- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
havalarda soğuk ondanmı ne aklıma ilk battaniye geldi:)
maşallah ya benim oğlan sizlerinkinin yanında pek bi anormal. uzaylı gibi hissettim kendimi:)) hele şeyma 11e kadar uyudum diysun ya hayal gibi. maşallah subhanallah. Allah ım bize de nasip ettt..:)
mehtap tablo olabilir veya duvar saati biden aklıma bunlar geldi:)
slm kızlar, dün dra demir damlasına daha başlamadık sağlık ocağı da vermedi dedim, hemen başla dedi, zeka gelişimi için çok önemli dedi... reçete yazarken tadı iyi olanlardan yazar mısınız dedim, onları önermiyorum dedi, bu doktor milletinin yazısı da pek okunmuyor ama ferro sanol yazmış sanırım, sizin drlar ne demişti damla konusunda ?
maşallah ya benim oğlan sizlerinkinin yanında pek bi anormal. uzaylı gibi hissettim kendimi:)) hele şeyma 11e kadar uyudum diysun ya hayal gibi. maşallah subhanallah. Allah ım bize de nasip ettt..:)
mehtap tablo olabilir veya duvar saati biden aklıma bunlar geldi:)
slm kızlar, dün dra demir damlasına daha başlamadık sağlık ocağı da vermedi dedim, hemen başla dedi, zeka gelişimi için çok önemli dedi... reçete yazarken tadı iyi olanlardan yazar mısınız dedim, onları önermiyorum dedi, bu doktor milletinin yazısı da pek okunmuyor ama ferro sanol yazmış sanırım, sizin drlar ne demişti damla konusunda ?
sağlık ocağının verdiği de o ferro sanol. berbat bşey nilüfer dr niye önermiyomuşki diğerlerini? ben vermiyorum 1 haftadır. haftaya doktor gitcem yazdırayım diyorum başka bişi.
bu arada sarp a maşallah Allah bozmasın. ne güzel ya. nilüfer sen yatmadan önce ne veriyosun sorması ayıp:)
bugün muhallebi denicem kızlar iyice yedirip tok tutarsa diye umud etmekteyim:)
sağlık ocağının verdiği de o ferro sanol. berbat bşey nilüfer dr niye önermiyomuşki diğerlerini? ben vermiyorum 1 haftadır. haftaya doktor gitcem yazdırayım diyorum başka bişi.
bu arada sarp a maşallah Allah bozmasın. ne güzel ya. nilüfer sen yatmadan önce ne veriyosun sorması ayıp:)
bugün muhallebi denicem kızlar iyice yedirip tok tutarsa diye umud etmekteyim:)
bilmiyorum ki canım bu doktora da ilk gidişimizdi bilemedim ben de, etkili dedi sadece...
sağolun kızlar:)
ya ben gittim marketten pirinç unu aldm ama formul mamayla pişirin diyo netteki tariflerde süt yasak. suyla da olmuyo dimi? mama falan yok evde kaldı bizim muhallebi ozaman..:) ??!
ben görüyoruum
yaaa daha ekimde uyku tulumlarına başlarsak ocak ve şubatta napıcaz. ben dışarısı soğuk olmasına rağmen şortla oturuyorum oğlum da pijamayla. psikolojik olarak kendimi hava daha sıcak, kış gelmediye inandırmaya çalışıyorum...
benim 9aylık oğlu olan arkadaşım vermiş dün. ama çocuk pek istememiş. sonra bir tattmış çok ekşimiş. ama morluktan bahsetmedi. doğal gerçek narsa boyaması normal. ama ekşi asitli şeyleri pek vermeyin. hoş kışın neverceksek? portakal mandalin greyfurt nar hepsi ekşi. ne varsa yazda var
saol canımm yanıyon galiba kız ben hasta bile oldum soğuk burasoı çok ya kociş çok verince korktum alerjimi diye ama alerji kırmızı oluyomuş birde nar beyazdı içihani kırmızı nar olsa korkmazdım ama geçti şükür
benimki yoğurtu pek sevmedi ama azcık vermiştim zatemnngeçmiş olsun canım..havalar çok kötü...
canım ben sadece emziriyorum..ama benim yeidklerimden kızım etkileniyor emdiğinde.Doğa nın sadece yüzünde olmuştu.ben isilik sanmıştım ama değilmiş..sanırım başka bikaç şeye daha allerjisi var ama henüz çözemedim...bi doktora göster anlat durumu bence..ona göre ek besin önerileri yaparlar çünkü..ben danışmadan bişey veremiyorum.
geçmiş olsun...biz klimayla ısınıyoruz napacaz bakalım
AZÖNCE YAPTIĞIM YOĞURTLA DENEDİM. ama yedirmedim. yanağına sürdüm ve yanağı kıpkırmızı. bizimkinin yemeyle bir sorunu yok demekki yoğurt asidi cildini tahriş ediyo BU NEDEMEK YAAA. araştırmaktan çocuk doktoru olcam yakındaaa. bukadar da hassas ciltmi olur? doğduğunda bile doğum stresine girip bisürü sivilceyle doğmuştuuu
hep bir ağızdan konuşup gürültü yaparız ancaa kaydirigubbakcemile3
bende kucakta pışpışlıyom gökçen inan kolum kopuyoo ayak daha iyidir canım yavala ayağımda kaç dk dırrr uyuyo ayağım ve totomu hissetmiyorumm:))))))
benim kuzumun da yüzü eli soğuk canım kombiyi yaktık o yüzdengece oğlan uyandığında vücudu soğuk gibi oluyo oda sıcak terlemesin diye incede örtüyorum acaba bana mı öyle geliyo bi de yanakları sürekli soğuk sizinde öylemi yanakları çok sıcakta bile pek ısısnmıyo
ferro sanol canımmslm kızlar, dün dra demir damlasına daha başlamadık sağlık ocağı da vermedi dedim, hemen başla dedi, zeka gelişimi için çok önemli dedi... reçete yazarken tadı iyi olanlardan yazar mısınız dedim, onları önermiyorum dedi, bu doktor milletinin yazısı da pek okunmuyor ama ferro sanol yazmış sanırım, sizin drlar ne demişti damla konusunda ?
canım suyla yapppsağolun kızlar:)
ya ben gittim marketten pirinç unu aldm ama formul mamayla pişirin diyo netteki tariflerde süt yasak. suyla da olmuyo dimi? mama falan yok evde kaldı bizim muhallebi ozaman..:) ??!
ıhlamur yap canım ben limonda sıkmıştım sabahta limon yedim yarım ama burnum fena yineearkadaşlar hastayım da bana ne içmemi önerirsiniz...boğazım ağrıyo,öksürüyorum,burnum akıyo hepsi var.....
saol canımtuğbacım sana da geçmiş olsun...taşınıyomuşsunuz kolay gelsin...
kızlar balık verdik kızıma nasıl yiyo vermeyince ağlıyo şükür boğazlı olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?