fırsatı kaçırmak istemedim cnm fransızca öğretmeni olarak iş buldum hayal gibi :))canım ya çok üzüdüm,hayırlı olsun işinde bu arada,bende 3yıl bakcam diyorum ama artık çıldırıyorum evde :))
bulucaz bi bakıcı artıkoyy yazık kuzuya kim bakıcak peki çalışırsan babasımı
ebru şallı nası bişe yaaaaaaaaa nasıl verdi kiloları yoksa hiç almadımııııııı heh..
sultan bende 2 yıl demiştim çalışmıcam diye ama feci sıkılıyorum.gerçi emire bakcak kimse yok.
tugbacım eviniz hayırlı olsunnn
diğer tubaaa işin hayırlı olsun yazık kuzuya ya ah şu babalarrrrrrrrr
kolay gelsin canım çok yoruldum bende tam iyileştim derken hasta bile oldum iyiyim bugün ama bende işe başlamadan bitsin dedim kalınca kalıyo çünkücanım sanslısın bende oglumu 2 gun ablama bıraktım aynı calısıyo gıbı annemler geldı oyle yaptık ama lojman oldugu ıcn ev dar tam sıgamadık oturma grubumuz var mesela cocugun besıgıyle aynı odaya koyduk bu sefer cocugun esyalarına dolap vs lazım alalaım dıyoz kanapelrı nereye koycaz dıye dusunuyoruz bırde bızde ıvır zıvır fazla sanırım hala acılmadık kolıler duruyo
canım sprey kullan demiştim hırıltı emmesinide zorlaştırıuo çünkükızlar ben yemeği koyayım
off hala hırıltılı nefes alıyo arda boğazı dolu kuzumun bilmiyo ki öksürmeyi geçsin
çok üzülüyorum allah korusun yavrularımızı
işin hayırlı olsun canım bebişler için çok zor oluy abi bizim içindeslm hanımlar,iş bulmuştum bugün evrak götürmeye gittim,bebeğe eşim baktı yani bakamadı çok ağlamış falan bi daha bizi baş başa bırakma diyo emziği de kaybetmiş bende bir sürü bağırdım papaz olduk yani,çok sinirliyim allahtan bugün annem geliyo biraz yatışırım,yazık oğluma helak olmuş uyudu hemen bana bi sarlışı var bi de içli içli ağlıyo nasıl bırakıcam işe gidicem bilemiyorum............
slm hanımlar,iş bulmuştum bugün evrak götürmeye gittim,bebeğe eşim baktı yani bakamadı çok ağlamış falan bi daha bizi baş başa bırakma diyo emziği de kaybetmiş bende bir sürü bağırdım papaz olduk yani,çok sinirliyim allahtan bugün annem geliyo biraz yatışırım,yazık oğluma helak olmuş uyudu hemen bana bi sarlışı var bi de içli içli ağlıyo nasıl bırakıcam işe gidicem bilemiyorum............
hayırlı olsun canım.slm hanımlar,iş bulmuştum bugün evrak götürmeye gittim,bebeğe eşim baktı yani bakamadı çok ağlamış falan bi daha bizi baş başa bırakma diyo emziği de kaybetmiş bende bir sürü bağırdım papaz olduk yani,çok sinirliyim allahtan bugün annem geliyo biraz yatışırım,yazık oğluma helak olmuş uyudu hemen bana bi sarlışı var bi de içli içli ağlıyo nasıl bırakıcam işe gidicem bilemiyorum............
benim kız yalnız anne sütü ama kokuyo canımm demir ,lacındanmı bilmşyorum benn prima kullanıyorum ama az dursa farketmedim diyelim geçiyo çamaşırına sinir oluyorummm nasıl bezdir anlamadımm kağıt gibi o kıvrımlı yerin orasından çıkıyokızlar huggies kullanan vardı sanırım.sizdede badilere renk çıkarıyomu..çok sinir bi durum..birde bebelerin kakası kokuyomu..benim oğlanınki fenaa altına açasım geldimiyo valla
benim kız yalnız anne sütü ama kokuyo canımm demir ,lacındanmı bilmşyorum benn prima kullanıyorum ama az dursa farketmedim diyelim geçiyo çamaşırına sinir oluyorummm nasıl bezdir anlamadımm kağıt gibi o kıvrımlı yerin orasından çıkıyo
kızlar huggies kullanan vardı sanırım.sizdede badilere renk çıkarıyomu..çok sinir bi durum..birde bebelerin kakası kokuyomu..benim oğlanınki fenaa altına açasım geldimiyo valla
bende premium care kullanıyodumpöfff bu hatayı hep yapıyorum bidaha almıam huggies sitesinede şikayet edicemÇok üzgünüm çoook
benim kız yalnız anne sütü ama kokuyo canımm demir ,lacındanmı bilmşyorum benn prima kullanıyorum ama az dursa farketmedim diyelim geçiyo çamaşırına sinir oluyorummm nasıl bezdir anlamadımm kağıt gibi o kıvrımlı yerin orasından çıkıyo
premiun care ben beğenmemiştim aktif bebek daha iyi gibi ama hemen almazsan altını yanlardan taşıcak sanki
saolun kızlar inş herşey yolunda gider
premiun care ben beğenmemiştim aktif bebek daha iyi gibi ama hemen almazsan altını yanlardan taşıcak sanki
canım ınsalah hersey ıstedıgın gıbı gıder ve kuzunada ıyı bakıcak bırını bulursun aman dıkkat et bakıcı konusunda sız bakıcı ararken bıle benım ıcım cızlıyo valla(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?