kızlar şu ara bişey dolanıyo sanki başımızda hayra çıkarır rabbim inşallahh öyküşüm uyanırken beni gördü sevinim derken ya elinş ya künyesinin uzun tarafı var orası gözüne girdi 20 dakka susturamadım sarkı söyleyen bebeği var onu çaldıra çaldıra uyudu şimdide ağlayarak uyanıyo az önce tekrar uyuttum calpol verdim ama etki etmedi hala napmam lazım kızlar fikri olan varmı ya
hava güzel olunca oğluşumla çarşıya çıktık babasının yanına..gitmişken kuzuma ayakkabı alayım dedim..3 numara bile zor oluyo..büyük ama eni sıkıyo..daha büyüğüne ilk adım ayakkabısıymış..idareten aldım mecbur..acaba ilk adım için erkenmi olur..eminim 1 ay sonra bunlarda olmıcak ayağına
saol canım çok kızarık hemde şişti gibii sulanıyoo iki kere uyuttum şimdi ağlamıyo en azındann kucağımda duruyoo nette bakıyom hiç bişey yazmıyoookuzum benim yaa geçmiş olsun...gözünde kızarma falan varmı..canı çok yandı demekki..akşamda benim oğlan uyurken bi başladı ağlamaya normalde ağlayınca yanına gidip yüzüne dokunup öpünce uyurdu bu defa susturamadım kucağında dolandırdım biraz..sebebini sabah gördüm anlının ortasını kötü çizmiş...
canım 4 e doğru oldu açamıyodu zaten 2 kere uyuttum şimdi açıyo ama kızarık ve sulu siliyorum mendille acıyo heraldeki ağlıyoo götürsemmi doktora ya geçmezmi hementuğba şeyma geçmiş olsun ,göz çok fenadır ya öyle hemen geçmez kapalı tutarsa daha çabuk iyileşir,ben de sürekli gözüme bişeyler sokarım,doktor kapatıyo ve bi damla artı krem veriyo öyle geçiyo yazık öyküşe
canım 4 e doğru oldu açamıyodu zaten 2 kere uyuttum şimdi açıyo ama kızarık ve sulu siliyorum mendille acıyo heraldeki ağlıyoo götürsemmi doktora ya geçmezmi hemen
saol canım inşallahcnm 2 güne falan geçer eczaneden göz kapatmak için bantlar var onlardan alın ,çünkü açıp kapattıkça gözü daha fena acıyo göz kapağı çiziyomuş,ilaç ismi verirdim ama malum bebek o yüzden doktora sormak lazım,öykünün avantajı bebek olması hemen iyileşir çabuk yenileniyo dokular
hahha ağlancak halime gülmesen iyi olur:)))
alıştım artık uykusuzluğa galba. benim emirim özel çocuk canım:))) Allah ım sağlık sıhhat versin de napim artık çekicez.
slece17 tekrar geçmiş olsun bu arada.
bence de yılmamak lazım özellikle ilk 6 ay çok önemli sütüm varken emzirebildiğim kadar
emzirmek istiyorum bazen ben de zorluyorum mecburen emiyo emerken de beni kesiyo
aciz aciz içinden kimbilir neler sayıyo bana :roflol:
sizin bebişler gece uykusuna kaçta yatıyo ve kaçta uyanıyo çok merak ettim
bizim kız ilk defa bu kadar erken yattı
3 tane ecrin'imiz var demekki
kızlar şu ara bişey dolanıyo sanki başımızda hayra çıkarır rabbim inşallahh öyküşüm uyanırken beni gördü sevinim derken ya elinş ya künyesinin uzun tarafı var orası gözüne girdi 20 dakka susturamadım sarkı söyleyen bebeği var onu çaldıra çaldıra uyudu şimdide ağlayarak uyanıyo az önce tekrar uyuttum calpol verdim ama etki etmedi hala napmam lazım kızlar fikri olan varmı ya
Merhabalar kızlar...iyi pazarlar.. sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum..bebişleriniz çok tatlı allah nazarlardan korusun..benim kızımda 25 mayıs doğumlu..benim 2. kızım onun içindirki daha rahat büyütüyorum bebişimi..ama sizleride takdir ediyorum..bir çok yeni bilgileri sizlerden öğrendim..umarım bebişlerinizle hep mutlu sağlıklı yaşarsınız..uyku içinde üzülmeyin ne olur hepsi yakın zamanlarda düzelirler..sadece biraz sabırlı olmalısınıza.s.....
tuğba ökyüşüme çok geçmiş olsun canım yarın bi doktora gidin geçmezse yavrum ya onların canı yanınca bizim yüreğimiz parçalanıyo..
bizimki de çok çizer yüzünü.. içim gidiyo valla..
kızlar ayakkabı ben hiç almadım ya dışarı giderken falanmı kullanıyosunuz nedense hiç gerek duymadım:)
ecrn2010 Allah sabır versin bize tatlım:) açlıktan değil anlaşılan.. ben iyi geceler çayı alcam yarın eczaneden uyutur belki
veee herkese iyi gecelerr...
tuğba ökyüşüme çok geçmiş olsun canım yarın bi doktora gidin geçmezse yavrum ya onların canı yanınca bizim yüreğimiz parçalanıyo..
bizimki de çok çizer yüzünü.. içim gidiyo valla..
kızlar ayakkabı ben hiç almadım ya dışarı giderken falanmı kullanıyosunuz nedense hiç gerek duymadım:)
ecrn2010 Allah sabır versin bize tatlım:) açlıktan değil anlaşılan.. ben iyi geceler çayı alcam yarın eczaneden uyutur belki
veee herkese iyi gecelerr...
bende bende hemen yarın ilk işim o olacak ama benimki bieronla içemiyo kaşıklada zor oluyo ya ne yapsamki kafamçokkarıştı
yok canım ya aynı özel çocuktan bende de var dün gece kaşık maması yaptım pirinçli sütlü yaptım bayağı vardı bunu daha çok sevdi yaptığımın hepsini yedi üstüne beni emdi uyudu duşa girmiştim bi çıktım babasının kucağında acıkmış olamaz 1 saat bile olmamaıştı tekrar emdi inanırmısın yarım saatte bir ayaktaydık neden böyle yapıyo anlamıyorum(((
canım sizin özel bebişler bence emzik olarak kullanıyo artık memeleri yoksa kaşık mamasının ardından okadar kısa sürede acıkamaz..tek kurtuluşunuz emzik tutturmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?