2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben su bile vermiyorum daha bu ayın 14 ünde 5. ay bitiyo bakalım ne kadar kilo aldı
artık eskisi kadar emmiyo da inşallah 1 ay daha dayanır kuzum

cnm dediğin gibi belkide hava değişiminden etkilenmiştir..
kayınvaldemin bir tanıdıgı var onunla sohpet etmiştik kadının ilk çocugu 5 aylıkken memeyi bırakmış çok üzülmüş göğsümdeki sütlerti lavobalara sagdım aglayarak dedi..
ikinci bebegide almamış..bir dr inatla ver demiş..hergün denemiş memeye direnmiş çocuk en sonunda senmi benmi derken bir almış memeyi tekrar..2 yaşına kadar emmiş:)
benimde hep bu aklımda..ecrinde huzursuzken almak istemiyor memeyi ben zorla veriyorum inadı kırılıyor cup cup emiyor cnm..sıkma canını..değişikliklerden çok çabuk etkileniyorlar

bence de yılmamak lazım özellikle ilk 6 ay çok önemli sütüm varken emzirebildiğim kadar
emzirmek istiyorum bazen ben de zorluyorum mecburen emiyo emerken de beni kesiyo
aciz aciz içinden kimbilir neler sayıyo bana :roflol:

sizin bebişler gece uykusuna kaçta yatıyo ve kaçta uyanıyo çok merak ettim
bizim kız ilk defa bu kadar erken yattı

ıyı geceler kızlar benim oglusum aksam 8-9 arası uyuyo sonra ben yatmadan 12 gıbı uyandırıp doyuruyorum kendıde 6 gıbı uyanıyo sonra tekraryatıp sabah 9 gıbı kalkıyo

babamız işten geç geldiği için beren de geç yatıyodu bugün banyo da etti
mayıştı heralde sabah erkenden ayaktayız desene:):)

öyle olabilir ben okula giderken özellikle uyandırıyordum erken yatsın akşam diye şimdi kendiliğinden kalkıyor.bugün hafta sonu yatmak istedim yine uyandı yanıma aldım göğsümü verdim 9 buçuğa kadar uyuduk.sütüm yetmediği için durmadı mecburen kalkıp mama yaptım yazın kalkıp 1 saat oyalayıp altını falan değiştirince istediğim saate kadar yatabiliyorduk(bende geç yattığım için geç kalkıyorduk geç kalkınca da haliyle 1 buçuktan önce yatmıyordu :))

ben aslında pek memnun değilim gece yarılarına kadar ayakta durmasından erken yatıp
erken kalksa keşke hem ben de erken kalkıp bi çok işimi halledebilirim ama olmuyo bak gene uyandı şimdi kimbilir kaçta yatıcak

geç yatıp kalkmaya alışınca öyle oluyor.sabahları özellikle uyandır.gece de erken yatması için ben özellkle onunla yattım göğsümü verdim bi kaç akşam. öylelikle bu saatlere indirgeyebildik.ben de şimdi yatağına yatırdım mamsını içirdim geldim yatalı bayağı oldu ama durup durup uyanıyor vakti gelmeden tam gece uykusuna geçmiyor işte.bugün bi de hasta öksürük hapşırık burun akıntısı Allah tan ateşi yok.

kızlar siz ne kullnıyorsunuz bilmiyorum ama ben alt açma için yatak koruyucu ped alıyorum uzun oluyor onlar ortadan kesip kestiğim yerleri koli bandı yapıştırıyorum altına koyuyorum her alt açmada 10 dk kadar altı açık oluyor çok mutlu oluyor ayaklarıyla da rahat oynuyor tepiniyor.altına yapsada sorun olmuyor kullan at şeklinde atıyorum.bir paket 8-10 tl 10 adet çıkıyor kestiğim için 20 tane oluyor çok rahat tavsiye ederim

iyi geceler kızlar,biz yine sabahladık bugün bebişimle sık sık uyandık,dün doktora götürdüm ,bir gözüne mikrop kapmış dedi damla verdi,nasıl kaptı anlamdım,ben hijyen hastasıyım desem yeridir.babası işten gelir daha dokunmadan ellerini yıkamasını söylerim.hayırlısı bakalım iyi olacağız inşaallah.geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

nidah ya çok gldrdün beni özel çocuk ne kız anamm düzelmicek mi demek mafoldum ben :)))))))) krize girdim resmen sen çok yaşa emi :))))))))):roflol:

hahha ağlancak halime gülmesen iyi olur:)))

alıştım artık uykusuzluğa galba. benim emirim özel çocuk canım:))) Allah ım sağlık sıhhat versin de napim artık çekicez.

slece17 tekrar geçmiş olsun bu arada.

Son düzenleme:
sizin bebişler gece uykusuna kaçta yatıyo ve kaçta uyanıyo çok merak ettim
bizim kız ilk defa bu kadar erken yattı
bizimki değişiyo canım ama akşam 8 gibi yarım saat uyursa 11 ,5ta ancak uyuyooo ama akşam uykusu yoksa 9,5 ta 10 dauyuyo ama genelde 11,5ta canım çok yoruluyom ama gecede 3 kere kalktığı oluyoo sbahta 8 gibi kalkıyo
can bebenin alt açması canım ondada 12 tane var içinfe bende havalandırıyorum aynen
kapar canım herşeyi elliyolar almıştır bi yerdenn gçmiş olsunn

bende kimse yok diyodum günaydın gökçenn mecbursun canım allah sabıur versin napcan inş düzene girer

tugbaa günaydınnn:) kışın altını açık bırakamıaz galba pek,yazın bende yapıyodum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…