2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun dişlerimiz canım,ay ne güzel gülüyordur şimdi o iki dişiyle.kaydirigubbakcemile3

sorma valla hele uykudan uyanınca günaydın kuzum diyorum bir gülüyor bir gülüyor önde 2 diş kaydirigubbakcemile3 içimden sıcak sıcak bişiler kayıp gidiyo sanki

günaydın kızlar

bende gece altını değiştirmiyorum uykusu hmen açılıyor sonra koca gece nöbet tutarım.

canım ben bir kere değiştirmedim,hemen enfeksiyon oldu bebişim kanlı idrar şeklinde sabah,bu yüzden gece bir kez değiştiriyorum,ayrıca çokmu idrar yapıyor ne bezi çok ağır oluyor, pipisin üstünde onca ağırlık rahatsız olur diye düşünüyorum.

masallah kzuna canim ben 6 ayi dolma:hulya:dan ek bir gida vermeyi dusunmuyorum sadece anne sutu bende arada emzigine dokunduruyorum biseyler ama henuz baka bisey vermedim benim annem ebe hemsire kesinlikle sadece anne sutu diyor ilk 6 ay icin bende dinliyorum malum isin ehli..

kızlar bebişinin odasını değiştiren varmı
artık kendi odasında yatsın istiyorum
canım beşiğinde güvenliyse sorun değil,atlatabilirsin bence,biz değiştirmedik odasını ama şöyle oluyor bazen, akşam uyuyor bizimki ,yatağına koyuyorum,daha sonra yemektir, çaydır v.s fasıldan sonra ikimizde kanepede uyumuş oluyoruz,oniki bir gibi kalkıyoruz ,o zaman kadar uyumuş oluyor tabi,bu arada tam ben gidiyorum ışığı açmıyorum sessizce yatağıma yatıyorum,bebeğimde kıpırtılar bizim yatağa gelmek için,ya diyorum bu saate kadar uyumuş nereden anlıyor geldiğimi.bizim yatağa yatay geçiş yapıp uyuyor mışıl mışıl.

bende geceleri degistirmiyorum bir kere yaptim uyandi o son oldu zaten gece 2 saatte bir emzirdigim icin bende uyku yok ..bu aralarda cook huzursuz hala gaz derdimiz devam ediyor kocamn oldu kuzum hala gazli ohaoldumsmile
canım doktoruna sorup debridat verebilirsin,sindirim sistemini düzenini sağlıyormuş,gaz problemi biter inşaallah.

canım yerim ben öyküşü,tatlı cimcime mest ediyor anlaşılan,konuşmaya çalırken alkisalkisalkis

bizimkide titretiyo dilini önden 2 dişi çıktı oğluşumun dişlerinin üzerinde titredikçe hoşuna gidiyo galiba
oy içingitti sevsinler d,işlerini onun ya nasıl tatlıdır kuzum şimdi biz hala yaşlı neneyiz beyazlık var ama tık yokkaklinialirimsmile
kızlar bebişinin odasını değiştiren varmı
artık kendi odasında yatsın istiyorum
ben ayıramam ya zaten odada yok ama oda olsada ayıramazdımcanım çok küçükler dahaa

günaydın kızlar..
geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm..
incileri çıkanbebeişler ve anneleri gözünüz aydın darısı başımızaa...

:)) benimki sabahları yapıyor onu
sabah uyandığımda uyuyo oluyor sessizce kalkıp kahvaltımı yapayım diyorum
yüzümü yıkayıp bi geliyorum ki yatağına bana gülümsüyor hissediyorlar galiba :)
yatağına yatırmak istiyorum çünkü park yatağında çok terliyor
yatak yumuşak old için gömülüyor içine

Herkese merhaba
Benim kızım da 1 mayıs'ta doğdu. Forumları üye olmadan takip ediyordum ancak artık böyle olmayacak harekete geçeyim dedim :)
Geceleri ben de kızımın altını değiştirmiyorum, değiştirirsem uykusu açılıyor ve sabahı sabah ediyoruz. Bununla ilgili bir kitapta 1 beden büyük bez kullanmanın işe yarayacağını okumuştum. Bez büyük olduğu için daha geç dolacak, hem sıkıp rahatsız etmeyecek hem de sızdırmayacak. Zaten doğumdan bu yana uykumuz hep problemli.
1 kasımda işe geri dönüyorum, bende de bugünlerde onun sıkıntısı var. Hem çalışmayı özledim hem de canım kızımı nasıl bırakırım onun düşünüyorum. Karmakarışık duygularım. Allahtan halasına bırakacağım.
Çalışmaya başlamadan önce ek gıdalara başlamak istiyorum, bebeğim neye nasıl tepki verecek görmek için. Şimdiye kadar doktorumuz sütün yeterli diye istemedi, bakalım bu hafta sonu gidip soracağım. Bu arada bebişlere neler veriyorsunuz ek gıda olarak?
Herkese bebişleriyle mutlu günler diliyorum, Allah acılarını göstermesin.

gülümse yediklerinden mi acaba ben geçen mısır yediydim kızım sancılandı çokk normalde çıkartabiliyo canımm yediklerine dikkat et istersen büyüdüler çünkü çıkarabiliyolar artık ama her çocukta farklı iştee ben 5. ayda başlamak istiyorum tattırmamya çünkü saldırıyo sofraya günah gelio bana ama yalatıyom yani doyumluk değil

kızlar bu arada oğluşumla cee cee oyunu oynuyorduk şimdi alıştı nasıl bırakacağım bilemiyorum,çünkü kalın battaniyesini alıyor, kapatıyor ,açmaya çalışıyor yüzünü ,ceee desin annem diye.boğulur diye korkuyorum,hep çocuk gelişim kitaplarından oluyor işte onlar diyor cee oynayın arkadaki cismi görmese bile kaybolmadığını anlasın diye.bizimki anladı ama bu sefer bu oyun tehlikeli oldu.

dün yere uzandım sırt üstü ayaklarımı kaldırdım,bizimkide yaptı,tabi babası kıskandı oda hemen yattı kaldır oğlum diyor bizimki önce babasının kocaman ayaklarına bakıyor süzüyor.en sonunda kaldırdı tabi.bunlar oturma çabalarımı acaba.sürekli ayağını karnına çekme.

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm..
incileri çıkanbebeişler ve anneleri gözünüz aydın darısı başımızaa...

sağol canım darısı başınıza :)
hyırdır önemli bişi olmamıştır inş geriye dönüp okuyamıyorum durmuyo benimki

bende yanımızda yatırıyorum.beşiği var ama orda yatmıyor..koynuma alıveriyorum kuzumu:)

amin cnm ..iyi etmişsin hoşgeldin..6 ay bitene kadar sadece tattırıyorum ben anne sütü aldıgı için..

bu arada uzuuuuunnnca bi aradan sonra bende dün regl oldumma.s

ben hala olmadım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…