2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum benim yaa geçmiş olsun...gözünde kızarma falan varmı..canı çok yandı demekki..akşamda benim oğlan uyurken bi başladı ağlamaya normalde ağlayınca yanına gidip yüzüne dokunup öpünce uyurdu bu defa susturamadım kucağında dolandırdım biraz..sebebini sabah gördüm anlının ortasını kötü çizmiş...

hava güzel olunca oğluşumla çarşıya çıktık babasının yanına..gitmişken kuzuma ayakkabı alayım dedim..3 numara bile zor oluyo..büyük ama eni sıkıyo..daha büyüğüne ilk adım ayakkabısıymış..idareten aldım mecbur..acaba ilk adım için erkenmi olur..eminim 1 ay sonra bunlarda olmıcak ayağına

tuğba şeyma geçmiş olsun ,göz çok fenadır ya öyle hemen geçmez kapalı tutarsa daha çabuk iyileşir,ben de sürekli gözüme bişeyler sokarım,doktor kapatıyo ve bi damla artı krem veriyo öyle geçiyo yazık öyküşe

güle güle giysin tontiş biz iki numara alıyoz şuan tam oluyo

saol canım çok kızarık hemde şişti gibii sulanıyoo iki kere uyuttum şimdi ağlamıyo en azındann kucağımda duruyoo nette bakıyom hiç bişey yazmıyooo

canım 4 e doğru oldu açamıyodu zaten 2 kere uyuttum şimdi açıyo ama kızarık ve sulu siliyorum mendille acıyo heraldeki ağlıyoo götürsemmi doktora ya geçmezmi hemen

canım 4 e doğru oldu açamıyodu zaten 2 kere uyuttum şimdi açıyo ama kızarık ve sulu siliyorum mendille acıyo heraldeki ağlıyoo götürsemmi doktora ya geçmezmi hemen

cnm 2 güne falan geçer eczaneden göz kapatmak için bantlar var onlardan alın ,çünkü açıp kapattıkça gözü daha fena acıyo göz kapağı çiziyomuş,ilaç ismi verirdim ama malum bebek o yüzden doktora sormak lazım,öykünün avantajı bebek olması hemen iyileşir çabuk yenileniyo dokular

saol canım inşallah

yok canım ya aynı özel çocuktan bende de var dün gece kaşık maması yaptım pirinçli sütlü yaptım bayağı vardı bunu daha çok sevdi yaptığımın hepsini yedi üstüne beni emdi uyudu duşa girmiştim bi çıktım babasının kucağında acıkmış olamaz 1 saat bile olmamaıştı tekrar emdi inanırmısın yarım saatte bir ayaktaydık neden böyle yapıyo anlamıyorum (((

ay evet o bakışları yokmukaydirigubbakcemile3

sizin bebişler gece uykusuna kaçta yatıyo ve kaçta uyanıyo çok merak ettim
bizim kız ilk defa bu kadar erken yattı

bizimki havanın kararmasıyla uyur genelde.uyandıgında ortam karanlıksa geri yatar aydınlıksa ışık açıksa bidaha uyutamamsempatiksalakcinni

3 tane ecrin'imiz var demekki

ne güzel..Rabbim korusun Ecrinlerimizi ve tüm bebekleri

çok geçmiş olsun cnm..ben nazara inanırım ama bilmiyorum..bu arada calpolu ben sadece ateşlendiginde veriliyor diye biliyorum başka ne için kullanıyorsunuz?

sağolasın cnm..senin bebişlerede maşallahh

tuğba ökyüşüme çok geçmiş olsun canım yarın bi doktora gidin geçmezse yavrum ya onların canı yanınca bizim yüreğimiz parçalanıyo..
bizimki de çok çizer yüzünü.. içim gidiyo valla..

kızlar ayakkabı ben hiç almadım ya dışarı giderken falanmı kullanıyosunuz nedense hiç gerek duymadım:)

ecrn2010 Allah sabır versin bize tatlım:) açlıktan değil anlaşılan.. ben iyi geceler çayı alcam yarın eczaneden uyutur belki

veee herkese iyi gecelerr...

bende bende hemen yarın ilk işim o olacak ama benimki bieronla içemiyo kaşıklada zor oluyo ya ne yapsamki kafamçokkarıştı

evet canım dışarı çıkarken giydiriyorum..ayakkabı derken patik ayakkabı tabi..

çok yoruldum..boş odam var bi tane elimize geçeni oraya koymuşuz ardiye gibi düzenleyene kadar canım çıktı...okadar çok bardak çanak almışımki hepsi kutularda bekliyo napcam bilmem

canım sizin özel bebişler bence emzik olarak kullanıyo artık memeleri yoksa kaşık mamasının ardından okadar kısa sürede acıkamaz..tek kurtuluşunuz emzik tutturmak..

Kızlar benim bebeğim biberon almıyor yakında işe başlayacağım şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye, ilk doğduğunda sütüm gelmediği için mama vermiştik alıyordu şimdi almıyor. Alıştırmam lazım ama nasıl? Sizinkiler nasıl. Bir fikri olan varmı.

merhaba.siz mamalara başlamışsınız.ben daha hiç birşey vermiyorum daha erken diye.
başlassam mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…