2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişi emekleyen var mı?
benimki yüzüstü kendi etrafında dönüyor geri geri gidiyor ama bir türlü emeklemedi
popoyu kaldırıyo kendini sıkıyo ama nafile :)

bebişi emekleyen var mı?
benimki yüzüstü kendi etrafında dönüyor geri geri gidiyor ama bir türlü emeklemedi

bizimkide sırt üstü yatarken popoyu ittire ittire geriye ilerliyor birde kendi etrafında dönüyor yani basın oldugu yerde bi süre sonra ayaklar oluyor..
sabah uyandıgımda agzımı tekmeledigine çok şahit oldum
babamız işe gidince koca yatakta alem yapıyor:)

guugle hayırlı olsun kuzunun dişlerii:)

nerminnnnnnnn o rezeneyi gece versm olurmu bide aktardanmı aldın milupanın falanmı. mutlaka denemeliyimm belki benim oğlanı da uyutur:))

şeyma regl in hayırlı olsunmu denir bilemedimm:) gözün aydın

şimdi ayağımda emiri uyutuyorum uyutmiim dedim ama eeee aaaa uuuu diye bağırıyo:)) dayanamadı fazla. şöle 2 saat uyusa da bende uyusam süper olarrr

sünnet ettirebilirsiniz mesela.

bebişi emekleyen var mı?
selam kızlar benimk,ide tam anlamıyla emeklemiyor ama yere bıraktığımda bıraktım yerden bayağı bir ileriye gidiyor laminentlerin orada buldum bir kere bir kere sehbanın ayağında yakaladım tam. sağa sola sallana sallana devrile devrile bazende dönerek gitmek istediği yere ulaşıyor artık

hmm bne o oyunu kendi yüzümü kapatarak oynyorum canım sende öyle yap istersen diğerini unutur belki allah korusun sürekli takip et şu ara ne yapcakları belli olmuyo sabah oyalansıon diye babası ağzına kaşar peyniri vermiş kayınvalidem yapıyo bu arada markettekilerden bişraz farklı nasııl yaptıysa koartmış öksürünce farkettik haberlere daldıydk hemen eşim elini soktu aldı iki parça hemdee çok dikkat etmeliyiz çok şimdiye kadar kolaydı bundan sonra zor günler bekliyı bizi benim kızım epeydir ayakalrını kaldırıyo yukarı canımm ayağına sokacak işte öyle yapa yapa
yeni gelen arkadaş hoşgelmişsin ben ek gıdaya başlamadım yalatıyorum sadece
şeyma gözün aydın en azından üzerindeki stres azalmıştır canım
benim kızım popoşu itrerk ilerliyoo

selam kızlar ancak kalkıp kahvaltı yaptım sımdıde kızımı uyuttum sabah 1 saat uyudu ınsallah 1 saat uyur sımdıde.bu arada bende daha ek gıdaya gecmedım hıcbısey vermedım tattırmadım bıle nedense korkuyorum dokunur bısey olur dıye.bende 6 ayını bıtırmesını beklıyorum.

hım kızlar kızım 2 haftadır ayaklarını tutuyodu ellerıyle.dun banyo yaptırmak ıcın soydum baktım agzına getırmıs ayaklarını.bıkac gunede ayaklarını emmeye baslıcak sanırım:)

relax popişaçıkken benimkide götürüo ma giyinikken götüremiyo canımm bizde ev bakmaya gidecektik öğle arası ama kızım uyudu yemekten sonra gidecez kocişi bekliyorum öğleden sonrsa gçrüşürüz kızlarr

canımoğlanın pipi ucunda darlık vardı ve yumurtalıklarındaki su oranı fazlaydı.pipi ucu normale döndü ama fazla su duruyomuş 1 yaşına kadar çekilmezse operasyon geçiricek..
geçmiş olsun canım bizdede darlık var dedi dr. 1 yaşına kadar sünnet edebiliriz dedi erkek bebeklerde genelde oluyor sanırım bu durum ama su fazlalığını duymamıştım geçmiş olsun düzelir inş. operasyona gerek kalmadan

sadece 25 dk uyudu. ne kaaa güzelllllllllll!!

nerdesınız kızlar ya hayırdır bugun kımse konusmuyo.kızım uyuyo sız muhabbete baslayıncada kesın benım kız uyanır:)

bu arada uzuuuuunnnca bi aradan sonra bende dün regl oldumma.s

gözün aydin canim bende ikinciyi oldum bu ay

olabilir tatlim soylemesi ayiptir dun kereviz yemegi yedim ben bile perisan oldum kereviz gaz yaparmi ki acep..bu arada bende yemek yerken kizim oyle bir bakiyor ki resmen bogazima diziliyor ahh kuzucuklar,,ama sabir 6 ayin dolmasina bisey kalmadi anne sutu antibiyotik dimi yaa boyle avutuyorum kendimi guclubacismile

bende yanımızda yatırıyorum.beşiği var ama orda yatmıyor..koynuma alıveriyorum kuzumu:)

benimkinin de besigi var ama nerde yanimda illaki yaticak kuzucugumm anne kokusu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…