suyla yaptım nevinbenneyaptımkineyle yaptınki muhallebiyi
buarada herkese günaydın
müge koyu aparsam kaşıkla az yer biberonu dayayayım dedim ağzına ama olmadısempatiksalakcinni kaşıkla da mı denesem napsam hahha sorma oğlum inat bn inat laelaelaelaelaegökçen muhalalebiyi koyu yapsaydın ya kaşıkla yiyecek şekilde.ay yalnız çocuğu deneme tahtası yaptık :) ama dediğim gibi bende geçtim o günlerden içini karartmak istemem ama uyanacağı varsa ne yaparsan yap fayda etmiyo
çok geçmiş olsun canım su veriyorum ben ya bilmiyorumkismileselam kızlarr
çook zamandır ugrayamıyodum sayfaya
benımkısı amipli dizanteri olmuştu 10 gundur onunla ugrasıyordum uykusuz gunler geceler geçirdik
kıyamam okadar kıvrandı ki
dr su vermeyin 6 aylık olana kadar dedı sulardan geçmiştir dedi bilginize kızlar dikkat edin
damacana sularının en pahalısını bile kullansanız başınıza gelebiliyormuş
4 ayı gerıde bıraktık ogluşumla
ilk ciddi hastalıgımız buydu inşallah allah başka hastalık göstermez, bizede, sizlerede
gökçen hpoppala 6 aylığa kadarmış demiştim ama 2 yaşına kadar olansa VARMIŞ CANIM AMA DAJHA PAHALI PİLSAN MARKASI NETTEN BAK İSTERSEN CANIM
çok geçmiş olsun bol bol okuyun kuzuya.kızlar çok kötü nazar değdi galiba,bebişim dün gece o kadar ağladıki gaz ağrısından,birde bir gözü sulanıp duruyor,nereden çıktı bilmiyorum ya bu gaz olayı falan.maşaallah deyin oğluşuma kızlar.okuyun üfleyin teyzeleri.bu arada uyku tulumları konuşulmuş,ben giydirdim, anneannesi almıştı,bizimki rahat etmedi çok sıcak tutmasına rağmen,rahatça dönemediği için ve pedal çevirir gibi ayaklarını çeviremediği için,hemen çıkarttı.doktora götürmeyi düşünüyorum bugün bakalım hayırlısıyla.
kızlar çok kötü nazar değdi galiba,bebişim dün gece o kadar ağladıki gaz ağrısından,birde bir gözü sulanıp duruyor,nereden çıktı bilmiyorum ya bu gaz olayı falan.maşaallah deyin oğluşuma kızlar.okuyun üfleyin teyzeleri.bu arada uyku tulumları konuşulmuş,ben giydirdim, anneannesi almıştı,bizimki rahat etmedi çok sıcak tutmasına rağmen,rahatça dönemediği için ve pedal çevirir gibi ayaklarını çeviremediği için,hemen çıkarttı.doktora götürmeyi düşünüyorum bugün bakalım hayırlısıyla.
merhaba mayis anneleri ne güzel dogum edip bebislerinizi hayirla kucaginiza almissiniz darisi biz 2011 annelerine :)
selam kızlarr
çook zamandır ugrayamıyodum sayfaya
benımkısı amipli dizanteri olmuştu 10 gundur onunla ugrasıyordum uykusuz gunler geceler geçirdik
kıyamam okadar kıvrandı ki
dr su vermeyin 6 aylık olana kadar dedı sulardan geçmiştir dedi bilginize kızlar dikkat edin
damacana sularının en pahalısını bile kullansanız başınıza gelebiliyormuş
4 ayı gerıde bıraktık ogluşumla
ilk ciddi hastalıgımız buydu inşallah allah başka hastalık göstermez, bizede, sizlerede
kızlar çok kötü nazar değdi galiba,bebişim dün gece o kadar ağladıki gaz ağrısından,birde bir gözü sulanıp duruyor,nereden çıktı bilmiyorum ya bu gaz olayı falan.maşaallah deyin oğluşuma kızlar.okuyun üfleyin teyzeleri.bu arada uyku tulumları konuşulmuş,ben giydirdim, anneannesi almıştı,bizimki rahat etmedi çok sıcak tutmasına rağmen,rahatça dönemediği için ve pedal çevirir gibi ayaklarını çeviremediği için,hemen çıkarttı.doktora götürmeyi düşünüyorum bugün bakalım hayırlısıyla.
merhaba mayis anneleri ne güzel dogum edip bebislerinizi hayirla kucaginiza almissiniz darisi biz 2011 annelerine :)
canım sütün yetiyormu yetiyorsa bekle ama herkes kendibebeğiin durumunu daha iyibilir benim sütümidare eder ama öykü çok istekli ondan bende tadımlık veriyorum sadece ama iki gündür fazla kaçtı sen az ver canım oistese bileemrb arkdşlar ben ek gıdalara başlamadım ama sofrada bızım yedıklermızden bırer çay kaşığı vermeye başladım sizce başlamalıyım mammalara meyve sularına pürelere
canım sütün yetiyormu yetiyorsa bekle ama herkes kendibebeğiin durumunu daha iyibilir benim sütümidare eder ama öykü çok istekli ondan bende tadımlık veriyorum sadece ama iki gündür fazla kaçtı sen az ver canım oistese bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?