Allah yardımcın olsun canım...hem 1.sınıf hem de bebek çok zor olur...bana da bu yıl birleri verecekler diye çok korktum ama 5.sınıfları aldım...onlarrağmen çok zor oluyo...kaynanam her şeye yardım etmesine rağmen okuldaki işlerin çoğu kalıyo...merhabalar..uzun süredir giremedim foruma...malum 1. sınıf okutmak ve oğluşla vakit geçirince zaman kalmıyor..:)
ben bu ay mama takviyesine başladım..bu arada 4,5 aylığız...ama başlarda bu kadar gaz sıkıntısı çekmemiştik biberonla süt yada mama içerken kıpır kıpır benimki ee sonuç olarak çok gaz yutuyo...sonra ıkına ıkına bir hal oluyo.birde gaz çıkarırken kusuya yediğinin yaroısı gidiyo...benimle aynı sorunları yaşayan var mı ne yapmak lazım...huysuuz olmaya başlıyor oğlum sanki..((
birde oğlum yana dönüyo ama tam dönmeyi birkaç defa yaptı sadece normal mi sizce??
merhabalar..uzun süredir giremedim foruma...malum 1. sınıf okutmak ve oğluşla vakit geçirince zaman kalmıyor..:)
ben bu ay mama takviyesine başladım..bu arada 4,5 aylığız...ama başlarda bu kadar gaz sıkıntısı çekmemiştik biberonla süt yada mama içerken kıpır kıpır benimki ee sonuç olarak çok gaz yutuyo...sonra ıkına ıkına bir hal oluyo.birde gaz çıkarırken kusuya yediğinin yaroısı gidiyo...benimle aynı sorunları yaşayan var mı ne yapmak lazım...huysuuz olmaya başlıyor oğlum sanki..((
birde oğlum yana dönüyo ama tam dönmeyi birkaç defa yaptı sadece normal mi sizce??
kızlar size bi soru..halılarımı yıkamaya vermek için geçmi kaldım havalar bozdu malum..
kızlar size bi soru..halılarımı yıkamaya vermek için geçmi kaldım havalar bozdu malum..
kımseler yok yıne.esım berbere gıttı.bende kzıı uyuttum bı bakıyım dedım fatmagulu ızlıyorum reklam gırdı:)
ben de yalnızım...kızım uyudu..eşimde dışarda..ben de kitap okuyorum...arasırada buraya bakıyorum işte.
devrim uyudu uyumasınada,babası durmuyor,kek istedi yaptım,şimdide pohaça istiyor :))
devrim uyudu uyumasınada,babası durmuyor,kek istedi yaptım,şimdide pohaça istiyor :))
tuba kusura bakma canım çok güldüm çünkü eşimle oğlum da öyle bi kriz gewçirmişlerdi :) hele emziği kaybetmesi ayrı bi olay.kuzum benim yaa erkek güzeli oğlun nasıl ağladığını tahmin edebiliyorum.slm hanımlar,iş bulmuştum bugün evrak götürmeye gittim,bebeğe eşim baktı yani bakamadı çok ağlamış falan bi daha bizi baş başa bırakma diyo emziği de kaybetmiş bende bir sürü bağırdım papaz olduk yani,çok sinirliyim allahtan bugün annem geliyo biraz yatışırım,yazık oğluma helak olmuş uyudu hemen bana bi sarlışı var bi de içli içli ağlıyo nasıl bırakıcam işe gidicem bilemiyorum............
eşim gelince gittik aldık bizofff kızlar gecmısı oku oku bıtıremedım valla bı yandan kızı doyur uyut anca fırsat oldu yazmaya.
kızlar mama sandalyesı e bebektetı guzel ve kullanıslı vıp olanlar.hemde fıyetıda ıyı.
arkadasım 1 yıldır kullanıyo onu cok memnun.bızde ondAN ALICAZ AMA 1 AY SONRA FALAN ALICAZ KIZIM DAHA TAM OTURAMIYO.
rota asısına tam gevenemedıgım ıcın yaptırmadık bızde.
bu arada bende evde oturmaktan cok sıkıldım.ehlıyetım yok sanırım kursa baslıcam kızada annem bakıcak zaten hergun olmaz heralde.bana bı deısıklık olur
tuğbacım burun spreyinden mi bahsediyorsunkolay gelsin canım çok yoruldum bende tam iyileştim derken hasta bile oldum iyiyim bugün ama bende işe başlamadan bitsin dedim kalınca kalıyo çünkü
canım sprey kullan demiştim hırıltı emmesinide zorlaştırıuo çünkü
işin hayırlı olsun canım bebişler için çok zor oluy abi bizim içinde
sinem ve gökçen saolun kızlar
kızlar huggies kullanan vardı sanırım.sizdede badilere renk çıkarıyomu..çok sinir bi durum..birde bebelerin kakası kokuyomu..benim oğlanınki fenaa altına açasım geldimiyo valla
hayır canım bende mutfak halısını vercemkızlar size bi soru..halılarımı yıkamaya vermek için geçmi kaldım havalar bozdu malum..
ooo aman sizde şenlik var bu gece desene bizimki erken uyuyunca gece karanlıkta bana kikirdiyo da :) inşallah uyurcanmbu akşam kızım 19 da gece uykusuna yattı...gecemiz hayır olur inşallah:a015:
benimkide dönemiyo canımmmmerhabalar..uzun süredir giremedim foruma...malum 1. sınıf okutmak ve oğluşla vakit geçirince zaman kalmıyor..:)
bende vercem sen nere veriyossun canımm önceden tecrüben varmı ben ilk vercem ada halı yıkama iyi diye duydum ama bilmiyorummkızlar size bi soru..halılarımı yıkamaya vermek için geçmi kaldım havalar bozdu malum..
saol canım benim kızımında çok terliyo başıı bende sorayım giidnce onla alakası varmı bilemedimmarkadaşlar facebook da bebişlerinizi gördüm hepsi çok tatlı...hepsine kocaman maaşallah diliyorum..bebeklerin terlemesiyle ilgili bir bilgim var..dr dan duymuştum D vitamini eksik olan bebeklerin başları özellikle çok terlermiş.bir de erkek bebişler sıcağı pek sevmez diye duymuştum...
arkadaşlar facebook da bebişlerinizi gördüm hepsi çok tatlı...hepsine kocaman maaşallah diliyorum..bebeklerin terlemesiyle ilgili bir bilgim var..dr dan duymuştum d vitamini eksik olan bebeklerin başları özellikle çok terlermiş.bir de erkek bebişler sıcağı pek sevmez diye duymuştum...
Yaaaaaaaaaa facebookta benide ekleyim adım ayfer istek göndermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?