2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tugbaa günaydınnn:) kışın altını açık bırakamıaz galba pek,yazın bende yapıyodum ama.
şimdi ufo yakıyorum altını açınca canım havalansın kuzu hep bezin içindee gökçen seninki ayaklarını apzına koyuyomu benimki çıplakken rahat koyuyooda bezli olunca koyamıyoo

şimdi ufo yakıyorum altını açınca canım havalansın kuzu hep bezin içindee gökçen seninki ayaklarını apzına koyuyomu benimki çıplakken rahat koyuyooda bezli olunca koyamıyoo

canım koyuyo çoraplarını falan ıslatıyo. altı açıkken daha rahat oluyo ama kapalıyken yapıyo artık. dönmesi nasıl dönebiliyomuydu öykücük? ediz eymen gibi totosunu kaldıramayanlardanmıydı yoksa prenses:)
yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi nezaman becerecekler acabaa...

yok ya benimki dönemiyo hala sadece yanaa ( başarcak inanıyorumm kaldıramıyo totoyu tembel dicem değil sabakın köründe ayakta benden dinçkaydirigubbakcemile3 eymen dönüyo artık sen uymadın demek ayaklarınıda açıkken yiyebiliyo giyiliyken yiyemiyo kaldıramıyo
şimdiöykümüğ süskedşm geldşm ıkayamıyorum kuzumuy 1 hafta olcekk sildim bende sen yıkıonmu gökçen çok soğuk bura bende hasta olunca daha kötü olur diye cesaret edemedimm

yıkıyorum canım bizim ev aslında çok soğuk değil. gün aşırı yıkıyorum hala. merkezi sistem fazla yakıyolar kaloriferi burda.hoş faturalar da bizi yakıyo:)

mesela bi sıfır kollu çıtçıtlı atlet,üzerine uzun kollu penye,üzerine ince penye bi yelek giydiriyorum.altına da bazen tek bazen çift kalın olmayan pantolon giydiriyorum ve bir çift çorap:) örgülere falan geçmedik tam.

derecemiz 24ü gösteriyo bu arada

süslü öyküyü yerim ben yıka annesi ufo da varmış ufonun yanında giydirirsin,hatta olmazsa bi leğen gibi bişeyde yıka ufoyla beraber

gökçen bizim 23 y, gösteriyo ben bugün sıfır kollu çıtçıtlı üstüne badi üstüne süveter giydirdim yün canımm
altınada kilotlu çorap üstüne ayalı pijama patik canım içeri dışrı çıkıyoz ya üşütğrüm diye korkuyom birde eşikfalan yok yalıtımsız bu ev canım ondan soğuk oluyoo yeni evde yıkarım diyorumm yemek yapmak için mutfağa götürüyorum falan üşütür dursun npımm

odalar aynı sıcaklıkta değilse haklısın canım. taşınacağınız ev nasıl orda daha rahat olur inş.

odalar aynı sıcaklıkta değilse haklısın canım. taşınacağınız ev nasıl orda daha rahat olur inş.
orası yalıtımlı canım daha zsıcak olur nerdeyse 1 haftadır yküle oturma odasında yatıyoruz yatak odası buuz ginbi düşünn

orası yalıtımlı canım daha zsıcak olur nerdeyse 1 haftadır yküle oturma odasında yatıyoruz yatak odası buuz ginbi düşünn

oy yerim ben onu Allah ım korusun hastalıklardan bebişlerimizi..

günaydın herkeze
gökçen dün sormuşsun canım büyük oğlanın uyanmalrını memeden kesince azalıyor baya.2 yaşında filanda 1 2 kere anca kalkıyordu.memeden kestikten sonra gece uyandımı ya su veriyordum geri dalıyordu yada ayağımda sallıyordum

Merhabalar kızlar...iyi pazarlar.. sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum..bebişleriniz çok tatlı allah nazarlardan korusun..benim kızımda 25 mayıs doğumlu..benim 2. kızım onun içindirki daha rahat büyütüyorum bebişimi..ama sizleride takdir ediyorum..bir çok yeni bilgileri sizlerden öğrendim..umarım bebişlerinizle hep mutlu sağlıklı yaşarsınız..uyku içinde üzülmeyin ne olur hepsi yakın zamanlarda düzelirler..sadece biraz sabırlı olmalısınıza.s.....

benim oğlanda ben ayaklarına ağzına götürürsem yiyyo..yoksa ıhhıhhakannehir:bbo: allahtan dönmeyi başardı tabi oda günde 1 kere:1ninca:

slm kızlar bebişim çok fena burnu akıyor,bende sizin gibi ıhlamur vereyim dedim,nereden aldınız,ne miktarda yaptınız,ne kadar verdiniz.

slm kızlar bebişim çok fena burnu akıyor,bende sizin gibi ıhlamur vereyim dedim,nereden aldınız,ne miktarda yaptınız,ne kadar verdiniz.
aktardan canm ben en küçük cezveyle yapıyorum yapraklarını bir miktar atıp suya kaynar kaynamaz alıyorum demleniyoo ılık veriyorum az şekerliolark şekersizde verdimm 2 çay kaşığı vedimm ben canım geçmiş olsunn

Selam kızlar.Ben yine bi uğradım.Böyle de sohbeti yakalayamıyorum.Ama en azından iyi olduğunuzu öğreniyorum.2 gün sonra 5 aylık oluyo kuzum.Zaman nasıl da çabuk geçiyo

Selam kızlar.Ben yine bi uğradım.Böyle de sohbeti yakalayamıyorum.Ama en azından iyi olduğunuzu öğreniyorum.2 gün sonra 5 aylık oluyo kuzum.Zaman nasıl da çabuk geçiyo
hoşgeldin canımmm maşallah kızımaresmini gördüm çok tatlı olmuş yavru kartalınn

kızlar şu ara bişey dolanıyo sanki başımızda hayra çıkarır rabbim inşallahh öyküşüm uyanırken beni gördü sevinim derken ya elinş ya künyesinin uzun tarafı var orası gözüne girdi 20 dakka susturamadım sarkı söyleyen bebeği var onu çaldıra çaldıra uyudu şimdide ağlayarak uyanıyo az önce tekrar uyuttum calpol verdim ama etki etmedi hala napmam lazım kızlar fikri olan varmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…