neyle yaptınki muhallebiyi
benim gibi birilerini görmek ne güzellsempatiksalakcinni inş biran önce uykulu günleri görürüz kızlarkaydirigubbakcemile
sağol tatlım bende şimdi yaptım
evet almam şart oldu artık bu çayı kociş izin vermiyodu ama gizli vercem-tatlicadiarzu-
tugbaa kuzucuğa geçmiş olsun balık denemek büyük cesaret:)
ve günaydın kızlarr..
akşam mhallebi yapayım dedim baktım şekeri falan yok içine pekmez kattım 50cc kadar içti gerisi gelmedi. hoş gece de fayda etmedi. uyumuyo eşşekkalsanaalsanasmile elvann özel çocuk ne kız anamm düzelmicekmi demekmafoldumben
saol canımma.s.geçmiş olsun tuğbacım öykül kuzu ya
aminnn çok geçmiş olsunselam kızlarr
çook zamandır ugrayamıyodum sayfaya
benımkısı amipli dizanteri olmuştu 10 gundur onunla ugrasıyordum uykusuz gunler geceler geçirdik
kıyamam okadar kıvrandı ki
dr su vermeyin 6 aylık olana kadar dedı sulardan geçmiştir dedi bilginize kızlar dikkat edin
damacana sularının en pahalısını bile kullansanız başınıza gelebiliyormuş
4 ayı gerıde bıraktık ogluşumla
ilk ciddi hastalıgımız buydu inşallah allah başka hastalık göstermez, bizede, sizlerede
site normldi canım pcdemi sorun vardı hoşgeldingunaydin siteye giremedim bir iki gundur acilmiyordu birturlu
çok geçmişolsun aminselam kızlarr
benımkısı amipli dizanteri olmuştu 10 gundur onunla ugrasıyordum uykusuz gunler geceler geçirdik
dr su vermeyin 6 aylık olana kadar dedı sulardan geçmiştir dedi bilginize kızlar dikkat edin
ilk ciddi hastalıgımız buydu inşallah allah başka hastalık göstermez, bizede, sizlerede
selam kızlarr
çok geçmiş olsun canım kızarıklık varmı gözünde belki elini sokmuştur geçen hafta kızımada olmuştu caımçok ağrı yapıyo heraldeki calpol verince rahatlayıp uyumuştu kuzummkızlar çok kötü nazar değdi galiba,bebişim dün gece o kadar ağladıki gaz ağrısından,birde bir gözü sulanıp duruyor,nereden çıktı bilmiyorum ya bu gaz olayı falan.maşaallah deyin oğluşuma kızlar.okuyun üfleyin teyzeleri.bu arada uyku tulumları konuşulmuş,ben giydirdim, anneannesi almıştı,bizimki rahat etmedi çok sıcak tutmasına rağmen,rahatça dönemediği için ve pedal çevirir gibi ayaklarını çeviremediği için,hemen çıkarttı.doktora götürmeyi düşünüyorum bugün bakalım hayırlısıyla.
çok geçmiş olsun canım kızarıklık varmı gözünde belki elini sokmuştur geçen hafta kızımada olmuştu caımçok ağrı yapıyo heraldeki calpol verince rahatlayıp uyumuştu kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?