2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahtan biz yakın değiliz..aramızda 10 sa.var erkek tarafıyla...

ay ne guzeeeel ama onlar gelıncede yatılı kalıyolardır yada sız gıdınce aynı ev
bu arada bıızmkıler kısı orda gecıreceklermıs kurbandan hemen sonra gerı gıdecekler yanı:lepi:de hıc dusunemıyorum

ben de aynen 3 saat uyumamışımdır doğru düzgün....ne zaman uzun süreli uyumaya başlayacak acaba...

ben de aynen 3 saat uyumamışımdır doğru düzgün....ne zaman uzun süreli uyumaya başlayacak acaba...

allah kolaylık versın bebıslerınızede bol uykular uykusuzluk zor ya.benım kızım cok sukur 1 aydır ıyı uyuyo .onceden oda oleydı kac kereu ynaırdı sabaha kadar .sımdı 5-6 saat bıle uyudugu oluyo

altlı üstlü oturmanın sıkıntısını bilirim gözün aydın benimki de 10 gündür yok oohhhh çok rahatım ben bursadayım o izmirde telefonlada yetiyo yanımızda olmasına gerek yok klava:

allah kolaylık versın bebıslerınızede bol uykular uykusuzluk zor ya.benım kızım cok sukur 1 aydır ıyı uyuyo .onceden oda oleydı kac kereu ynaırdı sabaha kadar .sımdı 5-6 saat bıle uyudugu oluyo

41 kere maşallah değişen ne oldu yamadan önce bişeyler yediriyomusun yoksa kendi mi huy değiştirdi

amin canım cümlemize inşallah....o günleri de görürüz inşallah..bir de çalışmaya başladım düşün halimi artık...benim de kızma kaynanam bakıyo sağolsun ev işlerine de yardım ediyo...yoksa halim hepten haraptı...

o konuda da rahat sayılırım kaynana kurtlu 1 hafta 10 günden fazla kalmaz..biz gidincede eşimin izni en fazla 1 hafta...tek kalmıcamıda bilir zaten herif..ama şimdi torun doğdu gelirde burnumda getirirmi bilmem evimi birbirine katıyo kendi evi gibi

41 kere maşallah değişen ne oldu yamadan önce bişeyler yediriyomusun yoksa kendi mi huy değiştirdi

canım kızım emmıyodu bıberonda almıyodu dolayısıyla ac kalıyodu .mam vemısrım onuda almamıstı.2 ay ac kaldı .ama bayramda bıberonu aldı nasıl olduysa cok sukur karnı doydu ve o gun bu gun uyuyo kuzum.2 kez kalkıyo emıp gerı uyuyo

bu kazakta elimde süründü resmen ..kendime 4 günde uzun hırka örmüştüm hatta 1 ayda çift kişilik battaniye ama 10 günde oğlumun minicik kazağının kollarına geldim...

bızımkı aynı bınada olmamıza ragmen eve bıle cekınerek gelır.hele mutfagıma falan hıc gırmez ben bastan resmıyet koydum araya aradakı duvarı hıc kaldırmıyorum samımıyet yok asla:)
yoksa halım nolur

bu kazakta elimde süründü resmen ..kendime 4 günde uzun hırka örmüştüm hatta 1 ayda çift kişilik battaniye ama 10 günde oğlumun minicik kazağının kollarına geldim...

bende oelydım nasılda severım orgu ormeyı gecen kıs kızıma kendıme neler ormustum.sımdı bebeklerle mumkunmu bısey yapmak yemegı anca yapıyoz artık

bende benimkiyle samimi değilimdirde ne hikmetse kendi evi gibi kullanıyo benim evimi...tabii doğumda geldiğinde kendi canımla uğraştığımda bişey demedim ama bidaha yapamıcaklmaz:

bende oelydım nasılda severım orgu ormeyı gecen kıs kızıma kendıme neler ormustum.sımdı bebeklerle mumkunmu bısey yapmak yemegı anca yapıyoz artık

benim oğluma örrücem 2. şey..millette kimbilir neler örmüşsündür oğluna diyo.. nerdeee:hulya::hulya:

kızlar ben çıkıyorum ii geceler herkesee
yarın inşallah bu günden daha güzel olur opuyorumnanaktan

günde 3-4 defa kaka yapan oğlum 4 gündür kaka yapmadı ilk defa böyle oldu annem de gelmiş az önce sabunla kaka yaptıralım mı ben siz küçükken öyle yapardım dedi hayır dedim annem de bazen kaynanadan beter oluyo dün gece bir gaz çıkardı ama resmen volkan patlaması gibi dedik kesin beline kadar yapmıştır yavaş yavaş açtım ki etrafa bulaşmasın bi açtık azıcık nokta kadar bişey yapmış çok güldük ya yapar inşallah miseri beklemedeyiz :))))

kızım uyandı gece uykusuna yattı dıyodum deılmıs.1 saat once uyandı.sımdı 2 saat daha uyumaz bende yatmaya hazırlanıyodum ne guzel erkenden yatcaktım12 de anca uyur

kızım uyandı gece uykusuna yattı dıyodum deılmıs.1 saat once uyandı.sımdı 2 saat daha uyumaz bende yatmaya hazırlanıyodum ne guzel erkenden yatcaktım12 de anca uyur

Aynı şeyi bi kaç gece öncee biz yasadık ooh tam uyudu cay keyfi yapalım dedik hoooop uyandı 12 e kadar nöbetteydik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…