iyi geceler nobetci hanimlar bu ticker nerden duzeltiliyo bilen varmii duzeltme zamanim gelmiste geciyor
bulup silmişsin galiba canım :)
benimki uyudu, eşim maç izliyor ben de internette takılıyorum...
kızlar belki yapmışsınızdır ama türkcellin bebeğimi büyütürken diye bir hizmeti var bebeğin doğum tarihini yolluyorsunuz haftasına ayına göre güzel bilgiler geliyor msjla hem de ücretsiz bir hizmet. bazen günde 2-3 defa bazen daha az mesaj geliyor. gerçi çoğu bildiğimiz şeyler ama hatırlatma gibi oluyor,ben yapalı baya oldu, sizlere de söyleyeyim dedim...
masal hala uyumadı( off çok yoruldummmm
allah yardimcin olsun insanin en yorgun oldugu saatler bende zar zor uyuttum
bulup silmişsin galiba canım :)
kızlar belki yapmışsınızdır ama türkcellin bebeğimi büyütürken diye bir hizmeti var bebeğin doğum tarihini yolluyorsunuz haftasına ayına göre güzel bilgiler geliyor msjla hem de ücretsiz bir hizmet. bazen günde 2-3 defa bazen daha az mesaj geliyor. gerçi çoğu bildiğimiz şeyler ama hatırlatma gibi oluyor,ben yapalı baya oldu, sizlere de söyleyeyim dedim...
öyle canım ya vermeyince ağlayınca verdim ama çok pişmanım ondan sonra bir daha kustu gecede çok kalktık ağrımı vrdi bilemedim emdi uyudu ama sabah 6 dan somrada ağlayrak uyanıyo emziriyom şistemiyo sonra oynayıpaçım uykusunu rüyamı gördü ne anlamadm 3 kere ağlayarak uyuduuu daha vermicem ya kocişte habire bişey olmaz diyo 7-8 aylıkken veriliyomuş balıkkızlar verdıgınız seylerı 1-2 kasıktan fazla vermeyın bebekler ne kadar sevıp ısteselerde sakın fazla vermeyın cok kotu etkıler yapabılır .1-2 kasık verıp 1 gun bekleyın nasıl bı etkı gosterecek allah korusun cok kotu seyler olabılır
canım sakın sabun çok kötü ben normal doğum yaptım sonra kabızlık çektim kayınvalidem sabun yap dediydiçok kötü bişey yazıktır bebenee sakın cNIM BAK ZEYTİNYAĞI İÇİR CANIM ÇOK KÖTÜYSE KUZUN SANCISI VARSA POPOSUNA KULAK ÇUBUĞUYLA SÜR CANIM HEMEN YAPIYOLAR OZAMAMNNNgünde 3-4 defa kaka yapan oğlum 4 gündür kaka yapmadı ilk defa böyle oldu annem de gelmiş az önce sabunla kaka yaptıralım mı ben siz küçükken öyle yapardım dedi hayır dedim annem de bazen kaynanadan beter oluyo dün gece bir gaz çıkardı ama resmen volkan patlaması gibi dedik kesin beline kadar yapmıştır yavaş yavaş açtım ki etrafa bulaşmasın bi açtık azıcık nokta kadar bişey yapmış çok güldük ya yapar inşallah miseri beklemedeyiz :))))
güüünnayydıınnn :1shok: :1shok:
günaydın hava çok soğudu izmirde klimayı yaktık
OOOO MEHTAPP ŞANSLISIN KIZ MAŞALLAH KOCANAbende şimdi okuduktan sonra yaptım..teşekkürlr canım..
herkese kocaman günaydın...nasılsınız hanımlar?daha uyanamadınız mı?kızım 7 de kalktı şimdi 2. uykusuna yattı..kocamda kahvaltı hazırlıyordelikafadulden...iyi haftasonları..öptüm sizi ve o mis gibi bebişleri...
tabi alıştın 11de kalkmaya bende erkenciyim ama şimdi uyursam başım çok ağrıyooo belkiöğleden sonr kaçamakyaparım bendegünaydın kızlarr..herkes iyidir inş..bugün erken kalktım kuzumu doyurdum...yanlız oğlan uyuyunca uyumayı düşünüyorum gecede geç yatmıştım 4 de mamaya kalk sonra 9 da uyan ağır geldi gözlerim kapanıyo
tabi alıştın 11de kalkmaya bende erkenciyim ama şimdi uyursam başım çok ağrıyooo belkiöğleden sonr kaçamakyaparım bende
dr a sorunca yazarsın bizim var daha dra gitmemize
salıncağı tavsiye ediyomusun benimki de özel bebek tipinden uykusuz asker çok zor uyuyo uyuyunca 2-3 saat deliksiz uyusa zorluğunada katlanacağım ama neeerde 5 aydır 3 saat üst üste uyumamışımdır :roflol:
benim gibi birilerini görmek ne güzellsempatiksalakcinni inş biran önce uykulu günleri görürüz kızlarkaydirigubbakcemileben de aynen 3 saat uyumamışımdır doğru düzgün....ne zaman uzun süreli uyumaya başlayacak acaba...
sağol tatlım bende şimdi yaptımbulup silmişsin galiba canım :)
evet almam şart oldu artık bu çayı kociş izin vermiyodu ama gizli vercem-tatlicadiarzu-Allah yardimcin olsun bende gecen hafta hep boyle uykusuzdum ama simdi cok sükür iyi.. istersen Milupa dan gece cayini dene ben cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?