2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyle yaptınki muhallebiyi

buarada herkese günaydın
suyla yaptım nevinbenneyaptımki

müge koyu aparsam kaşıkla az yer biberonu dayayayım dedim ağzına ama olmadısempatiksalakcinni kaşıkla da mı denesem napsam hahha sorma oğlum inat bn inat laelaelaelaelae
çok geçmiş olsun canım su veriyorum ben ya bilmiyorumkismile
suyu vermesem uyur mu acaba naniknanik
gökçen hpoppala 6 aylığa kadarmış demiştim ama 2 yaşına kadar olansa VARMIŞ CANIM AMA DAJHA PAHALI PİLSAN MARKASI NETTEN BAK İSTERSEN CANIM

bakayım tatlım gerçi abuk sıkılıyolar fazl para vermek de istemiyorum sağol canım

çok geçmiş olsun bol bol okuyun kuzuya.
ben okuya üfleye bi hal oldum:)) ama nazardan değil bizim sıkıntılarımız anlaşılan:sinifsinif:
uyku tulumu rahat değil demişsin tereddüt ettim şimdi almasam mı..

müge senin büyük oğlun 2 yaşına kadar mı sürdü uyanmaları? yani ne zaman düzene girdi? galba kabullenmem lazım artık acı gerçeğiohaoldumsmile

Son düzenleme:
benimki uyudu kızlar bende hemen kıvrılayım yanınaa..görüşrüz

merhaba mayis anneleri ne güzel dogum edip bebislerinizi hayirla kucaginiza almissiniz darisi biz 2011 annelerine :)

canım belki gözyaşı kanalı tıkalıdır..biraz masaj yap göz dibine..burnu tıkalıysa da olabilirmiş..çok geçmiş olsun.

nefret geçmiş olsun canım..ben hep verdim valla su.allahtan bişey olmadı şimdilik.

merhaba mayis anneleri ne güzel dogum edip bebislerinizi hayirla kucaginiza almissiniz darisi biz 2011 annelerine :)

inşallah canım..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi...hamileliğin tadını çıkartın..:CüvCüv:

merhaba kızlar, herkese güzel bir hafta sonu dilerim...
Tuğba, Nefret, Slece hepinize geçmiş olsun...
Tuğba, hani nar verdim demiştin ya Öykü ye, ben markete gidince hep şu kavanoz mamalara bakıyorum ayına göre hangi meyveleri verebilirim diye, nar yok sanırım içlerinde canım şimdilik belki ağır gelmiştir... bir de bizim doktor kaşık ve kavanoz mamalarda hipp tercih et, organik dedi...

ve rica ederim kızlar, türkcellin o hizmeti hoşuma gitmişti benim, sizinle de paylaşmak istemiştim :))

saol nilüfercim
evet canım nar fazla geldiii
turkcele güvenemedim ben habersiz kontör artabilir haberniz olsun kızlarrr yinede saol canım
gökçen canım araştırmak lazım hoppalayı belim kopuyo taşımaktannn

amin canım ..çok büyük geçmiş olsun..

oyy nazaramı geldi kuzu..

inş. canım..valla karnımızdayken iyiydi..kıymetini bilin..:CüvCüv::CüvCüv:

mrb arkdşlar ben ek gıdalara başlamadım ama sofrada bızım yedıklermızden bırer çay kaşığı vermeye başladım sizce başlamalıyım mammalara meyve sularına pürelere

mrb arkdşlar ben ek gıdalara başlamadım ama sofrada bızım yedıklermızden bırer çay kaşığı vermeye başladım sizce başlamalıyım mammalara meyve sularına pürelere
canım sütün yetiyormu yetiyorsa bekle ama herkes kendibebeğiin durumunu daha iyibilir benim sütümidare eder ama öykü çok istekli ondan bende tadımlık veriyorum sadece ama iki gündür fazla kaçtı sen az ver canım oistese bilee

sütüm hala fazlaca yetıyo ama mandalınayı ağzına verdıgmde suyunu acayıp çekıyo bırde elma elınden aldgmda bağırıyo ya dişlerı kaşınıyo yada çok sevdı

selam annişlerrr nasılsınız çoook soğukk çookkk üşüyorum valla ev sıcak ufoda yanıyo ama benim ayaklar ısınmıyoo...
kayınvaldemlere geldik bugün bi kaç gün kalıcaz bakalım
:hulya: ay kayınvaldem örgülere başladı ne güzel benimde canı çok istiyo ama masaldan fırsat bulup nasıl örüyüm:)))

Merhaba kızlar şuan çok canım sıkıldı internet üzerinden simfer fırın aldım bozuk çıktı bebeğim yüzünden kutuyu da kargo görevlisinin yanında açmadım bir sürü prosedür şimdi zavallı kocacığım iade işlemleriyle uğraşıyor siz siz olun dikkat edin boşuna zamanınız kaybolmasın, morel bozukluğu da cabası

kızlar ben ek gıdalara başladım malum önümüzdeki ay çalışmaya başlıyorum kahvaltı çorba ve meyve suyu veriyorum. Sütüm var ama sanki yeni tadlar istiyor gibi hissediyorum. Tamamen iç güdüsel birde doktorum artık başlayabilirsiniz dedi.

güler üzüldüm valla birsürü uğraş şimdi. hangi siteden almştınız ki? bende çok sık alışveriş yaparım netten.. kuzuna da maş. geçmiş ek gıdalara

merhaba hanımlar.kızım nezle olmuş hapşırık öksürük burun akıntısı ben de öyleydim sanırım benden geçti.düzenli olarak götürdüğüm bir doktorum yok.sizinkiler bu durumda neler öneriyor.aslında ilaç falan vermek istemiyorumda ya atlatamazsa kötü olursa diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…