uyumuyo durmuyo çığlık atıyo öksürüyo napcam ben kızlar
esra içimi rahatlattın ya ben gece saat kurup kalkıyom ya uykuda emziriyom ben acıkınca uyanmazsa ne kadar aç kalmaması lazım bi bilgin varmı önce gece 3 saate bir kalkıyodum 1 haftadır 4 saate bir emziriyom
günaydın kızlar....Doğa dünde bugünde kakasını yaptı...belki böyle böyle düzene giriyordur bağırsakları...yalnız 3 gündür biraz daha sık su verdim..faydası oldu mu bilmem...
Yelda canım sen işe başlamıştın değil mi?kim bakıyor Can a?bir de yavaş yavaş sebzelere başlamıştın sanırım..nasıl oldu kuzucuğun tepkisi?
esra içimi rahatlattın ya ben gece saat kurup kalkıyom ya uykuda emziriyom ben acıkınca uyanmazsa ne kadar aç kalmaması lazım bi bilgin varmı önce gece 3 saate bir kalkıyodum 1 haftadır 4 saate bir emziriyom
sinemcim huysuzlanıyor mu yoksa oyun mu istiyor öksürük diş çıkartıcağı zamanda oluyormuş hafif diş etlerine bak bi ateşlimi belki dişleriniz geliyordur
bu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn
günaydın annelerrrr
benimoğlum bugün ananesinde dedimiz ilaçlı mr gibi bişey çekilmiş iki gün yanına yaklaşmıycaz diye dün ananeeye taşındık
maşaşllah canım dönmüyo diye üzülüyorsun amam çocuk başka alana konantre olmuş dönüp napcam ağır olym da molla desinler diyor belkikaydirigubbakcemile3
ohhh be rahatladım çok evham yaptıydım kendime çok saolun kızlar ,şeyma maaşallah kuzucuğuna biz devriliyoz hemen:))))))))
hee benimkide dönmüyo ne tembel oğluşum varmışş yaa
saol canım yeride ne yer yanı uyduruk salıncak beli yanı agrımıyomu yaagecmis olsun arzu, yerini ariyor bebisler
gecmis olsun canim hergun binbir huy degistriyor bu kuzular.benimde esim sabah geldi ve yatti kiz gece defalarca uyandi salladim emzirdim ..uyku mu o da neeee ? ben cok oldu unutali yarasa gibiyim kas biyik almis basini gitmis kendimden nefret eder hale geldim ahh bi de burda kuafor falan uzak ev desen savas alani gibi Allahimin izni ile annecigim gelecek yakinda 2 aya yakin yanimda olacak coook ozledim cookk ahh bu gurbetttt bak simdi ben sabahtan basladim duygu seline bugun boyle gececej sanirim gurbethasret turkuleri dinleye dinleye vatan deyince icim garip oluyor hemn goylerim doluyorr :2::sinifsinif:turkbayragi
geçmiş olsun işte bir günleri diğerine uymuyor ama kendine dikkat et sonra bebeişin hiç iyi olamaz
saol canım sabah ıhlamur yapıp ıctımballı lımonlu ama bakalım
sağol canım işte rahatım annem bakıyor diye huzurluyum ama yinede memeden eboshayallersmilemmek var kaşıkla yemek var sabah anlamıyor da öğleden sonra annemlere çektiriyor akşamda bana ha bire göğsümü ısırıyor önceden ağzına almak istemezdi memeyi şimdi bırakmak istemiyor alışacağız hayırlısıyla :sinifsinif:
sinemcim huysuzlanıyor mu yoksa oyun mu istiyor öksürük diş çıkartıcağı zamanda oluyormuş hafif diş etlerine bak bi ateşlimi belki dişleriniz geliyordur
allahım bu kombiyle nasıl ısınıyosunuz kızlar..içime sokacam şimdi peteğii
masallah eymen e benım oglanda donuyodu ama artık donmuyo yaa ılerı gıtcegın egerılıyo mu bu cocuk nebu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn
selam kızlar
ben artık pestil olmuş vaziyetteyim bu çocuu başka bi doktora götürcem. niye uyumuyo bulsunlar bi çaree...
ya gece yıkadım pakladım yağladım masajlar yaptımm 10da yattı 12buçukta kalktı sonra 1de sonra 2de sonra 3te sonra 4te sonra lutfetti de 6da sonra 7de kalktı. hahha psikopata bağladım resmen :))))
selam kızlar
ben artık pestil olmuş vaziyetteyim bu çocuu başka bi doktora götürcem. niye uyumuyo bulsunlar bi çaree...
ya gece yıkadım pakladım yağladım masajlar yaptımm 10da yattı 12buçukta kalktı sonra 1de sonra 2de sonra 3te sonra 4te sonra lutfetti de 6da sonra 7de kalktı. hahha psikopata bağladım resmen :))))
bu kuzu niye bukadar çok uyanıyo canımyaa her uyandığında emiyomu..belki emzik diye kullanıyodur seni gece uyandında emzirmeyip emzik verdin mi hiç benim oğlanda sabah 5 te uyanıyo kunuşu kendi kendine emziğini takıyorum uyuyo sonra
dedemiz derken eşimin dedesi ona da eşimin annesi bakıyor da yorumu şu oldu sindirim sistemine bakacaklarmış 80 yaşınmda adam beni yese sindirir nesine bakacaklarsa-tatlicadiarzu-geçmiş olsun canım..önemli bişey yoktur umarım
ahh ahh su emzık ne guzel takıp uyuyo demek masallah ben emerken verıyom bazen kandırmak ıcın hemen yuzu degısıyo ıtıyo emzıgı uyanık
dedemiz derken eşimin dedesi ona da eşimin annesi bakıyor da yorumu şu oldu sindirim sistemine bakacaklarmış 80 yaşınmda adam beni yese sindirir nesine bakacaklarsa-tatlicadiarzu-
o kdar telaşlı değiliz yani inşallah bişieyi yoktur tabi
kan değerlerine bakıp istemişler bi şikayeti yoktu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?