2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardımcın olsun canım...hem 1.sınıf hem de bebek çok zor olur...bana da bu yıl birleri verecekler diye çok korktum ama 5.sınıfları aldım...onlarrağmen çok zor oluyo...kaynanam her şeye yardım etmesine rağmen okuldaki işlerin çoğu kalıyo...

merhabaaa hoşgeldin canım..gaz konusunda bişey diyemicem benim oğlanda mama içiyodu ama hiç gaz yapmadı şükür..fakat dçnme konusunda için rahat olsun benim oğlan haftaya 6.ayını dolduruyo daha yeni dönmeye başladı

kızlar size bi soru..halılarımı yıkamaya vermek için geçmi kaldım havalar bozdu malum..

ben yaz kış veririm yıkatmaya çünkü halıları güneşte kurutmuyorlar rüzgarda kuruyorlar.kuruttukları yerin üstü kapalı anlıayacğın gönül rahatlığıyla verebilrisin..

kızlar size bi soru..halılarımı yıkamaya vermek için geçmi kaldım havalar bozdu malum..

valla canım ben gecen yıl subat ayında verdım tasınıyoduk yıkayıp tasındım temız serıyım dıye.yanı benım verdıgımde kar buz fenaydı.sende verebılırsın farketmez yanı:)

kımseler yok yıne.esım berbere gıttı.bende kzıı uyuttum bı bakıyım dedım fatmagulu ızlıyorum reklam gırdı:)

benimki tepemde bağırıp duruyo:))
bende yalnızımmm

yarın çok misafirim var,önce temizlik sonra yemek yapmak gerek,yarın 10dakikalığına peri olmak istiyorum

tuba kusura bakma canım çok güldüm çünkü eşimle oğlum da öyle bi kriz gewçirmişlerdi :) hele emziği kaybetmesi ayrı bi olay.kuzum benim yaa erkek güzeli oğlun nasıl ağladığını tahmin edebiliyorum.
bi gün pazara gitmiştim eşim aradı susturamıyorum diye nasıl can havliyle koştuysam merdivenlerden düşmüştüm
diğeride saçlarımı boyatıyordum kuaförde bizimkilerde dışarıda ağlıyo dedi yine kocacııım saç baş hatta kaştaki boyayla caddeye çıkmıştım ardayı kucağıma almaya film gibii :)
işin hayırlı olsun canım darısı benim başıma

eşim gelince gittik aldık biz
allahım deli oldu kurduk otutturduk içine
tabi 10dk sürdü bu sonra kıyamet koptu yine
alışması biraz zaman alacak galiba salıncağında da aynısı olmuştu

tuğbacım burun spreyinden mi bahsediyorsun

kızlar huggies kullanan vardı sanırım.sizdede badilere renk çıkarıyomu..çok sinir bi durum..birde bebelerin kakası kokuyomu..benim oğlanınki fenaa altına açasım geldimiyo valla

ayy huggies bi berbat b bez görmedim ben
pamuk içeriyo sanırım çişini yapınca taş gibi oluodu kuzumun bacaklarının arasında o yüzden nerdeyse 1 pkt öylece duruyo

hayır canım bende mutfak halısını vercem

bu akşam kızım 19 da gece uykusuna yattı...gecemiz hayır olur inşallah:a015:
ooo aman sizde şenlik var bu gece desene bizimki erken uyuyunca gece karanlıkta bana kikirdiyo da :) inşallah uyurcanm

arkadaşlar facebook da bebişlerinizi gördüm hepsi çok tatlı...hepsine kocaman maaşallah diliyorum..bebeklerin terlemesiyle ilgili bir bilgim var..dr dan duymuştum D vitamini eksik olan bebeklerin başları özellikle çok terlermiş.bir de erkek bebişler sıcağı pek sevmez diye duymuştum...

benimkide dönemiyo canımmm
bende vercem sen nere veriyossun canımm önceden tecrüben varmı ben ilk vercem ada halı yıkama iyi diye duydum ama bilmiyorumm
saol canım benim kızımında çok terliyo başıı bende sorayım giidnce onla alakası varmı bilemedimm

bende demir eksikliğinden diye dymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…