2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin arkadaslar gerci bizde gun coookkdaann agardi ama neyssee :) :ecrin_bebek:bu face den bahsederseniz seviniriz bu arada dilerim bebisler ve sizler iyisiniz olumunekankayizsmile

yasemin ben gece değiştirmiyorum tatlım bir geçen değiştim oda ıslanmış tumu mecburen yani sabah değişiriyoruö ben 2 aydırr o türlü uykusu kaçar benim bizimki sabah tırs tırs yapıyodu ağzıyla heee eee diyo birde bende diyorum başka çocuk kolay ses çıkarır bizimkide tırs tırs yapıyoo dili titreşiyo ya hoşunamı gidiyo geçende dudaklarını büzüp buu yaopıyodu

biz artık geceleri alt değiştirmiyoruz
kakasını gün içinde yapıo zaten
eskiden bizde öyleydik gecenin 3*4*5 inde yatak çarşaflarını yıkardım

fazla diilmi canım ben tat laşığpı ıhlamur vermiştim hastalandığında
canım 2010 mayıs annesi yazdım ama çıkmadı yanlış
kızım huysuzlandı gelirim yineeee]

bende geceleri degistirmiyorum bir kere yaptim uyandi o son oldu zaten gece 2 saatte bir emzirdigim icin bende uyku yok ..bu aralarda cook huzursuz hala gaz derdimiz devam ediyor kocamn oldu kuzum hala gazli ohaoldumsmile

bizimkide titretiyo dilini önden 2 dişi çıktı oğluşumun dişlerinin üzerinde titredikçe hoşuna gidiyo galiba

sanirim ben fazla alaturka bir anneyim hala sadece anne sutu ve su veriyorum ve kizim hala yanimda uyuyor kafamçokkarıştı

günaydın kızlar

bende gece altını değiştirmiyorum uykusu hmen açılıyor sonra koca gece nöbet tutarım.

sanirim ben fazla alaturka bir anneyim hala sadece anne sutu ve su veriyorum ve kizim hala yanimda uyuyor kafamçokkarıştı

canım bende anne sütü ve su veriyorum,arada tattırıyorum ama her zaman değil.yanımda uyuması konusunda harika bir şey ama eğer toksa uyuması zor oluyor kendi kendine ,başka şekilde uyumayı öğretmediğimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…