canımoğlanın pipi ucunda darlık vardı ve yumurtalıklarındaki su oranı fazlaydı.pipi ucu normale döndü ama fazla su duruyomuş 1 yaşına kadar çekilmezse operasyon geçiricek..
hım kızlar kızım 2 haftadır ayaklarını tutuyodu ellerıyle.dun banyo yaptırmak ıcın soydum baktım agzına getırmıs ayaklarını.bıkac gunede ayaklarını emmeye baslıcak sanırım:)
sadece 25 dk uyudu. ne kaaa güzelllllllllll!!
kızlar bebişinin odasını değiştiren varmı
artık kendi odasında yatsın istiyorum
Herkese merhaba
Benim kızım da 1 mayıs'ta doğdu. Forumları üye olmadan takip ediyordum ancak artık böyle olmayacak harekete geçeyim dedim :)
Geceleri ben de kızımın altını değiştirmiyorum, değiştirirsem uykusu açılıyor ve sabahı sabah ediyoruz. Bununla ilgili bir kitapta 1 beden büyük bez kullanmanın işe yarayacağını okumuştum. Bez büyük olduğu için daha geç dolacak, hem sıkıp rahatsız etmeyecek hem de sızdırmayacak. Zaten doğumdan bu yana uykumuz hep problemli.
1 kasımda işe geri dönüyorum, bende de bugünlerde onun sıkıntısı var. Hem çalışmayı özledim hem de canım kızımı nasıl bırakırım onun düşünüyorum. Karmakarışık duygularım. Allahtan halasına bırakacağım.
Çalışmaya başlamadan önce ek gıdalara başlamak istiyorum, bebeğim neye nasıl tepki verecek görmek için. Şimdiye kadar doktorumuz sütün yeterli diye istemedi, bakalım bu hafta sonu gidip soracağım. Bu arada bebişlere neler veriyorsunuz ek gıda olarak?
Herkese bebişleriyle mutlu günler diliyorum, Allah acılarını göstermesin.
şeymacımgeçmiş olsun gökçen dün çok mu uyuttun canım benim kızda emzik almıyo kızlar kaç kere denedim kuscak gibi yapıyo zaten istemediği bişeyi yapmıyods boğa burcu nolcak sabah erken kalktık 7de kahvaltı yaptık işleri yaptım sonuna doğru bastı çığlığı emdi uyudu 9 gibi bende balkonu yıkadım çamaşırlarını makineye attım çok akıyo ağzı önlük badi kalmıyo hemen doluyo makine birde banyo çok pisti orayı yıkadım tam oturdum pcnin başına bomcuk uyandı azcık oynadım şimdi ouncaklarla oynuyo ağlarsa bakarımm artıkınn günaydın herkese bu arada he unutmadan tuba facete yazmışın oraya yazamadım niye kız saçların ıslak hep anladım ama ayıp olur demeyimmaklinialirimsmile
ayyy çok hoşsun cnm ya:jeyyar: ,ben sevmiyorum kurutmayı ıslak ıslak hasta oluyorum ,kestirdim geldim çook güzel oldu valla iyiki kestirmişim,paçoz gibi yoluk yoluk geziyodum :dance:
sadece 25 dk uyudu. ne kaaa güzelllllllllll!!
nerdesınız kızlar ya hayırdır bugun kımse konusmuyo.kızım uyuyo sız muhabbete baslayıncada kesın benım kız uyanır:)
biz devrimi ayırdık,3haftadır,ammannnn durmuyor,uyutimde gelim
oooh ne güzel herkesin kuzusu dönüyor bi benimki tembel galiba dönemedi hala( bakalım ne zaman dönecek :))
ben yaklaşık 1 ay oldu kızımın odasını ayıralı..telsiz aldım..odalarda çok yakın birbirine..kızım yan yatmayı çok seviyor..arada bir yuvarlanıyor yüzüstü kafa havada bağırıyor..koşup döndürüyorum onu yine uyuyor..genelde gecede en fazla 3 kere kalkar..bazen çıldırıyor ama...ben de yanına yatıyorum poposunu pişpişliyorum ya emerek ya da emziğiyle uyuyor..ama ben işe başlayınca nasıl olacak bakalım
ah ahh..bende kurban bayramından sonra başlayacağım işe..nasıl olacak bakalım..ben ek gıda olrak değilde sadece tatsın diye elma ve şeftaali suyu verdim..hergün azar azar veriyorum...
bu arada bizim 5.ayımız bitti bugün...
selam kızlar bişi sorucam bebişleri nasıl yatırıyosunuz .yastık koyuyomusunuz başına? yastıkla yatırınca benimki çok terliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?