aynen bencede turkuaz güzel olumunekankayizsmile
bu akşam çamlıca mağazasna gidecez heralde bimiyom belki alırız ordan
yok canım benimki hatır için çiğ tavuk yiyenlerden değil,ben oradan kaybediyorum,şu birazcık kaldı ye desem kesinlikle,atılsa umrunda değil,midemimi bozacaksın der hemen.bizimki canı isterse yer canı istemese ,ıhhhh....
selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidirbiz taşındık yerleiştim sonunda boncuğumunda banyosunu yaptık mis gibi oldu kuzum epey olmuştu çünkü bakalım kkda neler olmuş geçmişe göz atayım
canım kayınpederin yokmu?bazen kayınpeder olmayınca ,kayınvalideler oğullarıyla dolduruyor o boşluğu.benim kocamda konuşkandır hatta benden çok konuşur biz muhabbet edecez de kayananadan fırsat kalmıyo ki kocam içeri hooop 5 dk geçmiyo arkada o geliyo o yüzden pek özel bişeyimiz olmuyo
canım kayınpederin yokmu?bazen kayınpeder olmayınca ,kayınvalideler oğullarıyla dolduruyor o boşluğu.
selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidirbiz taşındık yerleiştim sonunda boncuğumunda banyosunu yaptık mis gibi oldu kuzum epey olmuştu çünkü bakalım kkda neler olmuş geçmişe göz atayım
saolun kızlar arzu bana öyküşe bakmak için izmitte aile dostumuz var oda yardım etti çocukla çok zor
kocişle konuşmaktan bahsetmişsiniz bizimki ders çalıştığı için sıkılıyorum bazen bende kazansada rahatlasak bizdee
güle güle oturun tuğbacımselam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidirbiz taşındık yerleiştim sonunda boncuğumunda banyosunu yaptık mis gibi oldu kuzum epey olmuştu çünkü bakalım kkda neler olmuş geçmişe göz atayım
ne sinir bozucu yaabenim kocamda konuşkandır hatta benden çok konuşur biz muhabbet edecez de kayananadan fırsat kalmıyo ki kocam içeri hooop 5 dk geçmiyo arkada o geliyo o yüzden pek özel bişeyimiz olmuyo
benimkide öyle ama gecenin 1 2 sinde simit alıyodu gözleme yapıp yiyoduk böle böle aldık benim kilolar bile bile lades yani :)yok canım benimki hatır için çiğ tavuk yiyenlerden değil,ben oradan kaybediyorum,şu birazcık kaldı ye desem kesinlikle,atılsa umrunda değil,midemimi
bozacaksın der hemen.bizimki canı isterse yer canı istemese ,ıhhhh....
maşallah oğlum 2 saat oldu hala uyuyo dışarda da komşular odun almış onları kestiriyo acayip gürültü geliyo evin içine ona rağmen uyuyo kralı açtım hafif sesi açık ilk defa tv yi kapamadım uyuyunca ninni etkisi mi yaptı acaba
aman geçmişi okurken bir geçmiş daha oluşmuş oluyor,ne okuduğumu unutuyorum,rota aşısı yaptırmadım yaptırmıycam herkesin kendi tercihi,tv ile doğallığı ben bağdaştıramadım,ben yasakçı ve kuralcı bir anne olmuycam aksine bana babasına baksın büyüsün diyorum o nedenle tv izlemiycek :))
canım ya çok üzüdüm,hayırlı olsun işinde bu arada,bende 3yıl bakcam diyorum ama artık çıldırıyorum evde :))slm hanımlar,iş bulmuştum bugün evrak götürmeye gittim,bebeğe eşim baktı yani bakamadı çok ağlamış falan bi daha bizi baş başa bırakma diyo emziği de kaybetmiş bende bir sürü bağırdım papaz olduk yani,çok sinirliyim allahtan bugün annem geliyo biraz yatışırım,yazık oğluma helak olmuş uyudu hemen bana bi sarlışı var bi de içli içli ağlıyo nasıl bırakıcam işe gidicem bilemiyorum............
slm hanımlar,iş bulmuştum bugün evrak götürmeye gittim,bebeğe eşim baktı yani bakamadı çok ağlamış falan bi daha bizi baş başa bırakma diyo emziği de kaybetmiş bende bir sürü bağırdım papaz olduk yani,çok sinirliyim allahtan bugün annem geliyo biraz yatışırım,yazık oğluma helak olmuş uyudu hemen bana bi sarlışı var bi de içli içli ağlıyo nasıl bırakıcam işe gidicem bilemiyorum............
canım ya çok üzüdüm,hayırlı olsun işinde bu arada,bende 3yıl bakcam diyorum ama artık çıldırıyorum evde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?