allahtan biz yakın değiliz..aramızda 10 sa.var erkek tarafıyla...
benim kızım da gece uykusuna erken yattı bugün...7.30 da ben de hastayım zaten bir de gece kalkarsa yandım valla...
ben de aynen 3 saat uyumamışımdır doğru düzgün....ne zaman uzun süreli uyumaya başlayacak acaba...
ay valla ne ıyı olurdu benım kızda uyuyo hemde gece uykusuna 7 de gectı bakalım gecenın bı yarısı bızı dıkmezse ayaga ıyı.
esımde asagı annesıgıle ındı teyzesıgıl falan gelmıs ohhh kızım uyududa ben ınmek zorunda kalmadım:))aynı bınada olunca boyle oluyo hep sınır.
neysekı oleeeey pazar gunu kaynanamlar kaynımın yanına gıdıyolar ve kurbana gelcekler:teytey:
allah kolaylık versın bebıslerınızede bol uykular uykusuzluk zor ya.benım kızım cok sukur 1 aydır ıyı uyuyo .onceden oda oleydı kac kereu ynaırdı sabaha kadar .sımdı 5-6 saat bıle uyudugu oluyo
allah kolaylık versın bebıslerınızede bol uykular uykusuzluk zor ya.benım kızım cok sukur 1 aydır ıyı uyuyo .onceden oda oleydı kac kereu ynaırdı sabaha kadar .sımdı 5-6 saat bıle uyudugu oluyo
ay ne guzeeeel ama onlar gelıncede yatılı kalıyolardır yada sız gıdınce aynı ev
bu arada bıızmkıler kısı orda gecıreceklermıs kurbandan hemen sonra gerı gıdecekler yanı:lepi:de hıc dusunemıyorum
benim kızım da gece uykusuna erken yattı bugün...7.30 da ben de hastayım zaten bir de gece kalkarsa yandım valla...
41 kere maşallah değişen ne oldu yamadan önce bişeyler yediriyomusun yoksa kendi mi huy değiştirdi
o konuda da rahat sayılırım kaynana kurtlu 1 hafta 10 günden fazla kalmaz..biz gidincede eşimin izni en fazla 1 hafta...tek kalmıcamıda bilir zaten herif..ama şimdi torun doğdu gelirde burnumda getirirmi bilmem evimi birbirine katıyo kendi evi gibi
bu kazakta elimde süründü resmen ..kendime 4 günde uzun hırka örmüştüm hatta 1 ayda çift kişilik battaniye ama 10 günde oğlumun minicik kazağının kollarına geldim...
bızımkı aynı bınada olmamıza ragmen eve bıle cekınerek gelır.hele mutfagıma falan hıc gırmez ben bastan resmıyet koydum araya aradakı duvarı hıc kaldırmıyorum samımıyet yok asla:)
yoksa halım nolur
bende oelydım nasılda severım orgu ormeyı gecen kıs kızıma kendıme neler ormustum.sımdı bebeklerle mumkunmu bısey yapmak yemegı anca yapıyoz artık
ben taktırdım canım...ama cinsi neydi bilmiyorum valla.kontrole gittiğimde doktorum istersen takalım dedi olur dedim bende...5 yıllık olanlardan taktı...kendi elinde varmış dışarıdan almama gerek kalmadı yani.
kızım uyandı gece uykusuna yattı dıyodum deılmıs.1 saat once uyandı.sımdı 2 saat daha uyumaz bende yatmaya hazırlanıyodum ne guzel erkenden yatcaktım12 de anca uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?