gunaydinlar :))
günaydın, herkese güzel bir hafta dilerim...
herkese günaydın maratona basladık yıne gercı evde de hep maraton ya.Bu kadar harekete bırde kılo versem gam yemıycem de bogaz ıyı calısıyor.cokacimcoook
gökçen ağzına bantla canım :) şaka bir yana benimkide almıyor artık pes ettim bende.bi gün evime gelen bi teyze tutturmuş lokumu sık sıkı saralım bişey olmaz diye yuh dedim içimden :) boğazına kaçar boğulur fln eskiler biraz enteresan oluyor :)
bi tek ağzına koymakla olmaz,mesela uyuturken bastırıcan emziği ,ben neler çektim ama alıştı
gecmıs olsun canım su vermıyorum bende zaten ıcmıyor ama kapacaksa banyo yaptırıyoruz normal suyla ondanda kapabılır.bızımde ıshal olmustu 2 aylıkken antıbıyotık kullanmıstık.selam kızlarr
çook zamandır ugrayamıyodum sayfaya
benımkısı amipli dizanteri olmuştu 10 gundur onunla ugrasıyordum uykusuz gunler geceler geçirdik
kıyamam okadar kıvrandı ki
dr su vermeyin 6 aylık olana kadar dedı sulardan geçmiştir dedi bilginize kızlar dikkat edin
damacana sularının en pahalısını bile kullansanız başınıza gelebiliyormuş
4 ayı gerıde bıraktık ogluşumla
ilk ciddi hastalıgımız buydu inşallah allah başka hastalık göstermez, bizede, sizlerede
canım neyle yapıyosun yogurdu günlük süt mü mama mı sütse hangi markavalla benim dra kalsa günlük yapıcaksın dedi ama çok zoe ben 2gün maksinun 3 gün veriyorum yani tek seferde 3-4 küçük kavanoz yapıyorum hergün bi tane
aynen bızımkıde ayakta fılan uyumaz ya meme yada salıncakta canım cok zor oluyokızlar ya sizin bebişlerde zor mu uyuyo uykusu geliyo yırtıyo kendini resmen annemlerdeysem battaniyeyle sallayark uyutuyoruz evdeysem delire delire uyutuyorum bi yolu yordamı yok mu bunun ya
canım fazla olmamıs mı çeşit .alerjı yaparsa ne yaptıgını anlaman acısından ben teker teker ve az az verıyorum once gıdalardanbilmiyorum site ismi vermek ne kadar doğru ama pr... e. sanırım tahmin etmişsinizdir eğer sorun çözülmezse ismini büyük harflerle yazacağımklava:
evet canım ek gıdalara geçtik, kızlar cam rendede az önce elma suyuna muz rendeledim çok güzel oldu yedi hepsini birde çorba olarak bugün patates, havuç az mercimek pirinç ve bulgur ekledim yarım tatlı kaşığı hepsinden karıştırdım birde lezzetli olması için küçük soğanlardan ve minik kemikli et koydum çok güzel oldu ondan da yedirdim miniğime ek gıdaya geçenlere tavsiye ederim zemuszemus
masallah oglusa yaa ne guzel uyuyomus bızımkı 2-3 saatte bır kalkıyoıyı geceler kızlar benim oglusum aksam 8-9 arası uyuyo sonra ben yatmadan 12 gıbı uyandırıp doyuruyorum kendıde 6 gıbı uyanıyo sonra tekraryatıp sabah 9 gıbı kalkıyo
gecmıs olsuncanım sen ne kadar dıkkat etsende olucaksa oluyo bızımde ıshal oldugunda doktor emzıkmı verdınız mıkrop verıyosunuz demıstı cocuga halbukı bızımkı ugrastık ama almadı bıraktık bızdeiyi geceler kızlar,biz yine sabahladık bugün bebişimle sık sık uyandık,dün doktora götürdüm ,bir gözüne mikrop kapmış dedi damla verdi,nasıl kaptı anlamdım,ben hijyen hastasıyım desem yeridir.babası işten gelir daha dokunmadan ellerini yıkamasını söylerim.hayırlısı bakalım iyi olacağız inşaallah.geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
cts doktora sordum haftada 1 yada 2 dedı bende calısıyorum deyınce o zaman 1 kere yık ahaftasonu hafta ortasıda nemlı bezle sıleblırsın dedı yanı dogru yapıyosun canımyok ya benimki dönemiyo hala sadece yanaa( başarcak inanıyorumm kaldıramıyo totoyu tembel dicem değil sabakın köründe ayakta benden dinçkaydirigubbakcemile3 eymen dönüyo artık sen uymadın demek ayaklarınıda açıkken yiyebiliyo giyiliyken yiyemiyo kaldıramıyo
şimdiöykümüğ süskedşm geldşm ıkayamıyorum kuzumuy 1 hafta olcekk sildim bende sen yıkıonmu gökçen çok soğuk bura bende hasta olunca daha kötü olur diye cesaret edemedimm
gecmıs olsun öyküye oku canım bırde künye ben almadım daha bızımkı özellıkle uykusu gelınce sınırden yüzünü gözünü ovalıyor çizer fılan dıye ıstersen 1 süre takma canımkızlar şu ara bişey dolanıyo sanki başımızda hayra çıkarır rabbim inşallahh öyküşüm uyanırken beni gördü sevinim derken ya elinş ya künyesinin uzun tarafı var orası gözüne girdi 20 dakka susturamadım sarkı söyleyen bebeği var onu çaldıra çaldıra uyudu şimdide ağlayarak uyanıyo az önce tekrar uyuttum calpol verdim ama etki etmedi hala napmam lazım kızlar fikri olan varmı ya
canım sizin özel bebişler bence emzik olarak kullanıyo artık memeleri yoksa kaşık mamasının ardından okadar kısa sürede acıkamaz..tek kurtuluşunuz emzik tutturmak..
canım farklı emzikler denedin mi bizimkide başta allmadı chicc. Nun emziğini almıştım sonra nuk denedim olmadı gittim 3 tl ye bi emzik aldım onu alıyor şimdi ama sadece uykuya geçideği zamangünaydınnnnnnnnnnn
şeymaa emzik almıyo ya pekmezi bile denedim tutmuyo ağzında 5-10sn sonra pıt diye atıyo..
Biberonu alıyor ama işine gelirse tabi. Su içiyo mesela biberonla. Parmağında oynatıyolar bizi resmen ya:)
bugün dolgu yaptırcam dişlerime..yıllardır sapasağlam duran dişlerim çürüdü yaa:) yaşlanıyorum.
günaydın kızlar,sabahleyin çıkmayan bir sesle uyandık biz,oğluşum kolerifer yanmadığı ve elektiriklerde kesik olduğu için fena halde üşütmüş şekilde uyandı.ay ses çıkaramayınca bir kızıyor ki sormayın,bağırmaya çalışıyor ama nafile.gece sıkı giydirmiştim ama yine de üşütmüş.dün ıhlamur verdim terledi,aslında hata etmişim şu soğukta terleyince iyice kötü oldu.kızlar siz nasıl bebeği soğuktan koruyorsunuz bir anlatın lütfen ,nasıl hasta ettim bebişimi anlayamadım.daha küçük antibiyotikleremi başlıyacağız ya şimdiden ne olacak anlamadım.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?