canım nerdesin ya özledim çok öpüyorum kızınıda senide iyisinzdir umarım
kızlarbazenkendimi görünmez hissediyorum benim yazdıklarımada yorum yapın bee kğserim haakaydirigubbakcemile2:hulya:
slece paylaşımın güğzeldi canımm
kızlar uyku tulumu kullanan varmı ben almayı dusunuyorum hep ustunu acıyo kızım
ama nısan annelerınden okudum kullanıslı deıl terletıyo falan yazmıslar
bıde ben uzun kollu dusunuyorum kollarıda usuyo cunku hep acıkta yatıyo kollar
uzun kollu olunca kollarını rahat oynatamıyolarmıs nısan annelerı ole demısler
benım kızım kolları rahat olması gerek parmagını emerek uyuyo cunku agzına yetısmesı gerek eelrının:))
canım benim kızımda kolları açık yatıyoo iki elinide yanlara açıp öyle yatıyo fermuarlı battaniyeyle yatırdık içine koydum gece çıkardı sabah bacakları falan çok sıcak o yüzdende gögsüne bez koyuyorum ben burda kızlar uyku tulumu al dediler dışarı çıkma imkanım yok sua ara netten bakım dedim onlarında eli açıkta hem soğukta elleride üşüyo kızımınn eldiven taktım yine soğuk eşimin teyzesi verdiydi şapkalı eldivenli oda memklekette kayınvalidem gelirken getirecek ama dediğin gibi o da mont gibi benim kız gece emerek uyur onunla emzirirsende çocuk terlerr inş yeni evim çok soğuk olmazz bakıcaz bir çaresinee
oy oy gelsin dişler aslında nekadar geç çıkarsa okadar iyi. daha az ısırılırızzz eyvahedigeldismilearzu diş çıkmadan önce minik beyaz bişey görünüyomuydu_? yoksa bizimkinin de mi derdi diş:) önceden gazdı,şimdi diş bakalım ilerde neler olcek:)
selam kızlar kızım bugün 5. ayını doldurdu hihoyyyt bizde kontrole gittik kuzum 9 kilo olmuş (biraz çokmu almış ne sırnaşık şey ) herşeyimiz normal çok şükür ama boy ölçmediler yine. neyse kendim ölçerim artık.
bende geçen hafta doktora gitmiştim elde uyuşukluk için mr istemişti bugün sonuçlarımı göstermeye gittim boynumda düzleşme varmış fizik tedavi verdi ona başlıycaz sürekli boynumda şal tutcakmışım emzirdiğim için kas spazmıda olmuş dikat etcekmişim nasıl olcaksa masalla :))
oyy maşallah oğluna gözün aydın
camım dolmuşla gidip geliyorum bu eve çok zor oluyoo 4 dolmuş mesaiyede kalmam lazım ozaman 6 dolmuş ediyo şimdi bulduğumuz ev işyerine çok yakın canım pazartesi taşınca zinşallahh
kızlar nar suyunu sorduydum gözden kaçtıydı kızımın azğı mor olduydu dilide ama nar beyazdxı içi çokmu verdi eşimm 3 tatlı kaşığı vermiş
geçmiş olsun canım..havalar çok kötü...
canım ben sadece emziriyorum..ama benim yeidklerimden kızım etkileniyor emdiğinde.Doğa nın sadece yüzünde olmuştu.ben isilik sanmıştım ama değilmiş..sanırım başka bikaç şeye daha allerjisi var ama henüz çözemedim...bi doktora göster anlat durumu bence..ona göre ek besin önerileri yaparlar çünkü..ben danışmadan bişey veremiyorum.
geçmiş olsun...biz klimayla ısınıyoruz napacaz bakalım
AZÖNCE YAPTIĞIM YOĞURTLA DENEDİM. ama yedirmedim. yanağına sürdüm ve yanağı kıpkırmızı. bizimkinin yemeyle bir sorunu yok demekki yoğurt asidi cildini tahriş ediyo BU NEDEMEK YAAA. araştırmaktan çocuk doktoru olcam yakındaaa. bukadar da hassas ciltmi olur? doğduğunda bile doğum stresine girip bisürü sivilceyle doğmuştuuu
şu kk yi görüntülü yapsalardıda hepimiz elimizde kahveler sohbet etseydik karşılık..sanırım bunun için teknolojinin baya bi ilerlemesi lazım
hep bir ağızdan konuşup gürültü yaparız ancaa kaydirigubbakcemile3
herkes bebişleri uyutmuş keyif yapıyo galiba bayağı kalabalığız
vala ayağımda kaç dk dırrr uyuyo ayağım ve totomu hissetmiyorumm:))))))
vala ayağımda kaç dk dırrr uyuyo ayağım ve totomu hissetmiyorumm:))))))
en iyisi aslında çingen beşiği uçur uçur uyusun içinde :))))
gece oğlan uyandığında vücudu soğuk gibi oluyo oda sıcak terlemesin diye incede örtüyorum acaba bana mı öyle geliyo bi de yanakları sürekli soğuk sizinde öylemi yanakları çok sıcakta bile pek ısısnmıyo
hayırlı olsun canım dişinizz:)ayakta sallamak gercekten cok zor bide kipir kipirlar benimki ayakta durmuyor bende kanepede otururken dizlerime yastik koyuyorum hem emziriyorum hemde yavas yavas salliyorum daha rahat oluyor birde dis cikan yerde once su gibi sivi bisey oluyor biz cikarali bir ay oldu darisi basiniza
bizim oglanda oyle canım yarın sorcam doktora kansız fılan mı dıyegece oğlan uyandığında vücudu soğuk gibi oluyo oda sıcak terlemesin diye incede örtüyorum acaba bana mı öyle geliyo bi de yanakları sürekli soğuk sizinde öylemi yanakları çok sıcakta bile pek ısısnmıyo
en iyisi aslında çingen beşiği uçur uçur uyusun içinde :))))
kızlar yarın misafriliğe gideceğiz biraz yaşlı insanlar...bi ameliyat geçirdi hem geçmiş olsun amaçlı..evlerine ilk gidiyorum sevdiğim insanlar da..ne hediye götürsen fikir verir misiniz?
minik kuşum 1den beri uyuyor..öğlen çorbasınıda içmedi daha..geç kalkarsam böle olur tabi..mafoldumben
minik kuşum 1den beri uyuyor..öğlen çorbasınıda içmedi daha..geç kalkarsam böle olur tabi..mafoldumben
maşallah oğluna canım ya..benimki bugün pek bi huysuz...ya ben ev hediyesi türü bişey almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?