2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın maratona basladık yıne gercı evde de hep maraton ya.Bu kadar harekete bırde kılo versem gam yemıycem de bogaz ıyı calısıyor.cokacimcoook

günaydın, hiç sorma gram kilo veremiyorum aslında benim iştahım da yok son zamanlarda ama gitmiyor kilolar...

günaydınnnnnnnnnnn
şeymaa emzik almıyo ya pekmezi bile denedim tutmuyo ağzında 5-10sn sonra pıt diye atıyo..

biberonu alıyor ama işine gelirse tabi. su içiyo mesela biberonla. parmağında oynatıyolar bizi resmen ya:)

bugün dolgu yaptırcam dişlerime..yıllardır sapasağlam duran dişlerim çürüdü yaa:) yaşlanıyorum.

herkese günaydınn pes etmeyin kızlar benim oğlumda emzik almıyodu annem 2 ay uğraştı nerdeyse 2.ayında anca aldı yazık ya mahfoluyo insan kamburum çıkmıştı benim emzirmekten

nevin uğraşmıştı derken napıyodu ya ağzına koyuyorum atıyo tekrar tekrar koycammı napcam hep aynı ksıır döngü koyuyorum atıyo dilyle

gökçen ağzına bantla canım :) şaka bir yana benimkide almıyor artık pes ettim bende.bi gün evime gelen bi teyze tutturmuş lokumu sık sıkı saralım bişey olmaz diye yuh dedim içimden :) boğazına kaçar boğulur fln eskiler biraz enteresan oluyor :)

lokummu sarcakmış haha:))) bende pes etiştim de tekrar gaza geldim:)

oğlum cortladı şimdi off nasıl kokuyo ya değiştirimm hemen:)) görüşürüzz

valla annem bıkmadan usanmadan attıkça koyuyodu artık bana fenalık gelmişti zaten uyuturken kullanıyoz biz normalde emzik kullanmıyo emzikle rahat dalıyo uyanır gibi olursada koyuyolar ben yokken emerek dalıyo tekrar ama almayınca almıyo demekki

Tubaa diyet nasıl gidiyo ben hala kendimi kandırmaya devam ediyom sanırım 6.ayı bekliyom:)))

gecmıs olsun canım su vermıyorum bende zaten ıcmıyor ama kapacaksa banyo yaptırıyoruz normal suyla ondanda kapabılır.bızımde ıshal olmustu 2 aylıkken antıbıyotık kullanmıstık.

valla benim dra kalsa günlük yapıcaksın dedi ama çok zoe ben 2gün maksinun 3 gün veriyorum yani tek seferde 3-4 küçük kavanoz yapıyorum hergün bi tane
canım neyle yapıyosun yogurdu günlük süt mü mama mı sütse hangi marka

kızlar ya sizin bebişlerde zor mu uyuyo uykusu geliyo yırtıyo kendini resmen annemlerdeysem battaniyeyle sallayark uyutuyoruz evdeysem delire delire uyutuyorum bi yolu yordamı yok mu bunun ya
aynen bızımkıde ayakta fılan uyumaz ya meme yada salıncakta canım cok zor oluyo

canım fazla olmamıs mı çeşit .alerjı yaparsa ne yaptıgını anlaman acısından ben teker teker ve az az verıyorum once gıdalardan

ıyı geceler kızlar benim oglusum aksam 8-9 arası uyuyo sonra ben yatmadan 12 gıbı uyandırıp doyuruyorum kendıde 6 gıbı uyanıyo sonra tekraryatıp sabah 9 gıbı kalkıyo
masallah oglusa yaa ne guzel uyuyomus bızımkı 2-3 saatte bır kalkıyo

gecmıs olsuncanım sen ne kadar dıkkat etsende olucaksa oluyo bızımde ıshal oldugunda doktor emzıkmı verdınız mıkrop verıyosunuz demıstı cocuga halbukı bızımkı ugrastık ama almadı bıraktık bızde

cts doktora sordum haftada 1 yada 2 dedı bende calısıyorum deyınce o zaman 1 kere yık ahaftasonu hafta ortasıda nemlı bezle sıleblırsın dedı yanı dogru yapıyosun canım

gecmıs olsun öyküye oku canım bırde künye ben almadım daha bızımkı özellıkle uykusu gelınce sınırden yüzünü gözünü ovalıyor çizer fılan dıye ıstersen 1 süre takma canım

canım sizin özel bebişler bence emzik olarak kullanıyo artık memeleri yoksa kaşık mamasının ardından okadar kısa sürede acıkamaz..tek kurtuluşunuz emzik tutturmak..

maleseff almıyo alıyo almıyooooomafoldumben

canım farklı emzikler denedin mi bizimkide başta allmadı chicc. Nun emziğini almıştım sonra nuk denedim olmadı gittim 3 tl ye bi emzik aldım onu alıyor şimdi ama sadece uykuya geçideği zaman

Bu arada kızlar cts kontrolümüzde doktor ek gıda ya gecebılecegımızı soyledı lıste verdı 6 aylık bebek ıcın zaten alsııp ogün olarak verene kadar 6 aylık olucak dedı kendı yedıkelrınızden bıle cok baharatlı olmadıgı surece az az tattırabilirsin dedi.yogurt olarakda danonenın bebek yogurtları var dogal onlardan rahatlıkla verebılırısn dedı benım bıldıgım normal yogurdu var acaba onlar mı bilen var mı

esracım nuby denedim doğal anne göğsü gibi almadı. wee denedim onu alıyo atıyoç fatoş da denedim olmadı:) belki kauçuk da denerim . ama 5 aylık oldu nerdeyse hiç almaz artık diyenler oluyo..

arzu hayırlı olsun ek gıda döneminiz:)

günaydın kızlar,sabahleyin çıkmayan bir sesle uyandık biz,oğluşum kolerifer yanmadığı ve elektiriklerde kesik olduğu için fena halde üşütmüş şekilde uyandı.ay ses çıkaramayınca bir kızıyor ki sormayın,bağırmaya çalışıyor ama nafile.gece sıkı giydirmiştim ama yine de üşütmüş.dün ıhlamur verdim terledi,aslında hata etmişim şu soğukta terleyince iyice kötü oldu.kızlar siz nasıl bebeği soğuktan koruyorsunuz bir anlatın lütfen ,nasıl hasta ettim bebişimi anlayamadım.daha küçük antibiyotikleremi başlıyacağız ya şimdiden ne olacak anlamadım.:çok üzgünüm:

MERHABALARRR KIZLARR

ben yoğurdu eker in günlük sütleri her gün günlük onunla mayalıyorum.
danonenin minik kutularda bebek yoğurdu var benim yoğurdum diye dörtlü satılıyor onları da hafta sonu alıp (gezerken mayalayamıyorum) kullanıyorum.birde sütaşın var babymix oda güzel...

geçmiş olsun canımmmm... ben mutlaka uyku tulumu giydiriyorummmm çok rahat oluyorrr... evim çok soğuk olmadığı haldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…