canım nette günlük sütten sanırım 2 gün kullanılanbiliyo ek gıdaya bak istersen sanki kızlar yazmıştı nevin olsa söylerdi bakk o epey araştırıyoduKizlar yogurt mayaladiginiz zaman kac gunde tuketiyosunuz....beyazita kac gun verebilirim
Kizlar yogurt mayaladiginiz zaman kac gunde tuketiyosunuz....beyazita kac gun verebilirim
esım halı saha macına gıttı her cumartesı oldugu gıbı.kızımıda uyutup gıttı:))
benımde uykum geldı valla.bırazdan bende yatmayı dusunuyorum
beren bu sabah 5 buçukta zar zor uyudu bugünse 9 buçukta iyice dengesizleşti bu kız
huysuzluğu da cabası inşallah hasta olmuyodur kusmıyan çocuk kusmaya başladı 2 gündür.
cnm ecrinde kusuyor sık sık..huysuzluk desen maşallahkaydirigubbakcemile3
tüm gün kucagımda ya wc ye bile yollamıyor benisempatiksalakcinni
beynim allak bullak walla eskiden koltuğa ya da yere bişey serer koyardım üstüne oynardı
şimdi onu da yapamıyorum dönüp duruyo bi de hırslanıyo emekliyemiyo diye bağırıyo hep kucağımda hep bi ilgi off off
güler üzüldüm valla birsürü uğraş şimdi. hangi siteden almştınız ki? bende çok sık alışveriş yaparım netten.. kuzuna da maş. geçmiş ek gıdalara
bizde öyleyiz cnm ama bi gülüşe değer ya hepsii dimi opuyorumnanaktan yorgunluktan yataga girdiğimde ayaklarım agrıyor..yemek yiyemiyorum dogru düzgün..
ama zor günleri bu aralar.geçicek hepsi..pıtırcıklar iyi olsunlarda gerisi mühim değil :ecrin_bebek:
güler geçmiş olsun canım hayır vardır artık düşün napalımm bebeklerden akıl kalmıyoki insanda
muallim benim kızıma öksürük ve ateş için antibiyotik balgam söktürücü burun spreyi vermişti canımmm geçmiş olsun sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?