2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben görüyoruuum

ben doğmadan almıştım. ama daha kullanmadım. sanırım kullanamıcam da büyük almışım çook

yaaa daha ekimde uyku tulumlarına başlarsak ocak ve şubatta napıcaz. ben dışarısı soğuk olmasına rağmen şortla oturuyorum oğlum da pijamayla. psikolojik olarak kendimi hava daha sıcak, kış gelmediye inandırmaya çalışıyorum...

arzu diş çıkmadan önce minik beyaz bişey görünüyomuydu_? yoksa bizimkinin de mi derdi diş:) önceden gazdı,şimdi diş bakalım ilerde neler olcek:)
oy oy gelsin dişler aslında nekadar geç çıkarsa okadar iyi. daha az ısırılırızzz eyvahedigeldismile

maşallah fıstığa fotoları da can yakıyor yaniii kaydirigubbakcemile3

benim 9aylık oğlu olan arkadaşım vermiş dün. ama çocuk pek istememiş. sonra bir tattmış çok ekşimiş. ama morluktan bahsetmedi. doğal gerçek narsa boyaması normal. ama ekşi asitli şeyleri pek vermeyin. hoş kışın neverceksek? portakal mandalin greyfurt nar hepsi ekşi. ne varsa yazda var

kızlar ya uyku tulumu bende almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var
1) benim oğlan gece çok sık uyanıp emiyo emerken terlemzmi
2) onu gydirdikten sonra üstünü örtecekmiyiz öyle mi uyuyacak

vala ayağımda kaç dk dırrr uyuyo ayağım ve totomu hissetmiyorumm:))))))

off benimde öyle indirince uyanıyo bu ne yaaa
doktor bide fizik tedavi verdi tedavi olsam ne olcak ayaklarımada dalgamı frekansmı bişey yapılcakmış yok canım gerek yok kızım üzerinden inmiyooo

selam hanimlar demir damlasi kullaniyorum saglik ocagindan vermislerdi vegaferon ama kabiz yapiyor kullanan varmi degitirsemmi bilemedim yada hic kullanmasam cok zor icirmekte zaten

gece oğlan uyandığında vücudu soğuk gibi oluyo oda sıcak terlemesin diye incede örtüyorum acaba bana mı öyle geliyo bi de yanakları sürekli soğuk sizinde öylemi yanakları çok sıcakta bile pek ısısnmıyo

ayakta sallamak gercekten cok zor bide kipir kipirlar benimki ayakta durmuyor bende kanepede otururken dizlerime yastik koyuyorum hem emziriyorum hemde yavas yavas salliyorum daha rahat oluyor birde dis cikan yerde once su gibi sivi bisey oluyor biz cikarali bir ay oldu darisi basiniza

benım kızımında ole ya yanakları hıc ısınmıyo korkuyorum usuyo dıye ama heryerı sıcak

hayırlı olsun canım dişinizz:)

dilekcim saol darısı dogaya osun aslında pat dıye cıkmadı huysuzlugu vardı uykuları bozulmustu yavrumun ama ate sfılan olmayınca ben anlam veremıyordum ınsllah cıkmaz atesı fılan

bizim oglanda oyle canım yarın sorcam doktora kansız fılan mı dıye

en iyisi aslında çingen beşiği uçur uçur uyusun içinde :))))

aynen biz onu yapıyoruz bende ayakta sallayarak uyusun ıstıyom her gıttıgım yere salıncak kuramam ya bırde sıkısık oldugu ıcın uzerıne battanıyesını ortmek bıle zor oluyo

kızlar yarın misafriliğe gideceğiz biraz yaşlı insanlar...bi ameliyat geçirdi hem geçmiş olsun amaçlı..evlerine ilk gidiyorum sevdiğim insanlar da..ne hediye götürsen fikir verir misiniz?

minik kuşum 1den beri uyuyor..öğlen çorbasınıda içmedi daha..geç kalkarsam böle olur tabi..mafoldumben

benimkide bugün doğru düzgün emmedide bıraktığım sütüde 2 kerede anca bitirmiş arada böyle iştahsız oluyolar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…