2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güler geçmiş olsun canım hayır vardır artık düşün napalımm bebeklerden akıl kalmıyoki insanda
muallim benim kızıma öksürük ve ateş için antibiyotik balgam söktürücü burun spreyi vermişti canımmm geçmiş olsun sanada

ben normalde hep kendim mayalarım 5 kilo yoğurdu 10 gün falan kullanırız dah fazla da dursa bişey olmaz.çok fazla dışarda bekletmemen kaydıyla

Kizlar yogurt mayaladiginiz zaman kac gunde tuketiyosunuz....beyazita kac gun verebilirim
canım nette günlük sütten sanırım 2 gün kullanılanbiliyo ek gıdaya bak istersen sanki kızlar yazmıştı nevin olsa söylerdi bakk o epey araştırıyodu

akşam mhallebi yapayım dedim baktım şekeri falan yok içine pekmez kattım 50cc kadar içti gerisi gelmedi. hoş gece de fayda etmedi. uyumuyo eşşekkalsanaalsanasmile elvann özel çocuk ne kız anamm düzelmicekmi demekmafoldumben[/B][/QUOTE]

nidah ya çok gldrdün beni özel çocuk ne kız anamm düzelmicek mi demek mafoldum ben :)))))))) krize girdim resmen sen çok yaşa emi :))))))))):roflol:

kızlar ya sizin bebişlerde zor mu uyuyo uykusu geliyo yırtıyo kendini resmen annemlerdeysem battaniyeyle sallayark uyutuyoruz evdeysem delire delire uyutuyorum bi yolu yordamı yok mu bunun ya

oğluşum bugün kakasını yaptı hemde bişey vermeden dün gece durup duruken nefes almadan ağlamaya başladı gaz sancısı tuttu galiba zor susuturdum allahtan bi dha olmadı bu sabahta 5. günde yaptı kkasını içim rahatladı valla inşallah bi dha tekrarlamaz hergn yapar kakasını

selam kızlar nasılsınız.bugun esım evdeydı dısardaydık bızde.hıc gıremedım.kızıma bebelacın ırmıklı muhallebısını yaptım az once yedı bı guzel.sımdıde babası uyutmaya goturdu.

iyi akşamlar kızlar
benim cimcime uyudu temizlik yaptım biraz..sigara böreği sardım buzluga attıim bi gelen olsa zaten ecrinim bişey yaptırmıyo bari hazırda bişeyler olsun dedim
bütün gün uyumadık yine..akşamda yordun düşüyor bayılıyor böyle:)
diş yerleride iyce belli oldu inciler geldi gelecek hayırlısı bakalım

esım halı saha macına gıttı her cumartesı oldugu gıbı.kızımıda uyutup gıttı:))
benımde uykum geldı valla.bırazdan bende yatmayı dusunuyorum

beren bu sabah 5 buçukta zar zor uyudu bugünse 9 buçukta iyice dengesizleşti bu kız
huysuzluğu da cabası inşallah hasta olmuyodur kusmıyan çocuk kusmaya başladı 2 gündür.

esım halı saha macına gıttı her cumartesı oldugu gıbı.kızımıda uyutup gıttı:))
benımde uykum geldı valla.bırazdan bende yatmayı dusunuyorum

ne şanslısın cnm:) benim eşim sadece pış pış demeyi biliyor uyutmak adına...oda işe yaramıyo zatenkaydirigubbakcemile3

beren bu sabah 5 buçukta zar zor uyudu bugünse 9 buçukta iyice dengesizleşti bu kız
huysuzluğu da cabası inşallah hasta olmuyodur kusmıyan çocuk kusmaya başladı 2 gündür.

cnm ecrinde kusuyor sık sık..huysuzluk desen maşallahkaydirigubbakcemile3
tüm gün kucagımda ya wc ye bile yollamıyor benisempatiksalakcinni

cnm ecrinde kusuyor sık sık..huysuzluk desen maşallahkaydirigubbakcemile3
tüm gün kucagımda ya wc ye bile yollamıyor benisempatiksalakcinni

beynim allak bullak walla eskiden koltuğa ya da yere bişey serer koyardım üstüne oynardı
şimdi onu da yapamıyorum dönüp duruyo bi de hırslanıyo emekliyemiyo diye bağırıyo hep kucağımda hep bi ilgi off off

bizde öyleyiz cnm ama bi gülüşe değer ya hepsii dimi opuyorumnanaktan yorgunluktan yataga girdiğimde ayaklarım agrıyor..yemek yiyemiyorum dogru düzgün..
ama zor günleri bu aralar.geçicek hepsi..pıtırcıklar iyi olsunlarda gerisi mühim değil :ecrin_bebek:

güler üzüldüm valla birsürü uğraş şimdi. hangi siteden almştınız ki? bende çok sık alışveriş yaparım netten.. kuzuna da maş. geçmiş ek gıdalara

bilmiyorum site ismi vermek ne kadar doğru ama pr... e. sanırım tahmin etmişsinizdir eğer sorun çözülmezse ismini büyük harflerle yazacağım klava:
evet canım ek gıdalara geçtik, kızlar cam rendede az önce elma suyuna muz rendeledim çok güzel oldu yedi hepsini birde çorba olarak bugün patates, havuç az mercimek pirinç ve bulgur ekledim yarım tatlı kaşığı hepsinden karıştırdım birde lezzetli olması için küçük soğanlardan ve minik kemikli et koydum çok güzel oldu ondan da yedirdim miniğime ek gıdaya geçenlere tavsiye ederim zemuszemus

güldü mü herşey bitiyo zaten ama çok üzülüyorum 2 gündür gülmüyo zoraki bikaç sırıtış
baya bi keyfi kaçtı belki de yeni kıyafetlerine alışamadı havalar birden soğuyunca
uzun kollular yelekler çıktı piyasaya :bbo:

teşekkür ederim canım evet hayırlısı artık bana ders oldu bilmiyorumkismile ben bebeğimin tüm ihtiyaçlarını biberon ısıtıcısına kadar internetten aldım ilk defa böyle oldu neyse sağlık olsun. İnşallah bir daha olmaz.

ben su bile vermiyorum daha bu ayın 14 ünde 5. ay bitiyo bakalım ne kadar kilo aldı
artık eskisi kadar emmiyo da inşallah 1 ay daha dayanır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…