devrimim ekliyo kızlar 2010 mayıs annesi yazın çıkıyo facetennn
günaydın tatlı annişler,iki gündür temizlik yaptım yoruldum,gecede süt bitmiş bunun sonucunda,oğluşum çok acıkmıştı,bir saat emiyor emiyor uyumuyordu,allaallah diyorum neden uyumuyor,bir baktım,süt bitmiş.gece yarısı muzu hani rendenin dışa doğru pütürlü yeri varya orayla püre yaptım yedirdim,suyuda içirdim,oğluşum uyudu daha sonra....
ya birde sizinde başınıza geliyormu gece uykulu uykulu altını değiştirken yatağınıza kaçırdığı ,nevresim değiştire değiştire bir hal oldum,oğluşumun bizim yaptığımız hareketler hoşunamı gidiyor ne ,gülüyor yaptıktan sonra.
bugünlerde konuşmaya taktı maşallah,gece yarısı eeeeeee,heeyyyyyy diye bir bağırıyor,apartmanda yankılanıyor,geçen ne aklıma geldi,ses efektlerini bebişe duyursam ne yapar diye.çocuk bakımıyla ilgili bir kitapta bebeklerin kelimelerden önce işte hav hav, vak vak ,düt düt ,mee mee gibi sesleri taklit etmesinin kolay olduğunu söylüyordu. işte böyle kızlar yazacak çok şey varda neyse,sizlerde ne var,söyleyin bakalım.
fazla diilmi canım ben tat laşığpı ıhlamur vermiştim hastalandığındagünaydınlar herkese...NSA bende bilmiyorm üzülme:)
benm kız fıldır gözleriyle bana bakıyor..gecende rezene vermştim yarım fncan kadar..nerdeyse 4 saat uyudu gündüz..yinemi versem diyorum ama çok sıkta vermk istemiyorum..
inanın kahvaltı die ekmek arası yiyorum ecrin kucagımda..çay içmek haram zaten:) sürekli kucagımda ya dökülürse die korkumdan..
şimdilik ana kız dolanıyoruz işte evde..neyseki temizliğimi dün geceden yapmıştım..
veee pıırrtttt..:)) altını degiştireyimm:)
canım 2010 mayıs annesi yazdım ama çıkmadı yanlış
kızım huysuzlandı gelirim yineeee]
yasemin ben gece değiştirmiyorum tatlım bir geçen değiştim oda ıslanmış tumu mecburen yani sabah değişiriyoruö ben 2 aydırr o türlü uykusu kaçar benim bizimki sabah tırs tırs yapıyodu ağzıyla heee eee diyo birde bende diyorum başka çocuk kolay ses çıkarır bizimkide tırs tırs yapıyoo dili titreşiyo ya hoşunamı gidiyo geçende dudaklarını büzüp buu yaopıyodu
kızlar bebişinin odasını değiştiren varmı
artık kendi odasında yatsın istiyorum
hayırlı olsun dişlerimiz canım,ay ne güzel gülüyordur şimdi o iki dişiyle.kaydirigubbakcemile3bizimkide titretiyo dilini önden 2 dişi çıktı oğluşumun dişlerinin üzerinde titredikçe hoşuna gidiyo galiba
2010 mayıs anneleri ve bebekleri(kk) BÖYLE YAZSAN ÇIKAR
fazla diilmi canım ben tat laşığpı ıhlamur vermiştim hastalandığında
canım 2010 mayıs annesi yazdım ama çıkmadı yanlış
kızım huysuzlandı gelirim yineeee]
100 ml kadar içebilir günde diye biliyorum bende az vereyim die yarım fincan vermiştim..belkide ondan bolca uyudu cocukCADIARZU
sanirim ben fazla alaturka bir anneyim hala sadece anne sutu ve su veriyorum ve kizim hala yanimda uyuyor kafamçokkarıştı
bizimkide titretiyo dilini önden 2 dişi çıktı oğluşumun dişlerinin üzerinde titredikçe hoşuna gidiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?