kızlar cvp istiyorum..şimdi tavuk göğsu haşladım suyunu çorbalarda kullanıcam..etinide robottan geçirsem minik mink hazırlayıo dolaba atda onuda çorbalarda kullansam olur muuuuuuu
kızlar cvp istiyorum..şimdi tavuk göğsu haşladım suyunu çorbalarda kullanıcam..etinide robottan geçirsem minik mink hazırlayıo dolaba atda onuda çorbalarda kullansam olur muuuuuuu
Valla Mehtapcim, benim isim rahat, gunde 3-4 saat gidiyorum, canimi da bazen ananesine bazen babanesine birakiyorum:)
sebze puresi oglen yapiyorum patates havuc kabak sadece, buharda pisirip biraz zeytinyagiyla pure haline getiriorum. sevdi simdilik 2 minik kasikla baslamistik artiriyorum hergun, dun 10 kasiga kadar ciktik, fakat istemedigi noktada birakiyorum zorlamiyorum.
aksam da milupanin sutlu pirincli muhallebisini yapiyorum suyla hazirlayip onu da seviyor, ama daha beslenmiyor bunlarla alisiyoruz hala asil beslenme memede hala :)
sakin uyandirma canim, artik kocaman oldular, gece uykusu cok onemli, aliskanlik uyanmalarina donusebilir sonra. artik butun gece uyanmadan uyuyabilirler
bu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn
selam kızlar
ben artık pestil olmuş vaziyetteyim bu çocuu başka bi doktora götürcem. niye uyumuyo bulsunlar bi çaree...
ya gece yıkadım pakladım yağladım masajlar yaptımm 10da yattı 12buçukta kalktı sonra 1de sonra 2de sonra 3te sonra 4te sonra lutfetti de 6da sonra 7de kalktı. hahha psikopata bağladım resmen :))))
maşallah:)))güldürdün beni....dedemiz derken eşimin dedesi ona da eşimin annesi bakıyor da yorumu şu oldu sindirim sistemine bakacaklarmış 80 yaşınmda adam beni yese sindirir nesine bakacaklarsa-tatlicadiarzu-
o kdar telaşlı değiliz yani inşallah bişieyi yoktur tabi
kan değerlerine bakıp istemişler bi şikayeti yoktu bakalım
canım tavuk çabuk zehirler gıdanın içinde olan biri olarak oğlşuna kullanmanı tavsiye etmem bişey olmaz belki ama riski yüksek, sizi çorbalar koyun tavuklu pilav yap hatta yensin hemen
olabilir sanki ama bence suyunu buz kaplarinda dondur, corbasina 1 er tane at
selam kızlar
ben artık pestil olmuş vaziyetteyim bu çocuu başka bi doktora götürcem. Niye uyumuyo bulsunlar bi çaree...
Ya gece yıkadım pakladım yağladım masajlar yaptımm 10da yattı 12buçukta kalktı sonra 1de sonra 2de sonra 3te sonra 4te sonra lutfetti de 6da sonra 7de kalktı. Hahha psikopata bağladım resmen :))))
yaa hiç duymamıştıbilmiyorumkismilem dr. tavuk verebilirsin demişti ama sanırım günlük haşlayıp vermeliyim..suyunu saklayabilirim ama dimi
bencede gunluk taze kullansan daha saglıklı olur
bende öyle süşünmüştüm ama dolabın buzluğuna koysam koku falan yaparmıki..kocam buzsuz kola içmezde papaz olmayak..plastik bardaklarda dondurcam yarısına kadar koyup
bence kullanma ben olsam kullanmam yani bide tavuk normalde riskli bi gıda hem erken değilmi tavuk için , bulunmayan bişeyde değil taze taze yapar verirsin oğluşuna
dolaba yada buzluga agzı acık hıc bısey koyma derım benım dolap hamıleyken duzensız yemek pısırme durumundan bı koku oldu her seyı denıyorum hala tam gecıremedım
seyma evet tavuk suyunu dondurma sen, sozumu geri aldim dusununce. kemik suyu olabilir belki, kapali buz torbalarinda.
mehtapcim, benim de sutum dolu dolu, ek gidaya baslamamizin sebebi sutumun azligi degildi, ama oglan artik hazir, yemeklere cok ilgili, daha yogun seyler istiyor midesinde, pure gibi muhallebi gibi
hayır olsun canım....ama hiç anlamam rüya yorumlamaktan:))merhaba kızlarrrr....
gece rüya gördüm çok etkilendim yaa .uyuyamadım uzun süre .anlatayımda yorumlayın =))))
deniz kenarındayız tüm ailee..kızımı uyutup yatırıyoruz.eğleniyoruz sohbet ediyoruz derken deniz kabarıyor birden üzerimize geliyor herkes kaçışıyor ben yakalanıyorum ama kurtuluyorum sonra kızımı arıyoruz yookkkk!!!! nasıl ağlıyorum yokk.annem buralardadır falan diyo.sonra çok sevdiğim biri oda oradaymış onu görüyorum bak burda diyor ben kurtardım nçok sevibniyorum alıyorum bebişimi.........
aayy çok etkilendim ama sanki gerçekten yaşadımmmm
eti daha büyük risk evet farklı şeylerin sularını dondurmak içinde koroplastın buz torbaları var buzdolabı poşetlerinin olduğu reyonlarda satılıyor genelde tek kullanımlık onları kullanıyorum benyaa hiç duymamıştıbilmiyorumkismilem dr. tavuk verebilirsin demişti ama sanırım günlük haşlayıp vermeliyim..suyunu saklayabilirim ama dimi
bende öyle süşünmüştüm ama dolabın buzluğuna koysam koku falan yaparmıki..kocam buzsuz kola içmezde papaz olmayak..plastik bardaklarda dondurcam yarısına kadar koyup
merhaba kızlarrrr....
gece rüya gördüm çok etkilendim yaa .uyuyamadım uzun süre .anlatayımda yorumlayın =))))
deniz kenarındayız tüm ailee..kızımı uyutup yatırıyoruz.eğleniyoruz sohbet ediyoruz derken deniz kabarıyor birden üzerimize geliyor herkes kaçışıyor ben yakalanıyorum ama kurtuluyorum sonra kızımı arıyoruz yookkkk!!!! nasıl ağlıyorum yokk.annem buralardadır falan diyo.sonra çok sevdiğim biri oda oradaymış onu görüyorum bak burda diyor ben kurtardım nçok sevibniyorum alıyorum bebişimi.........
aayy çok etkilendim ama sanki gerçekten yaşadımmmm
suyunuda mı saklamayayım kızlarrrrrr
bence saklama canım yaa.yani saklasdanda bebek için kullanma...bebişlere herşeyi taze yedirelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?