2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tugbacım suyla oluyomu yapayım ozaman sağol tatlım

mrb kızlar biz evimize donduk ama çok garıp oldum ağlıyorum durmadan burasıs essiz kımsemız yok orda kalabalıktık yiğenlerim hiç bana bırakmadı dayılar yengeler ama şimdi sessiz bı ortama düştü bı babannemız dedmız var dun onlara bakıyo ama hiç gulmuyodu bugunde bıraz öle oda garıpsıyo herhalde çocugumu yanlız buyutme düşüncesı canımı çok sıktı offf
kızlar bırde benım cadı eline bişe geçtiğinde avaz avaz bağırıyo sizin bebişlerde varmı bu durum

kızlar balık verdim yazmıştım ya kızım çok kustu ben çıkıyorum heralde fazla kaçırdık yine napım hep istedi verdim bende çıkıyorum ben iyi akşamlar bacılar

kızlar balık verdim yazmıştım ya kızım çok kustu ben çıkıyorum heralde fazla kaçırdık yine napım hep istedi verdim bende çıkıyorum ben iyi akşamlar bacılar

kızlar verdıgınız seylerı 1-2 kasıktan fazla vermeyın bebekler ne kadar sevıp ısteselerde sakın fazla vermeyın cok kotu etkıler yapabılır .1-2 kasık verıp 1 gun bekleyın nasıl bı etkı gosterecek allah korusun cok kotu seyler olabılır

merhaba hanımlar bişey sorcam spiral taktıran var mı hangi türünü tavsiye edersiniz bana hastanede bi hemşire multiload spiral tavsiye etti eczaneden alınıyormuş kendi de onu kullanıyormuş yay şeklinde çatallı.sizin duyum ve düşüncelerinizi almak istiyorum.bi kaç gün içinde adet olmam lazım hangisinden taktıracağımı bilmiyorum .yardımcı olursanız sevinirim

ben taktırdım canım...ama cinsi neydi bilmiyorum valla.kontrole gittiğimde doktorum istersen takalım dedi olur dedim bende...5 yıllık olanlardan taktı...kendi elinde varmış dışarıdan almama gerek kalmadı yani.

bende taktırcam spıral kızlar.en uzun surelı nasıl oluyosa bı daha cocuk dusunmuyorum ben.
gecen ay 7 sınde olmustum bu ay beklıyorum daha bakalım

bende taktırcam spıral kızlar.en uzun surelı nasıl oluyosa bı daha cocuk dusunmuyorum ben.
gecen ay 7 sınde olmustum bu ay beklıyorum daha bakalım

birde 10 yıllık olan var bildiğim..mutlaka adetliyken gidin taktırın...daha az acır..ben adetli değildim mahvoldum valla.söylemedi de salak adam bana...sinir etti beni..

ben geldimmmm...oğlumu uyuttum, oturma odasını topladım, bulaşıklarımı yıkadım, makinaya çamaşır attım, çayımıda demledim ohhhh mis gibi...çaya beklerim hamınlarrrrrr:hulya:

birde 10 yıllık olan var bildiğim..mutlaka adetliyken gidin taktırın...daha az acır..ben adetli değildim mahvoldum valla.söylemedi de salak adam bana...sinir etti beni..

benım dr um soylemıstı bana o yuzden bekledım adetlı hıssetmezsın demıstı.ılk adetımde bayrama denk geldı gıdemedım.bu ayda beklıyorum bakalım.3.gun gıdılcekmıs sanırım
bende bıraz korkuyorum aslında ama taktıranlar hıc hıssedılmıyo dıyo

bana sağlık ocağından vermişlrdi ücretsiz 4 ayını tamamlayınca kullanılıyormuş benimki de ferro sanol
başlarda yüzünü buruşturuyodu benimkide ama şimdi kaşığı görünce ağzını açıyo kuzum görevlerinin bilincinde kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmm...oğlumu uyuttum, oturma odasını topladım, bulaşıklarımı yıkadım, makinaya çamaşır attım, çayımıda demledim ohhhh mis gibi...çaya beklerim hamınlarrrrrr:hulya:

ay valla ne ıyı olurdu benım kızda uyuyo hemde gece uykusuna 7 de gectı bakalım gecenın bı yarısı bızı dıkmezse ayaga ıyı.
esımde asagı annesıgıle ındı teyzesıgıl falan gelmıs ohhh kızım uyududa ben ınmek zorunda kalmadım:))aynı bınada olunca boyle oluyo hep sınır.
neysekı oleeeey pazar gunu kaynanamlar kaynımın yanına gıdıyolar ve kurbana gelcekler:teytey:

allahtan biz yakın değiliz..aramızda 10 sa.var erkek tarafıyla...

aaaa babasının kucağında kapanmış gözleriii
bende sesi gelmiyo diyoduumm :dance:
gün şimdi başlıyooo hihihihihhohohohoohoo

benim kızım da gece uykusuna erken yattı bugün...7.30 da ben de hastayım zaten bir de gece kalkarsa yandım valla...

dr a sorunca yazarsın bizim var daha dra gitmemize
salıncağı tavsiye ediyomusun benimki de özel bebek tipinden uykusuz asker çok zor uyuyo uyuyunca 2-3 saat deliksiz uyusa zorluğunada katlanacağım ama neeerde 5 aydır 3 saat üst üste uyumamışımdır :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…