2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
facebookta sayfa mı açtınız yoksaaaaaaa
beni de ekleyin beni de :))) ismim özge önçırak karadağ

gruba katıldım bebişler inanılmaz tatlı olmuş ya maşallah sübhanallah valla hiçbirinizin ismini bilmiyorum dilerim zamanla öğrenirim:)

slm güzel anneler nasılsınız?elif kaka yapmıyo 4-5 gündür ne yaptıysam yaptıramadım geceleri çok ağlıyo uyuyamıyo ıkınmaktan birde zaten çok kusuyodu dahada artttı yaa emdiğini hep çıkarıyo nerdeyse napıcam ben yarın dr a götürecem.inşallah gece iyi uyur.face'e beende istek gönderdim eklermisiniz benide..herkese iyi geceler

bu aylarda sanırım çoğu bebekte oluyor bu sıkıntı bizde de var 2 gün önce gittik dr.şurup verdi biraz iyi gibi sakın ihmal etme..ben zeytin yağınıda denedim fayda etmedi..umarım çobuk atlatırsınız:Saruboceq:

arkadaslar bende bir mama sandalyesi buldum bebefix de bı bakıp fıkır versenız stork dıye bı marka 149 TL baya özellikli gibi ne dersiniz

baktım çok güzelmiş arzu olması geren bütün özellikler var..kaç kiloya yada yaşa kadar tasır onuda öğrenmek lazım tabi

evet canım ya onuda ogrensek maıl mı atmak lazım.sızın begendıgınızde gzuel de ben boyle bıraz desenlı bısey ıstıyorum 250 lıkler o yonden harıka tabı ama buda guzel yanı

günaydın hanımlarrr
arzu mama san. çok güzelmiş. benim de alasım geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…