2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımoğlanın pipi ucunda darlık vardı ve yumurtalıklarındaki su oranı fazlaydı.pipi ucu normale döndü ama fazla su duruyomuş 1 yaşına kadar çekilmezse operasyon geçiricek..

gecmis olsun caniminsallah operasyona gerek kamaz kuzucugunun:Saruboceq:

hım kızlar kızım 2 haftadır ayaklarını tutuyodu ellerıyle.dun banyo yaptırmak ıcın soydum baktım agzına getırmıs ayaklarını.bıkac gunede ayaklarını emmeye baslıcak sanırım:)

bizimkide ne isterler bu ayaklarindan anlamam lülülülülülü

sadece 25 dk uyudu. ne kaaa güzelllllllllll!!

ne kaaa cok uyumus benimkide ayagimda uyanmak ici yirtiyo kendini ama israrla salliyom 15 dak bile olmadi beee :kedi:

internetten ninni aciyorum ayagimda salliyorum yoksa yikiyor cadi ortaligi ezberledim artik bu ninnilerimafoldumben

kızlar bizimki odasında yatıyodu hava soğuyunca odamıza aldık ama hiç iyi olmadı ne yapsam acep yaa uyku tulumu giydirip geri odasına mı koysam ki..amma yt kalk yapıyorum önceden 1 kere tamam mı şimdi dönüyo hemen uyanıyorum puff yaaa....

kızlar bebişinin odasını değiştiren varmı
artık kendi odasında yatsın istiyorum

ben yaklaşık 1 ay oldu kızımın odasını ayıralı..telsiz aldım..odalarda çok yakın birbirine..kızım yan yatmayı çok seviyor..arada bir yuvarlanıyor yüzüstü kafa havada bağırıyor..koşup döndürüyorum onu yine uyuyor..genelde gecede en fazla 3 kere kalkar..bazen çıldırıyor ama...ben de yanına yatıyorum poposunu pişpişliyorum ya emerek ya da emziğiyle uyuyor..ama ben işe başlayınca nasıl olacak bakalım

ah ahh..bende kurban bayramından sonra başlayacağım işe..nasıl olacak bakalım..ben ek gıda olrak değilde sadece tatsın diye elma ve şeftaali suyu verdim..hergün azar azar veriyorum...

bu arada bizim 5.ayımız bitti bugün...

ayyy çok hoşsun cnm ya:jeyyar: ,ben sevmiyorum kurutmayı ıslak ıslak hasta oluyorum ,kestirdim geldim çook güzel oldu valla iyiki kestirmişim,paçoz gibi yoluk yoluk geziyodum :dance:

ben face e giremiyorum kitleniyor sayaf bende demek sorun varrr . tuba bende kestirdim saçlarımı ohh vala böyle pek rahatmış ya

ayyy çok hoşsun cnm ya:jeyyar: ,ben sevmiyorum kurutmayı ıslak ıslak hasta oluyorum ,kestirdim geldim çook güzel oldu valla iyiki kestirmişim,paçoz gibi yoluk yoluk geziyodum :dance:

aynen nefret ediyorum saç kurutmaktan..sonra da başım ağrıyor tabi...bende kestirsem çok iyi olacak ama kıyamıyorum yaaa...eşim de çok seviyor uzun saçı..bir de dökülüyor şimdi her yer uzun uzun saç..güya haftasonu kestirecektimm çok kararlıydım bi dünya misafir çıktı...

tekrar teşekkür ederim kızlarr..benim koca dana oğlum bugün nasıl olduysa yüzüstü dönmeyi başardı inş. devamı gelir daha yüzüstüyken sırtüstü dönmek var:bbo: tembel veletlaelaelaelaelae

oooh ne güzel herkesin kuzusu dönüyor bi benimki tembel galiba dönemedi hala ( bakalım ne zaman dönecek :))

bizşmkide 3 kere fln kalkıo
telsiz aldk bizde hem yan da onunki bende yatırmak istiyorum
kaloriferide yakmaya başladık zaten
park yatağına gömülüo çok terliyo
ama nedense hep erteliom bi korku var hep :)

selam kızlar bişi sorucam bebişleri nasıl yatırıyosunuz .yastık koyuyomusunuz başına? yastıkla yatırınca benimki çok terliyor.

birde oğluşlarını sünnet yaptıran varmı ? durum nasıl tavsiye ediyomusun?

kızlar tüm yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazamıyoyorum biraz yoğun burası mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…