kızlar balık verdim yazmıştım ya kızım çok kustu ben çıkıyorum heralde fazla kaçırdık yine napım hep istedi verdim bende çıkıyorum ben iyi akşamlar bacılar
merhaba hanımlar bişey sorcam spiral taktıran var mı hangi türünü tavsiye edersiniz bana hastanede bi hemşire multiload spiral tavsiye etti eczaneden alınıyormuş kendi de onu kullanıyormuş yay şeklinde çatallı.sizin duyum ve düşüncelerinizi almak istiyorum.bi kaç gün içinde adet olmam lazım hangisinden taktıracağımı bilmiyorum .yardımcı olursanız sevinirim
bende taktırcam spıral kızlar.en uzun surelı nasıl oluyosa bı daha cocuk dusunmuyorum ben.
gecen ay 7 sınde olmustum bu ay beklıyorum daha bakalım
birde 10 yıllık olan var bildiğim..mutlaka adetliyken gidin taktırın...daha az acır..ben adetli değildim mahvoldum valla.söylemedi de salak adam bana...sinir etti beni..
slm kızlar, dün dra demir damlasına daha başlamadık sağlık ocağı da vermedi dedim, hemen başla dedi, zeka gelişimi için çok önemli dedi... reçete yazarken tadı iyi olanlardan yazar mısınız dedim, onları önermiyorum dedi, bu doktor milletinin yazısı da pek okunmuyor ama ferro sanol yazmış sanırım, sizin drlar ne demişti damla konusunda ?
ben geldimmmm...oğlumu uyuttum, oturma odasını topladım, bulaşıklarımı yıkadım, makinaya çamaşır attım, çayımıda demledim ohhhh mis gibi...çaya beklerim hamınlarrrrrr:hulya:
ben geldimmmm...oğlumu uyuttum, oturma odasını topladım, bulaşıklarımı yıkadım, makinaya çamaşır attım, çayımıda demledim ohhhh mis gibi...çaya beklerim hamınlarrrrrr:hulya:
ay valla ne ıyı olurdu benım kızda uyuyo hemde gece uykusuna 7 de gectı bakalım gecenın bı yarısı bızı dıkmezse ayaga ıyı.
esımde asagı annesıgıle ındı teyzesıgıl falan gelmıs ohhh kızım uyududa ben ınmek zorunda kalmadım:))aynı bınada olunca boyle oluyo hep sınır.
neysekı oleeeey pazar gunu kaynanamlar kaynımın yanına gıdıyolar ve kurbana gelcekler:teytey:
ohh valla geliyorum oğlana babası bakıyoo
aaaa babasının kucağında kapanmış gözleriii
bende sesi gelmiyo diyoduumm :dance:
gün şimdi başlıyooo hihihihihhohohohoohoo
bizim oglanda oyle canım yarın sorcam doktora kansız fılan mı dıye
aynen biz onu yapıyoruz bende ayakta sallayarak uyusun ıstıyom her gıttıgım yere salıncak kuramam ya bırde sıkısık oldugu ıcın uzerıne battanıyesını ortmek bıle zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?