2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya çok üzüdüm,hayırlı olsun işinde bu arada,bende 3yıl bakcam diyorum ama artık çıldırıyorum evde :))
fırsatı kaçırmak istemedim cnm fransızca öğretmeni olarak iş buldum hayal gibi :))
oyy yazık kuzuya kim bakıcak peki çalışırsan babasımı
bulucaz bi bakıcı artık

saol cnm

kolay gelsin canım çok yoruldum bende tam iyileştim derken hasta bile oldum iyiyim bugün ama bende işe başlamadan bitsin dedim kalınca kalıyo çünkü
kızlar ben yemeği koyayım
off hala hırıltılı nefes alıyo arda boğazı dolu kuzumun bilmiyo ki öksürmeyi geçsin
çok üzülüyorum allah korusun yavrularımızı
canım sprey kullan demiştim hırıltı emmesinide zorlaştırıuo çünkü
işin hayırlı olsun canım bebişler için çok zor oluy abi bizim içinde
sinem ve gökçen saolun kızlar

hayırlı olsun canım işin..bende kuzu 1 yaşına gelince bakıcam iş evde oturmakla olmuyo..kıyamam minişede ilk zamanlar olur heralde ama zamanla alışır sanırım

hayırlı olsun canım.

kızlar huggies kullanan vardı sanırım.sizdede badilere renk çıkarıyomu..çok sinir bi durum..birde bebelerin kakası kokuyomu..benim oğlanınki fenaa altına açasım geldimiyo valla

kızlar huggies kullanan vardı sanırım.sizdede badilere renk çıkarıyomu..çok sinir bi durum..birde bebelerin kakası kokuyomu..benim oğlanınki fenaa altına açasım geldimiyo valla
benim kız yalnız anne sütü ama kokuyo canımm demir ,lacındanmı bilmşyorum benn prima kullanıyorum ama az dursa farketmedim diyelim geçiyo çamaşırına sinir oluyorummm nasıl bezdir anlamadımm kağıt gibi o kıvrımlı yerin orasından çıkıyo

bende prima kullanıyorum ama şu yeni petek dokulu olan premium care , ama hiç sorun yaşamadım

prima en iyisi bence,tuğba eviniz hayırlı olsun biz de taşınıcaz 1 ay içinde poffffffffffff,bebişler hastaysa burun spreyi iyi geliyo bi de şurup biz hemen atlattık

ben molfix kullanıyorum kızlar memnunum valla. bazen çok abartınca kakayı sırtından taşabiliyo.ve gerçekten kötü kokuyoo:)

ay benımkının kakasıda cok kotu kokuyo valla hemen bellı oluyo yaptıgı

bende prıma kullanıyorum canım aktıf bebek.bızımkı hıc cıkmıyo canım cok memnunum

tuba saol sizde hayırlısıylataşının inş
benimki aktif bebek bendeprimadan memnunum ama çıkarıyo kakasınıı

merhabalar..uzun süredir giremedim foruma...malum 1. sınıf okutmak ve oğluşla vakit geçirince zaman kalmıyor..:)
ben bu ay mama takviyesine başladım..bu arada 4,5 aylığız...ama başlarda bu kadar gaz sıkıntısı çekmemiştik biberonla süt yada mama içerken kıpır kıpır benimki ee sonuç olarak çok gaz yutuyo...sonra ıkına ıkına bir hal oluyo.birde gaz çıkarırken kusuya yediğinin yaroısı gidiyo...benimle aynı sorunları yaşayan var mı ne yapmak lazım...huysuuz olmaya başlıyor oğlum sanki..((

birde oğlum yana dönüyo ama tam dönmeyi birkaç defa yaptı sadece normal mi sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…