..
ya kızlar masal bugün sürekli uyuyor kalkıyo emiyo ok az oyalanıp tekrar uykuya geçiyo acaba hasta falanmı hiç böyle yapmamıştı. gündüzleri hiç uyumazdı neyapsamki
maşallah Ecrin e.. emzik bazı durumlarda çok işe yarıyor uyuturken falan, sarp 2 günlükten beri emziğine bağımlı yaşıyor valla :))
günaydınnnnnnnnnnnnn
dün gece uyuyan oğlum gitti yine eskisi geldi:) bi düzene girse artık ya..
sordum nevin bebek bu normaldir diyo. cins doktor.okadar uykusuz olmaması lazım ya hiçmi uyumuyo bu çocuk sordunmu dra falan belki bi sıkıntısı vardır yazık emir paşamada sanada ya
bende sabahları uyumayı çok özledimm ama böule kızı düşünmeden bazen uyuyoz öyküşle yanıma alıyorum uykusu kaçmadan emzirip uyuttuğum oluyo ama habire uysnıp bakıyorum üğstü aıkmı döner falan diye kızımın uykucu olmasını istiyorum ama nerde aynı annanesi uykuyu hiç sevmiyoo annesine çekse nolurdu sankizemuszemusgunaydin, arzu, guugle, gokcen, tugba :))) biz de 3 saatte 1 uyandik ooof, 25 saat deliksiz uyumak istiorum
şeymacımgeçmiş olsun gökçen dün çok mu uyuttun canım benim kızda emzik almıyo kızlar kaç kere denedim kuscak gibi yapıyo zaten istemediği bişeyi yapmıyods boğa burcu nolcak sabah erken kalktık 7de kahvaltı yaptık işleri yaptım sonuna doğru bastı çığlığı emdi uyudu 9 gibi bende balkonu yıkadım çamaşırlarını makineye attım çok akıyo ağzı önlük badi kalmıyo hemen doluyo makine birde banyo çok pisti orayı yıkadım tam oturdum pcnin başına bomcuk uyandı azcık oynadım şimdi ouncaklarla oynuyo ağlarsa bakarımm artıkınn günaydın herkese bu arada he unutmadan tuba facete yazmışın oraya yazamadım niye kız saçların ıslak hep anladım ama ayıp olur demeyimmaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?