hayırlı olsun dişlerimiz canım,ay ne güzel gülüyordur şimdi o iki dişiyle.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
bende gece altını değiştirmiyorum uykusu hmen açılıyor sonra koca gece nöbet tutarım.
canım bende anne sütü ve su veriyorum,arada tattırıyorum ama her zaman değil.yanımda uyuması konusunda harika bir şey ama eğer toksa uyuması zor oluyor kendi kendine ,başka şekilde uyumayı öğretmediğimiz için.
canım beşiğinde güvenliyse sorun değil,atlatabilirsin bence,biz değiştirmedik odasını ama şöyle oluyor bazen, akşam uyuyor bizimki ,yatağına koyuyorum,daha sonra yemektir, çaydır v.s fasıldan sonra ikimizde kanepede uyumuş oluyoruz,oniki bir gibi kalkıyoruz ,o zaman kadar uyumuş oluyor tabi,bu arada tam ben gidiyorum ışığı açmıyorum sessizce yatağıma yatıyorum,bebeğimde kıpırtılar bizim yatağa gelmek için,ya diyorum bu saate kadar uyumuş nereden anlıyor geldiğimi.bizim yatağa yatay geçiş yapıp uyuyor mışıl mışıl.kızlar bebişinin odasını değiştiren varmı
artık kendi odasında yatsın istiyorum
canım doktoruna sorup debridat verebilirsin,sindirim sistemini düzenini sağlıyormuş,gaz problemi biter inşaallah.bende geceleri degistirmiyorum bir kere yaptim uyandi o son oldu zaten gece 2 saatte bir emzirdigim icin bende uyku yok ..bu aralarda cook huzursuz hala gaz derdimiz devam ediyor kocamn oldu kuzum hala gazli ohaoldumsmile
yasemin ben gece değiştirmiyorum tatlım bir geçen değiştim oda ıslanmış tumu mecburen yani sabah değişiriyoruö ben 2 aydırr o türlü uykusu kaçar benim bizimki sabah tırs tırs yapıyodu ağzıyla heee eee diyo birde bende diyorum başka çocuk kolay ses çıkarır bizimkide tırs tırs yapıyoo dili titreşiyo ya hoşunamı gidiyo geçende dudaklarını büzüp buu yaopıyodu
oy içingitti sevsinler d,işlerini onun ya nasıl tatlıdır kuzum şimdi biz hala yaşlı neneyiz beyazlık var ama tık yokkaklinialirimsmilebizimkide titretiyo dilini önden 2 dişi çıktı oğluşumun dişlerinin üzerinde titredikçe hoşuna gidiyo galiba
ben ayıramam ya zaten odada yok ama oda olsada ayıramazdımcanım çok küçükler dahaakızlar bebişinin odasını değiştiren varmı
artık kendi odasında yatsın istiyorum
canım beşiğinde güvenliyse sorun değil,atlatabilirsin bence,biz değiştirmedik odasını ama şöyle oluyor bazen, akşam uyuyor bizimki ,yatağına koyuyorum,daha sonra yemektir, çaydır v.s fasıldan sonra ikimizde kanepede uyumuş oluyoruz,oniki bir gibi kalkıyoruz ,o zaman kadar uyumuş oluyor tabi,bu arada tam ben gidiyorum ışığı açmıyorum sessizce yatağıma yatıyorum,bebeğimde kıpırtılar bizim yatağa gelmek için,ya diyorum bu saate kadar uyumuş nereden anlıyor geldiğimi.bizim yatağa yatay geçiş yapıp uyuyor mışıl mışıl.
günaydın kızlar..
geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederimm..
incileri çıkanbebeişler ve anneleri gözünüz aydın darısı başımızaa...
Herkese merhaba
Benim kızım da 1 mayıs'ta doğdu. Forumları üye olmadan takip ediyordum ancak artık böyle olmayacak harekete geçeyim dedim :)
Geceleri ben de kızımın altını değiştirmiyorum, değiştirirsem uykusu açılıyor ve sabahı sabah ediyoruz. Bununla ilgili bir kitapta 1 beden büyük bez kullanmanın işe yarayacağını okumuştum. Bez büyük olduğu için daha geç dolacak, hem sıkıp rahatsız etmeyecek hem de sızdırmayacak. Zaten doğumdan bu yana uykumuz hep problemli.
1 kasımda işe geri dönüyorum, bende de bugünlerde onun sıkıntısı var. Hem çalışmayı özledim hem de canım kızımı nasıl bırakırım onun düşünüyorum. Karmakarışık duygularım. Allahtan halasına bırakacağım.
Çalışmaya başlamadan önce ek gıdalara başlamak istiyorum, bebeğim neye nasıl tepki verecek görmek için. Şimdiye kadar doktorumuz sütün yeterli diye istemedi, bakalım bu hafta sonu gidip soracağım. Bu arada bebişlere neler veriyorsunuz ek gıda olarak?
Herkese bebişleriyle mutlu günler diliyorum, Allah acılarını göstermesin.
bu arada uzuuuuunnnca bi aradan sonra bende dün regl oldumma.s
canım ben daha olmadım,doktora sordum,8.9. aya kadar olmassın emzidiğin müddetçe dedi,başta niye gelmiyo diyordum,şimdi alıştım galiba :1rolleyes:bu arada uzuuuuunnnca bi aradan sonra bende dün regl oldumma.s
canım ben daha olmadım,doktora sordum,8.9. aya kadar olmassın emzidiğin müddetçe dedi,başta niye gelmiyo diyordum,şimdi alıştım galiba :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?