2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah deyım kızım 2.5 saat uyudu:) kasık mamsınıda bı guzel yedı.tabı ustunu basını batırarak olsun yedıya:)
altını deıstır ustunu deıstır derken tekrar uykusu geldı bıle galıba mızırdanmaya basladı

maşallah ya benim oğlan sizlerinkinin yanında pek bi anormal. uzaylı gibi hissettim kendimi:)) hele şeyma 11e kadar uyudum diysun ya hayal gibi. maşallah subhanallah. Allah ım bize de nasip ettt..:)

mehtap tablo olabilir veya duvar saati biden aklıma bunlar geldi:)

slm kızlar, dün dra demir damlasına daha başlamadık sağlık ocağı da vermedi dedim, hemen başla dedi, zeka gelişimi için çok önemli dedi... reçete yazarken tadı iyi olanlardan yazar mısınız dedim, onları önermiyorum dedi, bu doktor milletinin yazısı da pek okunmuyor ama ferro sanol yazmış sanırım, sizin drlar ne demişti damla konusunda ?

Gökcencim ya inşallah tez zamanda uykuları düzne girer Emirin... ayıptır söylemesi Sarp akşam 22:00 de uyudu sabah 5 e kadar hiiçç uyanmadı maşallah....

sağlık ocağının verdiği de o ferro sanol. berbat bşey nilüfer dr niye önermiyomuşki diğerlerini? ben vermiyorum 1 haftadır. haftaya doktor gitcem yazdırayım diyorum başka bişi.

bu arada sarp a maşallah Allah bozmasın. ne güzel ya. nilüfer sen yatmadan önce ne veriyosun sorması ayıp:)

bugün muhallebi denicem kızlar iyice yedirip tok tutarsa diye umud etmekteyim:)

canımya inş. emirde en kısa zamanda normale döner..aslında ole kesintisiz uyumuyo..sabah 8 gibi uyandı babası baktı sonra yanıma yatırdı enson 8.30 gibi eşimin kapı çekme sesini duydum oğlanda yanımda debeleniyodu sonra sesine gözümü bi açtım 11akannehirakannehir

bize ferrum yazdı dr...tadı güzel olanlardann:bbo::1shok: niye önermiyo acaba

ay kıyamam sana gökçencim yaaa. herşeyi denedin vallaha. birara benimki de öyleydi. son 1 2hafta öncesine kadar. şükür yoluna girdi. insan çıldırcak gibi oluyor. gece mızıldandımı koynuma alıyorum öyle uyuyorum dayanamıyorum çünkü. umarım oğluşun uyur. özel bebek diyor doktorlar az uyuyan çocuklar için..

en etkilisi bu dedi, hatta kaşıkla verme kaşıktan soğuyabilir dedi, o kadar kötü mü yaa, yazık kuzulara...
valla Sarp a normal aptamilini içiriyorum gece, uykucu olacak bu çocuk :) gerçi gündüzleri bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor ama gece uyuyor ya şükür...

sağolun kızlar:)
ya ben gittim marketten pirinç unu aldm ama formul mamayla pişirin diyo netteki tariflerde süt yasak. suyla da olmuyo dimi? mama falan yok evde kaldı bizim muhallebi ozaman..:) ??!

bize de demir damlası olarak ferro sanol verdiler...sağlık ocağından...

arkadaşlar hastayım da bana ne içmemi önerirsiniz...boğazım ağrıyo,öksürüyorum,burnum akıyo hepsi var.....

sağolun kızlar:)
ya ben gittim marketten pirinç unu aldm ama formul mamayla pişirin diyo netteki tariflerde süt yasak. suyla da olmuyo dimi? mama falan yok evde kaldı bizim muhallebi ozaman..:) ??!

ben hazıe kaşık maması veriyorum canım..benim oğlan kendi yaptığımı yemedi oda tok tutuyo

tuğbacım sana da geçmiş olsun...taşınıyomuşsunuz kolay gelsin...

şerife ıhlamı ballı limonlu bana çok iyi geliyo sıcak sıcak..

ay kızım 3 saatı gectı ayakta uyumuyo yaaa.bugun nolduysa 2 saaste bı uyurdu.
bıde erkenden gece uykusuna gecıyo ya nasıl uzatıcam bu saatlerı ben.dun 8.30 da uyudu ben 10 da falan uyusun ıstıyorumaksamları hıcbıyere cıkamıyoruz o yuzden gec uyusa cıkar o saate gelırız gece uykusuna dalıncada uykusunu bolup getırmem eve kıyamam.5 aydır aksamları cıkamıyoruz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…