2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esra içimi rahatlattın ya ben gece saat kurup kalkıyom ya uykuda emziriyom ben acıkınca uyanmazsa ne kadar aç kalmaması lazım bi bilgin varmı önce gece 3 saate bir kalkıyodum 1 haftadır 4 saate bir emziriyom

canım artık 8 saat bile uyuyabilir bebekler..bişey olmaz.benim kızım 21 de uyuyor..ben 24 gibi yatıyorum ama yatarken uyandırmıyorum hiç..2 gibi o kendi uyanıp emmek istiyor..bi ara kendim yatarken emzireyim dedim daha sık uyandı..uykusunu bölmemek en iyisi...

Valla Mehtapcim, benim isim rahat, gunde 3-4 saat gidiyorum, canimi da bazen ananesine bazen babanesine birakiyorum:)
sebze puresi oglen yapiyorum patates havuc kabak sadece, buharda pisirip biraz zeytinyagiyla pure haline getiriorum. sevdi simdilik 2 minik kasikla baslamistik artiriyorum hergun, dun 10 kasiga kadar ciktik, fakat istemedigi noktada birakiyorum zorlamiyorum.
aksam da milupanin sutlu pirincli muhallebisini yapiyorum suyla hazirlayip onu da seviyor, ama daha beslenmiyor bunlarla alisiyoruz hala asil beslenme memede hala :)

esra içimi rahatlattın ya ben gece saat kurup kalkıyom ya uykuda emziriyom ben acıkınca uyanmazsa ne kadar aç kalmaması lazım bi bilgin varmı önce gece 3 saate bir kalkıyodum 1 haftadır 4 saate bir emziriyom

sakin uyandirma canim, artik kocaman oldular, gece uykusu cok onemli, aliskanlik uyanmalarina donusebilir sonra. artik butun gece uyanmadan uyuyabilirler

sinemcim huysuzlanıyor mu yoksa oyun mu istiyor öksürük diş çıkartıcağı zamanda oluyormuş hafif diş etlerine bak bi ateşlimi belki dişleriniz geliyordur

banyo yaptırdım biraz ağladı emdi uyudu şimdi
off böyle yapmazdı hiç
2 dişimiz çıktı zaten canım, bende duymuştum öksürük yapar diye
korkuyorum hasta ettim çocuğu diye
ay ne zormuş çocuk büyütmek eskiler peş peşe 4-5 çocuğu nasıl büyütüyorlarmış, asıl cennetlik onlar galiba :)

günaydın annelerrrr
benimoğlum bugün ananesinde dedimiz ilaçlı mr gibi bişey çekilmiş iki gün yanına yaklaşmıycaz diye dün ananeeye taşındık

bu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn

maşaşllah canım dönmüyo diye üzülüyorsun amam çocuk başka alana konantre olmuş dönüp napcam ağır olym da molla desinler diyor belkikaydirigubbakcemile3

ohhh be rahatladım çok evham yaptıydım kendime çok saolun kızlar ,şeyma maaşallah kuzucuğuna biz devriliyoz hemen:))))))))

selam kızlar
ben artık pestil olmuş vaziyetteyim bu çocuu başka bi doktora götürcem. niye uyumuyo bulsunlar bi çaree...

ya gece yıkadım pakladım yağladım masajlar yaptımm 10da yattı 12buçukta kalktı sonra 1de sonra 2de sonra 3te sonra 4te sonra lutfetti de 6da sonra 7de kalktı. hahha psikopata bağladım resmen :))))

günaydın annelerrrr
benimoğlum bugün ananesinde dedimiz ilaçlı mr gibi bişey çekilmiş iki gün yanına yaklaşmıycaz diye dün ananeeye taşındık

geçmiş olsun canım..önemli bişey yoktur umarım

maşaşllah canım dönmüyo diye üzülüyorsun amam çocuk başka alana konantre olmuş dönüp napcam ağır olym da molla desinler diyor belkikaydirigubbakcemile3

ole diyo sanırım

ohhh be rahatladım çok evham yaptıydım kendime çok saolun kızlar ,şeyma maaşallah kuzucuğuna biz devriliyoz hemen:))))))))

opuyorumnanaktan

hee benimkide dönmüyo ne tembel oğluşum varmışş yaa

biz artık hergün 1 kerede olsa dönüyoruz..zemuszemus sizde dönersiniz merak etme benim tembel 5.5 aylıkken döndüü

gecmis olsun arzu, yerini ariyor bebisler
saol canım yeride ne yer yanı uyduruk salıncak beli yanı agrımıyomu yaa

saol canım valla nasıl huyları var anlamadım esım ıkızler burcu cocuk olmasın dedım boga ıstedım bunlarda cok ınat oluyomus yaa bırdaha kendım gıbı yengec yada balık yapmayı dusunuyorum cocumu kaydirigubbakcemile3klava:ölü gıbı yatarmısım bebekken

sinemcim huysuzlanıyor mu yoksa oyun mu istiyor öksürük diş çıkartıcağı zamanda oluyormuş hafif diş etlerine bak bi ateşlimi belki dişleriniz geliyordur

ana bızımkıde arada oksuruyo ben dehasta olcak dıye korkuyom dişmi acaba yerlerı bellı olmus zaten

allahım bu kombiyle nasıl ısınıyosunuz kızlar..içime sokacam şimdi peteğii

valla canım bız 3 sen eoturduk kombılı evde ısıtamadık cocuk olunca tasınalım dedık her ahlukarda sımdı lojmana tasındık merkezı sıstem 2 gundur yakıyolar rahatladık valla

bu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn
masallah eymen e benım oglanda donuyodu ama artık donmuyo yaa ılerı gıtcegın egerılıyo mu bu cocuk ne

bu kuzu niye bukadar çok uyanıyo canımyaa her uyandığında emiyomu..belki emzik diye kullanıyodur seni gece uyandında emzirmeyip emzik verdin mi hiç benim oğlanda sabah 5 te uyanıyo kunuşu kendi kendine emziğini takıyorum uyuyo sonra

canım yazık sana yaa ben bıle sıkayet edıyom dogru durust uyumuyo dıye ama emır ın yanınd auykucu bızımkı .gunduz cok mu uyuyo bızım oglan gunduz cok uyumaya basladıgından berı gece uykuları hem azaldı hem de derınlıgı kayboldu

ahh ahh su emzık ne guzel takıp uyuyo demek masallah ben emerken verıyom bazen kandırmak ıcın hemen yuzu degısıyo ıtıyo emzıgı uyanık

geçmiş olsun canım..önemli bişey yoktur umarım
dedemiz derken eşimin dedesi ona da eşimin annesi bakıyor da yorumu şu oldu sindirim sistemine bakacaklarmış 80 yaşınmda adam beni yese sindirir nesine bakacaklarsa-tatlicadiarzu-
o kdar telaşlı değiliz yani inşallah bişieyi yoktur tabi
kan değerlerine bakıp istemişler bi şikayeti yoktu bakalım

anladım canım maşallah dedeye benim babacığım bile yaşamadınokadar..eski toprak ypktur bişeyciği

kızlar cvp istiyorum..şimdi tavuk göğsu haşladım suyunu çorbalarda kullanıcam..etinide robottan geçirsem minik mink hazırlayıo dolaba atda onuda çorbalarda kullansam olur muuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…