2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eveeeeeeeeeeeeeeet yıne başa döndük 8 de uyudu rahatız derken paşamız kakasını yaptı yazık pişmesin değiştireyim dedim gözler faltaşı gibi oldu bu gece nöbetteyiz 1 e kadar :)))

iyi geceler nobetci hanimlar bu ticker nerden duzeltiliyo bilen varmii duzeltme zamanim gelmiste geciyor

bulup silmişsin galiba canım :)

benimki uyudu, eşim maç izliyor ben de internette takılıyorum...
kızlar belki yapmışsınızdır ama türkcellin bebeğimi büyütürken diye bir hizmeti var bebeğin doğum tarihini yolluyorsunuz haftasına ayına göre güzel bilgiler geliyor msjla hem de ücretsiz bir hizmet. bazen günde 2-3 defa bazen daha az mesaj geliyor. gerçi çoğu bildiğimiz şeyler ama hatırlatma gibi oluyor,ben yapalı baya oldu, sizlere de söyleyeyim dedim...

canım verdiğin bilgi için teşekkürler.hemen kaydımı yaptırdım ve ilk mesajımı aldımm.bebeğim bana bu aylarda kocaman sarılmak isteyecekmişşş.süperrr
kaydirigubbakcemile2

Allah yardimcin olsun bende gecen hafta hep boyle uykusuzdum ama simdi cok sükür iyi.. istersen Milupa dan gece cayini dene ben cok memnunum

gece çayı ilk aylarında fayda ediyodu sonra düzene girmişti uykumuz iyiydik bikaç gündür uyumuyoruz...
hepinize iyigeceler kızlar kızımı beşiğine alıyım inşallah uyanmaz bakalım hepinize booolll uzun uykular diliyorum öpüldünüz...

bende şimdi okuduktan sonra yaptım..teşekkürlr canım..

herkese kocaman günaydın...nasılsınız hanımlar?daha uyanamadınız mı?kızım 7 de kalktı şimdi 2. uykusuna yattı..kocamda kahvaltı hazırlıyordelikafadulden...iyi haftasonları..öptüm sizi ve o mis gibi bebişleri...

öyle canım ya vermeyince ağlayınca verdim ama çok pişmanım ondan sonra bir daha kustu gecede çok kalktık ağrımı vrdi bilemedim emdi uyudu ama sabah 6 dan somrada ağlayrak uyanıyo emziriyom şistemiyo sonra oynayıpaçım uykusunu rüyamı gördü ne anlamadm 3 kere ağlayarak uyuduuu daha vermicem ya kocişte habire bişey olmaz diyo 7-8 aylıkken veriliyomuş balık
canım sakın sabun çok kötü ben normal doğum yaptım sonra kabızlık çektim kayınvalidem sabun yap dediydiçok kötü bişey yazıktır bebenee sakın cNIM BAK ZEYTİNYAĞI İÇİR CANIM ÇOK KÖTÜYSE KUZUN SANCISI VARSA POPOSUNA KULAK ÇUBUĞUYLA SÜR CANIM HEMEN YAPIYOLAR OZAMAMNNN
güüünnayydıınnn :1shok: :1shok:
günaydın hava çok soğudu izmirde klimayı yaktık

AYNEN CANIM 3 GÜNDÜR KOMBİ YAKUIYOZ BİZDE
OOOO MEHTAPP ŞANSLISIN KIZ MAŞALLAH KOCANA
GÜNAYDIN KIZLARRR opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr..herkes iyidir inş..bugün erken kalktım kuzumu doyurdum...yanlız oğlan uyuyunca uyumayı düşünüyorum gecede geç yatmıştım 4 de mamaya kalk sonra 9 da uyan ağır geldi gözlerim kapanıyo

tabi alıştın 11de kalkmaya bende erkenciyim ama şimdi uyursam başım çok ağrıyooo belkiöğleden sonr kaçamakyaparım bende

ben de aynen 3 saat uyumamışımdır doğru düzgün....ne zaman uzun süreli uyumaya başlayacak acaba...
benim gibi birilerini görmek ne güzellsempatiksalakcinni inş biran önce uykulu günleri görürüz kızlarkaydirigubbakcemile
sağol tatlım bende şimdi yaptım
Allah yardimcin olsun bende gecen hafta hep boyle uykusuzdum ama simdi cok sükür iyi.. istersen Milupa dan gece cayini dene ben cok memnunum
evet almam şart oldu artık bu çayı kociş izin vermiyodu ama gizli vercem-tatlicadiarzu-

tugbaa kuzucuğa geçmiş olsun balık denemek büyük cesaret:)

ve günaydın kızlarr..

akşam mhallebi yapayım dedim baktım şekeri falan yok içine pekmez kattım 50cc kadar içti gerisi gelmedi. hoş gece de fayda etmedi. uyumuyo eşşekkalsanaalsanasmile elvann özel çocuk ne kız anamm düzelmicekmi demekmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…