bebişi emekleyen var mı?
benimki yüzüstü kendi etrafında dönüyor geri geri gidiyor ama bir türlü emeklemedi
popoyu kaldırıyo kendini sıkıyo ama nafile :)
canım ben bir kere değiştirmedim,hemen enfeksiyon oldu bebişim kanlı idrar şeklinde sabah,bu yüzden gece bir kez değiştiriyorum,ayrıca çokmu idrar yapıyor ne bezi çok ağır oluyor, pipisin üstünde onca ağırlık rahatsız olur diye düşünüyorum.
selam kızlar benimk,ide tam anlamıyla emeklemiyor ama yere bıraktığımda bıraktım yerden bayağı bir ileriye gidiyor laminentlerin orada buldum bir kere bir kere sehbanın ayağında yakaladım tam. sağa sola sallana sallana devrile devrile bazende dönerek gitmek istediği yere ulaşıyor artıkbebişi emekleyen var mı?
benimki yüzüstü kendi etrafında dönüyor geri geri gidiyor ama bir türlü emeklemedi
popoyu kaldırıyo kendini sıkıyo ama nafile :)
sağol canım darısı başınıza :)
hyırdır önemli bişi olmamıştır inş geriye dönüp okuyamıyorum durmuyo benimki
ben daha olmadım gözün aydıın varmı bi değişiklik göbekte falan:)))
hmm bne o oyunu kendi yüzümü kapatarak oynyorum canım sende öyle yap istersen diğerini unutur belki allah korusun sürekli takip et şu ara ne yapcakları belli olmuyo sabah oyalansıon diye babası ağzına kaşar peyniri vermiş kayınvalidem yapıyo bu arada markettekilerden bişraz farklı nasııl yaptıysa koartmış öksürünce farkettik haberlere daldıydk hemen eşim elini soktu aldı iki parça hemdee çok dikkat etmeliyiz çok şimdiye kadar kolaydı bundan sonra zor günler bekliyı bizi benim kızım epeydir ayakalrını kaldırıyo yukarı canımm ayağına sokacak işte öyle yapa yapakızlar bu arada oğluşumla cee cee oyunu oynuyorduk şimdi alıştı nasıl bırakacağım bilemiyorum,çünkü kalın battaniyesini alıyor, kapatıyor ,açmaya çalışıyor yüzünü ,ceee desin annem diye.boğulur diye korkuyorum,hep çocuk gelişim kitaplarından oluyor işte onlar diyor cee oynayın arkadaki cismi görmese bile kaybolmadığını anlasın diye.bizimki anladı ama bu sefer bu oyun tehlikeli oldu.
dün yere uzandım sırt üstü ayaklarımı kaldırdım,bizimkide yaptı,tabi babası kıskandı oda hemen yattı kaldır oğlum diyor bizimki önce babasının kocaman ayaklarına bakıyor süzüyor.en sonunda kaldırdı tabi.bunlar oturma çabalarımı acaba.sürekli ayağını karnına çekme.
geçmişe bakamadım canım nedir sorun geçmiş olsun
geçmiş olsun canım bizdede darlık var dedi dr. 1 yaşına kadar sünnet edebiliriz dedi erkek bebeklerde genelde oluyor sanırım bu durum ama su fazlalığını duymamıştım geçmiş olsun düzelir inş. operasyona gerek kalmadancanımoğlanın pipi ucunda darlık vardı ve yumurtalıklarındaki su oranı fazlaydı.pipi ucu normale döndü ama fazla su duruyomuş 1 yaşına kadar çekilmezse operasyon geçiricek..
canım doktoruna sorup debridat verebilirsin,sindirim sistemini düzenini sağlıyormuş,gaz problemi biter inşaallah.
bu arada uzuuuuunnnca bi aradan sonra bende dün regl oldumma.s
gülümse yediklerinden mi acaba ben geçen mısır yediydim kızım sancılandı çokk normalde çıkartabiliyo canımm yediklerine dikkat et istersen büyüdüler çünkü çıkarabiliyolar artık ama her çocukta farklı iştee ben 5. ayda başlamak istiyorum tattırmamya çünkü saldırıyo sofraya günah gelio bana ama yalatıyom yani doyumluk değil
bende yanımızda yatırıyorum.beşiği var ama orda yatmıyor..koynuma alıveriyorum kuzumu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?