2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cvp istiyorum..şimdi tavuk göğsu haşladım suyunu çorbalarda kullanıcam..etinide robottan geçirsem minik mink hazırlayıo dolaba atda onuda çorbalarda kullansam olur muuuuuuu

canım tavuk çabuk zehirler gıdanın içinde olan biri olarak oğlşuna kullanmanı tavsiye etmem bişey olmaz belki ama riski yüksek, sizi çorbalar koyun tavuklu pilav yap hatta yensin hemen

kızlar cvp istiyorum..şimdi tavuk göğsu haşladım suyunu çorbalarda kullanıcam..etinide robottan geçirsem minik mink hazırlayıo dolaba atda onuda çorbalarda kullansam olur muuuuuuu

olabilir sanki ama bence suyunu buz kaplarinda dondur, corbasina 1 er tane at

Son düzenleme:

ne güzel yaa...benim kimsem yok burda..kimseye bırakamıyorum 10 dakikalığına bile.çanta gibi yanımda hep kuzum..işe başlayınca bi süre anneler gelecek sırayla..sonra kreşe..maşallah Can a...bakalım bizimki ne yapacak..ben hala elma veriyorum bitek..sıkılmıştır çocuk artık ama şeftali kabız yapar diye veremiyorum..sebzeye başlasam mı ki ya...sütüm de var çok şükür...haftaya doktora gidicez bakalım.
bu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn

maşallah eymen e...

offf kıyamam sana yaa...bence de başka doktora götür bakalım..ama şu gece çayını bi deneseydiniz yaw
maşallah:)))güldürdün beni....

canım tavuk çabuk zehirler gıdanın içinde olan biri olarak oğlşuna kullanmanı tavsiye etmem bişey olmaz belki ama riski yüksek, sizi çorbalar koyun tavuklu pilav yap hatta yensin hemen

yaa hiç duymamıştıbilmiyorumkismilem dr. tavuk verebilirsin demişti ama sanırım günlük haşlayıp vermeliyim..suyunu saklayabilirim ama dimi

olabilir sanki ama bence suyunu buz kaplarinda dondur, corbasina 1 er tane at

bende öyle süşünmüştüm ama dolabın buzluğuna koysam koku falan yaparmıki..kocam buzsuz kola içmezde papaz olmayak..plastik bardaklarda dondurcam yarısına kadar koyup

gökçenn yazık sana ya ya nyle uyutuyon çorap falan varmı ayağında benimki çorapla uyumuyo mesela yada ayaklı pijamayla ,akşam muhallebi yapıp versene biberonla kaşıkla çok yemiyolarad biberonla nekadar yediklerinin farkında olmuyolar bazen ben sadece muhallebisi için ayrı biberon aldım yesinde tok tutsun gece uyanıp ağlamasın diye:))

bence kullanma ben olsam kullanmam yani bide tavuk normalde riskli bi gıda hem erken değilmi tavuk için , bulunmayan bişeyde değil taze taze yapar verirsin oğluşuna

dolaba yada buzluga agzı acık hıc bısey koyma derım benım dolap hamıleyken duzensız yemek pısırme durumundan bı koku oldu her seyı denıyorum hala tam gecıremedım

bence kullanma ben olsam kullanmam yani bide tavuk normalde riskli bi gıda hem erken değilmi tavuk için , bulunmayan bişeyde değil taze taze yapar verirsin oğluşuna

dr.artık ver dedi canım beyaz et kırmızı et kyma vs..minik minik koy çorbalara dedi hala yapamadım..ozaman bugünki çorbasına koyayım kalanıda bişeyler yaparım

dolaba yada buzluga agzı acık hıc bısey koyma derım benım dolap hamıleyken duzensız yemek pısırme durumundan bı koku oldu her seyı denıyorum hala tam gecıremedım

en iyisi şu kavanoz mamalarının kavanozuna koyayım azar azar gerçi içinden nası çıkarcam ammada kafasızım yaa

seyma evet tavuk suyunu dondurma sen, sozumu geri aldim dusununce. kemik suyu olabilir belki, kapali buz torbalarinda.

mehtapcim, benim de sutum dolu dolu, ek gidaya baslamamizin sebebi sutumun azligi degildi, ama oglan artik hazir, yemeklere cok ilgili, daha yogun seyler istiyor midesinde, pure gibi muhallebi gibi

kızlr sağolun okudum yorum yazamıyom annemler geldi temiziiğe giriştik:) gelcem sonra inş :)

merhaba kızlarrrr....
gece rüya gördüm çok etkilendim yaa .uyuyamadım uzun süre .anlatayımda yorumlayın =))))

deniz kenarındayız tüm ailee..kızımı uyutup yatırıyoruz.eğleniyoruz sohbet ediyoruz derken deniz kabarıyor birden üzerimize geliyor herkes kaçışıyor ben yakalanıyorum ama kurtuluyorum sonra kızımı arıyoruz yookkkk!!!! nasıl ağlıyorum yokk.annem buralardadır falan diyo.sonra çok sevdiğim biri oda oradaymış onu görüyorum bak burda diyor ben kurtardım nçok sevibniyorum alıyorum bebişimi.........
aayy çok etkilendim ama sanki gerçekten yaşadımmmm

evet haklısın..Doğa da biz yemek yerken çıldırmış gibi saldırıyor sofraya...ağzı hep açık..sanırım oda hazır...
hayır olsun canım....ama hiç anlamam rüya yorumlamaktan:))

eti daha büyük risk evet farklı şeylerin sularını dondurmak içinde koroplastın buz torbaları var buzdolabı poşetlerinin olduğu reyonlarda satılıyor genelde tek kullanımlık onları kullanıyorum ben

deniz iyidir derler hayra yor hayır olsun canım,kilosundan şüpheleniyorsun ya o sevdiğin arkadaşın endişenmenini gereksiz olduğunu anlatacak bişeyler getirir öğretir sana belki yüereğine su serper kızınla ilgili o gelmiştir rüyana da a.s.

tamam kızlar saklamıyorum...bugün kullanıp kalanı dökerim artık tavuk suyuyla yapılan hiçbişeyi yiyememde..az az günlük haşlayıp kullanmak en iyisi

selam kızlar hava cok kotu ya ıcım karardı resmen bende bugun anneme gıtmeyı dusunuyodum offf kaldı bu havada mumkun deıl cıkılmaz nasılda yagmur yagıyo.kıs geldı valla artık ıyıce hapıs olcam eve(
tek guzel sey pazar gunu kaynanamlar gıdıyooooo:))

çorba hazır ama sanırım yemicek kuzu 1 kaşık deneyeyimdedim yüzünü şekilden şekel soktu..havuç yoktu bide tatsız tuzsuz tavuk kokulu:bbo:akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…